סרטון הדגמה EPSON QB1000,3000,7000
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17924
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מממממממ אין לי מושג מה עלות הפיתוח והאם מצדיק מחיר גבוה, כזה או אחר, אבל מבחינת התוצאה ? מקרנים מובילים, נותנים תוצאה טובה בהרבה ממקרני המינסטרים....
המקרן הזה לדעתי מענין כי:
יחסית לא יקר בהשוואה למתחרים סוני ו JVC ( אני מודע ש JVC שחררו מקרן פתיחה עם נתונים טובים מאוד , נמתין לביקורת).
אמור לכלול DTM אקטיבי (לא קבוע כמו דגם ה 12000). יהיה מענין לקרוא איך הוא בהשוואה לזה של JVC .
עוצמת הארה מכובדת, שמספיקה למרבית מסכי הקולנוע שבבתים.
"החסרון", שעדין מדובר בקומבינת האישיפט ולא בפנל 4K .
נמתין לביקורות ונהיה חכמים יותר.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7647
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
לא ראיתי השוואה בעצמי אחד מול השני אבל ממה שקראתי לא מעט לגבי אי-שיפט מול נייטיב, לפחות כיום המצב הוא שזה לא אמור להיות "דיל ברייקר" מבחינת איכות התמונה בתנאי צפיה רגילים. מי שמתעקש ומעוניין לשלם פרמיה, זכותו.01/10/2024 10:38istarmini כתב: מממממממ אין לי מושג מה עלות הפיתוח והאם מצדיק מחיר גבוה, כזה או אחר, אבל מבחינת התוצאה ? מקרנים מובילים, נותנים תוצאה טובה בהרבה ממקרני המינסטרים.
המקרן הזה לדעתי מענין כי:
יחסית לא יקר בהשוואה למתחרים סוני ו JVC ( אני מודע ש JVC שחררו מקרן פתיחה עם נתונים טובים מאוד , נמתין לביקורת).
אמור לכלול DTM אקטיבי (לא קבוע כמו דגם ה 12000). יהיה מענין לקרוא איך הוא בהשוואה לזה של JVC .
עוצמת הארה מכובדת, שמספיקה למרבית מסכי הקולנוע שבבתים.
"החסרון", שעדין מדובר בקומבינת האישיפט ולא בפנל 4K .
נמתין לביקורות ונהיה חכמים יותר....
ניתן להגיע לתמונה מעולה גם במקרנים של 2000-3000 דולר, הפערים הצטמצמו בשנים האחרונות.
DTM - זה "שיחת העיר" כרגע, ובעיקר מה שמייקר מאוד את המקרנים החדשים היום, אני חושב שאם היו משלבים את זה בנגנים בצורה רצינית זה כנראה היה נותן הרבה יותר גמישות וגם הגיוני יותר, וזול יותר מאשר לרכוש מעבדי תמונה באלפי דולרים.
תראה פה, חבר ב AVS עשה השוואה בין מקרן הכניסה החדש של אפסון לבין 12000
https://www.avsforum.com/threads/epson- ... k.3309535/
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

יפה.01/10/2024 13:56mulder כתב: לא ראיתי השוואה בעצמי אחד מול השני אבל ממה שקראתי לא מעט לגבי אי-שיפט מול נייטיב, לפחות כיום המצב הוא שזה לא אמור להיות "דיל ברייקר" מבחינת איכות התמונה בתנאי צפיה רגילים. מי שמתעקש ומעוניין לשלם פרמיה, זכותו.
ניתן להגיע לתמונה מעולה גם במקרנים של 2000-3000 דולר, הפערים הצטמצמו בשנים האחרונות.
DTM - זה "שיחת העיר" כרגע, ובעיקר מה שמייקר מאוד את המקרנים החדשים היום, אני חושב שאם היו משלבים את זה בנגנים בצורה רצינית זה כנראה היה נותן הרבה יותר גמישות וגם הגיוני יותר, וזול יותר מאשר לרכוש מעבדי תמונה באלפי דולרים.
תראה פה, חבר ב AVS עשה השוואה בין מקרן הכניסה החדש של אפסון לבין 12000
https://www.avsforum.com/threads/epson- ... k.3309535/...
לפי מה שרושם יש הבדלים לטובת מקרן הכניסה החדש בזכות ה DTM .
האם שווה את ההפרש ? ממממ כל אחד והיכולות הכלכליות שלו.
יהיה נכון יותר לבחון את מקרן הכניסה החדש של אפסון למול מקרן הכניסה החדש של JVC
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

לפי התמונות ההבדלים קטנים מאוד.01/10/2024 14:38istarmini כתב: יפה.
לפי מה שרושם יש הבדלים לטובת מקרן הכניסה החדש בזכות ה DTM .
האם שווה את ההפרש ? ממממ כל אחד והיכולות הכלכליות שלו.
יהיה נכון יותר לבחון את מקרן הכניסה החדש של אפסון למול מקרן הכניסה החדש של JVC...
יש פה שרשור נוסף עם השוואות בין JVC לאפסון :
https://www.avsforum.com/threads/epson- ... n.3284764/
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

זה לייזר עם DTM קבוע מול מנורה עם DTM דינמי ולפי התמונות ה jvc מראה יותר פרטים.01/10/2024 15:57mulder כתב: לפי התמונות ההבדלים קטנים מאוד.
https://www.avsforum.com/threads/epson- ... n.3284764/...
באפסון תמונה יותר חשוכה ואין לי מושג עם איזו קושחה ה JVC , כי שחררו לפני כמה חודשים קושחה חדשה , שמשדרגת את ה DTM.
אני ממתין למבחן בין האפסון החדש לבין ה JVC החדש שניהם לייזר עם DTM דינמי.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
הבעיה שבהארץ מתמכרים את המחיר של המקרנים של JVC הרבה יותר יקר מחול משום מה01/10/2024 15:57mulder כתב: לפי התמונות ההבדלים קטנים מאוד.
https://www.avsforum.com/threads/epson- ... n.3284764/...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

היבואן הוחלף המחיר בעיקרון חו״ל + מע״מ לפני מיקוח ואחרי מיקוח ניתן להגיע קרוב מאוד למחיר חו״ל.02/10/2024 13:19חושחאש כתב: הבעיה שבהארץ מתמכרים את המחיר של המקרנים של JVC הרבה יותר יקר מחול משום מה...
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
כן אני יודע שיש יבואן חדש ,אבל לפי מה ששמעתי המחירים שלו יקרים משמעותית מחול הלוואי ואני טועה נמתין שיגיע הNZ700 ואז נראה את מחיר. אם המחיר יהיה כמו בחול ההפרש במחיר בין אפסון החדש לJvc לא צריך להיות גדול יותר בין4-5k.דרך אגב באירופה גם יש מעמ היבואנים מזכים על מעמ באירופה ומחויבים בהארץ על מעמ שבהארץ, כמו שאנחנו מזמנים מאמזון אירופה.בנוסף יבואן קונה במחיר יותר זול משמעותית מחברת המקרנים מכיון שמחיר שמפורסם בחול זה ללקחות רגילים כמונו ולא למשווקים וליבואנים רישמים כל אחד בארצו .02/10/2024 14:57istarmini כתב: היבואן הוחלף המחיר בעיקרון חו״ל + מע״מ לפני מיקוח ואחרי מיקוח ניתן להגיע קרוב מאוד למחיר חו״ל....
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

מדויק. חבל שצריך כל הזמן להתחכם פה ולהיות סוחרים, כשבחו"ל רודפים אחרי הלקוח.03/10/2024 1:33חושחאש כתב: כן אני יודע שיש יבואן חדש ,אבל לפי מה ששמעתי המחירים שלו יקרים משמעותית מחול הלוואי ואני טועה נמתין שיגיע הNZ700 ואז נראה את מחיר. אם המחיר יהיה כמו בחול ההפרש במחיר בין אפסון החדש לJvc לא צריך להיות גדול יותר בין4-5k.דרך אגב באירופה גם יש מעמ היבואנים מזכים על מעמ באירופה ומחויבים בהארץ על מעמ שבהארץ, כמו שאנחנו מזמנים מאמזון אירופה.בנוסף יבואן קונה במחיר יותר זול משמעותית מחברת המקרנים מכיון שמחיר שמפורסם בחול זה ללקחות רגילים כמונו ולא למשווקים וליבואנים רישמים כל אחד בארצו ....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מנסיון אני יודע שמרבית היבואנים משלמים על המותגים 50% ממחיר המחירון הרישמי על זה תוסיף הובלה+ביטוח ועל זה הם מוסיפים כ 30% מחיר למפיצים, שהם מצידם, מוסיפים את הרווח שלהם.03/10/2024 1:33חושחאש כתב: כן אני יודע שיש יבואן חדש ,אבל לפי מה ששמעתי המחירים שלו יקרים משמעותית מחול הלוואי ואני טועה נמתין שיגיע הNZ700 ואז נראה את מחיר. אם המחיר יהיה כמו בחול ההפרש במחיר בין אפסון החדש לJvc לא צריך להיות גדול יותר בין4-5k.דרך אגב באירופה גם יש מעמ היבואנים מזכים על מעמ באירופה ומחויבים בהארץ על מעמ שבהארץ, כמו שאנחנו מזמנים מאמזון אירופה.בנוסף יבואן קונה במחיר יותר זול משמעותית מחברת המקרנים מכיון שמחיר שמפורסם בחול זה ללקחות רגילים כמונו ולא למשווקים וליבואנים רישמים כל אחד בארצו ....
הללויה
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

רק לזכור שהובלה זה שום דבר בשבילם ביחס למחיר המוצר וביטוח זה סכום מגוחך במקרים האלה.03/10/2024 16:40istarmini כתב: מנסיון אני יודע שמרבית היבואנים משלמים על המותגים 50% ממחיר המחירון הרישמי על זה תוסיף הובלה+ביטוח ועל זה הם מוסיפים כ 30% מחיר למפיצים, שהם מצידם, מוסיפים את הרווח שלהם.
הללויה...
מאד מקווה שיבואן החדש של JVC יבין שאם הוא רוצה שמקרנים החדשים של JVC יהיו נגישים לציבור ההחובבים אז המחירים שלו צריכים להיות קרובים כמה שיותר לחול אפשר להתפרנס בכבוד וגם למכור יותר מקווה שכך יהיה03/10/2024 16:40istarmini כתב: מנסיון אני יודע שמרבית היבואנים משלמים על המותגים 50% ממחיר המחירון הרישמי על זה תוסיף הובלה+ביטוח ועל זה הם מוסיפים כ 30% מחיר למפיצים, שהם מצידם, מוסיפים את הרווח שלהם.
הללויה...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא נראה לי שהוא מכוון את המקרנים שלהם לציבור החובבים גם JVC עצמם לא מכוונים לשם.04/10/2024 11:09חושחאש כתב: מאד מקווה שיבואן החדש של JVC יבין שאם הוא רוצה שמקרנים החדשים של JVC יהיו נגישים לציבור ההחובבים אז המחירים שלו צריכים להיות קרובים כמה שיותר לחול אפשר להתפרנס בכבוד וגם למכור יותר מקווה שכך יהיה...
הוא מכוון לציבור המבינים ולאלו שכדי לראות עוד קפל בחליפה של שחקן כזה או אחר מוכנים לשלם והרבה, לגיטימי בהחלט.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
השוק הזה גוסס.04/10/2024 13:01istarmini כתב: לא נראה לי שהוא מכוון את המקרנים שלהם לציבור החובבים גם JVC עצמם לא מכוונים לשם.
הוא מכוון לציבור המבינים ולאלו שכדי לראות עוד קפל בחליפה של שחקן כזה או אחר מוכנים לשלם והרבה, לגיטימי בהחלט....
גם jvc , גם סוני וגם אפסון שעד לא מזמן היה אפשר להחריג אותה מהרעיון שאני מתיג פה , מכוונים לנישה של נישה. אלה שכבר עמוק בתחום, בעשור החמישי והשישי לחייהם (עשור חמישי נשמע נורא, אבל גם 41 זה עשור חמישי ) עם מספיק הכנסה פנויה בשביל לרכוש את מוצרים בסכומים האלו.
אז איפה הבעיה ? בעוד 3-5 שנים לא יהיה למי למכור ולא יהיה מה למכור. המדיניות הזו של מוצרי כניסה במחירים של 7000-8000 דולר לא מאפשרת לאנשים חדשים להיכנס לתחום. המשמעות ברורה.
קולנוע ביתי כפי שאנחנו מכירים אותו עומד להיעלם. זה או סאונד-בר וטלביזיה או ציוד בעשרות אלפי דולרים ויותר. כל האמצע הולך להיעלם.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

המקרנים יעלמו בזכות המסכים הגדולים , שמחירם הולך ויורד.04/10/2024 13:55Lior_M כתב: השוק הזה גוסס.
גם jvc , גם סוני וגם אפסון שעד לא מזמן היה אפשר להחריג אותה מהרעיון שאני מתיג פה , מכוונים לנישה של נישה. אלה שכבר עמוק בתחום, בעשור החמישי והשישי לחייהם (עשור חמישי נשמע נורא, אבל גם 41 זה עשור חמישי ) עם מספיק הכנסה פנויה בשביל לרכוש את מוצרים בסכומים האלו.
אז איפה הבעיה ? בעוד 3-5 שנים לא יהיה למי למכור ולא יהיה מה למכור. המדיניות הזו של מוצרי כניסה במחירים של 7000-8000 דולר לא מאפשרת לאנשים חדשים להיכנס לתחום. המשמעות ברורה.
קולנוע ביתי כפי שאנחנו מכירים אותו עומד להיעלם. זה או סאונד-בר וטלביזיה או ציוד בעשרות אלפי דולרים ויותר. כל האמצע הולך להיעלם....
בקרוב תוכל לרכוש מסך 120-130 אינץ במחיר של כ 20-25 אלף, שמלבד יחס המסך ״הבעייתי״ , יתן בראש לכל מקרן ,כזה או אחר , בלי הצורך להתעסק יותר מידי.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

בני נשמה נכון שעברת לרמקולים מאחורי המסך אבל אפשר להנות ולהנות מאוד מרמקולים בתצורה סטנדרטית.04/10/2024 15:38Balance כתב: צריך לזכור שמסך טלוויזיה לא מאפשר למקם רמקולים בצורה אופטימלית, קרי מאחורי המסך וזו מגבלה.
בנוסף, באם רוצים תמונה בגדלים של ״130 - ״150, אין פתרון באופק.
לכן מקרנים ימשיכו להיות....
גדלים של 130 יגיעו בקרוב(מס׳ שנים בודדות להערכתי), הבעיה היא הפורמט.
מאחר שלאחוז גבוה מאוד ה 130 מספיק אז המקרנים יהפכו לנישה יקרה.
נדמה לי שסמסונג עובדים על אופציה להרכיב מסך ממספר מודולים, בהתאם לצרכים שלך.
כרגע, להבנתי, הבעיה היא שלא הצליחו להעלים את קווי החיבור בין המודולים, כשיפתרו את הענין הזה אנחנו נהיה על הסוס.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום