levitmic כתב:
בגילת טלקום, רוצים מחיר התקנה בלי קשר אם יש תשתית או אין..כי הם חייבים לשלוח נציג בזק.
...
לפני כמה חודשים דיברתי עם גילת לגבי פריסת סיב בדירה. הייתה להם התקנה זולה יותר ויקרה יותר. הנציגה אמרה שבהתקנה זולה מגיע טכנאי בזק ומשחיל סיב עד לנקודה ראשונה שהוא פוגש. אם אני רוצה סיב בנקודה שאני בוחר, מגיע טכנאי גילת במחיר גבוה יותר.
הזמנתי את פרטנר, התקנה חינם לנקודה שרציתי. אם אתה הולך על גילת תברר את הנקודה הזאת.
levitmic כתב:
במכירות אומרים ש-113 הכי נמוך ואין חודשי חינם... למי לפנות? אולי מישהו יכול להמליץ על סוכן באזור הדרום?
הקטה שאני מחפס לאמא משהו לטווח ארוך
בגילת טלקום, רוצים מחיר התקנה בלי קשר אם יש תשתית או אין..כי הם חייבים לשלוח נציג בזק.
...
חפש סוכן בגוגל, או נסה שוב ב199 מוכרן אחר...
גם באתר שלהם עצמם, כל החבילות עם 3 חודשים מוזלים, החל מ69 ל300M .
אני עם סלקום סיבים כבר כמה שנים (היינו בין הראשונים שחוברו).
עד עכשיו שילמתי 109 לחבילה של 500MB - זה מחיר לשנה ואז אמור לעלות אבל כל סוף שנה הייתי פונה אליהם ומצליח לחדש את המנוי באותו מחיר עד השנה שבה הם פשוט לא הסכימו וזה עלה ל 119.
ניסיתי להשיג הצעה טובה יותר מפרטנר אבל יוצא אותו מחיר ואין לי כח להתעסק עם החלפה עכשיו.
oris74 כתב:
עד עכשיו שילמתי 109 לחבילה של 500MB - זה מחיר לשנה ואז אמור לעלות אבל כל סוף שנה הייתי פונה אליהם ומצליח לחדש את המנוי באותו מחיר עד השנה שבה הם פשוט לא הסכימו וזה עלה ל 119.
ניסיתי להשיג הצעה טובה יותר מפרטנר אבל יוצא אותו מחיר ואין לי כח להתעסק עם החלפה עכשיו.
...
אין חבילה של 500 כיום... אלא 300 600 ו 1000 וכו'.
יש בהחלט מקום למומ (מחיר יעד: כ-90-80, עם מתאם סיב אך ללא נתב, תקנה לבד...), אך רק אם תגיע למחלקת השימור....
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 30/10/2024 14:21, נערך 3 פעמים בסך הכל.
oris74 כתב:
...
בגדול באתר של פרטנר יש 600/100 מגה במחיר ממוצע של 86.5 ש"ח לחודש לשנה. (חודשיים ב-69 ואח"כ 90)
אם זה שווה לך את ההתעסקות (הקטנה יחסית) של ההחלפה או לא, זה כמובן כבר שיקול שלך.
Peadar כתב:
בגדול באתר של פרטנר יש 600/100 מגה במחיר ממוצע של 86.5 ש"ח לחודש לשנה. (חודשיים ב-69 ואח"כ 90)
אם זה שווה לך את ההתעסקות (הקטנה יחסית) של ההחלפה או לא, זה כמובן כבר שיקול שלך.
...
מעניין כי פניתי לפרטנר וזה מה שהם הציעו לי - זה בדיוק אותו מחיר חודשי (ממוצע שנתי) של סלקום - 119 שח
חבילה עם אינטנרט עד 600 מ"ב בעלות של 100 ש"ח+ 25 ש"ח על נתב
חודשיים ראשונים הנחה של 31 ש"ח
אבל הסתכלתי באתר ואכן בחבילה שציינת זה יוצא 105 לחודש (עם נתב) - אבדוק שוב.
* עריכה: מסתתבר שאכן זה המחיר והוא זמין רק למי שמצטרף דרך האתר (הזוי כי הייתי עם המוקד שלהם בשיחה והוא אמר שיותר זול שאעשה דרך האתר)
תבדוק גם דבר נוסף אם אתה בין הראשונים שהתחברו יכול להיות שזו חבילה ישנה על תשתית IBC עם חיבור סימטרי 500/500
ואז זה סיפר אחר, כל שינוי בחבילה מבטל את הסימטריות ל 600/100.
rm1 כתב:
תבדוק גם דבר נוסף אם אתה בין הראשונים שהתחברו יכול להיות שזו חבילה ישנה על תשתית IBC עם חיבור סימטרי 500/500
ואז זה סיפר אחר, כל שינוי בחבילה מבטל את הסימטריות ל 600/100.
...
תודה. אני היום בסלקום עם חיבור 500/50 אבל פרטנר הגיעו אלינו לבנין רק לפני שנתיים
חברים למי שמחובר לגילת עם סיבים איך השירות בכללי?
דגש על איכות השידורים ב IPTV אם קיים כזה (של פרטנר, סלקום או IPTV צד שלישי?), ופינגים עם משחקי-רשת?
שוקל לעשות מעבר מפרטנר סיבים 100\1000 + GAMER הצליחו ממש להרגיז אותי לאחרונה.
אני עם ציוד פרטי, אצטרך כנראה רק ממיר סיב ו SFP מגילת.
kaplaey2 כתב:
חברים למי שמחובר לגילת עם סיבים איך השירות בכללי?
דגש על איכות השידורים ב IPTV אם קיים כזה (של פרטנר, סלקום או IPTV צד שלישי?), ופינגים עם משחקי-רשת?
שוקל לעשות מעבר מפרטנר סיבים 100\1000 + GAMER הצליחו ממש להרגיז אותי לאחרונה.
אני עם ציוד פרטי, אצטרך כנראה רק ממיר סיב ו SFP מגילת.
...
מציע שאל תצפה ל"שירות" VIP... המו"מ קובע מחיר והתשתית קובעת איכות... גילת == בזק. דהיינו אחרי CGNAT (או + 15 ש"ח לצאת ממנו ל IP ציבורי...) . טוב לך או לא - תשפוט אתה... תצטרך מתאם סיב (אם אין לך) ONU ב15$ למשל ZTE 601 מאלי אקספקרס...
Peadar כתב:
...
התחברתי היום לפרטנר - מסתבר שהם מאפשרים חיבור עם נתב פרטי שכבר יש לי (אבל צריך לשכור מהם מתאם סיבים ב 5 שקלים - בודק אם אפשר להחליף במתאם פרטי ולחסוך גם את זה) אז חסכתי עוד 19 שקלים בחודש השכרת נתב - תודה לעוזרים!
oris74 כתב:
...
כמובן שאחרי שביקשתי להתנתק (וכבר עברתי לפרטנר) התקשרו משימור לקוחות של סלקום להציע לי הרים וגבעות..
זה עוד יותר עיצבן אותי כי הם איבדו אותי בגלל שהתעקשו להעלות לי את המחיר ב 10 שקלים. בקיצור כל מי שטוען שרק באיומים אפשר לקבל מחיר תחרותי אצל הספק הנוכחי שלך כנראה צודק.