מחסני יוקרה אלקטריק - זהירות
קניתי מהם תנור בוש למחרת יום ראשון התקשרו אלי לקחת אשראי והבטיחו שיספקו אותו עד יום שישי.
יום שישי אף אחד לא הגיע, יום ראשון פניתי בוואטסאפ אמרו בטיפול ולא חזרו אלי.
יום שלישי, לאחר 10 ימים מהרכישה פניתי שוב בטון יותר חריף, הבטיחו שיחזרו אלי באותו היום.
התקשרו אלי ממחסני יוקרה, טענו שהתנור בוש במחיר שרכשתי זה יבוא מקביל שמיוצר בטורקיה ויש לו בעיות כמו חימום יתר,
לא מגיע עם התבניות והרשתות וההוראות בערבית והכי חמור שאין לו אישור של מכון התקנים (אסור למכור אותו בארץ) - אם אני רוצה לקבל את התנור הזה עלי לחתום להם על טופס וויתור שאני יודע שהתנור מגיע כך או לחלופין לשלם סכום נוסף של 300 ש"ח בכדי לקבל תנור תקין.
כמובן שסירבתי לשתי ההצעות ופתחתי תלונה במועצה לצרכנות.
אני לא מאמין שניסו להביא לי תנור ללא תקן ודרשו סכומים נוספים.
שימו לב.
יום שישי אף אחד לא הגיע, יום ראשון פניתי בוואטסאפ אמרו בטיפול ולא חזרו אלי.
יום שלישי, לאחר 10 ימים מהרכישה פניתי שוב בטון יותר חריף, הבטיחו שיחזרו אלי באותו היום.
התקשרו אלי ממחסני יוקרה, טענו שהתנור בוש במחיר שרכשתי זה יבוא מקביל שמיוצר בטורקיה ויש לו בעיות כמו חימום יתר,
לא מגיע עם התבניות והרשתות וההוראות בערבית והכי חמור שאין לו אישור של מכון התקנים (אסור למכור אותו בארץ) - אם אני רוצה לקבל את התנור הזה עלי לחתום להם על טופס וויתור שאני יודע שהתנור מגיע כך או לחלופין לשלם סכום נוסף של 300 ש"ח בכדי לקבל תנור תקין.
כמובן שסירבתי לשתי ההצעות ופתחתי תלונה במועצה לצרכנות.
אני לא מאמין שניסו להביא לי תנור ללא תקן ודרשו סכומים נוספים.
שימו לב.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
מה שזול מידי כנראה כדאי להתרחק ממנו, או לשאול ולחפש עליו חוות דעת לפני הקנייה.
ה-"חנות" נראית כמו תרגיל עוקץ.
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?f=41&t=382716
להבא, תנסה לחפש באינטרנט את שם החנות, ולפי כמות וסוג התגובות תוכל להבין אם מדובר בחנות אמיתית ואמינה לפני שאתה מבצע רכישה.
ה-"חנות" נראית כמו תרגיל עוקץ.
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?f=41&t=382716
להבא, תנסה לחפש באינטרנט את שם החנות, ולפי כמות וסוג התגובות תוכל להבין אם מדובר בחנות אמיתית ואמינה לפני שאתה מבצע רכישה.
ביום האחרון מתקשר נציג מהחנות ומודיע לי שהטלווזיה שהזמנתי היא בשפת ממשק סינית בלבד ועלי להוסיף 500 שח על מנת לקבל דגם עם עברית ושפות אחרות או שעלי לשלם דמי ביטול 100 שקלים ועוד 200 שקלים משלוח(שבוטל ולא הגיע,כן?)ועלי להחליט בתוך שעה או שאקבל את הטלוויזיה עם הממשק בסינית.שימרו מרחק....
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
ראה את התגובה שלי בשרשור שקישרתי אליו, בתגובה הקודמת שלי.27/07/2023 23:50mrraz111 כתב: לא נראה לכם דומה ?
https://www.mahsaneiyokra.co.il/page/%D ... 7%A0%D7%95
https://www.electricdeal.co.il/page/%D7 ... 7%A0%D7%95...
- Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
מה עושים במצב כזה??
הזמנתי טלויזייה מהם לפני כ 5 ימים והם לקחו ממני אשראי
מה אני עושה?
להגיד להם ביטול עיסקה?
לדבר עם חברת האשראי על עיסקה לא מוכרת ושיבטלו אותה?
אני יותר מפחד על זה שהאשראי שלי אצלהם אולי הם ישתמשו בו, צריך אולי גם להחליף אשראי?
עריכה
ראיתי שאין עוד חיוב בכרטיס אשראי אפילו לא ב "טרם עסקאות"
אז ביטלתי עכשיו את הכרטיס
וככה אם הם ירצו הם לא יצליחו לחייב את הכרטיס ולעשות איזשהי מניפולציה בנושא.
מה שעוד יותר הפתיע אותי זה שהם לא עשו חיוב עד כה (עברו 5 ימים משאמרתי להם את החיוב אשראי)
הזמנתי טלויזייה מהם לפני כ 5 ימים והם לקחו ממני אשראי
מה אני עושה?
להגיד להם ביטול עיסקה?
לדבר עם חברת האשראי על עיסקה לא מוכרת ושיבטלו אותה?
אני יותר מפחד על זה שהאשראי שלי אצלהם אולי הם ישתמשו בו, צריך אולי גם להחליף אשראי?
עריכה
ראיתי שאין עוד חיוב בכרטיס אשראי אפילו לא ב "טרם עסקאות"
אז ביטלתי עכשיו את הכרטיס
וככה אם הם ירצו הם לא יצליחו לחייב את הכרטיס ולעשות איזשהי מניפולציה בנושא.
מה שעוד יותר הפתיע אותי זה שהם לא עשו חיוב עד כה (עברו 5 ימים משאמרתי להם את החיוב אשראי)
אין מצב שהם יכולים לחייב אותך רק בגלל שרכשת מהם משהו.
אחרת כל בעל דוכן בארץ ובחו"ל ששילמת באשראי היה יכול לחגוג על חשבונך.
זה שהם עדיין לא חייבו אותך לא אומר שלא ינסו בעתיד. יכול להיות שהעסק שלהם כבר סגור, ויכול להיות שלא ניסו עדיין.. אבל אם ביטלת כבר את הכרטיס זה בכל מקרה לא רלוונטי.
זה שהם עדיין לא חייבו אותך לא אומר שלא ינסו בעתיד. יכול להיות שהעסק שלהם כבר סגור, ויכול להיות שלא ניסו עדיין.. אבל אם ביטלת כבר את הכרטיס זה בכל מקרה לא רלוונטי.
- Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
דיברו איתי על דמי ביטול23/10/2024 12:29dmitrys כתב: אין מצב שהם יכולים לחייב אותך רק בגלל שרכשת מהם משהו.
זה שהם עדיין לא חייבו אותך לא אומר שלא ינסו בעתיד. יכול להיות שהעסק שלהם כבר סגור, ויכול להיות שלא ניסו עדיין.. אבל אם ביטלת כבר את הכרטיס זה בכל מקרה לא רלוונטי....
אמרתי להם שאני לא משלם כלום
גם חסמתי את האשראי
וגם הם לא עשו כלום ( אם לא חייבו הם עוד לא סיפקו לחברת השליחויות וכדומה)
האם הם יכולים לתבוע אותי על זה שלא אשלם דמי ביטול?