[נערך] הנתב Xiaomi AX3000T נחסם לי במכס בייבוא. כיצד להזמין אותו שוב מבלי שיחסם?
Re: מישהו יכול להמליץ לי מניסיון איזה ראוטרים עוברים במכס?
ע"פ תשובה שקיבלתי במייל ממשרד התקשרת לאחרונה - יעבור אם יש לו סימון CE על המוצר או האריזה.
עם הרבה מזל יעבור גם בלי, אבל זה נטו מזל.
עם הרבה מזל יעבור גם בלי, אבל זה נטו מזל.
מחזק מה שאמרו מעלי, בגדול כל ראוטר עם תקן CE אירופאי יעבור, למרות שלי יש Huawei סיני שבמזל עבר כמו להרבה אחרים.
כל דגמי שיומי עברו בלי קשר לזה שהם גרסה סינית אבל פעם אחרונה שהזמנתי היתה לפני כמה חודשים.23/09/2024 22:03shayshaf1 כתב: ax3000t מעליאקספרס לא אושר על ידי משרד התקשורת,יש ראוטרים שאפשר להזמין מעלי שכן יעברו ?...
גם טאבלט ששוויו מעל המס עבר בלי בעיה.
עניין של מזל.
העיקר עשו רפורמה אה?24/09/2024 14:14gildmor כתב: כל דגמי שיומי עברו בלי קשר לזה שהם גרסה סינית אבל פעם אחרונה שהזמנתי היתה לפני כמה חודשים.
גם טאבלט ששוויו מעל המס עבר בלי בעיה.
עניין של מזל....
מדינה של מושחתים,תאומר יש טעם לנסות להזמין שוב מעלי? אולי הפעם כן יעבור? נראה לי עדיף לא לדבר בכלל עם חברת השליחויות ועם משרד התקשורת נראה לי דווקא בגלל שדיברתי ושלחתי להם מסמכים הם לא אשרו המפגרים
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
אני לא יודע מה הפרשי המחירים בין חו"ל לארץ אבל יש אותו בארץ:
https://www.mi-il.co.il/product/xiaomi- ... ax3000t-eu
נראה שמיובאת גרסה אירופאית של המוצר
נראה שמיובאת גרסה אירופאית של המוצר
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
הוא עולה 150 שקל יותר בארץ24/09/2024 17:05Jabberwock כתב: אני לא יודע מה הפרשי המחירים בין חו"ל לארץ אבל יש אותו בארץ:
נראה שמיובאת גרסה אירופאית של המוצר...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
ותמורת זה מקבלים זמינות מיידית, בדיוק את הנתב שאתה רוצה ובלי להמציא שום אישורים למכס.
רק להסיר ספק, עבור נתב שיש לו סימון ce לא צריך לספק אישורים. אמור בתיאוריה לפחות לעבור חלק. לגבי ה ax3000t, בארץ הוא למעשה עולה כפול, כך שכל אחד יעשה את השיקול שלו. עבור מי שלמשל צריך כמה שישמשו כ ac זה יכול להגיע להפרש רציני.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ברור, אבל כל הסיבה שנפתח השרשור היא שאותו נתב לא אושר בגלל שחסר לו הסימון CE.
25/09/2024 7:12ziv_r כתב: ותמורת זה מקבלים זמינות מיידית, בדיוק את הנתב שאתה רוצה ובלי להמציא שום אישורים למכס....
נו אז איך אני יודע אם לנתב שאני מזמין מחול יש ce?25/09/2024 8:14hrox כתב: רק להסיר ספק, עבור נתב שיש לו סימון ce לא צריך לספק אישורים. אמור בתיאוריה לפחות לעבור חלק. לגבי ה ax3000t, בארץ הוא למעשה עולה כפול, כך שכל אחד יעשה את השיקול שלו. עבור מי שלמשל צריך כמה שישמשו כ ac זה יכול להגיע להפרש רציני....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אנחנו לא מרשים שפה כזאת כאן. אתה חדש באתר, אז נחליק, אבל זוהי אזהרה ראשונה ואחרונה.25/09/2024 12:07shayshaf1 כתב:אתה רוצה להיות פראייר??? בעיה שלך יהזוי,בטח אתה עובד עם משרד התקשורת בדוק
...
רוב הנתבים שמיועדים לשוק האירופאי\אמריקאי עומדים בתקינת CE....
הסימון נמצא על האריזה של המוצר וברוב המקרים קיים גם מסמך רלוונטי באתר היצרן אותו אפשר לשלוח למשרד התקשורת אם מבקשים.
נתבים שמיועדים לשוק הסיני (הרבה מהנתבים בעלי אקספרס) לא עומדים בתקינת CE וסיכוי גבוה שלא יעברו את המכס.
זה לא אומר שאי אפשר לקנות נתבים של חברות סיניות דוגמת TP-Link/Xiaomi/Huawei, אלא שצריך לשים לב ולהזמין את הגרסאות הגלובליות שלהם, אם אלו קיימות.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
המוכר עצמו מציין את זה, אם הוא לא מציין אז זאת גרסה סינית....
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
למה הוא פשוט לא יכול לשים חותמת ce בכל מקרה? אם משרד התקשורת עושה לנו תרגילים נעשה לו גם יש גבול לחוצפה שלהם25/09/2024 13:58Jabberwock כתב: המוכר עצמו מציין את זה, אם הוא לא מציין אז זאת גרסה סינית.
image.png...
מה כבר אמרתי? למה אני צריך לשלם כפול ? משרד התקשורת צריך להתבייש בעצמו25/09/2024 12:21ziv_r כתב: אנחנו לא מרשים שפה כזאת כאן. אתה חדש באתר, אז נחליק, אבל זוהי אזהרה ראשונה ואחרונה....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תקרא מה שכתבת ותנסה להבין. אם לא תבין, לא תהיה כאן.
זה לא נכון מה שאתה אומר,מלא הזמינו ראוטרים סיניים ולא גלובלים וזה עובד להם25/09/2024 12:38sabres כתב: רוב הנתבים שמיועדים לשוק האירופאי\אמריקאי עומדים בתקינת CE.
הסימון נמצא על האריזה של המוצר וברוב המקרים קיים גם מסמך רלוונטי באתר היצרן אותו אפשר לשלוח למשרד התקשורת אם מבקשים.
נתבים שמיועדים לשוק הסיני (הרבה מהנתבים בעלי אקספרס) לא עומדים בתקינת CE וסיכוי גבוה שלא יעברו את המכס.
זה לא אומר שאי אפשר לקנות נתבים של חברות סיניות דוגמת TP-Link/Xiaomi/Huawei, אלא שצריך לשים לב ולהזמין את הגרסאות הגלובליות שלהם, אם אלו קיימות....
ענו לך כבר מספר פעמים ואתה מתעקש לא להבין. יש פה אנשים עם טיפה יותר ניסיון בנושא הזה ממך ושווה לקרוא את התגובות שלהם לפני שאתה רץ למקלדת. לא ברור לי מה מטרת השרשור כרגע, במיוחד עם צורת ההתנסחות שלך.