פוסט התחדשתי ראשון שלי
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
תתחדש קודם כל. קצת דעה אובקטיבית וכנה אם יורשה לי. לדעתי בחירה ברסיבר ימהה כיום כאשר יש אלטרנטיבות עם תמורה הרבה יותר גבוה למחיר, בעיקר דנון\מרנץ החדשים עם יתרונות עצומים בכל הקשור למערכת הכיול. גם אופציה ל DIRAC DLBC ובקרוב ART, וגם אודיסי עם אפלקציה ברמת DIRAC במחיר נמוך יותר של 150 דולר כיום, וגם אופציה לסקריפט מעולה בחינם A1 EVO או NEXUS ובקרוב גרסה אף יותר מתקדמת. מה גם שעתיד רסיברי הימהה לא ממש ברור כרגע. החברה לא הציע שום חידוש כבר 5 שנים כמעט. אלא אם כן קבלת דיל מעולה על רסיבר שכל מי שרכש אפילו את אח הגדול שלו ש A8A מנסה למכור היום לטובת דנון\מרנץ או פרוססור, העיקר שיהיה עם מערכת כיול שבאמת עובדת.
הסאבים של SVS בהחלט מעולים, בעיקר אם זה זוג אטום מאשר אחד גדול פתוח, ובמסגרת מבצעים גם עם תמורה טובה, אבל אני לא ההיתי מהמר על סדרת רמקולים חדשה שמחירה כלל לא כזה אטרקטיבי, שכן יש חלופות לא רעות במחירים הללו עם דגמי רמקולים מחברות עם נסיון מוכח ותוצאות מדידות. למשל KEF RX META שמתעלה על ביצועים של רמקולים שעולים גם פי 5.
הסאבים של SVS בהחלט מעולים, בעיקר אם זה זוג אטום מאשר אחד גדול פתוח, ובמסגרת מבצעים גם עם תמורה טובה, אבל אני לא ההיתי מהמר על סדרת רמקולים חדשה שמחירה כלל לא כזה אטרקטיבי, שכן יש חלופות לא רעות במחירים הללו עם דגמי רמקולים מחברות עם נסיון מוכח ותוצאות מדידות. למשל KEF RX META שמתעלה על ביצועים של רמקולים שעולים גם פי 5.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
תראה, כשמישהו מתחדש במשהו שהוא אוהב, זו הזדמנות לפרגן, לא לנסות להקטין או לחפש חסרונות. לכל אחד יש טעם והעדפות משלו, ומה שמתאים לך לא בהכרח יתאים לאחרים. ביקורת בונה זה דבר מבורך, אבל חשוב שהיא תהיה ממקום שמעצים ולא ממקום שמחליש. אחרי הכול, העניין הוא לא רק הציוד, אלא החוויה, השמחה, וההנאה מהמוצר החדש. אם אנחנו לא יכולים לחלוק את זה בצורה חיובית, אולי עדיף פשוט לשתוק או לפרגן – זה תמיד יתקבל טוב יותר.05/12/2024 20:54יהלי ב כתב: תתחדש קודם כל. קצת דעה אובקטיבית וכנה אם יורשה לי. לדעתי בחירה ברסיבר ימהה כיום כאשר יש אלטרנטיבות עם תמורה הרבה יותר גבוה למחיר, בעיקר דנון\מרנץ החדשים עם יתרונות עצומים בכל הקשור למערכת הכיול. גם אופציה ל DIRAC DLBC ובקרוב ART, וגם אודיסי עם אפלקציה ברמת DIRAC במחיר נמוך יותר של 150 דולר כיום, וגם אופציה לסקריפט מעולה בחינם A1 EVO או NEXUS ובקרוב גרסה אף יותר מתקדמת. מה גם שעתיד רסיברי הימהה לא ממש ברור כרגע. החברה לא הציע שום חידוש כבר 5 שנים כמעט. אלא אם כן קבלת דיל מעולה על רסיבר שכל מי שרכש אפילו את אח הגדול שלו ש A8A מנסה למכור היום לטובת דנון\מרנץ או פרוססור, העיקר שיהיה עם מערכת כיול שבאמת עובדת.
הסאבים של SVS בהחלט מעולים, בעיקר אם זה זוג אטום מאשר אחד גדול פתוח, ובמסגרת מבצעים גם עם תמורה טובה, אבל אני לא ההיתי מהמר על סדרת רמקולים חדשה שמחירה כלל לא כזה אטרקטיבי, שכן יש חלופות לא רעות במחירים הללו עם דגמי רמקולים מחברות עם נסיון מוכח ותוצאות מדידות. למשל KEF RX META שמתעלה על ביצועים של רמקולים שעולים גם פי 5....

ועכשיו נעבור לרמקולים של SVS ברשותך כמובן.
הרמקולים מצליחים לשלב איכות סאונד גבוהה עם תמחור נגיש יחסית, במיוחד כאשר לוקחים בחשבון את התכנון המוקפד של האלמנטים ואת הסטנדרטים הגבוהים של SVS.
הרמקולים ידועים ביכולת להפיק סאונד דינמי, עם טווח רחב שמצליח להחיות גם מוסיקה וגם סצנות קולנוע בצורה מרשימה.
SVS השקיעה גם במראה – הרמקולים נראים אלגנטיים ומודרניים, מה שמאפשר להם להשתלב היטב בכל עיצוב של חדר.
הם מתאימים לשימושים מגוונים – החל ממערכות קולנוע ביתי ועד לחדרי האזנה ייעודיים למוסיקה.
ל-SVS יש מוניטין מעולה בכל מה שקשור לשירות, וזה שקט נפשי לא קטן למי שמשקיע במערכת אודיו חדשה.
בסופו של דבר, לא משנה אם מדובר ב-SVS, KEF או כל מותג אחר – מה שחשוב הוא מה עושה לך טוב, ומה נותן לך את ההנאה המרבית מהמוזיקה והסרטים שאתה אוהב.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
לפי האתר הזה הם דווקא נמדדים לא רע:05/12/2024 21:26masteraudio כתב: תראה, כשמישהו מתחדש במשהו שהוא אוהב, זו הזדמנות לפרגן, לא לנסות להקטין או לחפש חסרונות. לכל אחד יש טעם והעדפות משלו, ומה שמתאים לך לא בהכרח יתאים לאחרים. ביקורת בונה זה דבר מבורך, אבל חשוב שהיא תהיה ממקום שמעצים ולא ממקום שמחליש. אחרי הכול, העניין הוא לא רק הציוד, אלא החוויה, השמחה, וההנאה מהמוצר החדש. אם אנחנו לא יכולים לחלוק את זה בצורה חיובית, אולי עדיף פשוט לשתוק או לפרגן – זה תמיד יתקבל טוב יותר.
ועכשיו נעבור לרמקולים של SVS ברשותך כמובן.
הרמקולים מצליחים לשלב איכות סאונד גבוהה עם תמחור נגיש יחסית, במיוחד כאשר לוקחים בחשבון את התכנון המוקפד של האלמנטים ואת הסטנדרטים הגבוהים של SVS.
הרמקולים ידועים ביכולת להפיק סאונד דינמי, עם טווח רחב שמצליח להחיות גם מוסיקה וגם סצנות קולנוע בצורה מרשימה.
SVS השקיעה גם במראה – הרמקולים נראים אלגנטיים ומודרניים, מה שמאפשר להם להשתלב היטב בכל עיצוב של חדר.
הם מתאימים לשימושים מגוונים – החל ממערכות קולנוע ביתי ועד לחדרי האזנה ייעודיים למוסיקה.
ל-SVS יש מוניטין מעולה בכל מה שקשור לשירות, וזה שקט נפשי לא קטן למי שמשקיע במערכת אודיו חדשה.
בסופו של דבר, לא משנה אם מדובר ב-SVS, KEF או כל מותג אחר – מה שחשוב הוא מה עושה לך טוב, ומה נותן לך את ההנאה המרבית מהמוזיקה והסרטים שאתה אוהב....
https://www.soundstagenetwork.com/index ... Itemid=153
רק אומר שבעלות ההשקעה על הרמקולים והסאב, ניתן לקבל יותר תמורה מ KEF r3 META עם סנטנדים וזוג סאבים במבצע כמו SB2000 שבשילוב רסיבר מרנץ\דנון עם חופש כיול הרבה יותר גדול, בעיקר עם ART עתידי, יביא לביצועים הרבה יותר טובים גם אם ממש אוהבים את התוצאה עכשיו. מבחינת מחיר, הדנון X4800H נמכר באותו מחיר כמו ב A6A ומציע הרבה יותר.
