בקשר להחלטה הרשמית של הרשות השנייה לשידורי טלוויזיה, לסגור ב 31.1.2025, את המרבב של DVBT1 של עידן פלוס דרך האנטנה
זו ההודעה הרשמית של הרשות השנייה לשידורי טלוויזיה ורדיו של מדינת ישראל,
קודם חשוב לי להגיד, שאם הרשות השנייה לשידורי טלוויזיה ורדיו, לא הייתה סוגרת את המרבב של DVBT1, של עידן פלוס דרך האנטנה, עד התאריך 31.1.2025, אז היא זו שהייתה צריכה לשלם למשרד התקשורת של מדינת ישראל, את כל הכסף בשביל הפעלת עידן פלוס.
יש כאלה שטוענים שסגירת המרבב של DVBT2, של עידן פלוס הוא לטובת הלקוח מבחינה טכנולוגית מתקדת ומעניינית, ואני בדעה שזה נעשה רק מבחינת נוחות תשלום לעידן פלוס, כי גם לפני שמשרד התקשורת של מדינת ישראל, החליט שהמרבב של DVBT1 של עידן פלוס צריך להיסגר, אז, גם אפשר היה לשדר בעידן פלוס במרבב המתקדם של DVBT2,
לדעתי, ההחלטה של הרשות השנייה לשידורי טלוויזיה ורדיו להודיע על סגירת המרבב של DVBT2, אחרי העלאת המע"מ באחוז 1, היא פוגעת במי שגר במדינת ישראל, ושעד עכשיו, בגלל עניין כספי, הוא לא קנה טלוויזיה חכמה, ואו ממיר לקליטה גם של שידורי המרבב של DVBT2, כאשר אחרי עליית המע"מ, כנראה שגם יעלו המחירים הכספיים של קניית טלוויזיה חכמה במאות שקלים, וגם המחירים של ממיר לקליטה גם של שידורי המרבב של DVBT2, בעשרות שקלים, כולל, , אם צריך, גם יכולה להיות עליה במחיר הכספי של עוד עשרות שקלים, לקניית אנטנה יותר טובה לקליטת שידורי עידן פלוס, כולל, , אולי, עוד תשלום של מאות שקלים על התקנת האנטנה הזו על המבנה, כולל כבל כולל מגבר תורן, ואם המרחק בין האנטנה לאותה דירה הוא גדול, אז גם מגבר קווי. הקליטה של צורת השידור של מרבב DVBT2 של עידן פלוס דרך האנטנה, היא יותר חלשה מהקליטה של צורת השידור של מרבב DVBT1, של עידן פלוס דרך האנטנה, שאותו, הרשות השנייה לשידורי טלוויזיה ורדיו רוצה לסגור,
בנוסף לזה, שלפי הבדיקה שלי, במדינת ישראל, יש מקומות שבהם אסור לשים על גג המבנה אנטנה כלשהי, כי היא יכולה אולי לכער את אותו המבנה, כאשר ככל שהאנטנת קליטה נמצאת במקום יותר נמוך בגובה, אז יותר קשה לאותה אנטנת קליטה, ליקלוט כמו שצריך את השידור שהקליטה שלו היא יותר חלשה, במיוחד אם המזג אוויר לא טוב לקליטת השידור, או שאם למשל מטוס עובר בין אזור האנטנת קליטה, לבין האזור של המשדר של ה DVBT2, של עידן פלוס דרך האנטנה,
בנוסף לזה, כמו שכיום ערוץ הכלכלה של מדינת ישראל, לא הראה החעניינות לשדר בעידן פלוס דרך האנטנה, גם שלפי החוק של מדינת ישראל, מותר לו לשדר דרך עידן פלוס דרך האנטנה, כי הבעלים של הערוץ הזה, הוא גם הבעלים של ערוץ הטלוויזיה מישראל, עכשיו 14, שמשדר דרך עידן פלוס, דרך האנטנה,
אז לדעתי, גם אם ומתי שיסגר, המרבב של DVBT2 של עידן פלוס דרך האנטנה, אז רוב אם לא כל חברות השידור בישראל, ברוב הסיכויים, לא יעדיפו גם לשלם כסף כדי לשדר בעידן פלוס, אז שגם שרוב הסיכויים של מי שעכשיו בעידן פלוס דרך האנטנה, משדר באיכות של SD, אז הוא לא ישפר שם את איכות השידור ל HD, או ל 4K, כאשר כיום בחלק ממגינות העולם, יש ערוצי טלוויזיה, שבשידור טלוויזיה קרקעי דיגיטלי, לקליטה דרך האנטנה, כמו בצורת השידור של עידן פלוס, אז ששם יש גם כמה ערוצי טלוויזיה שמשדרים באיכות תמונת שידור של 4K.
אז אם המרבב של DVBT1, של עידן פלוס דרך האנטנה, יסגר, אז דרך עידן פלוס דרך האנטנה בישראל, יהיה יותר קשה ליקלוט את ערוצין האלה שאף אחד מהם כרגע לא משדר באיכות תמונת שידור של HD, שהם, כאן 11, כאן חינוכית, קשת 12, רשת 13, ערוץ הכנסת, וערוץ עכשיו 14, וכל תחנות הרדיו שמשדרות שם.
השינוי הזה שרוצה לעשות הרשות השנייה לשידורי טלוויזיה ורדיו בישראל, הוא לא באמת לטובת צופי עידן פלוס הזה, זה לא שהודיעו שעוד ערוצי טלוויזיה ישדרו בעידן פלוס הזה, ואו שערוצי טלוויזיה בעידן פלוס הסנ ישנו איכות תמונת שידור מ SD ל תמונת איכות שידור של HD.
זה רק חיסכון כספי בהפעלת משדרי עידן פלוס הזה, שעליה משלם משרד התקשורת של מדינת ישראל.
וזה הקישור להודעה הרשמית של הרשות השנייה לשידורי טלוויזיה ורדיו של מדינת ישראל, בקשר להחלטה שלה לרצות לסגור את המרבב של צורת הקליטה של DVBT1, במדינת ישראל,
https://www.rashut2.org.il/%D7%97%D7%93 ... FhXo3P4Pvw
קודם חשוב לי להגיד, שאם הרשות השנייה לשידורי טלוויזיה ורדיו, לא הייתה סוגרת את המרבב של DVBT1, של עידן פלוס דרך האנטנה, עד התאריך 31.1.2025, אז היא זו שהייתה צריכה לשלם למשרד התקשורת של מדינת ישראל, את כל הכסף בשביל הפעלת עידן פלוס.
יש כאלה שטוענים שסגירת המרבב של DVBT2, של עידן פלוס הוא לטובת הלקוח מבחינה טכנולוגית מתקדת ומעניינית, ואני בדעה שזה נעשה רק מבחינת נוחות תשלום לעידן פלוס, כי גם לפני שמשרד התקשורת של מדינת ישראל, החליט שהמרבב של DVBT1 של עידן פלוס צריך להיסגר, אז, גם אפשר היה לשדר בעידן פלוס במרבב המתקדם של DVBT2,
לדעתי, ההחלטה של הרשות השנייה לשידורי טלוויזיה ורדיו להודיע על סגירת המרבב של DVBT2, אחרי העלאת המע"מ באחוז 1, היא פוגעת במי שגר במדינת ישראל, ושעד עכשיו, בגלל עניין כספי, הוא לא קנה טלוויזיה חכמה, ואו ממיר לקליטה גם של שידורי המרבב של DVBT2, כאשר אחרי עליית המע"מ, כנראה שגם יעלו המחירים הכספיים של קניית טלוויזיה חכמה במאות שקלים, וגם המחירים של ממיר לקליטה גם של שידורי המרבב של DVBT2, בעשרות שקלים, כולל, , אם צריך, גם יכולה להיות עליה במחיר הכספי של עוד עשרות שקלים, לקניית אנטנה יותר טובה לקליטת שידורי עידן פלוס, כולל, , אולי, עוד תשלום של מאות שקלים על התקנת האנטנה הזו על המבנה, כולל כבל כולל מגבר תורן, ואם המרחק בין האנטנה לאותה דירה הוא גדול, אז גם מגבר קווי. הקליטה של צורת השידור של מרבב DVBT2 של עידן פלוס דרך האנטנה, היא יותר חלשה מהקליטה של צורת השידור של מרבב DVBT1, של עידן פלוס דרך האנטנה, שאותו, הרשות השנייה לשידורי טלוויזיה ורדיו רוצה לסגור,
