לא רלוונטי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
Re: בדיקת אחידות בg3 - מה דעתכם
מסכי OLED צריכים "הרצה" של מספר עשרות שעות. לא רצופות, צריך לתת למסך להריץ את ריענון הפאנל שהוא עושה כשמכבים אותו לאחר לפחות 4 שעות מסך בין הריענונים.
תבדוק שוב לאחר 20-50 שעות מסך. אם עדיין תראה שהמסך\האחידות נראת לך בעייתית, אז תחשוב לבקש שירות.
לבדוק מסך חדש לא נותן לך את המצב בשימוש אמיתי.
תבדוק שוב לאחר 20-50 שעות מסך. אם עדיין תראה שהמסך\האחידות נראת לך בעייתית, אז תחשוב לבקש שירות.
לבדוק מסך חדש לא נותן לך את המצב בשימוש אמיתי.
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
נראה שאכן יש בעיה בפאנל, ממליץ לך להפעיל אחריות (גם אצלי בזמנו הייתה בעיה דומה ב-65GX, מימשתי אחריות באמצעות חנות מתמחה שבה רכשתי את המסך, ללא התערבות שלי במימוש. ההחלפה אושרה (על הדרך בקשתי גם לשדרג ל- 77GX ואכן גם השדרוג אושר).
The following line is true
The previous line is false
The previous line is false
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
על פניו, לא נראה לי תקין.
אם ככה זה באמת נראה זה מקרה חמור של DSE
Dirty Screen Effect
חייב לסייג שכבר כמה שנים לא ראיתי מקרה משמעותי של זה, נקודה חשובה לציון היא שמצלמות מטעות בגלל שהן עושות contrast stretching. צריך לראות שזה באמת החוויה ולא החמרה של זה בעקבות הצילום.
Dirty Screen Effect
חייב לסייג שכבר כמה שנים לא ראיתי מקרה משמעותי של זה, נקודה חשובה לציון היא שמצלמות מטעות בגלל שהן עושות contrast stretching. צריך לראות שזה באמת החוויה ולא החמרה של זה בעקבות הצילום.
-
asaf2298
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
- שם מלא: אסף
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
תודה על התשובה, צילמתי בלילה כדי לתפוס את מה שראיתי בצורה ברורה, אבל ללא ספק שהפלאפון הדגיש את ההבדלים. העליתי היום תמונות של 30% באור יום ואשמח לדעה חוזרת.30/07/2024 8:42oferlaor כתב: על פניו, לא נראה לי תקין.
Dirty Screen Effect
חייב לסייג שכבר כמה שנים לא ראיתי מקרה משמעותי של זה, נקודה חשובה לציון היא שמצלמות מטעות בגלל שהן עושות contrast stretching. צריך לראות שזה באמת החוויה ולא החמרה של זה בעקבות הצילום....
תודה על התגובה, רכשתי את המסך באלמ ואני מאוד סקפטי שהמוכר יזיז עפעף כדי לקדם משהו08/07/2024 16:30Moto כתב: נראה שאכן יש בעיה בפאנל, ממליץ לך להפעיל אחריות (גם אצלי בזמנו הייתה בעיה דומה ב-65GX, מימשתי אחריות באמצעות חנות מתמחה שבה רכשתי את המסך, ללא התערבות שלי במימוש. ההחלפה אושרה (על הדרך בקשתי גם לשדרג ל- 77GX ואכן גם השדרוג אושר)....
השתמש בUSB ובתבניות מפה https://www.avsforum.com/threads/avs-hd ... on.948496/ אבל אני מניח שאפשר לעשות את זה גם עם יוטיוב (גם ככה בדקתי)....
אם אתה יכול לחבר מחשב, אז כל אפשרות כיול יכולה להציג גוון אחיד על המסך.
אני יודע שבדגמי אולד יותר ישנים (נגיד B7), אז בהגדרות במקום שמשנים את הצבעים בכיול, אפשר להציג תבניות לפי הרמה (0-100%) שבחורים.
הטלוויזיה עברה את ה500 שעות עבודה, ועדיין הגוון לא אחיד בכל מיני רקעים, אולי ההבדל לא קיצוני אבל הוא מפריע לטעמי, במיוחד לאור המחיר והעובדה שמדובר "בפאנל פרימיום".05/07/2024 13:56TheCoolest כתב: מסכי OLED צריכים "הרצה" של מספר עשרות שעות. לא רצופות, צריך לתת למסך להריץ את ריענון הפאנל שהוא עושה כשמכבים אותו לאחר לפחות 4 שעות מסך בין הריענונים.
לבדוק מסך חדש לא נותן לך את המצב בשימוש אמיתי....
פניתי לח.י והנציגים התעלמו ממה שאמרתי והתייחסו רק לתמונה הצבעונית של הרחוב, שאפשר להציג בבדיקת מסך, זאתי שלא ניתן לבדוק בה אחידות. התעקשתי שיגיע טכנאי ונעניתי בחיוב. השעות עבודה שלו הם ביום, כשיש אור בסלון והתופעה מופיעה אבל בעוצמה שאפשר לטעון שהיא לא רלוונטית. אני לא יודע מה להגיד/ להציג לטכנאי, אני מאמין שהוא יתעקש להסתכל על תכנים בטלוויזיה ואז באופן סובייקטיבי יטען שאין כייס ושהוא לא רואה את הבעיה.
