a1 evo - הכיול הטוב ביותר למכשירי - DENON / MARANTZ .

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Mad
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 946
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 308 פעמים

שליחה #461 

28/09/2024 16:50  
יהלי ב כתב:
נראה אותך קודם מסביר לי מה בדיוק מערכת הכיול של טרינוב עשה שאודיסי לא עושה במחינת האלגוריתם המתמטי? אילו סוגי מסנים היא משתמשת? מה בדיוק נמדד ומנותח בטרינוב שלא נמדד עי דנון או DIRAC? אם תדע לענות על זה, אז יהיה טעם לנהל איתך שיחה ולהסביר מדוע אפשר לשפר יכולות כיול של רסיבר דנון לאלה של טרינוב... אחרת אין כל טעם לוויכוח המיותר הזה...
...
בוא תרשום פה גלוי מה מהנדסי טרינוב סיפרו לך ולא לאף אחד אחר.
בוא תסביר איזה תמיכה טכנית יש לדנון? (לעומת ה 24/7 של טרינוב והיבואן בארץ)
בוא תסביר איך כל שרשרת הרכיבים ברסיבר של 1000 דולר משתווה באיכותה ובאימפלמנטציה מול הטרינוב.

שלא תבין לא נכון, אני בעד כל מה שדוחף את התעשייה קדימה ובמיוחד בדגש על כיול אבל (אבל גדול) לחיות באשלייה לא מקדם את המציאות.

תנסה לקרוא קצת יותר משרשור אחד ב avs וקצת יותר להעמיק מאשר "אמיר אמר" (asr).
תעיז קצת להתנסות בפועל.
ARENDAL SPEAKERS
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S
Anthem MRX-1140

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #462 

מבלי להכנס ליותר מידי פרטים טכניים שלא יענינו כאן את הרוב, מה משותף לאודיסי, DIRAC, YPAO, ARC, ולמערכת של לינדורף למשל? המשותף הוא ניתוח סקאלרי של מוקד מדידה יחיד בכל פעם. האותות הנמדדים מנותחים עי התמרת תדר כמו עי טרנספורמצית הילברט (התמרה מקדימה מזמן לזמן) ואז פורייה חד ממדיות. המערכות מנסות להבדיל בין אות המקור לבין החזרים על זמן ניתוח של הפרשי זמנים עי אוטו-קורלציה.

בתוכנת REW, בגרסת ה PRO, בשילוב מערך מקרופונים של MINIDSP למשל בשם UMIK-X, אפשר לבצע מדידות של מב מוקדים (עד 64 !) בו זמנית ואז יש תמונה מלאה של התנהגות המרחבית של החדר. לאחר מכן REW מסוגלת לבצע ניתוח במישור התדר מבוסס התמרה רב ממדית, ואופטימיזציה של המססנים מבוססת ניתוח וקטורי.

ברור כי תהליך כזה עם כלי כמו REW יהיה מאד מסובך עבור משתמש ממוצע, וגם REW צריך לרוץ על מחשב PC עם כוח עיבוד לא קטן מאשר מיקרובקר שיש ברסיבר, אז החברה של טרינוב חשבו איך אפשר ליישום כיול שכזה במעבד מסחרי מבלי שהמשתמש יזדקק לכישורי תכנות ושליטה ב DSP.

הם פשוט פתחו מיקורופן מערכי עם 4 מוקדים, 3 לשם ניתוח מישורי דו ממדי והרביעי לשם קבלת הממד השלישי. זה המינימום האפשרי לניתוח שכזה. הם גם דחפו מחשב PC מבוסס לינוקס לתוך המארז של המעבד כדי לבצע את כל החישובים עם תוכנה שלמעשה מריצה את אותו אלגוריתם שאפשר לבצע במקור עי REW עם מקרופון רב מוקדי.

מניח שעל הדרך הוסיפו כמה שיפורים ורעיונות משלהם ושיווקו את זה כמוצר מקורי שתכלס לא מחדש הרבה מבחינת האלגוריתם בשימוש.

זה מה שעושה את טרינוב ליותר מוצלח מכל האחרים. חברת לינדורף מנסה לבצע משהו דומה אבל עם מיקרופון בודד שאותו המשתמש מזיז למקומות שונים כדי שהם יבנו מפה מרחבית בשלבים. זה גם שיפור לעומת DIRAC ואודיסי אבל לא ברמה של טרינוב.

עם OCA יצליח לכתוב סקריפט שיעשה שימוש ב UMIK-X זה יכול להגיע לרמה של טרינוב ואף ליותר עם שימוש ביותר מוקדי מדידה. כל הרעיון זה להשתמש במחשב חזק כדי ליצור את פילטרים הדיגיטלים, ואז עם רסיבר דנון כמו אלו מהסדרה החדשה שמסוגלים להריץ ART בעתיד, אפשר להריץ את הפילטרים של REW.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2449
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1025 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #463 

28/09/2024 17:05  
יהלי ב כתב:
אם תראה את ההודעות שהראשונות שרשמתי כאן לגבי הסקיפט, תראה שההיתי מאד סקפטי והתוצאות שלי היו מאכזבות עם הדנון 4400. אבל עם השדרוג ל 4800 ורק לאחר שביצעתי מדידות כאשר הסאבים במצב directional, אז באמת גיליתי את היכולות של הסקיפט. עכשיו כבר אין לי מה לעשות עם ה MINIDSP יותר. אני משתמש בו רק כדי להפוך מופע לסאב אחד שנמצא מאחור בהתאם לדרישת הסקריפט.

כמו כן, עדיף להשאיר הכל כברירת מחדל ולא לשנות כלום בהגדרות הסקריפט ולבצע 8 מדידות קרובות מאד כולל שינוי גובה המקרופון אבל לא לזור יותר מ 15 ס"מ מה MLP. רק אחרי כל זה קבלתי תוצאות מעולות.

אגב גם המשתמש Claudia לא הצליח לקבל תוצאות טובות עם הגרסה החדשה EVO MJ ולכן נשאר עם גרסה 1.2 ממה שהבנתי.

אני אמתין לתגובות עבור ה NEXUS לפני שאנסה (היא גם ניגשת ישירות לרסיבר שזה קצת מלחיץ, אז אשאיר לאחרים לשמש כשפני נסיון)
...
בגדול
אתה כותב יפה אבל מסביר יפה שזה רולטה,
אני עושה בדיוק מה שרשמת והתוצאה לא טובה,
לקלאודיה יש הרבה זמן פנוי :) והוא יודע מצויין להוציא 200% מכל מערכת,ועדיין מאז גרסה ישנה- שאני שמעתי בעצמי אצלו,לא היה יותר התקדמות אלא נסיגה! ואז הוא נשאר עם הסקריפט הישן שמביא לו תוצאה פגז!
בקיצור, הסקריפט לא 50% הצלחה אפילו...
אני ניסיתי כבר 4 פעמים ובסוף הצוות של אודסי לקח.

הכשלונות שלי עם הסקריפט מקרבים אותי לנסות דיראק.

שמעתי לינגדרוף מספר פעמים
שמעתי טרינוב מספר פעמים

אודסי זה אחלה מערכת אבל זה לא אותו רמה,זה האמת.
כיף חיים.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #464 

28/09/2024 18:38  
royla כתב:
בגדול
אתה כותב יפה אבל מסביר יפה שזה רולטה,
אני עושה בדיוק מה שרשמת והתוצאה לא טובה,
לקלאודיה יש הרבה זמן פנוי :) והוא יודע מצויין להוציא 200% מכל מערכת,ועדיין מאז גרסה ישנה- שאני שמעתי בעצמי אצלו,לא היה יותר התקדמות אלא נסיגה! ואז הוא נשאר עם הסקריפט הישן שמביא לו תוצאה פגז!
בקיצור, הסקריפט לא 50% הצלחה אפילו...
אני ניסיתי כבר 4 פעמים ובסוף הצוות של אודסי לקח.

הכשלונות שלי עם הסקריפט מקרבים אותי לנסות דיראק.

שמעתי לינגדרוף מספר פעמים
שמעתי טרינוב מספר פעמים

אודסי זה אחלה מערכת אבל זה לא אותו רמה,זה האמת.
...
שמעתי מספר טרינטב ,מספר לינדורף....ולדעתי אצלך בהופעות חיות שמעתי את הסאונד הטוב ביותר....לך תסביר.
לצד זה בסרטים שמעתי טרינוב אחד שפשוט ריסק אותי

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7641
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #465 

שמעתי מוזיקה באודיוקלאב בחדר שאין בו בכלל שום טיפול דרך רסיברים של דנון וימאהה ונהנתי מכל רגע. ביקרתי אצל כמה חברים כאן עם מערכות מצוינות ואני יכול להגיד שגם כשמדובר ברסיבר מיינסטרים וגם בפרוססור על אהבתי את מה ששמעתי. בגלל שההשקעה ברמקולים היתה טובה, וכי מסדרים נכון את הרמקולים. והכל בסלונים אגב, לא חדרים יעודיים. הכיול לדעתי ממש לא בראש הרשימה בדרגת חשיבות הדברים.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #466 

חלק 1 מתוך 2 של סרטון ההדרכה עבור הגרסה החדשה. הוא לא יישם עדיין את כל מה שבתוכנית אבל זה בהחלט שינוי רציני. הסקיפט עדיין לא פורסם ויתפרסם רק ביום שני או שלישי כפי שאמרתי לאחר ששני חלקי המדריך יעלו.

זה עלול קצת להפחיד משתמשים טכנופובים. אבל הסרטון כולל רקע תכני שמסביר מה הסקריפט עושה. לא לשכוח לעשות לייק ולהרשם לערוץ שלו.

כל שני המדריכים זה שעתיים אורך. אז רצוי לקחת את הזמן וללמוד לפני שמנסים לבצע מדידות ב REW. יש חשיבות לשמירת שמות קבצי המדידה בשלב זה (מאוחר יותר הכל יהפוך לאוטומטי).

תהנו

mbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3601
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 2020 פעמים

שליחה #467 

מצרף את ה - SCRIPT החדש עבור - NEXUS בהחלט כדאי להתנסות אבל
חייבים ללמוד איך להתקין הכל ולהפעיל באופן נכון .
רצוי להוריד את כל הקבצים בקישור הם דרושים למדידות ב - REW .

https://drive.google.com/drive/folders/ ... V2G9-uA8lv

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #468 

בקישורים יש קובץ ZIP ובתוכנו קובץ EXE עם ה antiDEQ. אל תריצו אותו כי זה מבלי לשאול אותך מתחבר לרסיבר ומשבש את כל עוצמות הרמקולים ואם סוגרים אותו הכל נשאר משובש וצריך לטעון את ה ady מחדש. לא ממש הבנתי למה זה בכלל רץ מבלי לקבל אישור משתמש... אם המטרה שלו לתקן את העוצמות בזמן אמת בהתאם לעוצמה הראשית אז זה פתרון בעייתי כי אם אתה סוגר אותו הוא לא משחזר כלום חזרה ומשאיר אותך עם עוצמות סראונד שונות. מניח שצריך לטעון אליו ערכי ייחוס שהוא יכול לשחזר אבל לא מצאתי איך..

אני ההיתי ממתין שהגרסה החדשה תתיצב עד משהו כמו גרסה 1.2 לפני שמנסים.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #469 

30/09/2024 15:22  
יהלי ב כתב:
בקישורים יש קובץ ZIP ובתוכנו קובץ EXE עם ה antiDEQ. אל תריצו אותו כי זה מבלי לשאול אותך מתחבר לרסיבר ומשבש את כל עוצמות הרמקולים ואם סוגרים אותו הכל נשאר משובש וצריך לטעון את ה ady מחדש. לא ממש הבנתי למה זה בכלל רץ מבלי לקבל אישור משתמש... אם המטרה שלו לתקן את העוצמות בזמן אמת בהתאם לעוצמה הראשית אז זה פתרון בעייתי כי אם אתה סוגר אותו הוא לא משחזר כלום חזרה ומשאיר אותך עם עוצמות סראונד שונות. מניח שצריך לטעון אליו ערכי ייחוס שהוא יכול לשחזר אבל לא מצאתי איך..

אני ההיתי ממתין שהגרסה החדשה תתיצב עד משהו כמו גרסה 1.2 לפני שמנסים.
...
לדעתי כבר הכיול המדויק יותר של REW יהיה קפיצה ענקית בנתוני הבסיס ובהמשך התהליך

mbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #470 

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #471 

30/09/2024 20:49  
mbd כתב:
...
תהליך לא פשוט בכלל ,נקווה שבקרוב הוא ייפשט את זה ויקצר את התהליכים

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #472 

30/09/2024 1:47  
mbd כתב:
מצרף את ה - SCRIPT החדש עבור - NEXUS בהחלט כדאי להתנסות אבל
חייבים ללמוד איך להתקין הכל ולהפעיל באופן נכון .
רצוי להוריד את כל הקבצים בקישור הם דרושים למדידות ב - REW .

...
אתה יכול לתת הסבר על הקבצים שמורידים?

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #473 

גרסה 1.1 שוחררה ונראה שבשבועיים הקרובים ישוחררו עוד המון גרסאות. ההמלצה שלי לכולם זה להמתין כמה חודשים שזה יתיצב. למי שאין UMIK1 אז צריך להוריד קובץ CAL למיקרופון של אודיסי אבל הקובץ הזה מאד גנרי ולא ברור כמה הוא מתאים למקרופונים של מכשירים חדשים.

אם אין לכם UNIK1 או UMIK2 או נסיון בביצוע מדידות עי REW, ההיתי נשאר עם הגרסה הקודמת EVO MJ שעובדת מצויין.

בגרסה הנוכחית מתברר שהוא עדיין לא יישם תיקון פאזה כפי שהבטיח. זה יתווסף בהמשך. מכאן שהשיפור העיקרי מגיע מהמדידות היותר מדוייקות. ההיתי גם ממתין שמשהו ללא מבטא כבד יעלה סרטון הדרכה פשוט כי אותו מאד קשה להבין והסרטון שלו עמוס בכל מיני אפקטים ואנימציות שאני לא מבין למה הוא מבזבז עליהן זמן בכלל.

שימו לב שעדיין צריך את האפלקציה ב 20 דולר עבור יציר מדידה אחת לפחות כדי שהסקיפט ידע באיזה רסיבר מדובר ומה הקונפיגורציה של הרמקולים. המדידות קצת מתישות כי צריך לשנות חיבורים כמו החלפה בין סאבים. מי שמרוצה מ EVO שימין חצי שנה שהכל יתיצב עם גרסה אוטומטית שהוא הבטיח...

maorgr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 574
נתן תודות: 96 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #474 

30/09/2024 23:10  
יהלי ב כתב:
גרסה 1.1 שוחררה ונראה שבשבועיים הקרובים ישוחררו עוד המון גרסאות. ההמלצה שלי לכולם זה להמתין כמה חודשים שזה יתיצב. למי שאין UMIK1 אז צריך להוריד קובץ CAL למיקרופון של אודיסי אבל הקובץ הזה מאד גנרי ולא ברור כמה הוא מתאים למקרופונים של מכשירים חדשים.

אם אין לכם UNIK1 או UMIK2 או נסיון בביצוע מדידות עי REW, ההיתי נשאר עם הגרסה הקודמת EVO MJ שעובדת מצויין.

בגרסה הנוכחית מתברר שהוא עדיין לא יישם תיקון פאזה כפי שהבטיח. זה יתווסף בהמשך. מכאן שהשיפור העיקרי מגיע מהמדידות היותר מדוייקות. ההיתי גם ממתין שמשהו ללא מבטא כבד יעלה סרטון הדרכה פשוט כי אותו מאד קשה להבין והסרטון שלו עמוס בכל מיני אפקטים ואנימציות שאני לא מבין למה הוא מבזבז עליהן זמן בכלל.

שימו לב שעדיין צריך את האפלקציה ב 20 דולר עבור יציר מדידה אחת לפחות כדי שהסקיפט ידע באיזה רסיבר מדובר ומה הקונפיגורציה של הרמקולים. המדידות קצת מתישות כי צריך לשנות חיבורים כמו החלפה בין סאבים. מי שמרוצה מ EVO שימין חצי שנה שהכל יתיצב עם גרסה אוטומטית שהוא הבטיח...
...
אין בעיה להמתין, וגם שווה *אולי* לבטל עדכון קשוחה אוטומטי ב-AVR.

mbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #475 

1.2

emage
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 672
נתן תודות: 450 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #476 

אני לא מצליח להבין מה אני אמור לעשות עם הסאבים שלי.
יש לי 3 סאבים של PB-1000 מחוברים ל-X4700 דרך MINIDSP.
אני אמור לכייל אותם עם MSO ואז לתת ל-NEXUS להתייחס אליהם כסאב אחד?
שקלתי לשדרג ל-X4800 אבל בינתיים לא מצאתי סיבה להצדיק את זה (יותר דחוף לשדרג את הרמקולים הקדמיים).

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #477 

טוב. היות וה X4800H כבר ארוז כי בשבוע הבא אמור להשלח חזרה לשם החלפה, נצלתי את ההזדמנות להתנסות עם ה נקסוס על ה 4400. אז בהתחלה ביצעתי מדידה אחת בלבד לכל ערוץ בנקודת ה MLP. בכוונה לא חברתי את ה MINIDSP וחברתי שני סאבים לרסיבר. כדי לבצע מדידות ליותר מסאב אחד צריך לכבות את כל הסאבים והלפעיל רק הסאב הנמדד בכל פעם וכמובן ההכי חשוב זה לשמור את המדידות ב REW עם השמות הנכונים וגם לסדר את המדידות בסדר הנכון.

אחרי עוברים חלק המדידות, ההרצה זהה ל EVO MJ. ואחר הטענת ה ADY לרסיבר בהאזנה ראשונה חשבתי שעשיתי משהו לא נכון או שהנקסוס הזה לא שווה כלום כי לא היו באסים ושמעו די גרוע. אבל אז שמתי לב למרות שהגדרות ברסיבר של רמקולים נכונות כמו קרוסאוברים, הן לא מופעלות נכון. צריך למשל לשנות את הקדמיים ל SMALL ואז חזרה ל LARGE ואז שומעים יותר טוב כאילו והמצב LARGE שהסקיפט שינה לא הופעל באמת. לחילופין אפשר לבצע כיבוי הוצאה מהחשמל והדלקה ואז הכל תופס במקום לשנות ידנית.

יש מצב שזו הסיבה שמשתמשים מתלוננים שלפעמים ה EVO נותן תוצאות גרועות כמו CLAUDIA5. לאחר הטענת ה ADY ושינוי הגדרות כנדרש יש לבצע אתחול קר לרסיבר.

אז לאחר אתחול והאזנה, התוצאה מאד מרשימה! אחרי שהסקתי שה 4800 נשמע טוב מה 4400 בזכות הכיל עי ה EVO, עכשיו מרגיש לי שה 4400 נשמע יותר טוב מה 4800 (אין לי איך לבדוק כי ה 4800 ארוז כבר).

וזה על סמך מדידה בנקודת האזנה אחת בלבד!

אני כמובן אנסה שוב ושוב עד שאלמד את כל התהליך בעל פה. אולי אכין מדריך בעברית גם.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17923
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2489 פעמים

שליחה #478 

יש עוד אפשרות , לנתק מהחשמל לארוז ולשלוח להמתין שחוזר ולחבר מחדש ואז הכל יעבוד 😂😂😂😂😂😂

סתםםםםםםם מעריץ אותך שיש לך סבלנות
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1471
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 322 פעמים

שליחה #479 

02/10/2024 14:09  
יהלי ב כתב:
טוב. היות וה X4800H כבר ארוז כי בשבוע הבא אמור להשלח חזרה לשם החלפה, נצלתי את ההזדמנות להתנסות עם ה נקסוס על ה 4400. אז בהתחלה ביצעתי מדידה אחת בלבד לכל ערוץ בנקודת ה MLP. בכוונה לא חברתי את ה MINIDSP וחברתי שני סאבים לרסיבר. כדי לבצע מדידות ליותר מסאב אחד צריך לכבות את כל הסאבים והלפעיל רק הסאב הנמדד בכל פעם וכמובן ההכי חשוב זה לשמור את המדידות ב REW עם השמות הנכונים וגם לסדר את המדידות בסדר הנכון.

אחרי עוברים חלק המדידות, ההרצה זהה ל EVO MJ. ואחר הטענת ה ADY לרסיבר בהאזנה ראשונה חשבתי שעשיתי משהו לא נכון או שהנקסוס הזה לא שווה כלום כי לא היו באסים ושמעו די גרוע. אבל אז שמתי לב למרות שהגדרות ברסיבר של רמקולים נכונות כמו קרוסאוברים, הן לא מופעלות נכון. צריך למשל לשנות את הקדמיים ל SMALL ואז חזרה ל LARGE ואז שומעים יותר טוב כאילו והמצב LARGE שהסקיפט שינה לא הופעל באמת. לחילופין אפשר לבצע כיבוי הוצאה מהחשמל והדלקה ואז הכל תופס במקום לשנות ידנית.

יש מצב שזו הסיבה שמשתמשים מתלוננים שלפעמים ה EVO נותן תוצאות גרועות כמו CLAUDIA5. לאחר הטענת ה ADY ושינוי הגדרות כנדרש יש לבצע אתחול קר לרסיבר.

אז לאחר אתחול והאזנה, התוצאה מאד מרשימה! אחרי שהסקתי שה 4800 נשמע טוב מה 4400 בזכות הכיל עי ה EVO, עכשיו מרגיש לי שה 4400 נשמע יותר טוב מה 4800 (אין לי איך לבדוק כי ה 4800 ארוז כבר).

וזה על סמך מדידה בנקודת האזנה אחת בלבד!

אני כמובן אנסה שוב ושוב עד שאלמד את כל התהליך בעל פה. אולי אכין מדריך בעברית גם.
...
אולי לרגל השנה החדשה הבאה עלינו לטובה תנעל סוף סוף את השרשור המתיש והבלתי נגמר הזה?
תחשוב על זה למען בריאות הגוף והנפש של כלל חברי הפורום. יש רגעים שפשוט אומרים די מיצינו ניסינו ולא הצלחנו.
שנה טובה.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #480 

גרסה 1.5. בגרסה 1.3 היה באג שעלול לעלות את עוצמת הסאב לערך שלא נתמך עי הרסיבר (מצריך איפוס הגדרות יצרן בשל כתיבת ערך לא חוקי). ואז יצאה גרסה 1.4 שנתקעה לחלק מהמשתמשים באמצע. עכשיו הוא שחרר את 1.5. אני ההיתי ממתין קצת לגרסה 3.1 ומשתמש בה רק אחרי שעבר שבוע לפחות ללא עדכונים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”