mbd כתב:
באיזה SCRIPT אתה משתמש ? EVO / NEXUS
האם הורדת את ה SCRIPT למחשב .?
...
תודה על תגובתך.
התבלבלתי עכשיו
בהודעתך הראשונה ראיתי עכשיו את ההוראות המדויקות והמפורטות שנראה שממש פשוט לתיפעול וכלל לא מוזכר שם סקריפט , אז מה זה אם כך ?
ןכיצד אני משיג אותו?
מוכן גם לעזרה בתשלום.
תדה
shlomis1zzz כתב:
תודה על תגובתך.
התבלבלתי עכשיו
בהודעתך הראשונה ראיתי עכשיו את ההוראות המדויקות והמפורטות שנראה שממש פשוט לתיפעול וכלל לא מוזכר שם סקריפט , אז מה זה אם כך ?
ןכיצד אני משיג אותו?
מוכן גם לעזרה בתשלום.
תדה
...
אם אתה מסתבך אז עזוב את הסקיפט. תשתמש בתוכנה שאתה יכול להוריד מכאן:
shlomis1zzz כתב:
תודה על תגובתך.
התבלבלתי עכשיו
ןכיצד אני משיג אותו?
מוכן גם לעזרה בתשלום.
תדה
...
כנס לקישור המצורף ותוריד את A1E MAESTRO מ 10/9 זה ה SCRIPT פתח אותו במחשב .
יש לך שם את כל הפעולות לפי הסדר זה בדיוק 3 דקות ל SETUP ואז ממתינים ל SCRIPT לעשות את העבודה .
בסיומה אתה מקבל 2 קבצים MASTER // DEQ בחר מה להעלות לרסיבר [ אפשר את שניהם ולהתנסות ] כמובן
שאפשר לשנות עוצמות של הרמקולים השונים אם אתה מעדיף עוצמות שונות . אבל לא רצוי לשנות XO ברסיבר .
תתחיל להנות .
mbd כתב:
כנס לקישור המצורף ותוריד את A1E MAESTRO מ 10/9 זה ה SCRIPT פתח אותו במחשב .
יש לך שם את כל הפעולות לפי הסדר זה בדיוק 3 דקות ל SETUP ואז ממתינים ל SCRIPT לעשות את העבודה .
בסיומה אתה מקבל 2 קבצים MASTER // DEQ בחר מה להעלות לרסיבר [ אפשר את שניהם ולהתנסות ] כמובן
שאפשר לשנות עוצמות של הרמקולים השונים אם אתה מעדיף עוצמות שונות . אבל לא רצוי לשנות XO ברסיבר .
תתחיל להנות .
הגעתי לשלב: Start REW, go to the 'EQ' / 'House Curve', navigate to and select the 'TargetCurve_MJ.txt' file you've just saved
אני לא מוצא כיצד להעלות את הקובץ לתוך ה REW .
סליחה על השאלה ההיפוטית : גרירת הקובץ ל REW תניב תוצאה לה אני צריך לצפות ? מה אני מפספס פה ?
תודה רבה
יש את התוכנה הראשית שדרכה אתה עושה הכל. אין צורך לגעת בrew.
את הקובץ מטרה אתה טוען דרך התוכנה הראשית. יש חלונית בה אתה טוען את הקובץ הקלטה של האודיסי, ומתחת יש את החלונית לקובץ המטרה.
קודם תטען את קובץ המטרה ואז את הקובץ של האודיסי. ואז רק ללחוץ על הstart...ולחכות
boidek כתב:
יש את התוכנה הראשית שדרכה אתה עושה הכל. אין צורך לגעת בrew.
את הקובץ מטרה אתה טוען דרך התוכנה הראשית. יש חלונית בה אתה טוען את הקובץ הקלטה של האודיסי, ומתחת יש את החלונית לקובץ המטרה.
קודם תטען את קובץ המטרה ואז את הקובץ של האודיסי. ואז רק ללחוץ על הstart...ולחכות
...
איזה תוכנה ראשית?
כוונתך לשלבים במה שכתב החבר יהלי ב בהודעה 529 ???
תודה
shlomis1zzz כתב: הגעתי לשלב: Start REW, go to the 'EQ' / 'House Curve', navigate to and select the 'TargetCurve_MJ.txt' file you've just saved
אני לא מוצא כיצד להעלות את הקובץ לתוך ה REW .
סליחה על השאלה ההיפוטית : גרירת הקובץ ל REW תניב תוצאה לה אני צריך לצפות ? מה אני מפספס פה ?
תודה רבה
...
פתח את REW סמן את EQ. בצד ימין יש לך TARGET SETTING סמן ותראה HOUSE CURVE ולוגו של תיקיה בצבע כחול
סמן וזה יראה לך את המקומות האפשריים במחשב היכן שמרת את הקובץ. סמן היכן הקובץ וזה יעלה אותו סמן פתח והקובץ יותקן
ב REW . [ שמור את הקובץ ב DESKTOP זה הכי פשוט ונוח ]
mbd כתב:
פתח את REW סמן את EQ. בצד ימין יש לך TARGET SETTING סמן ותראה HOUSE CURVE ולוגו של תיקיה בצבע כחול
סמן וזה יראה לך את המקומות האפשריים במחשב היכן שמרת את הקובץ. סמן היכן הקובץ וזה יעלה אותו סמן פתח והקובץ יותקן
ב REW . [ שמור את הקובץ ב DESKTOP זה הכי פשוט ונוח ]
...
וואי וואי מה זה , עבודת גמר בכימיה ?
שוב נתקעתי בשלב :
Left click on the selection and drag & drop them onto REW. Wait until all measurements are imported and 'Optimize calibration' button is enabled
גררתי את קבצי ה RAR ל REW ואז הגרפים התחילו להופיע אני ממתין כבר 15 דקות - אבל בתוך הסקריפט אני לא רואה שה Optimize calibration זמין - הוא באפור ולא ניתן ללחוץ עליו.
Please your support
shlomis1zzz כתב:
וואי וואי מה זה , עבודת גמר בכימיה ?
שוב נתקעתי בשלב :
Left click on the selection and drag & drop them onto REW. Wait until all measurements are imported and 'Optimize calibration' button is enabled
גררתי את קבצי ה RAR ל REW ואז הגרפים התחילו להופיע אני ממתין כבר 15 דקות - אבל בתוך הסקריפט אני לא רואה שה Optimize calibration זמין - הוא באפור ולא ניתן ללחוץ עליו.
Please your support
...
ב REW סמן את PREFERENCES ושם סמן את API סמן START SERVER מספר שניות ואז ה OPTIMIZE יאפשר לך סימון .
mbd כתב:
ב REW סמן את PREFERENCES ושם סמן את API סמן START SERVER מספר שניות ואז ה OPTIMIZE יאפשר לך סימון .
...
תודה רבה אחי
ברוך השם !
מתחיל לזוז שם מספרים.
שאלה:
איך המשתמש הפשוט יודע שצריך ללחוץ START ב SERVER ?
אין מדריך וידאו ?
כי שלב זה לא כתוב בסקריפט (אמרת שהכל כתוב בסקריפ 3 דקות עבודה , אבל בזבזתי 3 ימים
כאמור יש מדריך וידאו עם השלבים ?
THX!!!!!!
shlomis1zzz כתב:
תודה רבה אחי
ברוך השם !
מתחיל לזוז שם מספרים.
שאלה:
איך המשתמש הפשוט יודע שצריך ללחוץ START ב SERVER ?
אין מדריך וידאו ?
כי שלב זה לא כתוב בסקריפט (אמרת שהכל כתוב בסקריפ 3 דקות עבודה , אבל בזבזתי 3 ימים
כאמור יש מדריך וידאו עם השלבים ?
THX!!!!!!
...
כתבתי את כל הדרך כבר ב POST הראשון ואם אתה קורא ועוקב במדויק זה לא אמור לקחת יותר מ 3 דקות
ל SETUP ולאחר מכן להמתין לתוצאות . אתה גם יכול לצפות בוידאו המצורף ב POST הראשון