אגב מבחינת מערכת כיול, הימהה יכול לתת תוצאות מעולות עי כיול ידני או בעזרת האפלקציה הזאת:
https://magicbeansaudio.com/products/true-target
היא לא זולה, 910 שח והיא דומה לפתרון A1 EVO רק שהמפתח שלה מציע אותה בתשלום ולא בחינם כמו ה EVO. יש סרטוני הדרכה עליה ביוטיוב עבור ימהה והרוב אומרים שזו קפיצת מדרגה רצינית ביחס לכיול המקורי של YPAO.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
כל אחד מהמותגים מציע יתרונות במקרים שונים, ותלוי בהעדפות האישיות. אם החיפוש הוא אחרי חוויית סאונד "חיים" ומרגשת, במיוחד בקולנוע ביתי, רמקולי SVS בהחלט מצדיקים את הבחירה.
אני מבין את הבחירה בימהה ויש בהחלט מקום להעדיף את המותג הזה, למרות היתרונות הברורים של הדנון מבחינת ביצועים וכיול. הימהה, במיוחד בסדרות כמו A6A, מציעה סאונד ייחודי שיכול להתאים מאוד למי שמחפש חוויית אודיו חמה ועשירה.
ימהה ידועה בהפקת סאונד חמים ועשיר, עם דגש על טון טבעי וצלול, במיוחד במוזיקה. מי שמעדיף סאונד פחות "קר" ו עשוי להעדיף את המאפיינים של הימהה על פני הדנון, שמספק סאונד יותר מדויק ונטרלי.למרות שלדנון יש יתרונות טכנולוגיים ברורים (כמו אפשרויות הכיול המתקדמות ופתרונות אודיו יותר מודרניים), בסופו של דבר, מדובר בטעמים אישיים. אדם שמעוניין בסאונד מסוים, בממשק מסוים או בתפקוד יומיומי מסוים, יכול להרגיש שימהה עונה יותר על הצרכים שלו, גם אם הדנון מציע פתרונות טכנולוגיים מתקדמים יותר.
לסיכום אומר שגם אם הדנון מציע כמה יתרונות ברורים במונחים של ביצועים וכיול, הבחירה בימהה לא בהכרח נובעת מחוסר הבנה, אלא מתוך העדפה לסאונד ותחושת חוויית משתמש שונה.
אני מבין את הבחירה בימהה ויש בהחלט מקום להעדיף את המותג הזה, למרות היתרונות הברורים של הדנון מבחינת ביצועים וכיול. הימהה, במיוחד בסדרות כמו A6A, מציעה סאונד ייחודי שיכול להתאים מאוד למי שמחפש חוויית אודיו חמה ועשירה.
ימהה ידועה בהפקת סאונד חמים ועשיר, עם דגש על טון טבעי וצלול, במיוחד במוזיקה. מי שמעדיף סאונד פחות "קר" ו עשוי להעדיף את המאפיינים של הימהה על פני הדנון, שמספק סאונד יותר מדויק ונטרלי.למרות שלדנון יש יתרונות טכנולוגיים ברורים (כמו אפשרויות הכיול המתקדמות ופתרונות אודיו יותר מודרניים), בסופו של דבר, מדובר בטעמים אישיים. אדם שמעוניין בסאונד מסוים, בממשק מסוים או בתפקוד יומיומי מסוים, יכול להרגיש שימהה עונה יותר על הצרכים שלו, גם אם הדנון מציע פתרונות טכנולוגיים מתקדמים יותר.
לסיכום אומר שגם אם הדנון מציע כמה יתרונות ברורים במונחים של ביצועים וכיול, הבחירה בימהה לא בהכרח נובעת מחוסר הבנה, אלא מתוך העדפה לסאונד ותחושת חוויית משתמש שונה.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
כמעט מכל תגובה שלך אפשר להסיק שיש לך ידע טכני מאוד גבוה05/12/2024 20:54יהלי ב כתב: תתחדש קודם כל. קצת דעה אובקטיבית וכנה אם יורשה לי. לדעתי בחירה ברסיבר ימהה כיום כאשר יש אלטרנטיבות עם תמורה הרבה יותר גבוה למחיר, בעיקר דנון\מרנץ החדשים עם יתרונות עצומים בכל הקשור למערכת הכיול. גם אופציה ל DIRAC DLBC ובקרוב ART, וגם אודיסי עם אפלקציה ברמת DIRAC במחיר נמוך יותר של 150 דולר כיום, וגם אופציה לסקריפט מעולה בחינם A1 EVO או NEXUS ובקרוב גרסה אף יותר מתקדמת. מה גם שעתיד רסיברי הימהה לא ממש ברור כרגע. החברה לא הציע שום חידוש כבר 5 שנים כמעט. אלא אם כן קבלת דיל מעולה על רסיבר שכל מי שרכש אפילו את אח הגדול שלו ש A8A מנסה למכור היום לטובת דנון\מרנץ או פרוססור, העיקר שיהיה עם מערכת כיול שבאמת עובדת.
הסאבים של SVS בהחלט מעולים, בעיקר אם זה זוג אטום מאשר אחד גדול פתוח, ובמסגרת מבצעים גם עם תמורה טובה, אבל אני לא ההיתי מהמר על סדרת רמקולים חדשה שמחירה כלל לא כזה אטרקטיבי, שכן יש חלופות לא רעות במחירים הללו עם דגמי רמקולים מחברות עם נסיון מוכח ותוצאות מדידות. למשל KEF RX META שמתעלה על ביצועים של רמקולים שעולים גם פי 5....
הבעיה הגדולה היא שאתה לא מבין שבתחום הזה (כמו בהרבה אחרים) יש גם רגש ושיקולים נוספים שמשפיעים על ההחלטות
היות ואני אוהב את המותג yamaha הבחירה בדגם RX-A6A הייתה מתבקשת בעיניי -במקום שתהרוג את המותג שהוא אוהב עם התגובה שלך, מה היה קורה אם היית שואל בצורה יותר דיפלומטית אם יצא לו להשוות? וגם אם לא יצא לו, זו עדיין החלטה די ברורה בשבילו
הרמקולים שאתה מציע כאלטרנטיבה, לקחת בחשבון שבמראה הם משעממים ובשבילו זה אולי שיקול משמעותי?
ממה שקראתי, יש ביקורות נהדרות על הSVS ועצם היותם סדרה חדשה לא צריך להוריד מהיכולות שלהם
בשורה התחתונה, יש משמעות גדולה (לחלק מהחברים) להתאהב במוצר, להרגיש פרפרים בבטן ולא רק לחפש יתרונות בצורה של 0 ו-1
זה נהדר שיש חברים עם ידע, רק שאני באופן אישי אשמח לקרוא את אותן תגובות עם גישה קצת יותר נעימה וזה אפשרי עם קצת מאמץ
ולפותח השרשור, תתחדש ותהנה, הם נראים מדהימים ואני בטוח שאתה נהנה מכל רגע מהשדרוג הרציני שעשית
תתחדש, תהנה, אחלה כתיבה פרגון וויב ותמונות טובות
ובטוח שנשמע נהדר.
שאלה, לאור התמונות - רמקולים כאלו מתאימים לחלל בגודל הזה? אולי התמונה קצת משלה, אבל הסלון נראה לא גדול במיוחד. קצת אינטימי. מדפיים איכותיים לא היו רלוונטיים יותר במטראז' כזה, הגדולים 'נפתחים' גם בווליום שכנראה סביר למרחק שלהם מהשומע?
שאלה, לאור התמונות - רמקולים כאלו מתאימים לחלל בגודל הזה? אולי התמונה קצת משלה, אבל הסלון נראה לא גדול במיוחד. קצת אינטימי. מדפיים איכותיים לא היו רלוונטיים יותר במטראז' כזה, הגדולים 'נפתחים' גם בווליום שכנראה סביר למרחק שלהם מהשומע?
-
niguy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 302
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
קודם כל תודה רבה על הפירגון, מעריך מאוד.07/12/2024 12:05shac כתב: תתחדש, תהנה, אחלה כתיבה פרגון וויב ותמונות טובותובטוח שנשמע נהדר.
שאלה, לאור התמונות - רמקולים כאלו מתאימים לחלל בגודל הזה? אולי התמונה קצת משלה, אבל הסלון נראה לא גדול במיוחד. קצת אינטימי. מדפיים איכותיים לא היו רלוונטיים יותר במטראז' כזה, הגדולים 'נפתחים' גם בווליום שכנראה סביר למרחק שלהם מהשומע?...
אתה לגמרי צודק לגבי גודל הסלון, אמנם השטח הכולל שלו הוא קצת יותר מ 15 מ"ר אבל מכיוון שהוא ארוך וצר יחסית, שטח ההאזנה הוא כ 10 מ"ר.
המרחק שלי מנקודת ההאזנה לכל רמקול הוא כ 2.5 מ"ר וזה בהחלט לא גדול במיוחד, אבל...שמעתי בעבר רמקולים מדפיים ואני חייב להודות שלא ממש התחברתי. אני יודע שיש מדפיים מדהימים אבל ברמות מחיר שונות לגמרי. רוב המדפיים ששמעתי נזקקו לחיזוק בתחום התחתון (וזו רק התחושה שלי) ואני העדפתי רצפתי שייתן לי את טווח התדרים המלא גם בתחום הנמוך ובתקציב שהעמדתי לרכישה.
אחת השאלות הראשונות שעלו אצלי זה באמת הגודל שלהם יחסית לחלל ההאזנה, והחלטתי פשוט להמר. הימור מושכל כי שמעתי רמקולים גדולים בהרבה בסלונים ביתיים כמו שלי, ונשמעו מעולה(אגב, לעניות דעתי, כמעט כל קנייה של רמקולים שמתבססת על האזנה בחנות או בבית היבואן זה סוג של הימור). כמובן שזה גם תלוי הגברה ואקוסטיקה. אני עדיין לומד אותם, מתרגל, משחק טיפה בכיול, אבל ממעט הזמן שהם אצלי אני לגמרי מרוצה ונהנה. שדרוג אדיר לעומת הקודמים.
אגב לגבי הבחירה בימאהה ולא בדנון, או לגבי רמקולים אחרים שעל הנייר יותר טובים...בסוף אני קונה חבילה שמתאימה לי ומורכבת מכל מיני שיקולים . אני אמנם לא משדרג כפייתי אבל שמעתי המון חברות, הייתי בתערוכות, הספקתי כבר לגבש איזשהו טעם מוזיקלי וברור לי שמה שמעולה לאחרים לא מתאים לי ולהיפך. לשאול למה דווקא את זה ולמה לא את ההוא? התשובה היחידה היא שאת זה אהבתי ואת ההוא פחות. זה לא גורע מהאיכות של שאר המוצרים.
-
niguy
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה!08/12/2024 11:39averaraz כתב: תתחדש! נראה מדהים!
שאלה לגבי המרחק של הרמקולים מהקיר של הטלויזיה, קראתי במספר מקומות שהדגם הספציפי מצריך קצת מרחק מהקיר(סביבות 40 ס"מ). האם מיקום הרמקול קרוב לקיר מוריד מחווית השימוש בסלון?...
הרמקולים אצלי נמצאים במרחק 35 ס"מ מהקיר. עם טיפה הטיה קטנה פנימה זה מגדיל אפילו בעוד כמה ס"מ את המרחק ובמצב הזה אני לגמרי לא מרגיש שזה פוגע לי בחויית השימוש. זה גם המצב הנתון אצלי. אני לא יודע איך הם היו נשמעים במרחק גדול יותר כי אין לי האופציה הזאת, אבל במצב הנוכחי הם לגמרי עושים את העבודה.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7639
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
שינית את המרחק? בתמונה בעמוד הראשון זה לא נראה 35 סמ .08/12/2024 12:20niguy כתב: תודה רבה!
הרמקולים אצלי נמצאים במרחק 35 ס"מ מהקיר. עם טיפה הטיה קטנה פנימה זה מגדיל אפילו בעוד כמה ס"מ את המרחק ובמצב הזה אני לגמרי לא מרגיש שזה פוגע לי בחויית השימוש. זה גם המצב הנתון אצלי. אני לא יודע איך הם היו נשמעים במרחק גדול יותר כי אין לי האופציה הזאת, אבל במצב הנוכחי הם לגמרי עושים את העבודה....
-
niguy
-
- חבר פעיל מאוד

לא. הצילום קצת מטעה.הדבר היחידי ששיניתי זו הטיה קלה פנימה, מה שנתן מרווח של עוד כמה ס"מ מהקיר מהפורט התחתון.
שים לב גם שהרמקול מעוקל בחלק העליון שלו, והמרחק של הפורט העליון אפילו גדול יותר בגלל זה.
שים לב גם שהרמקול מעוקל בחלק העליון שלו, והמרחק של הפורט העליון אפילו גדול יותר בגלל זה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8993
- נתן תודות: 1565 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
שמע, קטע מוזר שפספתי את השרשור הזה...
לא יודע אם מאוחר להגיד תתחדש ותהנה וגם אם כן, אז לא אכפת לי - תתחדש ואני מניח שאתה נהנה.
יכול לתת קצת רשמים לגבי הימהה אחרי שנה פלוס שאתה איתו ?
לא יודע אם מאוחר להגיד תתחדש ותהנה וגם אם כן, אז לא אכפת לי - תתחדש ואני מניח שאתה נהנה.
יכול לתת קצת רשמים לגבי הימהה אחרי שנה פלוס שאתה איתו ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5136
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 695 פעמים
בשעה טובה! תתחדש ותהנה מהשידרוג, ותודה על השיתוף, המערכת נראת פגז, בטוח שהיא נשמעת לא פחות ממעולה, טרם שמעתי את הסדרה החדשה של הרמקולים של svs, לפי מה שקראתי הם לא משאירים מקום לספק ומעוצבים מאוד יפה, כייף גדול! שמח בשבילך שאחרי המון זמן עם המערכת היוצאת הצלחת לממש חלום שמרצה אותך עשית חתיכת שידרוג רכשת מחנות יבואן עם שירות מעולה ואנשים מקסימים, תהנה רבות
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
-
niguy
-
- חבר פעיל מאוד

באמת לא אופייני לך לפספס שרשור התחדשתי ועוד עם svsavihuli כתב: שמע, קטע מוזר שפספתי את השרשור הזה...
יכול לתת קצת רשמים לגבי הימהה אחרי שנה פלוס שאתה איתו ?...
, אבל אף פעם לא מאוחר ותודה רבה.לגבי הרסיבר, שמע, אני כבר שנים ארוכות עם ימאהה. הרסיבר הקודם היה rxv-667 והמעבר לנוכחי הוא שדרוג עצום מכל הבחינות. כח לא חסר לו,פונקציונליות בטח שלא,מערכת כיול שלדעתי הצנועה עושה יופי של עבודה (אני מודה שאני לא איש של כיולים וגרפים ומדידות-רוצה לחבר מיק,לבצע כמה מדידות,מקצה שיפורים לגבי עוצמת הסאב וזהו-סומך על המהנדסים של ימאהה שיודעים את העבודה ).כשהוספתי זוג רמקולים front height התחלתי גם לנצל את המקודד auro-3d להופעות 5.1 ואפילו ניסיתי את מצב ה surround ai שהפתיע לטובה, הוסיף נפח לסאונד ואני מוצא את עצמי משתמש בו יותר ויותר גם בסרטי אטמוס.בשורה התחתונה, הרסיבר הזה הוא סוס עבודה אמין ביותר שבנוי כמו טנק ועושה יופי של עבודה בסלון הצנוע שלי.גם בדו ערוצי אני אוהב איך שנשמע למרות שכאן נמצא השדרוג הבא שלי בצורת שרשור מגבר סטריאו ייעודי. מקווה שבקרוב אתחיל במסע נוסף.
-
niguy
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה! אחרי שנה וחצי עם הרמקולים אני עוד יותר משוכנע בבחירה שעשיתי, פשוט כיף גדול מכל הבחינות. בק"ב הם מעולים ובדו ערוצי הבס שלהם כל כך נמוך,מדוייק וחזק שאין צורך בסאב. אין לי בכלל ספק שכשאפנק אותם(ואותיFastandFurious כתב: בשעה טובה! תתחדש ותהנה מהשידרוג, ותודה על השיתוף, המערכת נראת פגז, בטוח שהיא נשמעת לא פחות ממעולה, טרם שמעתי את הסדרה החדשה של הרמקולים של svs, לפי מה שקראתי הם לא משאירים מקום לספק ומעוצבים מאוד יפה, כייף גדול! שמח בשבילך שאחרי המון זמן עם המערכת היוצאת הצלחת לממש חלום שמרצה אותך עשית חתיכת שידרוג רכשת מחנות יבואן עם שירות מעולה ואנשים מקסימים, תהנה רבות...
) באינטגרייטד דו ערוצי ההנאה מהם אפילו תגדל יותר - שמעתי אותם בפיוצ'ר עם הלינגדורף וזה משהו אחר לגמרי.לגבי מה שכתבת על היבואן, כל מילה!!