נערך לאחרונה על ידי asaf2298 ב 20/12/2024 20:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
שירות הלקוחות, בדגש על מוקד תמיכת מסכים הוא לכל היותר עלוב ביותר. בהודו מקבלים שירות יותר נורמלי.
nלאות האדם בח.י. לא יראו יותר שקל ממני.
nלאות האדם בח.י. לא יראו יותר שקל ממני.
- oferlaor
- מנהל

אפשר בבקשה בלי הסופרלטיבים האלה? זה לא אופי האתר ואפשר גם בלי קללות ומילים קשות.
תודה.
תודה.
כשתקבל מהם איימיל שבעצם שהם מודיעים לך בחגיגיות שהם "משתינים על התקלה שלך בקשת" כאשר רכשת מסך דגל של LG וגם אחריות מורחבת, גם אתה היית כותב הסופרלטיבים כאלו או אחרים.20/12/2024 18:36oferlaor כתב: אפשר בבקשה בלי הסופרלטיבים האלה? זה לא אופי האתר ואפשר גם בלי קללות ומילים קשות.
תודה....
מאוד מאוכזב משירות לאחר רכישה.
אני מודה שאכן דיברתי בצורה לא נחמדה, אך מסיבה מאוד פשוטה - אני מתכתב איתם כבר מ- הם אכן שלחו טכנאי אך התקלה לא תוקנה.
מקווה שלקוחות פוטנציאלים יראו ויראו.
אני מודה שאכן דיברתי בצורה לא נחמדה, אך מסיבה מאוד פשוטה - אני מתכתב איתם כבר מ- הם אכן שלחו טכנאי אך התקלה לא תוקנה.
מקווה שלקוחות פוטנציאלים יראו ויראו.
נערך לאחרונה על ידי maorgr ב 21/12/2024 13:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

כאמור, לא מקובל שימוש בשפה לא נאותה בפורום. אם תמשיך בדרך זו נאלץ להפרד כידידים. מבין את הכעס, זה לא משנה את העובדה שזה חורג מחוקי הפורום. תשתמש בשפה ראויה.21/12/2024 3:55maorgr כתב: image.png
Zבל של חברה, Zבל של שירות.
אני מודה שאכן דיברתי בצורה לא נחמדה, אך מסיבה מאוד פשוטה - אני מתכתב איתם כבר מ-image.png
הם אכן שלחו טכנאי אך התקלה לא תוקנה.
מקווה שלקוחות פוטנציאלים יראו ויראו....
21/12/2024 3:45maorgr כתב: כשתקבל מהם איימיל שבעצם שהם מודיעים לך בחגיגיות שהם "משתינים על התקלה שלך בקשת" כאשר רכשת מסך דגל של LG וגם אחריות מורחבת, גם אתה היית כותב הסופרלטיבים כאלו או אחרים....
מוזר, נראה שרק לפני כמה ימים היית מאוד מרוצה מהם. כמו כן, נראה שרוב הפניות שלך אליהם דרך וואטסאפ הן בשעות בהן התמיכה לא עובדת.
Batnun
.
Intel NUC 13 Extreme i9-13900K - 64GB - 2TB SSD
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED
אכן הטכנאים הגיעו והיו בסדר גמור,אולם התקלה חזרה וכעת הם מתנערים מאחריות. אני אפילו לא מצפה שישלחו טכנאי שוב, זה לא יעזור כי זה ברמת מ.ה. אני כן מצפה שיתנו לי תשובה מדוע זה התחיל לקרות פתאום ואיך מתקנים זאת.21/12/2024 12:38Batnun כתב: מוזר, נראה שרק לפני כמה ימים היית מאוד מרוצה מהם. כמו כן, נראה שרוב הפניות שלך אליהם דרך וואטסאפ הן בשעות בהן התמיכה לא עובדת.
image.png
Batnun
....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תעדכן על התפתחות העניינים, אישית לא הייתי מפתח ציפיות.
לא מבין את ההתעקשות שלך על תקלת תוכנה שאין לח.י. עצמה הרבה מה לעשות איתה.
ואני עדיין חושב שמדובר בבעיה שבכלל לא קשורה לטלוויזיה אלא למחשב עצמו. תנסה לחבר מחשב אחר, נייד אם יש, ותראה אם המסך מתנהג באותה צורה.
לא מבין את ההתעקשות שלך על תקלת תוכנה שאין לח.י. עצמה הרבה מה לעשות איתה.
ואני עדיין חושב שמדובר בבעיה שבכלל לא קשורה לטלוויזיה אלא למחשב עצמו. תנסה לחבר מחשב אחר, נייד אם יש, ותראה אם המסך מתנהג באותה צורה.
אישית הייתי אוסף את כל הפרטים וכמה צילומי מסכים ושואל ברדיט...
Batnun
.
Batnun
.
Intel NUC 13 Extreme i9-13900K - 64GB - 2TB SSD