קניתי סאונדבר sonos arc ויש לי מספר שאלות
שלום לכולם
קניתי את ה sonos arc ורציתי לשאול:
1. למה אני לא מצליח לראות ווליום במספר? האם זו הגדרה? כשאני מגביה או מנמיך אני רק רואה פלוס או מינוס מבלי יכולת לדעת מה המספר
2. כשאני משחק god of war אני נכנס להגדרות של audio ורשום לי soundbar (stereo), האם לא אמור להיות סאונד לדמות 5 רמקולים?
כמובן שברור לי שזה לא מחליף סאונד אמיתי אבל מתיימר להיות לא? האם אני לא מפסיד יכולות קוליות כשהמשחק מזהה אותו כך?
3. קצת המשך של שאלה מספר 2. בקודי בהגדרות סאונד אני אמור להגדיר את המערכת על 5.1? (יש לי גם את הסאב sonos sub 3rd Gen)
תודה רבה
קניתי את ה sonos arc ורציתי לשאול:
1. למה אני לא מצליח לראות ווליום במספר? האם זו הגדרה? כשאני מגביה או מנמיך אני רק רואה פלוס או מינוס מבלי יכולת לדעת מה המספר
2. כשאני משחק god of war אני נכנס להגדרות של audio ורשום לי soundbar (stereo), האם לא אמור להיות סאונד לדמות 5 רמקולים?
כמובן שברור לי שזה לא מחליף סאונד אמיתי אבל מתיימר להיות לא? האם אני לא מפסיד יכולות קוליות כשהמשחק מזהה אותו כך?
3. קצת המשך של שאלה מספר 2. בקודי בהגדרות סאונד אני אמור להגדיר את המערכת על 5.1? (יש לי גם את הסאב sonos sub 3rd Gen)
תודה רבה
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
תתחדש 
לעניין הווליום - אין מספרים אלא פלוס / מינוס או בר של עוצמה ( תלוי באיזה שלט אתה משתמש באותו הרגע).
עם זאת אם תפתח את האפליקציה תוכל לדייק את עוצמת הווליום (0-100).
באשר למשחק ולקודי - בהנחה שהמסך אליו אתה מחובר תומך בפורמטי סאונד מתקדמים (זכור שהסאונד ״חוזר״ מהמסך אל ה Arc), לא אמורה להיות בעיית זיהוי. אישית לא עובד עם קודי כבר שנים רבות אז אולי מישהו בקי יותר יוכל לענות.
בכל מקרה גם פה תוכל תמיד לראות את פורמט הקול המנוגן באותו הרגע דרך האפליקציה.

לעניין הווליום - אין מספרים אלא פלוס / מינוס או בר של עוצמה ( תלוי באיזה שלט אתה משתמש באותו הרגע).
באשר למשחק ולקודי - בהנחה שהמסך אליו אתה מחובר תומך בפורמטי סאונד מתקדמים (זכור שהסאונד ״חוזר״ מהמסך אל ה Arc), לא אמורה להיות בעיית זיהוי. אישית לא עובד עם קודי כבר שנים רבות אז אולי מישהו בקי יותר יוכל לענות.
בכל מקרה גם פה תוכל תמיד לראות את פורמט הקול המנוגן באותו הרגע דרך האפליקציה.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
קודם כל תודה רבה על המענה03/12/2024 14:37sigamore כתב: תתחדש
בכל מקרה גם פה תוכל תמיד לראות את פורמט הקול המנוגן באותו הרגע דרך האפליקציה....
מזתומרת בר של עצמה? איך אני רואה אותו על המסך ולא באפליקציה?
וזה מוזר כי כרגע בזמן משחק זה אכן מראה לי dts 5.1 אז לא מובן לי למה במשחק זה טוען שזה stereo
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
כמו שאמרתי תלוי בשלט. אצלי עם שימוש בשלט ה Apple TV מופיע בר ווליום על המסך. שלט המסך (LG) מראה פלוס / מינוס.
מדוע העניין הזה כל-כך עקרוני לך אם אפשר לשאול ?
מדוע העניין הזה כל-כך עקרוני לך אם אפשר לשאול ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
לא יודע זה קצת מציק. יותר נוח לראות מספר מאשר פלוס מינוס. גם עם הזמן אתה פחות מבין מה הווליום הנכון לכל תוכן או ערוץ וכך להגיע אליו יותר בקלות. לא נראה לי שאני באמת חריג03/12/2024 17:32sigamore כתב: כמו שאמרתי תלוי בשלט. אצלי עם שימוש בשלט ה Apple TV מופיע בר ווליום על המסך. שלט המסך (LG) מראה פלוס / מינוס.
מדוע העניין הזה כל-כך עקרוני לך אם אפשר לשאול ?...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17918
- נתן תודות: 1145 פעמים
- קיבל תודות: 2488 פעמים
הכל ענין של הרגל.04/12/2024 11:40bixente כתב: לא יודע זה קצת מציק. יותר נוח לראות מספר מאשר פלוס מינוס. גם עם הזמן אתה פחות מבין מה הווליום הנכון לכל תוכן או ערוץ וכך להגיע אליו יותר בקלות. לא נראה לי שאני באמת חריג...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום