רעש הדלקה אקראי בדנון X4800H וגם ב מרנץ C40 (עודכן\נפתר*)
-
יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
Re: רעש הדלקה אקראי בדנון X4800H
נמחק - כבר לא רלוונטי. ראו עדכון בהודעה ראשונה.
נערך לאחרונה על ידי יהלי ב ב 25/09/2024 19:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
מרוב שאתה אומר את זה אני מציע שתוסיף את המשפט לחתימה שלך, זה כבר יהיה יותר קל...
אז אתה טוען שדנון זה טויוטה ברכבים, אני אומר יותר לכיוון רנו שכמובן לא רואה מוסך.
אני בקשר עם יבואנים וחנויות, תשאל תתעניין תתחבר איתם תראה מה יאמרו לך (גם ממה שכן מצליחים למכור היום דנון 50% בעיות והחזרות, זה כמו סמסונג במסכים), מעבר לעניין ששוק הרסיברים מת ממזמן כן.
אני בקשר עם יבואנים וחנויות, תשאל תתעניין תתחבר איתם תראה מה יאמרו לך (גם ממה שכן מצליחים למכור היום דנון 50% בעיות והחזרות, זה כמו סמסונג במסכים), מעבר לעניין ששוק הרסיברים מת ממזמן כן.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
האמת שלא - אחוז התקלות שאני באופן אישי - כדילר חווה היום זהה בכלל המותגים
אני משווק את כל הקשת בלי יוצא מהכלל ואצל אף אחד מהמותגים אין אחוז תקלות ייחודי או חריג
בעבר בהחלט היו דגמים ספציפיים כאלה ואחרים שהיו להם בעיות מוכרות שהיבואנים הכירו וטיפלו נקודתית אבל לומר שלמותג כזה או אחר יש 50% תקלות והחזרות? זה נשמע יותר כמו פיצ' מכירה של דילר שרוצה למכור מוצר מסויים יותר מאשר את השני
זה אותו דבר עם מה שרשמת על סמסונג - יש להם תקלות - אבל לא באחוז גבוהה יותר מכל יצרן אחר - זה שהיבואן שלהם לוקה בחסר בגזרת השירות? זה בהחלט משהו שצף אבל זה לא קשור לאמינות המוצרים
אני משווק את כל הקשת בלי יוצא מהכלל ואצל אף אחד מהמותגים אין אחוז תקלות ייחודי או חריג
בעבר בהחלט היו דגמים ספציפיים כאלה ואחרים שהיו להם בעיות מוכרות שהיבואנים הכירו וטיפלו נקודתית אבל לומר שלמותג כזה או אחר יש 50% תקלות והחזרות? זה נשמע יותר כמו פיצ' מכירה של דילר שרוצה למכור מוצר מסויים יותר מאשר את השני
זה אותו דבר עם מה שרשמת על סמסונג - יש להם תקלות - אבל לא באחוז גבוהה יותר מכל יצרן אחר - זה שהיבואן שלהם לוקה בחסר בגזרת השירות? זה בהחלט משהו שצף אבל זה לא קשור לאמינות המוצרים
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

מה שאני טוען זה שאתה מפריח טענות שלא מבוססות על כלום פעם אחר פעם, בתקווה שזה יתפוס פה.22/09/2024 17:34Moshe984 כתב: אז אתה טוען שדנון זה טויוטה ברכבים, אני אומר יותר לכיוון רנו שכמובן לא רואה מוסך.
אני בקשר עם יבואנים וחנויות, תשאל תתעניין תתחבר איתם תראה מה יאמרו לך (גם ממה שכן מצליחים למכור היום דנון 50% בעיות והחזרות, זה כמו סמסונג במסכים), מעבר לעניין ששוק הרסיברים מת ממזמן כן....
סבבה תקנו דנון הכל טוב לא אמרתי כלום למחוק הכל דנון לא דנון כוווול המותגים זהים, עסק הרסיברים פורח וזורח, איך אומרים, רכב זה רכב הכל תלוי איך אתה מטפל בו כן. תהנו ממוזיקה טובה הכל שטויות.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא יודע לגבי זה. כיום מי שרוצה סראונד חייב רסיבר. נכון שיש התחלה של רעיונות מעניינים כמו רמקולים אלחוטיים אבל זה עדיין 'לא שם' ....
יש לך פתרון אחר למי שלא משתמש בסאונדבר ?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
עולם הרסיברים פורח לדעתי,ו 2 הסיבות הראשיות שאני ראה זה שהמחירים של הרסיברים הכפילו את עצמם וכל רסיבר של דנון שמגיע לשדה נרכש בשניה.
הורידו את ההוצאות שהיו בדרך והמחיר עלה.
הורידו את ההוצאות שהיו בדרך והמחיר עלה.
-
יהלי ב
- חבר ותיק

נערך לאחרונה על ידי יהלי ב ב 25/09/2024 19:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
שבוע הבא יהיה לי רסיבר x4800 מייבוא מקביל. אוכל לעדכן.
וזאת למרות שאף פעם לא ענית לי להודעות הפרטיות
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5137
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 695 פעמים
נערך23/09/2024 12:08יהלי ב כתב: טוב. הבוקר הרעש המוזר כבר נמע בדיוק כמו ברסיבר הקודם. הנה הקלטה של הדלקה ללא רעש חריג:
https://www.dropbox.com/scl/fi/pmnfs9ql ... eyphx&dl=0
והנה הקלטה של הדלקה עם רעש חריג ברסיבר השני:
https://www.dropbox.com/scl/fi/or6gwu75 ... 54w51&dl=0
בנוסף גיליתי הבוקר שהבקשת שירות באתר של דנון שלי הוסרה (כאילו מעולם לא הוגשה). הגשתי חדשה אבל אני כבר בספק אם הם יענו ולא ימחקו אותה שוב.
לרעש הזה יש תיעודים של עוד כ 3 משתמשים ברשת, אבל כולם משנת 2023 ז"א שהבעיה נוגעת רק למכשירים מתאריך ייצור מוקדם. הנה שרשור עם שני מקרים מתועדים בוידאו:
https://www.reddit.com/r/hometheater/co ... _on_sound/
כמה בעלי דנון X4800H יש כאן?
@FastandFurious
הקשבת לרעשים ואתה בטוח ב 100% שמעולם לא שמעתי את הרעש חריג?
זה ממש לא הגיוני ששני רסיברים שונים נגועים באותה הבעיה, אלא אם כן יש ממש כמות דיי גדולה מאותו תאריך ייצור ודנון מודעים לזה אבל מנסים להתחמק כדי שלא יאלצו להתעזק בהחזרות רבות.
יש מצב שרוב המשתמשים פשוט לא שמים לב לזה. אני בסה"כ מנסה להבין האם זו תקלה או "זה מה יש" וכמובן איזו השלכות יכולות להיות לזה בעתיד. משהו בהחלט לא נשמע תקין בהשוואה לכל רסיבר אחר כמו ה 4400 הישן שלי.
אני עכשיו צריך למתין עוד שבוע לתשובה מדנון אם הם שוב לא ימחקו לי את הבקשה...
אני אתן להם עוד 48 שעות לענות ואם לא אנסה להתקשר טלפונית למרכז השירות שלהם בבריטניה....
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 27/10/2024 9:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
-
יהלי ב
- חבר ותיק

אין לי שום הודעה פרטית ממך. רק אתמול עניתי למשהו ולא ראיתי הודעות.23/09/2024 12:28firebird כתב: שבוע הבא יהיה לי רסיבר x4800 מייבוא מקביל. אוכל לעדכן.
...
מיבוא מקביל, אם זה מלאי חדש אז סביר להניח שלא תהיה לך בעיה כי עושה רושם רק המכשירים מתאריך ייצור 12-22 נגועים בבעיה. מהיכן רכשת? כרגע רק ל TMAUDIO יש מלאי מקבילי אבל המחיר לא משתלם ביחס ליבוא הרשמי. תתחדש.
-
יהלי ב
- חבר ותיק

תודה.23/09/2024 12:32FastandFurious כתב: אצלי אין את מה שאתה מתאר אין משהו שדומה בצליל ההדלקה/כיבוי ומה שבאמצע כפי שהקלטת בודיאו אצלך...
אחרי ארבע האותיות במס הסריאלי, האם 4 הספרות שצלך הן 1222 או משהו אחר? אפשר לבדוק עי האפלקציה של HEOS בהגדרות מתקדמות היכן שרואים את המכשירים המחוברים. יש לי הרגשה שהבעיה קיימת רק במכשירים מתאריך הייצור הנ"ל.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5137
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 695 פעמים
אבדוק בערב ואעדכן אותך23/09/2024 12:36יהלי ב כתב: תודה.
אחרי ארבע האותיות במס הסריאלי, האם 4 הספרות שצלך הן 1222 או משהו אחר? אפשר לבדוק עי האפלקציה של HEOS בהגדרות מתקדמות היכן שרואים את המכשירים המחוברים. יש לי הרגשה שהבעיה קיימת רק במכשירים מתאריך הייצור הנ"ל....
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
-
יהלי ב
- חבר ותיק

נערך לאחרונה על ידי יהלי ב ב 25/09/2024 19:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אולי תשקול להחליף לדגם אחר שלהם ולא 4800, אולי נפלת על סדרת ייצור עם בעיה למרות שזה נשמע נדיר מאוד. אם זה רעש ממש חזק בהדלקה כמובן שזה לא אמור להיות (מקסימום יש צליל קצר ביותר ושקט). אם זה רעש שאפשר לחיות איתו וזה לא משפיע על שום דבר אחר אז אולי חבל על המלחמה. יש לך אחריות של כמה שנים, אם יש בעיה אחרת אתה בינתיים מכוסה.23/09/2024 13:37יהלי ב כתב: תמיד ניתן, אבל אני משאיר את זה כאופציה אחרונה מתוך כוונה שזו לא אשמת בעל החנות שבאמת ניסה לעזור וגם התעקש על החלפה (מה שמוזר שעל הראשון נמסר מסיריוס שנמצאה בעיה קטנה של הלחמה, אבל הוחלט להחליף בכל זאת. אבל לאחר שהודעתי על הבעיה בחדש, פתאום יש שינוי גרסה ומעולם לא הייתה תקלה והרעש תקין או שאני מדמיין אותו... )
אין לי גם בעיה לקבל זיכוי בחנות ולהמתין עוד שנה עד שיגיע לארץ מלאי חדש מתאריך ייצור שונה, מרוב שאני כבר מיואש מכל הסיפור הזה.
אם רק ההיתי מקבל התיחסות ממעבדת דנון בחול עם הבטחה שלמרות הרעש החריג והאקראי, אין כל בעיה או סיכוי לבעיה עתידית ברסיבר, אבל גם את זה לא מוכנים לתת (היבואן מסרב לאומר מה נאמר לו עי דנון בטענה שזה מידע חסוי... ואני בספק אם הוא בכלל תקשר את זה איתם כבר).
בכל מקרה, השירות של סריוס מאד איכזב אותי. מעולם לא נתקלתי בזה בשירות של ברוכים היבואן המקבילי שלפני 6 שנים כאשר היה באג קושחה של ARC ב X4400H הוא כבר היה מוכן לשלוח לי חדש עם נהג רק שברגע האחרון הבעיה נפטרה עי עדכון קושחה לטלויזיה...
בסיריוס ביקשו ממני שלא לפנות אליהם ולהפנות כל בעיה לחנות לאחר שהודעתי להם שגם המכשיר החדש נגוע באותה תופעה.
אני מנסה לשמור על איפוק אבל אם זה לא יעזור לא תהיה לי ברירה אלא לנקוט באמצעים משפטיים כי נראה שגם דנון מנסים לטאטא את זה ובשיא החוצפה העלימו לי את הבקשה מהחשבון (עד אתמול היה רשום unresolved והיום כאילו מעולם לא הייתה קיימת ובדקתי באתר האמריקאי והבריטי שלהם).
שלחתי להם שוב בקשה ושוב קבלתי מס מעקב חדש. אם בתוך 48 שעות לא יהי מענה אז אאלץ לשנות גישה לצערי...
כרגע עושה רושם גם לפי המקרים הדומים שמתועדים ברשת, שרק מכשירים מתאריך ייצור ספציפי 12-22 נגועים בבעיה כי אצל משתמשים מחול שרכשו לאחרונה, תאריך היצור הוא 09-23 ואין להם את הרעש....
-
יהלי ב
- חבר ותיק

נערך לאחרונה על ידי יהלי ב ב 25/09/2024 19:27, נערך פעם 1 בסך הכל.