לטעמי מבחינת הלוק לדנון יש עיצוב על הפנים למרנץ יש עיצוב מדהים, שמשדר יוקרה.29/12/2024 19:11Avi_Dagan כתב: יש להם את הHDAM שהוא בערך כל ההבדל פנימית ככל שזכור לי. אין לשכוח גם את החלון העגול המעפן לתצוגה (וכמדומני כניסות מוזהבות מאחור)....
מתלבט לגבי שדרוג ל onkyo rz50 או pioneer lx 305 או שאין צורך?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17915
- נתן תודות: 1145 פעמים
- קיבל תודות: 2487 פעמים
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
ron505
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 239
- שם מלא: daniel
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
דגם ה 60 צגיע עם 7.2 ערוצים ועולה 470 שקל יותר מ ה דנון x4700h שמגיע עם 9.2 ערוצים והגברה יותר חזקה וגם הץצוגה יפייפיה.28/12/2024 12:00Moshe984 כתב: אם חדש הייתי הולך על רסיבר של מרנץ דגם 60 אם יש לך תקציב אחר אז דגם 40....
בכל מקרה רק עכשיו נכנסתי ואני קורא את ההודעות .
קניתי היום בצהריים את ה 4700h יש דנון עלה לי 3999 שקל מ Ksp נראה לי מחיר פגז לתמורה שאני מקבל .ראיתי שהרסיבר תומך במלא פורמטים .
אבל אין לדנון thx שיש לי ב אונקיו מקווה לא להתאכזב מבחינת סאונד שלא ייקרה מצב שאשמע יותר גרוע מהאונקיו...
ראיתי שבדנון אין atmos music שזה נראה לי פורמט שידור שהייתי אוהב אבל מקווה שיש בו כל מיני אופציות שיש שמע שבטוח אוהב אחת מהן.
מה אתה חושב על הדנון 4700 ? יותר משתלם מאשר ה סינימה 60 לא ?
-
ron505
- חבר פעיל מאוד

ימאאה לא יצא לי לשמוע אבל הם נראים על הפנים ושום חנות שהתקשרתי אליה לא המליצה לי על הרסיבר ימאאה.28/12/2024 20:28עופרפולק כתב: זה דומה לסיפור שלי שרוב המגברים שלי היו ימהה ולאחר אכזבה עברתי לסוני . אם שאלת גם אותי מה הייתי קונה במקום מה שיש לך היום הייתי קונה מרנץ...
איך הסאונג שלך עם הסוני מרוצה ?
האמת שעכשיו ראיתי את התגובות וקניתי בצהריים את הדנון x4700h מ ksp היה עליו מחיר מטורף.
ראיתי שיש בו המון פורמטים טובים וגם הגברה חזקה.
מקווה שלא אתאכזב מהשדרוג שאחליף את האונקיו 696 שלי .כי אין שם thx .לא יצא לי לשמוע מעולם בדנון.מקווה שיישמעו טוב לפחות ואמצא פורמט שמע שאני יאהב ...
יש ב 470 שקך יותר את ה סינימה 60 אבל הוא 7.2 ערוצים והגברה יותר חלשה.מה אתה חושב עדיף את הדנון מאשר המראנ'ץ מבחינת תמורה למחיר לא ?
-
ron505
- חבר פעיל מאוד

מה זאת האפשרות house curve ? אולי אצטרך את עזרתך.ככל הנראה ביום רביעי אקבל את הדנון מ ksp ואשמח להסבר לתפעול ראשוני.28/12/2024 21:21יהלי ב כתב: חבל והזוי שאנשים לא מבינים שנכון להיות אין כל הגיון לרכוש מרנץ כאשר יש לך תמיד דגם זהה מקביל של דנון עם בדיוק אותה החומרה רק 25% זול יותר. ההבדל בין דנון למרנץ זה שבמרנץ יש HOUSE CURVE עם חיתוך מתון של הגבוהים שנקרא SOFT ROLL. המפתח של EVO עלה על זה בעצמו ועכשיו בסקריפט החדש הוא הוסיף אפשרות לגרום למרנץ להשמע בדיוק כמו דנון וההיפך עי הפעלה וכיבוי של האופציה הנ"ל....
לא יצא לי להתעסק עם דנון או לשמוע בהם.
נראה לך יהיה שינוי לטובה שאחליף את האונקיו 696 ?
מקווה לא להתאכזב...
-
ron505
- חבר פעיל מאוד

האמת שקניתי את הדנון 4700h היום נראה לי הכי הגיוני מבחינת עלות מול תועלת שאני מקבל....
להבנתי המראנ'ץ יותר דוחף את הסאונד ואני עם קליפש שהם גם ככה צעקניים חחח
הדנון יהיה יותר רגוע אני מקווה וזהו אין לי ניסיון בהם בכלל.
מחכה בינתיים שיגיע...
-
ron505
- חבר פעיל מאוד

קראתי משהו על המעגל שלהם.זה משפר את הסאונד ונותן סאונד יותר חם לפי מה שהבנתי.סאונד חם של פעם.29/12/2024 19:11Avi_Dagan כתב: יש להם את הHDAM שהוא בערך כל ההבדל פנימית ככל שזכור לי. אין לשכוח גם את החלון העגול המעפן לתצוגה (וכמדומני כניסות מוזהבות מאחור)....
לא נורא מבחינת מה שיש כנגד הדנון זה ה סינימה 50 שעולה 7000 שקל.
נראה לי שגם הדנון ב 4000 שקל ייתן אחלה של עבודה .
מקווה לא להתאכזב שאחליף את האונקיו ...
-
ron505
- חבר פעיל מאוד

האמת ממש יפה בדנון יש תצוגה וראוים הכל וגם רשום לך באיזה פורמט אתה.29/12/2024 19:55istarmini כתב: לטעמי מבחינת הלוק לדנון יש עיצוב על הפנים למרנץ יש עיצוב מדהים, שמשדר יוקרה....
במארמ'ץ צריך נראה לי להדליק את הטלויזיה כי הכל קטן בתצוגה בעיגול הקטן הזה.
אבל בהחלט המראנ'ץ משדר יוקרה
אי אפשר להתווכח עם טעם אישי. אם לא החלון צוללת המגוחך הזה אולי הייתי גם חושב ככה.29/12/2024 19:55istarmini כתב: לטעמי מבחינת הלוק לדנון יש עיצוב על הפנים למרנץ יש עיצוב מדהים, שמשדר יוקרה....
Jack of some trades, master of none
תתחדש על הדנון.29/12/2024 20:27ron505 כתב: קראתי משהו על המעגל שלהם.זה משפר את הסאונד ונותן סאונד יותר חם לפי מה שהבנתי.סאונד חם של פעם.
לא נורא מבחינת מה שיש כנגד הדנון זה ה סינימה 50 שעולה 7000 שקל.
נראה לי שגם הדנון ב 4000 שקל ייתן אחלה של עבודה .
מקווה לא להתאכזב שאחליף את האונקיו ......
בשלב הזה עם רמקולים סטלייטים, יש סיכוי טוב שכל הבדל לטובה או לרעה יהיה בעיקר פסיכולוגי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17915
- נתן תודות: 1145 פעמים
- קיבל תודות: 2487 פעמים
כשיש OSD התצוגה, לדעתי, לא ממש מעניינת ובמרנץ התצוגה, למרות שהיא קטנה, נראית יפה יותר.29/12/2024 20:28ron505 כתב: האמת ממש יפה בדנון יש תצוגה וראוים הכל וגם רשום לך באיזה פורמט אתה.
במארמ'ץ צריך נראה לי להדליק את הטלויזיה כי הכל קטן בתצוגה בעיגול הקטן הזה.
אבל בהחלט המראנ'ץ משדר יוקרה...
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
ron505
- חבר פעיל מאוד

בדיוק על טעם וריח אין מה להוותכח.29/12/2024 23:56Avi_Dagan כתב: אי אפשר להתווכח עם טעם אישי. אם לא החלון צוללת המגוחך הזה אולי הייתי גם חושב ככה....
למרות שזה משדר יוקרה ואסטתי לעין אבל תצוגה קטנה כמו של שעון יד ובקושי רואים מה רשום מרחוק אם בכלל...
-
ron505
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה מקווה שיהיה שינוי לטובה מבחינת סאונד.אולי בעתיד אצרף שני רמקולים רצפתיים של פוקל. נדלקתי עליהם חבל על הזמן.29/12/2024 23:59Avi_Dagan כתב: תתחדש על הדנון.
בשלב הזה עם רמקולים סטלייטים, יש סיכוי טוב שכל הבדל לטובה או לרעה יהיה בעיקר פסיכולוגי....
יש לך מושג אם יש בדנון הזה מצב pure direct ?
ואילו מצבי סראונד יש בו ? מתבאס שאין thx בדנון אבל מאמין שיהיה מצב סראונד מהשלל שיש בדנון שיימצא חן בעיניי.
-
ron505
- חבר פעיל מאוד

כן כל אחד ומה שהוא אוהב,זה משדר יוקרה כזה .ראיתי ככה באינטרנט את התצוגה במראנ'ץ לא היה אכפת לי האמת ללכת גם על המארנ'ץ פשוט מה שפחות או יותר במפרט ראש ראש זה ה סינימה 50 שהוא כבר במחיר 7000 שקל ולדעתי מיותר לחלוטין להוסיף 3000 שקל בינו לבין הדנון...30/12/2024 10:52istarmini כתב: כשיש OSD התצוגה, לדעתי, לא ממש מעניינת ובמרנץ התצוגה, למרות שהיא קטנה, נראית יפה יותר....
-
ron505
- חבר פעיל מאוד

זה נחשב לסתם תקן? האמת שרוב הפעמים ששמעתי היה ב thx גם במשחקים,סרטים ובמיוחד במוסיקה....
הסנטר הושמע הכי חזק ומה שמסביבו נתנו קולי אפקט ויש סראונד ממש יפה בחדר.אני ממש אוהב את זה...
מקווה למצוא משהו דומה גם בדנון,לא מכיר את מצבי הסראונד .מחכה לרביעי שאחבר אותו לראות איך הסאונד ואילו מצבים יש בו
אצלי יש. אמור להיות בכולם.30/12/2024 19:38ron505 כתב: תודה רבה מקווה שיהיה שינוי לטובה מבחינת סאונד.אולי בעתיד אצרף שני רמקולים רצפתיים של פוקל. נדלקתי עליהם חבל על הזמן.
יש לך מושג אם יש בדנון הזה מצב pure direct ?
ואילו מצבי סראונד יש בו ? מתבאס שאין thx בדנון אבל מאמין שיהיה מצב סראונד מהשלל שיש בדנון שיימצא חן בעיניי.
...
מצבי סראונד מדומים שימושיים כאשר:
1) אתה שומע מקור דו ערוצי ורוצה שינגן בסראונד מדומה.
2) אתה שומע מקור רב ערוצי והחלטת שמצב מדומה כזה או אחר נשמע יותר טוב.
חושב שבדנון יש לך AURO 3D, שהוא מצב סראונד מדומה פופולארי יותר ויש שמעדיפים אותו על המיקס המקורי.