פיקסל מואר

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78763
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5371 פעמים

שליחה #21 

כמה דברים
1. אם זה ״דלוק״ כשהמסך מכובה / מנותק מהחשמל זה לא יכול להיות בהגדרה פיקסל תקוע.
2. לכלוך קלקר יש תמיד, המסך מגיע בתוך קלקר..
3. טביעות ידיים זה מוזר. המסכים כוללים מדבקה ניילון, כך שהטכנאים יכולים לעשות מה שבא להם וכשהם מסיימים נהוג להסיר את המדבקה. היא מאוד עדינה אני עדיין חושד שהיא עדיין על המסך שלכם...
4. זה נשמע כאילו שיש חתיכת קלקר או לכלוך כלשהו מתחת למסך (או למדבקה אם יתברר שהמדבקה עדיין שם).
5. מהצילום אי אפשר להבין שום דבר. זה לא בפוקוס, נראה לי שנבין יותר אם מישהו יצלם את זה באופן סביר יותר.
6. אין חברה עם אחריות מושלמת. חפש חברה כאן ואני מבטיח שתמצא תלונות על השירות שלה...

Mody
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #22 

ידידי, אני לא רוצה להתעלם אבל כפי שרשמת את דעתך אני אציין את שלי. אתה לא צריך לכתוב בפורום ציבורי אם לא מתאים לך לקבל תגובות ודעות שונות.
שים לב מה מס חברים בפורום רשמו לך וגם אתה לא יודע במה מדובר אבל עדיין משמיץ את השירות של ח.י
כדאי שתשתף תמונות טובות יותר, תבדוק את המסך ואם מדובר בלכלוך ואיזה( קלקר היה עף)ותציין כמה זמן המסך ברשותכם?

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #23 

לעופר:

1. זה לכלוך קטן במין גוון של אפור. יש עוד אחד כזה לא רחוק ממנו. הזוהר נובע מהפלאש. יש בעיה לצלם כי המסך הוא חצי מראה וכשיש אור ישנה השתקפות
2. היה לכלוך על המסך עצמו לא מסביב.
3. בוודאות היא ראתה שהוא הסיר אותה מהמסך.
6. אני לא חולק על זה. אני רואה את כמות התגובות באתר על סמסונג ושמה לא מגיבים בצורה דומה למה שהוא הגיב. מותר גם לרשום על חברות אחרות.

אם זה היה לכלוך, האם הוא לא היה אמור לצאת עם מטלית מיקרו פייבר כמו שלכלוכלים אחרים יצאו?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #24 

אתה צריך כנראה סמארטפון שיש לו מצלמת מאקרו (שיודעת לצלם ממש מקרוב) אחרת לא תצליח לתפוס את זה באמת.

השאלה אם הלכלוך על המסך או בתוכו.

הטכנאים לא נוגעים במסך אחרי שמסירים את המדבקה (לפעמים הם אומרים ללקוח להסיר אותו בדיוק מהסיבה הזו). אם הם נגעו אחרי אז זה ממש מוזר, זה לא תקין.

אני יכול לחשוב על כמה דברים:
1. נדבק משהו למסך
2. זה לא לכלוך אלא דפקט או שבר זעיר בזכוכית (זה נראה כמו לכלוך, אבל זה בפועל ״chip״ מחוספס שמחזיר אור אחרת ולכן נראה אפרפר.
3. פחות סביר שיש משהו מתחת לזכוכית בין הפאנל לזכוכית החיצונית. זה קורה אבל זה מאוד נדיר ב-OLED (ב-LED יותר סביר).

אני נוטה לחשוב שמדובר באופציה 2. אפשר עם מצלמת מאקרו לראות איזו מהבעיות יש לך ספציפית.

אם אתם מכירים מישהו עם אייפון עדכני, יש את הפיצ׳ר הזה כבר כמה שנים (כשמצלמים איתו יש אייקון קטן של פרח).

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #25 

03/09/2024 21:13  
Mody כתב:
ידידי, אני לא רוצה להתעלם אבל כפי שרשמת את דעתך אני אציין את שלי. אתה לא צריך לכתוב בפורום ציבורי אם לא מתאים לך לקבל תגובות ודעות שונות.
שים לב מה מס חברים בפורום רשמו לך וגם אתה לא יודע במה מדובר אבל עדיין משמיץ את השירות של ח.י
כדאי שתשתף תמונות טובות יותר, תבדוק את המסך ואם מדובר בלכלוך ואיזה( קלקר היה עף)ותציין כמה זמן המסך ברשותכם?
...
ציינתי כבר במהלך הדיון שמדובר במסך חדש. אם סביר בעיניך שלוקח שבוע וחצי-שבועיים להסתכל על תמונה, זכותך. אני גם לא חושב שצריך להתחיל לנקות או לנתח מה יש על מסך חדש. אם זה היה מסך של כמה חודשים, זה משהו אחר.

כשאתה רושם שנמאס לך ואתה עוקץ גם בסוף ההודעה שלך, לא נראה שהמטרה שלך היא לעזור אלה להשתיק. אין לי רצון לריב ולכן בוא ניפרד כידידים ונעצור את הדיון ביני לביניך. תודה בכל אופן על הרצון.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #26 

03/09/2024 21:44  
oferlaor כתב:
אתה צריך כנראה סמארטפון שיש לו מצלמת מאקרו (שיודעת לצלם ממש מקרוב) אחרת לא תצליח לתפוס את זה באמת.

השאלה אם הלכלוך על המסך או בתוכו.

הטכנאים לא נוגעים במסך אחרי שמסירים את המדבקה (לפעמים הם אומרים ללקוח להסיר אותו בדיוק מהסיבה הזו). אם הם נגעו אחרי אז זה ממש מוזר, זה לא תקין.

אני יכול לחשוב על כמה דברים:
1. נדבק משהו למסך
2. זה לא לכלוך אלא דפקט או שבר זעיר בזכוכית (זה נראה כמו לכלוך, אבל זה בפועל ״chip״ מחוספס שמחזיר אור אחרת ולכן נראה אפרפר.
3. פחות סביר שיש משהו מתחת לזכוכית בין הפאנל לזכוכית החיצונית. זה קורה אבל זה מאוד נדיר ב-OLED (ב-LED יותר סביר).

אני נוטה לחשוב שמדובר באופציה 2. אפשר עם מצלמת מאקרו לראות איזו מהבעיות יש לך ספציפית.

אם אתם מכירים מישהו עם אייפון עדכני, יש את הפיצ׳ר הזה כבר כמה שנים (כשמצלמים איתו יש אייקון קטן של פרח).
...
יש את זה באנדרואיד? האם רק בפלאפונים שהם מהטופ או גם בזולים יותר?

אם זה כן לכלוך - איך ניתן להסיר אותו? כל שאר הדברים פחות או יותר יצאו עם המטלית.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #27 

אתה צריך לבדוק, יש את זה כמובן באנדרואיד.

אבל משום מה סמסונג לא כוללים את זה במצלמות שלהם (עד כמה שאני יודע).

הדבר היחיד שיכול להסיר שלא ניסית זה טיפה אלכוהול (טיפה זה כמות מיקרוסקופית). כמובן שלנסות קודם עם מים מזוקקים (גם, כמות מיקרוסקופית)

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #28 

תודה עופר.
קראתי שאלכוהול עלול לצבוע את המסך אז לא ננסה את זה. בנוגע למים מזוקקים - האם יש משהו ספציפי לטלויזיה? ואיפה קונים? קשה מאוד להשיג את זה. ראיתי שיש בהום סנטר (לפחות באתר שלהם), בתקווה שיהיה גם פיזית בסניף ושזה למכירה (קרה כבר שהיה במקום אבל זה לא היה למכירה, אלא לשימוש עצמי שלהם).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #29 

מים מזוקקים? לדעתי בכל בית מרקחת יש. סביר גם שבטמבוריות/אייס/קנה ובנה.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #30 

10/09/2024 21:34  
oferlaor כתב:
מים מזוקקים? לדעתי בכל בית מרקחת יש. סביר גם שבטמבוריות/אייס/קנה ובנה.
...
יש אבל בבתי מרקחת לא מוכרים את זה (לפחות היכן שנבדק, אולי כל מקום והמדיניות שלו).
בכל אופן, הושג ויש סיכוי סביר שזה יצא. קצת קשה לראות בגלל שהמסך מחזיר השתקפות כשיש אור.
אני רק מקווה שהטלויזיה הגיעה חדשה. היו לפני זה המון כתמים לבנים (אולי קלקר) על הטלויזיה וכתמי שמן/אצבעות די גדולים (הרבה הרבה יותר גדולים ממה ששאלתי לגביו).

וזה מביא אותי לשתי שאלות נוספות:
1. יש כאן למישהו זרוע ויכול לומר איך דוחפים את הטלויזיה לכיוון הקיר אם המסגרת שלה כל כך דקה כך שלא ניתן לתפוס בלי לנגוע בטלויזיה? (אולי הטכנאים שלהם הזיזו כשהם נוגעים במסך עצמו ומזה נובעים כל הכתמים שמן/אצבעות שהיו). האם כשמעבירים מטלית, הטלויזיה אמורה לרעוד? לפי ח.י. לא. והאם בתזוזה כלפי הצדדים אמורים להיות רעשים? צד אחד זז טוב, צד שני גם זז טוב אבל יש קולות חריקה.

2. יש הרגשה שהטלויזיה עם הטיה קטנה. המליצו בפורום לרכוש פלס ולבדוק. האם הבועה בפלס אמורה להיות בדיוק באמצע? (היא לא בדיוק באמצע, נוטה קצת לצד אחד).

תודה לכולם על העזרה ובמיוחד לעופר המקסים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #31 

הבועה חייבת להיות ממורכזת.

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1607
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

שליחה #32 

איך זה שעדיין לא פורסמה פה תמונה נורמלית
כל טלפון בסיסי יכול לצלם יותר טוב ממה שהועלה פה.
יש פה מאה השערות ודיונים ואמוציות וויכוחים על כלום - צריך להעלות תמונה או וידאו כדי להבין.
דא, טלוויזיה זה לא תינוק, לא יקרה כלום אם יש טביעות אצבע או יזיזו קצת או שהפילוס של 98% דיוק. כן הטלווזיה "רועדת" באיזור הפאנל הרי היא דקה כמו נייר... וכן זה פלסטיקה ופלסטיקה חורקת.
אני מאוד מעוניין להבין מה הבעיה המקורית ולדון בה ושאנשים שאולי בעתיד יתקלו בבעיה דומה יהיה להם מידע בשרשור הזה. אבל אי אפשר לדון בבעיה כי אין תמונה ולכן זה הפך לדיון על איפה קונים מים מזוקקים (נראה לי בתחנות דלק) וחבל.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #33 

27/09/2024 15:57  
gkatz כתב:
איך זה שעדיין לא פורסמה פה תמונה נורמלית
כל טלפון בסיסי יכול לצלם יותר טוב ממה שהועלה פה.
יש פה מאה השערות ודיונים ואמוציות וויכוחים על כלום - צריך להעלות תמונה או וידאו כדי להבין.
דא, טלוויזיה זה לא תינוק, לא יקרה כלום אם יש טביעות אצבע או יזיזו קצת או שהפילוס של 98% דיוק. כן הטלווזיה "רועדת" באיזור הפאנל הרי היא דקה כמו נייר... וכן זה פלסטיקה ופלסטיקה חורקת.
אני מאוד מעוניין להבין מה הבעיה המקורית ולדון בה ושאנשים שאולי בעתיד יתקלו בבעיה דומה יהיה להם מידע בשרשור הזה. אבל אי אפשר לדון בבעיה כי אין תמונה ולכן זה הפך לדיון על איפה קונים מים מזוקקים (נראה לי בתחנות דלק) וחבל.
...
היי. תודה על המענה. כמו שרשמתי, עושה רושם שזה יצא (אני רושם שעושה רושם בגלל שכשיש אור הטלויזיה משתקפת וקשה לראות).

לעניין הזרוע - האם יש לך זרוע ואתה רושם את זה על סמך בדיקה שלך? צד אחד בלבד חורק והצד השני לא. לעניין הרעידות, ח.י. אמרו שזה לא אמור לקרות אלא אם מפעילים לחץ וכאן מדובר על העברת מטלית ללא לחץ על הטלויזיה. ואם יש לך זרוע, איך אתה דוחף את הטלויזיה לכיוון הקיר בלי ללחוץ על המסך? ח.י. אומרים לחפש באינטרנט. אני לא מבין איך חברה שעוסקת בתחום לא יודעת.

פלס - יש נטייה קטנה של הבועה לכיוון מסוים. אני לא יודע אם זה 98% או 100% או פחות (יכול בהחלט להיות שזה תקין). אני רואה שעופר רושם שזה צריך להיות בדיוק במרכז, אז אצלם ואעלה תמונה ואראה מה כאלה שמבינים בזה יגידו.

לעניין טביעות האצבע - האישיו פה זה לא אם זה תינוק או לא אלא למה טלויזיה חדשה מגיעה עם לכלוכים וכתמים עליה. אני מקווה שהם נתנו טלויזיה חדשה ולא אחת שמישהו החזיר. היא מגיעה עם ניילון על המסך שאמור למנוע את כל הלכלוכים האלה. אני אציין שהיה קשה להשיג את המים המזוקקים. לפני כן גם היה צריך לרכוש מטלית. יש כאן לא מעט טרחה שלא אמורה להיות. זאת לא טלויזיה שהגיעה מתצוגה שאמורה להיות עם לכלוך.

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #34 

28/09/2024 1:55  
magshield כתב:
היי. תודה על המענה. כמו שרשמתי, עושה רושם שזה יצא (אני רושם שעושה רושם בגלל שכשיש אור הטלויזיה משתקפת וקשה לראות).

לעניין הזרוע - האם יש לך זרוע ואתה רושם את זה על סמך בדיקה שלך? צד אחד בלבד חורק והצד השני לא. לעניין הרעידות, ח.י. אמרו שזה לא אמור לקרות אלא אם מפעילים לחץ וכאן מדובר על העברת מטלית ללא לחץ על הטלויזיה. ואם יש לך זרוע, איך אתה דוחף את הטלויזיה לכיוון הקיר בלי ללחוץ על המסך? ח.י. אומרים לחפש באינטרנט. אני לא מבין איך חברה שעוסקת בתחום לא יודעת.

פלס - יש נטייה קטנה של הבועה לכיוון מסוים. אני לא יודע אם זה 98% או 100% או פחות (יכול בהחלט להיות שזה תקין). אני רואה שעופר רושם שזה צריך להיות בדיוק במרכז, אז אצלם ואעלה תמונה ואראה מה כאלה שמבינים בזה יגידו.

לעניין טביעות האצבע - האישיו פה זה לא אם זה תינוק או לא אלא למה טלויזיה חדשה מגיעה עם לכלוכים וכתמים עליה. אני מקווה שהם נתנו טלויזיה חדשה ולא אחת שמישהו החזיר. היא מגיעה עם ניילון על המסך שאמור למנוע את כל הלכלוכים האלה. אני אציין שהיה קשה להשיג את המים המזוקקים. לפני כן גם היה צריך לרכוש מטלית. יש כאן לא מעט טרחה שלא אמורה להיות. זאת לא טלויזיה שהגיעה מתצוגה שאמורה להיות עם לכלוך.
...
מנסיון אישי עם הLG C9 65 אינצ'
תליתי והורדתי אותה אישית לפחות 4 פעמים בתוך נישה - על מתקן קבוע בלי זרוע.
הפאנל, באיזור הלא עבה, שזה רוב איזור הפאנל בחצי העליון וגם בצדדים הוא דק מאוד ולחלוטין יש לו רמת גמישות שיכולה להיות מתוארת כ"מתנדנד". זה שח.י אומרים שאין גמישות זה לא נכון בעליל. הכל שאלה זה מה הכוונה גמישות. ברור שאי אפשר לקפל את הטלוויזיה אבל הפאנל גמיש ואם תרים אותו כמו כשהוא במצב שכוב מ4 הפינות אתה תראה את הטלווזיה "שוקעת" מהגמישות. דא, אל תתפלא שאתה מדבר עם ח.י והאנשים שם לא מבינים, לא כולם בשירות לקוחות אנשי מקצוע ולא כולם יורדים לפרטים שאתה צריך ולפעמים יש תשובות גנריות שמישהו אמר למישהו לומר.
לגבי חריקות, אני לא יודע על איזה רעשים מדובר אבל פלסטיקה עושה רעש במיוחד כשאתה מזיז דברים. גם כשהחומר מתחמם ומתקרר יש כווצים קטנים שעושים רעש.
לגבי הפילוס, הבועה יכולה להיות באמצע יכולה להיות קצת באמצע לשני הכוונים לא יקרה כלום. לא חייב בול באמצע, יש פה הרבה גורמים שיכולים טיפה להזיז את הפילוס טיפה - לא קורה כלום תאמין לי. אז כמו מקודם, זה תלוי כמה רחוק מהאמצע ובעיקר תלוי באם זה מפריע למישהו או לא.

אני במקומך הייתי מנסה להתמקד, בפורום פה, בבעיה המקורית. כן לנסות לצלם שוב באור יום גם סטילס וגם וידאו, להעלות לפה ולקבל דיעה של אנשים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #35 

נראה לי שמיצינו את חיפוש הבעיה. הוא ניקה וזה ירד... מה אכפת לנו מה זה היה?

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #36 

28/09/2024 10:38  
oferlaor כתב:
נראה לי שמיצינו את חיפוש הבעיה. הוא ניקה וזה ירד... מה אכפת לנו מה זה היה?
...
לא שמתי לב שנפתר. אם כך אתה צודק

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #37 

סליחה על המענה המאוחר. gkatz - אכן נראה שזה נפתר.

בנוגע לפלס - האם הנטיה הקלה לכיוון הפס השחור הימני אמורה לגרום להרגשה שצד אחד מעט גבוה יותר?
https://postimg.cc/SjBnJCF6

חריקות - החריקות הן רק כשנוגעים בצד שמאל. אם מזיזים מצד ימין, אין חריקות. היא שאלה מישהו שעבד איתה ויש לו זרוע והוא אומר שאין לו חריקות, אבל אני לא יודע של איזו חברה הטלויזיה שלו.
https://easyupload.io/1k44ey

ובנוגע לתזוזה של הטלויזיה - כשרוצים לדחוף לכיוון הקיר. אמרו לה לשים את הידיים בצדדים. הטלויזיה סופר דקה, ברמה שהאצבע שלי עבה יותר מהמסגרת. האם אמורים לשים את הידיים על הטלויזיה עצמה ולהפעיל לחץ על המסך עצמו? זה לא עלול לגרום לנזק?

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”