תודה אבל במשך שנה זה עבוד 100% בלי שום פלגאינים. זה באג של LG.27/11/2024 13:25oferlaor כתב: אוקיי, אז יש לנו lead מה גורם לבעיה. נראה שהמסך מזהה את זה ככניסה ממחשב ומיד מעביר אותך לאופציה הזו.
אני יכול להציע פיתרון מעניין. יש ב-aliexpress/amazon פלאגים שאין להם את החיבור EDID. ולכן הם מונעים מהמסך לזהות מה עומד מאחורי הכניסה של ה-HDMI. יתכן שזה יעזור לך.
אני צריך לחפש כי יש לי אחד כזה ולא מצאתי בזריזות לינק.
יש גם מתקדמים יותר שכבר עושים אמולציה למשהו אחר:
https://www.amazon.com/THWT-HDMI-EDID-E ... B0CRRWQ7XS
https://www.amazon.com/THWT-HDMI-EDID-E ... B0DB65Y6VL...
lg g3 הפסיק להראות אופציות מתקדמות
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא הבנתי, אם בוצע עדכון למסך וכך הוא מתנהג עכשיו, מה יעזור לך לנצל אחריות מורחבת?
ממליץ ליצור קשר עם LG או עדיף אפילו לבדוק באינטרנט אולי מישהו כבר נתקל בתופעה. זה יכול להיות גם באג מוכר שיתוקן בעידכון עתידי.
ממליץ ליצור קשר עם LG או עדיף אפילו לבדוק באינטרנט אולי מישהו כבר נתקל בתופעה. זה יכול להיות גם באג מוכר שיתוקן בעידכון עתידי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
איך יעזור להחליף מסך אם מדובר בתוכנה?
אף אחד לא יחליף לך על דבר כזה מסך.
אף אחד לא יחליף לך על דבר כזה מסך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
בהצלחה לך עם זה.
באופן כללי, אני חושב שצריך לפתור בעיות מהסוג הזה מול היצרן.
המקסימום שהיבואן יכול לעשות (במקרה הטוב) זה להעביר את הבעיה הזו אל היצרן.
באופן כללי, אני חושב שצריך לפתור בעיות מהסוג הזה מול היצרן.
המקסימום שהיבואן יכול לעשות (במקרה הטוב) זה להעביר את הבעיה הזו אל היצרן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
נשמע מאוד מוזר כל הסיפור. עם סטרימרים או משהו אחר זה לא גורם לבעיות?
אין ברשותי הרבה ציוד לבדוק, אבל אין בעיה עם ה- Homatics Box R 4K Plus או האפליקציות שמותקנות במערכת ההפעלה של הטלוויזיה (NETFLIX וכו')...
- oferlaor
- מנהל

עזוב את האפליקציות, זה פחות רלוונטיות.
מעניין אבל מה שאמרת על ה-Homatics. זה אומר שהוא פשוט מזהה שזה מחשב ומשגע אותך בגלל זה.
אז השאלה הגדולה היא איך מונעים ממנו להבין שמדובר במחשב. אני מניח שמבחינת הגדרות אתה סבבה - 59.94Hz 3840x2160?
בדקת את נושא חסימה או החלפה של ה-EDID?
https://www.amazon.com/dp/B0722NVQHX/re ... hcmVk&th=1
מעניין אבל מה שאמרת על ה-Homatics. זה אומר שהוא פשוט מזהה שזה מחשב ומשגע אותך בגלל זה.
אז השאלה הגדולה היא איך מונעים ממנו להבין שמדובר במחשב. אני מניח שמבחינת הגדרות אתה סבבה - 59.94Hz 3840x2160?
בדקת את נושא חסימה או החלפה של ה-EDID?
https://www.amazon.com/dp/B0722NVQHX/re ... hcmVk&th=1
- oferlaor
- מנהל

מעניין, הייתי משנה כמה וכמה דברים...
1. אם יש 59.94הרץ הייתי משנה את ה-60 אליו.
2. 32 ביט לא כזה מתאים למסך טלויזיה, תבדוק אם יש נמוך יותר.
3. ממש אבל ממש לא ממליץ להשתמש ב-RGB, זה באמת משהו שהוא ספציפי מאוד למחשב. YUV עדיף
4. גם dynamic range לא מומלץ להיות במצב FULL זה לגמרי מצב של מחשב, בעוד שמוצרי וידאו מוגבלים ומשאירים מרווח למעלה ומלמטה.
1. אם יש 59.94הרץ הייתי משנה את ה-60 אליו.
2. 32 ביט לא כזה מתאים למסך טלויזיה, תבדוק אם יש נמוך יותר.
3. ממש אבל ממש לא ממליץ להשתמש ב-RGB, זה באמת משהו שהוא ספציפי מאוד למחשב. YUV עדיף
4. גם dynamic range לא מומלץ להיות במצב FULL זה לגמרי מצב של מחשב, בעוד שמוצרי וידאו מוגבלים ומשאירים מרווח למעלה ומלמטה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני מסכים עם מה שעופר אמר, למעט אולי עניין ה-32 ביט והייתי מגדיר 10bpc, לא 8.
אני חושב שהפיצ'רים האלה כבויים במצב מחשב.
ולא אתפלא אם LG תיקנו באג בו הפיצ'רים הוצגו כפעילים בתפריטים כשבמציאות הם בכלל לא פעלו או פעלו לא נכון במצב הזה.
אני חושב שהפיצ'רים האלה כבויים במצב מחשב.
ולא אתפלא אם LG תיקנו באג בו הפיצ'רים הוצגו כפעילים בתפריטים כשבמציאות הם בכלל לא פעלו או פעלו לא נכון במצב הזה.
בגלל מגבלות חומרה של ה-AVR (דנון X4500H), אפשרות ה-10bpc זמינה רק אם קצב הריענון <= 30hz, אבל אז סרטים נראים ממש Choppy.05/12/2024 1:17TheCoolest כתב: אני מסכים עם מה שעופר אמר, למעט אולי עניין ה-32 ביט והייתי מגדיר 10bpc, לא 8....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
רוב הסרטים הם בכלל 24FPS או 23.976 ליתר דיוק.
אם תגדיר את המחשב כמו שצריך שישנה את קצב הריענון שיתאים לתוכן אולי זה יסדר לך גם את הבעיה של זמינות ההגדרות בזמן ניגון סרט.
אם תגדיר את המחשב כמו שצריך שישנה את קצב הריענון שיתאים לתוכן אולי זה יסדר לך גם את הבעיה של זמינות ההגדרות בזמן ניגון סרט.
- oferlaor
- מנהל

לא הייתי עובר ל-30HZ. נסה עם 8 ביט.
שוב, המטרה היא לא להתקבע על זה אלא לנסות משהו ולראות אם זה מקדם אותנו לכיוון פיתרון. אחרי זה אפשר לעשות מקצה שיפורים..
שוב, המטרה היא לא להתקבע על זה אלא לנסות משהו ולראות אם זה מקדם אותנו לכיוון פיתרון. אחרי זה אפשר לעשות מקצה שיפורים..
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אם המטרה להפעיל תוכן HDR, אז צריך 10 ביט בשביל שזה יראה כמו שצריך.
זו הבעיה- התוכנה שעבדתי איתה כבר לא נתמכת ע"י Windows 10. מה גם ש-COREELEC לא ממירה ל-10 ביט, אלא ל-8.05/12/2024 10:32TheCoolest כתב: רוב הסרטים הם בכלל 24FPS או 23.976 ליתר דיוק.
אם תגדיר את המחשב כמו שצריך שישנה את קצב הריענון שיתאים לתוכן אולי זה יסדר לך גם את הבעיה של זמינות ההגדרות בזמן ניגון סרט....
ברור. אולם הבחנתי כי אם למשל אני רואה סרט כאשר אפשרויות ה-Clarity זמינות ואז עובר לתפריט של ה-AVR וחוזר בחזרה לסרט, התופעה הבעייתית חוזרת שוב.05/12/2024 11:19oferlaor כתב: לא הייתי עובר ל-30HZ. נסה עם 8 ביט.
שוב, המטרה היא לא להתקבע על זה אלא לנסות משהו ולראות אם זה מקדם אותנו לכיוון פיתרון. אחרי זה אפשר לעשות מקצה שיפורים.....