בנוסף לזה, שלפי הבדיקה שלי, במדינת ישראל, יש מקומות שבהם אסור לשים על גג המבנה אנטנה כלשהי, כי היא יכולה אולי לכער את אותו המבנה, כאשר ככל שהאנטנת קליטה נמצאת במקום יותר נמוך בגובה, אז יותר קשה לאותה אנטנת קליטה, ליקלוט כמו שצריך את השידור שהקליטה שלו היא יותר חלשה, במיוחד אם המזג אוויר לא טוב לקליטת השידור, או שאם למשל מטוס עובר בין אזור האנטנת קליטה, לבין האזור של המשדר של ה DVBT2, של עידן פלוס דרך האנטנה,
בנוסף לזה, כמו שכיום ערוץ הכלכלה של מדינת ישראל, לא הראה החעניינות לשדר בעידן פלוס דרך האנטנה, גם שלפי החוק של מדינת ישראל, מותר לו לשדר דרך עידן פלוס דרך האנטנה, כי הבעלים של הערוץ הזה, הוא גם הבעלים של ערוץ הטלוויזיה מישראל, עכשיו 14, שמשדר דרך עידן פלוס, דרך האנטנה,
אז לדעתי, גם אם ומתי שיסגר, המרבב של DVBT2 של עידן פלוס דרך האנטנה, אז רוב אם לא כל חברות השידור בישראל, ברוב הסיכויים, לא יעדיפו גם לשלם כסף כדי לשדר בעידן פלוס, אז שגם שרוב הסיכויים של מי שעכשיו בעידן פלוס דרך האנטנה, משדר באיכות של SD, אז הוא לא ישפר שם את איכות השידור ל HD, או ל 4K, כאשר כיום בחלק ממגינות העולם, יש ערוצי טלוויזיה, שבשידור טלוויזיה קרקעי דיגיטלי, לקליטה דרך האנטנה, כמו בצורת השידור של עידן פלוס, אז ששם יש גם כמה ערוצי טלוויזיה שמשדרים באיכות תמונת שידור של 4K.
אז אם המרבב של DVBT1, של עידן פלוס דרך האנטנה, יסגר, אז דרך עידן פלוס דרך האנטנה בישראל, יהיה יותר קשה ליקלוט את ערוצין האלה שאף אחד מהם כרגע לא משדר באיכות תמונת שידור של HD, שהם, כאן 11, כאן חינוכית, קשת 12, רשת 13, ערוץ הכנסת, וערוץ עכשיו 14, וכל תחנות הרדיו שמשדרות שם.
השינוי הזה שרוצה לעשות הרשות השנייה לשידורי טלוויזיה ורדיו בישראל, הוא לא באמת לטובת צופי עידן פלוס הזה, זה לא שהודיעו שעוד ערוצי טלוויזיה ישדרו בעידן פלוס הזה, ואו שערוצי טלוויזיה בעידן פלוס הסנ ישנו איכות תמונת שידור מ SD ל תמונת איכות שידור של HD.
זה רק חיסכון כספי בהפעלת משדרי עידן פלוס הזה, שעליה משלם משרד התקשורת של מדינת ישראל.
וזה הקישור להודעה הרשמית של הרשות השנייה לשידורי טלוויזיה ורדיו של מדינת ישראל, בקשר להחלטה שלה לרצות לסגור את המרבב של צורת הקליטה של DVBT1, במדינת ישראל,
https://www.rashut2.org.il/%D7%97%D7%93 ... FhXo3P4Pvw
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
11/01/2025 3:59רמאשכ כתב: בנוסף לזה, שלפי הבדיקה שלי, במדינת ישראל, יש מקומות שבהם אסור לשים על גג המבנה אנטנה כלשהי, כי היא יכולה אולי לכער את אותו המבנה, כאשר ככל שהאנטנת קליטה נמצאת במקום יותר נמוך בגובה, אז יותר קשה לאותה אנטנת קליטה, ליקלוט כמו שצריך את השידור שהקליטה שלו היא יותר חלשה, במיוחד אם המזג אוויר לא טוב לקליטת השידור, או שאם למשל מטוס עובר בין אזור האנטנת קליטה, לבין האזור של המשדר של ה DVBT2, של עידן פלוס דרך האנטנה...
מעוניין לדעת כמה נפוץ המקרה של מטוס שעובר בין האנטנה למשדר.
Batnun
.
Intel NUC 13 Extreme i9-13900K - 64GB - 2TB SSD
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED
זה נפוץ בקשר לכל מי שאיפה שהוא קולט שידור אז עובר המטוס....
ככל שרחוקים ממשדר אז אם עובר מטוס, אז הקליטה נחלשת,
מתי שהייתה חברת הכבלים תהל דיגיטלי, נראה לי בשנת 2001, אז היו לה שידורים שעברו דרך הלווין, ומתי שדרך אותה צלחת לווין שקיבלה את אותו השידור מהלווין, עבר מטוס, אז למשך זמן מסויים, השידור הדיגיטלי נהפך להרבה מאוד משבצות.
נערך לאחרונה על ידי רמאשכ ב 13/01/2025 7:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
מסתבר שהתופעה הזו לא מצוצה מהאצבע. חיפוש קל בגוגל מעלה המון דיווחים על פגיעה בקליטת האנטנה הביתית בעקבות מעבר של מטוס באיזור מעל הבית שלך....
https://www.google.com/search?q=plane+i ... e&ie=UTF-8
1. עד שערוץ הכלכלה לא יכלל בכל מדיות השידור - כולל yes לוויני, אי אפשר לקרוא לו ערוץ הכלכלה של ישראל, ובטח שלא של מדינת ישראל.
2. ההחלטה בקשר לסגירת המרבב של עידן+ באה מתוך הבנה שלאף אחד לא אכפת מאיכות השידורים בעידן+. לכן למשל לאף אחד לא אכפת שיש ערוצים שמשודרים ספציפית שם באיכות SD במקום HD שבשאר.
3. הערוצים של כאן, ובמיוחד כאן 11, לא משודר ב-HD בעידן+?
4. כל הכבוד@רמאשכ על הבקיאות בקשר לאיכות הקליטה כאשר עובר מטוס, ושאתה זוכר שבתבל (?!) היו הפרעות בשל כך. כשאמרת "השידור הדיגיטלי נהפך להרבה מאוד משבצות" התכוונת שהשידור במקור, לא לבתי המנויים, היה דיגיטלי? כי הזכרת את שנת 1997, שבה זה היה המצב.
2. ההחלטה בקשר לסגירת המרבב של עידן+ באה מתוך הבנה שלאף אחד לא אכפת מאיכות השידורים בעידן+. לכן למשל לאף אחד לא אכפת שיש ערוצים שמשודרים ספציפית שם באיכות SD במקום HD שבשאר.
4. כל הכבוד@רמאשכ על הבקיאות בקשר לאיכות הקליטה כאשר עובר מטוס, ושאתה זוכר שבתבל (?!) היו הפרעות בשל כך. כשאמרת "השידור הדיגיטלי נהפך להרבה מאוד משבצות" התכוונת שהשידור במקור, לא לבתי המנויים, היה דיגיטלי? כי הזכרת את שנת 1997, שבה זה היה המצב.
1, הסיבה שקוראים לו ערוץ הכלכלה של ישראל, זה כי בישראל זה ערוץ הכלכלה מישראל היחיד שיש,12/01/2025 22:29vivia כתב: 1. עד שערוץ הכלכלה לא יכלל בכל מדיות השידור - כולל yes לוויני, אי אפשר לקרוא לו ערוץ הכלכלה של ישראל, ובטח שלא של מדינת ישראל.
4. כל הכבוד@רמאשכ על הבקיאות בקשר לאיכות הקליטה כאשר עובר מטוס, ושאתה זוכר שבתבל (?!) היו הפרעות בשל כך. כשאמרת "השידור הדיגיטלי נהפך להרבה מאוד משבצות" התכוונת שהשידור במקור, לא לבתי המנויים, היה דיגיטלי? כי הזכרת את שנת 1997, שבה זה היה המצב....
2, זה לא עניין של חוסר אכפתיות, זה עניין של העדפה כספית באיפה לשדר ובאיזו איכות שידור,
3, מכל ערוצי כאן, בעידן פלוס, רק ערוץ כאן 11 משדר גם באיכות HD, במשדר של DVBT2.
4, שחברת הכבלים תבל שידרה בצורה דיגיטלית, ואז היא התאחדה עם חברת הכבלים גוונים, אז ללקוחות החברה הזו הייתה אפשרות לקבל ממיר כבלים דיגיטלי עם כרטיס, הוא עלה נראה לי 750 שקל, לא כולל דמי שכירות של נראה לי 120 שקל לחודש, כאשר בזמן הזה לא היו חבילות ערוצים בתבל דיגיטל, בהמשך שנת 2001, הערוצים שם נהפכו לחבילות, ומי שרצכ לצפות שם ביותר ערוצים אז הוא שילם על זה יותר מ 120 שקל, אפילו שבאותה שנה, אחר כך שראיתי שביס דרך הלווין אין בעיה של הפרעת שידור שמטוס עובר ליד אותו בית, אז ראיתי את השידור דרך יס, לדעתי הסיבה שביס דרך הלווין שלא היה הפרעת שידור של מטוס לאותו ערוץ טלוויזיה, כי המקום שבו יס מקבלת את השידור זה מקום אחר מהמקום שבו חברת תבל קיבלה את השידור, לדעתי ממתי שחברת תבל התאחדה לחברת הכבלים הוט, נראה לי בשנת 2003, אז מיקום החברה השתנה, זה לא ברחוב החרוץ 9 בתל אביב, אז כנראה שכיום מי שלקוח בחברת הוט, אז אין לו בעיה ממטוס שמפריע לשידור.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
כל העניין הוא מתבסס על 3 דברים :
1. עוצמת שידור , באנאלוגי זה היה 30KW ,
ואילו בדיגיטלי זה במקסימום 5KW אולי רק בירושלים , וברוב המקומות זה בקושי 1KW . ( רק להסביר שמכשיר מיקרוגל בבית זה 0.8KW )
ולכן ה-DVB2T לא קולטים אותו בישראל בצורה מספיק עוצמתית , כי לא מספיק שהוא נמוך , השיטה עצמה של DVB-T2 גורמת לחוסר קליטה .
זאת אומרת : קולטים את הDVB-T הרגיל , זאת אומרת DVB-T1 יותר טוב מ-DVB-T2 , ובאנאלוגי בכלל העוצמות היו "ראויות" .
2. איכות שידור . יש להם אפשרות ל-DD ול-ATMOS והכל , גם 4K יש להם אפשרות , הם פשוט לא עושים כלום ושום דבר. עדיין הכל PAL ,
וככה נראית מדינת ההייטק הישראלית . רק מזכיר שבטהרן (איראן ) יש מגדל שידור מרהיב , ובברלין יש מגדל שידור מרהיב , ובסין , ובאוסטרליה .
3. ככל הנראה , מה שנקרא לכאורה , הם רוצים שכולם יהיו מנויים אצל FREETV , ואז המדינה תשלם בעצמה על כל מנוי של FREETV , בתמורה לקבלת מידע ומעקבים. לכאורה לכן הם דוחפים את כולם להתנתק מעידן פלוס ( חוסר בעוצמה , וחוסר באיכות שידור ) . ובמלחמה הבאה אף אחד מהם לא ייקח אחריות על המחדל הזה שהם העבירו את כולם ל-FREETV .
ואילו בדיגיטלי זה במקסימום 5KW אולי רק בירושלים , וברוב המקומות זה בקושי 1KW . ( רק להסביר שמכשיר מיקרוגל בבית זה 0.8KW )
ולכן ה-DVB2T לא קולטים אותו בישראל בצורה מספיק עוצמתית , כי לא מספיק שהוא נמוך , השיטה עצמה של DVB-T2 גורמת לחוסר קליטה .
זאת אומרת : קולטים את הDVB-T הרגיל , זאת אומרת DVB-T1 יותר טוב מ-DVB-T2 , ובאנאלוגי בכלל העוצמות היו "ראויות" .
2. איכות שידור . יש להם אפשרות ל-DD ול-ATMOS והכל , גם 4K יש להם אפשרות , הם פשוט לא עושים כלום ושום דבר. עדיין הכל PAL ,
וככה נראית מדינת ההייטק הישראלית . רק מזכיר שבטהרן (איראן ) יש מגדל שידור מרהיב , ובברלין יש מגדל שידור מרהיב , ובסין , ובאוסטרליה .
3. ככל הנראה , מה שנקרא לכאורה , הם רוצים שכולם יהיו מנויים אצל FREETV , ואז המדינה תשלם בעצמה על כל מנוי של FREETV , בתמורה לקבלת מידע ומעקבים. לכאורה לכן הם דוחפים את כולם להתנתק מעידן פלוס ( חוסר בעוצמה , וחוסר באיכות שידור ) . ובמלחמה הבאה אף אחד מהם לא ייקח אחריות על המחדל הזה שהם העבירו את כולם ל-FREETV .
סתם שאלה, אבל מה free tv קשור לכל העניין של סגירת המרבב?13/01/2025 13:23dvb-acavish כתב: כל העניין הוא מתבסס על 3 דברים :
3. ככל הנראה , מה שנקרא לכאורה , הם רוצים שכולם יהיו מנויים אצל FREETV , ואז המדינה תשלם בעצמה על כל מנוי של FREETV , בתמורה לקבלת מידע ומעקבים. לכאורה לכן הם דוחפים את כולם להתנתק מעידן פלוס ( חוסר בעוצמה , וחוסר באיכות שידור ) . ובמלחמה הבאה אף אחד מהם לא ייקח אחריות על המחדל הזה שהם העבירו את כולם ל-FREETV ....
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אני לא אמרתי שהוא קשור לסגירת המרבב ....
אל תכניסו לי מילים לפה .
תקרא מה כתוב .
אולי אחר כך יהיה לי טוב לענות על זה,...
אני בינתים מנסה להתגבר על הקושי מהידיעה שאחד מחיילי צה''ל שנהרגו היום, זה אדם שאני הכרתי באופן אישי ואני הייתי איתו בקשר טוב.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
לדעתי הוא רוצה להגיד שבקשת 12 לא מאוד אוהבים לשדר בעידן פלוס דרך אנטנה, אז ביהלים פחות משנה להם כמות הצופים בשידור שלהם בעידן פלוס דרך האנטנה, כולל לשדר שם באיכות HD, טיותר טוב להם שמי שרוצה לראות בצורה טובה באיכות HD, את ערוץ קשת 12 עם עוד ערוצים, בתשלום על צפיה בתכנים האלה, אז שבצורה הזו הם מקבלים את הכסף שחשוב להם לקבל....
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
השם הזה כי זה חופש לראות את לא מגוון מהשידורים שלהם, בלי חובה להיות מחובר לחברת שידורים בכבלים דרך כבלים ואו לחברת שידורים דרך לווין, בעזרת לשלם לחברות האלה לא מעט כסף.14/01/2025 15:50lasik כתב: לדעתי, אין דבר יותר טיפשי מלקלוט טלוויזיה דרך האינטרנט. גם לוקחים לנו מרוחב הפס שאנחנו משלמים עליו, גם מקבלים שידור בדיליי וגם משלמים על השידורים.
פשוט קריקטורה. ועוד קוראים לזה FREE. בטח FREE. לקשת....
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
הסיבות לסגירה של השידורים חינם דרך אנטנה:
1. המדינה רוצה שבכל מקרה בשביל לצפות בטלוויזיה נצטרך לשלם תשלום חודשי לספק תקשורת כלשהו.
2. כך יהיו הכנסות נוספות ממסים למדינה, שמקורם באדם הפרטי. יחד עם זאת, המדינה רוצה להפחית את תשלום המסים למורשי השידור.
3. חלק ממורשי השידור לא רוצים, באישור של המדינה, לממן את האנטנות או לממן שידורי HD באנטנה.
4. המדינה רוצה להפחית את הפיקוח על גופי השידור, ושידור דרך האינטרנט יפחית את הציפייה של הציבור שהמדינה תפקח על גופי השידור.
5. המדינה לא רוצה לנהל את תשתיות האנטנה. גם אף גורם פרטי לא רוצה לעשות זאת (היה מכרז לפני מספר שנים).
6. המדינה טוענת שכשכל השידורים יהיו דרך האינטרנט זה יגביר רצון של גופי שידור חדשים, לרבות ערוצים בודדים, להתחיל לשדר.
7. המדינה רוצה שהתושבים יהיו יותר פתוחים לשינויים ולשימוש בטכנולוגיה. אנשים שכיום צופים דרך עידן+ מוגדרים "טכנופוביים", כלומר אנשים שלא אוהבים שינויים. זה נעשה יחד עם הרצון להפוך את התקשורת עם הציבור למקוונת. כלומר, להפסיק לשלוח מכתבים, לרבות חשבוניות, בדואר מנייר. בנוסף, אנשים אלו מוגדרים "ממורמרים", והמדינה רוצה להעלות את רמת האושר של הציבור. מרמור גורם לתחושת שונות, לרעה, בקרב אותם אנשים. הם רואים בעצמם חסרי יכולת משאר האוכלוסיה. באמצעות מודעות טכנלוגית ניתן יהיה להפחית תחושת בדידות.
1. המדינה רוצה שבכל מקרה בשביל לצפות בטלוויזיה נצטרך לשלם תשלום חודשי לספק תקשורת כלשהו.
2. כך יהיו הכנסות נוספות ממסים למדינה, שמקורם באדם הפרטי. יחד עם זאת, המדינה רוצה להפחית את תשלום המסים למורשי השידור.
3. חלק ממורשי השידור לא רוצים, באישור של המדינה, לממן את האנטנות או לממן שידורי HD באנטנה.
4. המדינה רוצה להפחית את הפיקוח על גופי השידור, ושידור דרך האינטרנט יפחית את הציפייה של הציבור שהמדינה תפקח על גופי השידור.
5. המדינה לא רוצה לנהל את תשתיות האנטנה. גם אף גורם פרטי לא רוצה לעשות זאת (היה מכרז לפני מספר שנים).
6. המדינה טוענת שכשכל השידורים יהיו דרך האינטרנט זה יגביר רצון של גופי שידור חדשים, לרבות ערוצים בודדים, להתחיל לשדר.
7. המדינה רוצה שהתושבים יהיו יותר פתוחים לשינויים ולשימוש בטכנולוגיה. אנשים שכיום צופים דרך עידן+ מוגדרים "טכנופוביים", כלומר אנשים שלא אוהבים שינויים. זה נעשה יחד עם הרצון להפוך את התקשורת עם הציבור למקוונת. כלומר, להפסיק לשלוח מכתבים, לרבות חשבוניות, בדואר מנייר. בנוסף, אנשים אלו מוגדרים "ממורמרים", והמדינה רוצה להעלות את רמת האושר של הציבור. מרמור גורם לתחושת שונות, לרעה, בקרב אותם אנשים. הם רואים בעצמם חסרי יכולת משאר האוכלוסיה. באמצעות מודעות טכנלוגית ניתן יהיה להפחית תחושת בדידות.
במה שאנשים אמרו לי במה שאמרו להם הרבה אנשים, יש במדינת ישראל הרבה אנשים שבחודש אחד הם לא מקבלים הרבה כסף, אז יש להם בעיה גם כל חודש לשלם גם על קבלת כל מה ששייך לאינטרנט דרך נתב אינטרנט בבית.12/02/2025 22:53vivia כתב: הסיבות לסגירה של השידורים חינם דרך אנטנה:
7. המדינה רוצה שהתושבים יהיו יותר פתוחים לשינויים ולשימוש בטכנולוגיה. אנשים שכיום צופים דרך עידן+ מוגדרים "טכנופוביים", כלומר אנשים שלא אוהבים שינויים. זה נעשה יחד עם הרצון להפוך את התקשורת עם הציבור למקוונת. כלומר, להפסיק לשלוח מכתבים, לרבות חשבוניות, בדואר מנייר. בנוסף, אנשים אלו מוגדרים "ממורמרים", והמדינה רוצה להעלות את רמת האושר של הציבור. מרמור גורם לתחושת שונות, לרעה, בקרב אותם אנשים. הם רואים בעצמם חסרי יכולת משאר האוכלוסיה. באמצעות מודעות טכנלוגית ניתן יהיה להפחית תחושת בדידות....
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין