Zidoo Z9X 8k סטרימר חדש
שלום לכולם
מעוניין לרכוש את מוצר האם למישהו יש ניסיון עם המוצר
אני כיום עם אופו 203 פרוץ (התעייפתי ממנו) ומחוסר היכולת שלו לקרוא קבצי MKV עם דולבי אטמוס כיום הפורמט הנפוץ ביותר לצורך צפייה
מה שמעניין אותי בעיקר זו איכות התמונה בהשוואה לאופו המדהים
תודה
אני כיום עם אופו 203 פרוץ (התעייפתי ממנו) ומחוסר היכולת שלו לקרוא קבצי MKV עם דולבי אטמוס כיום הפורמט הנפוץ ביותר לצורך צפייה
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
לפני שאתה רוכש , במידה ותחליט לרכוש, בדוק האם סוף סוף הועילו בטובם לסדר את הפיסוק ההפוך בעברית.03/11/2024 7:32zaviv כתב: שלום לכולם
תודה...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
התכוונת ל-Dolby Vision אני מניח, ולא אטמוס?
אם כן, אז האופציה הכי טובה נכון להיום זה CoreELEC על Ugoos AM6B או Ugoos AM6, או אם תוכל למצוא, אז Minix U22-XJ.
גם Homatics Box R 4K Plus יכול להריץ את אותה גרסת CoreELEC (NG), אבל אני חושב שיש לו כמה מגבלות מבחינת תאימות לסוגי תכנים מסויימים, הוא גם פחות מהיר.
אם כן, אז האופציה הכי טובה נכון להיום זה CoreELEC על Ugoos AM6B או Ugoos AM6, או אם תוכל למצוא, אז Minix U22-XJ.
גם Homatics Box R 4K Plus יכול להריץ את אותה גרסת CoreELEC (NG), אבל אני חושב שיש לו כמה מגבלות מבחינת תאימות לסוגי תכנים מסויימים, הוא גם פחות מהיר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
CoreELEC זו המערכת היחידה חוץ מנגני דיסקים שתומכת בניגון DV עם שכבת ה-FEL שקיימת בחלק מהרימוקסים או ריפים.
לפחות למיטב ידיעתי.
לפחות למיטב ידיעתי.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
יש לי את הדגם הקודם שהוא אותו הדבר רק 4k. הוא עובד לא רע אבל כמו כך מוצר סיני, אין ממש תמיכה טכנית ואין כמעט עידכוני קושחה לפתרון באגים. אין תמיכה לתכני DRM ולכן לא יעבוד עם שירותי סטרימינג. לחלק מהקידודים יש בעיה בהצגת סצנות חשוכות שגוון העור נראה אדום ללא תאורה. זה באג תוכנה שהם לא ממהרים לתקן כבר שנה...
האם תרגומים עובדים כראוי?16/11/2024 18:24יהלי ב כתב: יש לי את הדגם הקודם שהוא אותו הדבר רק 4k. הוא עובד לא רע אבל כמו כך מוצר סיני, אין ממש תמיכה טכנית ואין כמעט עידכוני קושחה לפתרון באגים. אין תמיכה לתכני DRM ולכן לא יעבוד עם שירותי סטרימינג. לחלק מהקידודים יש בעיה בהצגת סצנות חשוכות שגוון העור נראה אדום ללא תאורה. זה באג תוכנה שהם לא ממהרים לתקן כבר שנה......
קורא קבצי MKV עם אטמוס?
נבחן אותו ונראה יש לי גם אופו 203 הבעייה שהוא לא קורא רימוקסים של MKV עם אטמוס
חוץ מזה הוא פצצה
- יהלי ב
- חבר ותיק

הוא קורא MKV שמבוסס על MP4 או HEVC אבל אין לו תמיכה לפורמטים ישנים כמו DIVX או XVID. הפורמט הישן היחיד שנתמך זה MPEG2 כי זה פורמט של DVD. עם תרגומים אין בעיה. קבי ISO של DVD עובדים מצויין ומהר. קבצי ISO של BD שהוא 1080P גם עובדים דיי חלק. אבל קבצי ISO של BD HD זה עניין של מזל. 50% נתקעים והתפריט לא נטען. תלוי כמה הדיסק מורכב מבחינת תפריטי JAVA.
אחלה תודה XVID DIVX ז"ל אין לי חיה כזאת17/11/2024 16:47יהלי ב כתב: הוא קורא MKV שמבוסס על MP4 או HEVC אבל אין לו תמיכה לפורמטים ישנים כמו DIVX או XVID. הפורמט הישן היחיד שנתמך זה MPEG2 כי זה פורמט של DVD. עם תרגומים אין בעיה. קבי ISO של DVD עובדים מצויין ומהר. קבצי ISO של BD שהוא 1080P גם עובדים דיי חלק. אבל קבצי ISO של BD HD זה עניין של מזל. 50% נתקעים והתפריט לא נטען. תלוי כמה הדיסק מורכב מבחינת תפריטי JAVA....
ערב טוב16/11/2024 16:00big27 כתב: יש לי ZIDOO Z20 PRO חדש בקופסא
לא פתחתי בגלל שאנחנו מפונים
אם בא לך דבר איתי ....
אין כזה הבדל נראה בן ה 30 ל 20...
שלחתי לך הודעה פרטית
L/R - Perlisten R5i, C - None
Sur: Polk 65RT, SUB: JLAudio E112
Anthem MRX1140, JVC NX7, ATV4K
Sur: Polk 65RT, SUB: JLAudio E112
Anthem MRX1140, JVC NX7, ATV4K
- Akila
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
- שם מלא: Joel Strikovsky
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
קח בחשבון שהזידו 8K לא טוב לאפלקציות סטרימינג כמו נטפליקס, דיסני+ וכו. כי הוא לא ESN Licensed
כי הוא רץ על Android רגיל ולא AndroidTV.
אז לא ינגן תכנים ב HD או ב 4K ובטח ובטח לא ב DV/HDR
כי הוא רץ על Android רגיל ולא AndroidTV.
אז לא ינגן תכנים ב HD או ב 4K ובטח ובטח לא ב DV/HDR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
- יהלי ב
- חבר ותיק

אם הוא לא תומך ב A1 חבל על הכסף, כי זה פורמט שהולך ותופס יותר חזק בברשת בעיקר בהורדות פירטיות בגלל יכולת דחיסה טובה מ HEVC בכ 30%. גם קידוד אודיו רב ערוצי לאט נוטש את ה AVC ועובר לקידוד OPUS שגם הוא הרבה יותר חסכוני. מהסיבה הזאת הכי טוב זה HTPC כי שם אין מגבלה בכמות הפורמטרים שזה יתמוך.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
חוץ מהפעלת dv...