עזרה התנתקות מהרשת
שלום רב,
אני נמצא ברשת סלקום יש לי ממיר סיב של נוקיה וראוטר פרטי ASUS TUF-AX4200.
הכל עבד בסדר חודשיים, בשבוע האחרון יש לי ניתוקים בלתי מוסברים.
ביקשתי מסלקום שיבדקו, הם אומרים שהכל בסדר, וזה משהו אצלך.
אצלי לא השתנה כלום, הגדרות אותו דבר.
יש לכם איזה רעיון איך פותרים את הבעיה?
תודה מראש,
גיל.
תודה מראש,
גיל.
היה לי גם ניתוקים כאלה, אמנם ישר אחרי ההתקנה. הטכנאי בא לסדר אצלו את הקופסא בבניין - היה עוצמות גבוהות, ואז זה גרם לריסט . (כנראה בגלל חיבורים\ניתוקים של שכנים אז שיחקו עם העוצמות). מאז שסידר (26DBI, זה העוצמה בארון שהיא תקינה) לא חוויתי
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
לא מובן מהיכן נולדו יחידות DBI, בהקשר זה של עוצמות ברשת PON, יחידות שלא יכולות להיות קשורות עלייה בכל הקשר כלשהו.15/10/2024 8:32xsoft7 כתב: היה לי גם ניתוקים כאלה, אמנם ישר אחרי ההתקנה. הטכנאי בא לסדר אצלו את הקופסא בבניין - היה עוצמות גבוהות, ואז זה גרם לריסט . (כנראה בגלל חיבורים\ניתוקים של שכנים אז שיחקו עם העוצמות). מאז שסידר (26DBI, זה העוצמה בארון שהיא תקינה) לא חוויתי...
אבל, אם אנו כבר מחשקים במשק המשעשע בשם הטלפון השבור ובמקור זה היה בכלל למשל יחידות של dBm בכלל ולא עם פלוס, אלה בצד השני של הציר, עם סימן מינוס,
אתה צודק, טעיות סופר15/10/2024 9:33sys_admin כתב: לא מובן מהיכן נולדו יחידות DBI, בהקשר זה של עוצמות ברשת PON, יחידות שלא יכולות להיות קשורות עלייה בכל הקשר כלשהו.
אבל, אם אנו כבר מחשקים במשק המשעשע בשם הטלפון השבור ובמקור זה היה בכלל למשל יחידות של dBm בכלל ולא עם פלוס, אלה בצד השני של הציר, עם סימן מינוס,אז עוצמה של 26dBm- , זה נתון שלא תקין בכלל ועוצמה תקינה מאחת המדידות שלי נראית כך למשל:
...
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לא יודע לגבי ההצעות שקיבלת פה כי אני לא מבין בזה אבל ניסית "להחליף" חלק מהציוד? כלומר כבל אחר? כרטיס רשת אחר? מחשב\לאפטופ אחר?15/10/2024 7:24go102 כתב: שלום רב,
תודה מראש,
גיל....