שאלה לגבי מכונות קפה מקצועיות אבל עם קפסולות
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17924
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אין חיה כזו מכונה מקצועית מבוססת קפסולות.08/10/2024 22:10שרק כתב: מישהו יודע איך אפשר להשיג מכונות קפה מקצועיות אבל עם קפסולות ? סטייל מה שיש בYELLOW ? האם זה קאסטום ? מה הטווח מחיר של מכונות דומות ?
ץודה...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
עם כל הכבוד חבר, אני מציע לא לכתוב במונחים כל כך מוחלטים.
יש מכונות כאלה כבר שנים, אצל כל מיני יצרנים.
שרק, אפשר לשאול לאיזו מטרה?
לשאלתך, לרוב מדובר במכונות שעולות סכום דומה ואף גבוה יותר מהמקבילות שלהן בעלות הראשים הרגילים.
לשאלתך, לרוב מדובר במכונות שעולות סכום דומה ואף גבוה יותר מהמקבילות שלהן בעלות הראשים הרגילים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17924
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אשמח לקישורים למכונה מקצועית מבוססת קפסולות.09/10/2024 8:52נעם_Noam כתב: עם כל הכבוד חבר, אני מציע לא לכתוב במונחים כל כך מוחלטים.
לשאלתך, לרוב מדובר במכונות שעולות סכום דומה ואף גבוה יותר מהמקבילות שלהן בעלות הראשים הרגילים....
תודה
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
זאת דוגמא למכונה שיצא לי לעבוד עליה לפני כמה שנים:
https://www.de-brewerz.com/shop/espress ... e-machine/
אני אישית לא אוהב מאוד את אסקסו ועם המנגנון היו בעיות.
אתה יכול גם להיכנס לאתר של crem (היבואן בארץ קפה רות) ומהם אתה יכול להזמין כל מיני דגמים שעושים להם מודיפיקציות לקפסולות. אתה יכול לראות את הקיטים באתר. היו להם גם דגמים עם אוטו איג'קט בעבר, אבל אני לא יודע האם הם עדיין מייצרים אותם. היה לרוזטה שלהם וגם היה דגם בשם קוורץ שהיה קטן וקצת יותר ביתי. לא יודע לגביו כיום.
מה שפותח השרשור מתייחס אליו הוא מודיפיקציות שעשו לכל מיני מכונות וכיום משרתות חנויות נוחות רבות בתחנות דלק ברחבי הארץ. לחברת פאוזה היו פתרונות כאלה עם לוואצה. אולי גם ללנדוור. אני פחות מעודכן לגבי העניינים האלה בשנים האחרונות.
מקווה שזה עוזר או לפחות שופך קצת אור על העניין.
בהצלחה
https://www.de-brewerz.com/shop/espress ... e-machine/
אני אישית לא אוהב מאוד את אסקסו ועם המנגנון היו בעיות.
אתה יכול גם להיכנס לאתר של crem (היבואן בארץ קפה רות) ומהם אתה יכול להזמין כל מיני דגמים שעושים להם מודיפיקציות לקפסולות. אתה יכול לראות את הקיטים באתר. היו להם גם דגמים עם אוטו איג'קט בעבר, אבל אני לא יודע האם הם עדיין מייצרים אותם. היה לרוזטה שלהם וגם היה דגם בשם קוורץ שהיה קטן וקצת יותר ביתי. לא יודע לגביו כיום.
מה שפותח השרשור מתייחס אליו הוא מודיפיקציות שעשו לכל מיני מכונות וכיום משרתות חנויות נוחות רבות בתחנות דלק ברחבי הארץ. לחברת פאוזה היו פתרונות כאלה עם לוואצה. אולי גם ללנדוור. אני פחות מעודכן לגבי העניינים האלה בשנים האחרונות.
מקווה שזה עוזר או לפחות שופך קצת אור על העניין.
בהצלחה