יס וסטינג פלוס, מעלות את המחירים שלהן, של ערוצי הפרימיום וספריות הפרימיום, ב 5 שקלים, החל מ 1.1.2025
ביס אומרים,
החל מ 1.1.25 דמי המנוי החודשיים של חבילות וערוצי הפרמיום וספריות ה- VOD בתשלום שבחרתם לצרף אליהם יעודכנו בתוספת של 5 ₪ לחודש.
אותה העלאת מחירים היא גם על שירות סטינג פלוס.
צפויה להיות עליית מע"מ והיו עליות במדד המחירים לצרכן וכן התייקרות ההפקות והתפעול של החברה. מדובר
במוצרים שלא העלינו בהם מחיר שנים רבות מתוך רצון ומחשבה להתחשב כמה שניתן בלקוחות.
דמי שכירות וקניה של ציוד נשאר אותו הדבר.
האם לדעתכם זו העלאת מחירים הוגנת כלפי הצרכן וכלפי יס, בתקופה שיותר קשה לצרכן עם יוקר המחיה במדינת ישראל?
או שזה לא הוגן לצרכן?
החל מ 1.1.25 דמי המנוי החודשיים של חבילות וערוצי הפרמיום וספריות ה- VOD בתשלום שבחרתם לצרף אליהם יעודכנו בתוספת של 5 ₪ לחודש.
אותה העלאת מחירים היא גם על שירות סטינג פלוס.
צפויה להיות עליית מע"מ והיו עליות במדד המחירים לצרכן וכן התייקרות ההפקות והתפעול של החברה. מדובר
במוצרים שלא העלינו בהם מחיר שנים רבות מתוך רצון ומחשבה להתחשב כמה שניתן בלקוחות.
דמי שכירות וקניה של ציוד נשאר אותו הדבר.
האם לדעתכם זו העלאת מחירים הוגנת כלפי הצרכן וכלפי יס, בתקופה שיותר קשה לצרכן עם יוקר המחיה במדינת ישראל?
או שזה לא הוגן לצרכן?
נערך לאחרונה על ידי רמאשכ ב 03/01/2025 13:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
Re: יס מעלה את המחירים שלה ב 5 שקלים החל מ 1.1.2025
תקנו סטרימר 50 דולר אמזון ותאמרו לכולם בייבי יפה.
פניתי היום בבוקר לשירות הלקוחות של יס,...
כי החברה שלי אמרה לי שיס שלחה לה ביום חמישי הזה, הודעה כתובה על עליית מחירים ביס, ורציתי לדעת על זה עוד מידע.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
ועדיין לדעתי אנשים כמו עופר לאור מנהל ראשי בקהילה שפה, יעדיפו להשאר ביס בגלל היתרונות שלה, חוץ מעניין המחיר הכספי....
, אני לא בטוח שבגלל זה אני אעזוב את יס.
אם רק המע"מ היה עולה ב 1 אחוז, אז למשל להיות ביס פלוס עם 2 סטרימרים של אנדרואיד במחיר של 209 שקל כולל מע''מ לחודש, אז זה היה עולה 211.09 שקל, עליה של 2 שקלים ו 11 אגורות לחודש.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
אני לא בטוח שההצעה הזו מתאימה לאדם, שרוצה לראות עם תרגום לעברית עוד יותר ערוצי טלוויזיה ואו תכני VOD לבחירה....
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1289
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
זה לא בגלל ה 5 ש"ח הנוספים זה בגלל החזירות לקחת 210 ש"ח עבור שירות טלויזיה בסטרימינג זה מתקרב ל 60$ בחודש ...22/11/2024 18:26רמאשכ כתב: ועדיין לדעתי אנשים כמו עופר לאור מנהל ראשי בקהילה שפה, יעדיפו להשאר ביס בגלל היתרונות שלה, חוץ מעניין המחיר הכספי.
, אני לא בטוח שבגלל זה אני אעזוב את יס.
אם רק המע"מ היה עולה ב 1 אחוז, אז למשל להיות ביס פלוס עם 2 סטרימרים של אנדרואיד במחיר של 209 שקל כולל מע''מ לחודש, אז זה היה עולה 211.09 שקל, עליה של 2 שקלים ו 11 אגורות לחודש....
המחיר הריאלי של YES פלוס צריך להיות לא יותר מ 100 עד 120 ש"ח לחבילה המלאה ....
והאם לדעתך בהוט טיוי שזה גם בסטרימינג, המחיר הכספי החודשי לא יותר יקר?23/11/2024 16:07גלובל כתב: זה לא בגלל ה 5 ש"ח הנוספים זה בגלל החזירות לקחת 210 ש"ח עבור שירות טלויזיה בסטרימינג זה מתקרב ל 60$ בחודש ...
המחיר הריאלי של YES פלוס צריך להיות לא יותר מ 100 עד 120 ש"ח לחבילה המלאה .......
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
אני מברך על היום שעברתי ל FREE TV
חסך לי הרבה ומקבל תמורה מלאה
אפס תקלות
אפס תקלות
איך אתה מתגבר על זה שעל יותר מ 2 מנויים אתה משלם עוד כסף, ושהשלט שלהם הוא בלי מספרים, ושאין שם הרבה מאוד תכנים לצפיה?23/11/2024 19:04mrraz111 כתב: אני מברך על היום שעברתי ל FREE TV
אפס תקלות...
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
יש לי חמישה מנויים שעולים 39.9 ש"ח, אז איך שלא תסתכל על זה, זה כמעט בחינם23/11/2024 22:36רמאשכ כתב: איך אתה מתגבר על זה שעל יותר מ 2 מנויים אתה משלם עוד כסף, ושהשלט שלהם הוא בלי מספרים, ושאין שם הרבה מאוד תכנים לצפיה?...
שלט בלי מספרים ? אצלי אין מספרים לשום שרות טלויזיוני, צופה דרך אנוידיה שילד
מבחינתי יש בשרות המון תכנים וכל המשפחה שבעת רצון, לא חסר לי כלום
, אני משתמש בפרי טיוי עם 2 חשבונות כמוצר משלים ליס, כי יש של דברים שאין ביס, ומנגד יש ביס דברים שאין בפרי טיוי.23/11/2024 22:47mrraz111 כתב: יש לי חמישה מנויים שעולים 39.9 ש"ח, אז איך שלא תסתכל על זה, זה כמעט בחינם
שלט בלי מספרים ? אצלי אין מספרים לשום שרות טלויזיוני, צופה דרך אנוידיה שילד
מבחינתי יש בשרות המון תכנים וכל המשפחה שבעת רצון, לא חסר לי כלום...
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
מה לדעתכם נכון פה?
שירות הלקוחות של יס, או העיתונאי גד פרץ?
כי גד פרץ טוען שביס אמרו לו שזה לא נכון שהעלאת המחיר ביס תהיה על כל חבילה, אלא רק על ערוצי פרימיום ותכני VOD,
https://zmanavir.co.il/tv/26633/?scfm-mobile=1
מצד שני, היו מקרים שלא באשמת גד פרץ, שהמידע שהוא קיבל ופרסם היה מידע לא נכון.
כי גד פרץ טוען שביס אמרו לו שזה לא נכון שהעלאת המחיר ביס תהיה על כל חבילה, אלא רק על ערוצי פרימיום ותכני VOD,
מצד שני, היו מקרים שלא באשמת גד פרץ, שהמידע שהוא קיבל ופרסם היה מידע לא נכון.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
הם שודדים, זה לא חדש. מצער מאוד גם שהם מאלצים אוטוטו לעבור מהשידורי לוויין לאינטרנטי, הדילאיי והאיכות פשוט לא אותו דבר. וגם היציבות. קצת גשם והכל קורס
לדעתך, בצורה שלא חובה להסכים איתה, האם זה לא נכון שאינטרנט של סיבים אופטיים הוא כמה שפחות פגיעה לבעיות של חשמל ומים ורוח וברד ושלג?25/11/2024 22:03avinin1 כתב: הם שודדים, זה לא חדש. מצער מאוד גם שהם מאלצים אוטוטו לעבור מהשידורי לוויין לאינטרנטי, הדילאיי והאיכות פשוט לא אותו דבר. וגם היציבות. קצת גשם והכל קורס...
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
זה מה גם מה שאמרו לי בשיחה טלפונית עם השירות לקוחות, לא תהיה עליית מחירים על מחיר החבילת בסיס.25/11/2024 20:35רמאשכ כתב: מה לדעתכם נכון פה?
מצד שני, היו מקרים שלא באשמת גד פרץ, שהמידע שהוא קיבל ופרסם היה מידע לא נכון....
נאמר לי שזה רק על ערוצי פרימיום (לא כדורגל) ועל חבילות ב - VOD עצמו.
לפי מה שהם אמרו לך, מי שיש לו את חבילת יס אנלימיטד של ה 209 שקל כולל מע''מ, אז מחיר החבילה הזו גם יעלה ב 5 שקלים?27/11/2024 13:28shayzil כתב: זה מה גם מה שאמרו לי בשיחה טלפונית עם השירות לקוחות, לא תהיה עליית מחירים על מחיר החבילת בסיס.
נאמר לי שזה רק על ערוצי פרימיום (לא כדורגל) ועל חבילות ב - VOD עצמו....
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
לא, כפי שרשמתי, אמרו שעליית המחיר היא רק על - ערוצי פרימיום (לא כדורגל) ועל חבילות ב - VOD עצמו.27/11/2024 19:42רמאשכ כתב: לפי מה שהם אמרו לך, מי שיש לו את חבילת יס אנלימיטד של ה 209 שקל כולל מע''מ, אז מחיר החבילה הזו גם יעלה ב 5 שקלים?...
* מקווה שלא הטעה אותי הנציג *
בכל מקרה, אם ב 2025 הממשלה תעלה את אחוז המע"מ, אז יכול להיות שגם ביס המחיר הכספי בכל סוג של מבצע, יכול להתייקר,27/11/2024 22:59shayzil כתב: לא, כפי שרשמתי, אמרו שעליית המחיר היא רק על - ערוצי פרימיום (לא כדורגל) ועל חבילות ב - VOD עצמו.
* מקווה שלא הטעה אותי הנציג *...
הבעיה היא שהעלאת המע"מ אולי יכולה לעשות שהמחיר הכספי של הרבה קבלת מוצרים ואו שירותים, יעלה, ואולי גם במאות שקלים, אבל בזמן שרואים שצה"ל צריך יותר כסף לתקציב מערכת הביטחון, אז בינתים נצטרך מי שיכול, אז לחיות עם מחירים יותר גבוהים של מוצרים וקבלת שירותים, ומי שלא יכול לסבול את המחירים הגבוהים האלה, אז אולי הוא יעבור ואו יחזור לגור בקפריסין, איפה שמבחינה כלכלית יותר קל לו והוא יכול לגור שם.
וכרגע נראה שהעלאת המע"מ תהיה אל שיעור האחוז הכי גבוה ממה שהיה עד עכשיו מקום מדינת ישראל שעכשיו זה כנראה יהיה מ 17 אחוז ל 19 אחוז, ולא ידוע למשך כמה זמן אם תהיה העלאה כזו, אז היא תישאר בשיעור אחוז כזה,
https://www.ynet.co.il/economy/article/s1ifaxkg1l
בכל זאת, , נקווה שעדיין אפשר יהיה לסבול לחיות מבחינה כלכלית במדינת ישראל, גם בשנת 2025.
ואני מבקש שבאשכול הזה לא ידברו על פוליטיקה אלא על מחיר כספי לתשלום לחברת יס, מה שאני כתבתי פה זה רק דוגמה למצב,
ולא כמה כסף, בהמלצה לא מחייבת שלי, כל ארגון צריך לקבל מתקציב מדינת ישראל, ואו האם להוסיף עוד מיסים לאנשים, לשנת 2025.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין