אפליקציית פודקסטים כתחליף לספוטיפיי שעובדת טוב עם אנדרואיד אוטו
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
החלטתי לנתק את מנוי הפרימיום לספוטיפיי כי יש לי גם מנוי פרימיום ליוטיוב אז בשביל מוזיקה אשמתש ביוטיוב מיוזיק.
הבעיה שלי היא עם פודקסטים: חלק מהפודקסטים שאני אוהב לא זמינים ביוטיוב מיוזיק. אני מאזין לפודקסטים בעיקר בנהיגה.
ניסיתי כמה אפליקציות מומלצות לניגון פודקסטים אבל אף אחת לא נוחה לי באנדרואיד אוטו - יותר מדי קליקים כדי להגיע לתיקייה שבה אני שומר פרקים להאזנה או שכפתורי השליטה בהגה / מסך מולטימדיה לא מאפשרים דילוג לפרק הבא (אלא רק הרצה קדימה).
אשמח לשמוע אם יש למישהו המלצה לאפליקציה או שפשוט אשאר עם ספוטיפיי עם פרסומות.
תודה
הבעיה שלי היא עם פודקסטים: חלק מהפודקסטים שאני אוהב לא זמינים ביוטיוב מיוזיק. אני מאזין לפודקסטים בעיקר בנהיגה.
ניסיתי כמה אפליקציות מומלצות לניגון פודקסטים אבל אף אחת לא נוחה לי באנדרואיד אוטו - יותר מדי קליקים כדי להגיע לתיקייה שבה אני שומר פרקים להאזנה או שכפתורי השליטה בהגה / מסך מולטימדיה לא מאפשרים דילוג לפרק הבא (אלא רק הרצה קדימה).
אשמח לשמוע אם יש למישהו המלצה לאפליקציה או שפשוט אשאר עם ספוטיפיי עם פרסומות.
תודה
-
oris74
- חבר במועדון HT

האמת שכן - משום מה לא עבד לי באנדרואיד אוטו, ברגע שניסיתי לנגן לא קרה כלום. יכול להיות שצריך קודם להוריד את הפרקים ואי אפשר לנגן מהרשת?...
-
oris74
- חבר במועדון HT

עדכון: אכן הייתי צריך לסמן משהו בהגדרות שיוכל לנגן על רשת סלוללרית. אבדוק שוב - תודה08/01/2025 16:39oris74 כתב: האמת שכן - משום מה לא עבד לי באנדרואיד אוטו, ברגע שניסיתי לנגן לא קרה כלום. יכול להיות שצריך קודם להוריד את הפרקים ואי אפשר לנגן מהרשת?...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
יוטיוב מיוזיק...
-
oris74
- חבר במועדון HT

ניסיתי - למוזיקה זה נהדר. פודקסטים - חסרים לי פודקסטים ישראלים שאני פשוט לא מוצא וגם באנדרואיד אוטו אני לא מצליח למצוא בממשק את הפודקסטים שאני שומר בפלייליסט. אולי אני מפספס משהו...
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1601
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
אני עם פודקאסט אדיקט כבר מעל שנה..
לפני כמה חודשים ניסיתי את ספוטיפיי אבל די מהר חזרתי לאדיקט.
מוזר שאף אחד לא הזכיר את האפליקציה הזו..
ג'יימס
ג'יימס
-
oris74
- חבר במועדון HT

ניסיתי אותה - לצערי (לפחות אצלי ברכב) כאשר אני לוחץ על כפתור skip (בהגה או במסך מולטימדיה) כדי לדלג לפרק הבא - הוא פשוט מדלג קדימה בתוך הפרק....
חיפשתי בהגדרות של האפליקציה ולא מצאתי דרך לשנות את זה (אפשר להוסיף כפתור skip בממשק אבל אני חייב שזה יעבוד לי מההגה)
-
oris74
- חבר במועדון HT

Re: אני עם פודקאסט אדיקט כבר מעל שנה..
אנסה - תודה08/01/2025 17:12JamesStone כתב: לפני כמה חודשים ניסיתי את ספוטיפיי אבל די מהר חזרתי לאדיקט.
ג'יימס...
אולי זה יעזור09/01/2025 11:05oris74 כתב: ניסיתי אותה - לצערי (לפחות אצלי ברכב) כאשר אני לוחץ על כפתור skip (בהגה או במסך מולטימדיה) כדי לדלג לפרק הבא - הוא פשוט מדלג קדימה בתוך הפרק.
חיפשתי בהגדרות של האפליקציה ולא מצאתי דרך לשנות את זה (אפשר להוסיף כפתור skip בממשק אבל אני חייב שזה יעבוד לי מההגה)...
-
oris74
- חבר במועדון HT

תודה - ניסיתי אבל זה לא עובד מלחצני השליטה בהגה וזה מה שחשוב לי. מדהים שפיצ'ר כל כך בסיסי קיים רק בספוטיפיי.. באמת שניסיתי את כל האפליקציות שהומלצו פה ובמקומות אחרים.