יס, לווין מול אינטרנט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #1 

, יש דברים שאני אוהב ביס, ויש דברים שאני לא אוהב ביס,
אחד הדברים שאני לא אוהב ביס זה שאם שואלים אותם למה הם רוצים להפסיק לשדר דרך הלווין, אז הם אומרים רק כי שידור אינטרנטי יותר טוב משידור דרך לווין, כאשר הסיבה הראשי. שהם רוצים להפסיק לשדר דרך הלווין זה כי חסר להם כסף, כי נראה לי שבחוץ לארץ, הרבה חברות טלוויזיה רב ערוציות שמשדרות דרך לווין, לא הודיעו שהן בהמשך תפסקנה לשדר דרך הלווין.
נערך לאחרונה על ידי רמאשכ ב 24/09/2024 21:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10913
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 1941 פעמים

Re: יס והלווין

שליחה #2 

למה אתה חושב שחברה מסחרית חייבת לספר לכל מי ששואל מה השיקולים של החברה בהחלטה כזו או אחרת שהיא לוקחת?
אם תשאל את תנובה למה היא מוכרת מוצרים שלה בארה"ב בחצי מחיר מאשר בישראל אתה חושב שתקבל תשובה אמיתית?
משהו כמו... "כי הלקוחות בישראל הם לקוחות שבויים, אנחנו מונופול, ואף אחד לא יכול עלינו, אבל בארה"ב אנחנו צריכים אשכרה להתחרות ביצרנים אחרים"

כיום משתמשים בלווין חכור של asiasat כי עמוס 6 התפוצץ בשיגור בשנת 2016.
כיוון שזה לא היה מהלך מתוכנן, אלא אילוץ, חלל תקשורת משלמת הון על השימוש בלווין הזה, והלקוחות של חלל תקשורת (וגם יס) משלמים הרבה יותר על שימוש בלווין מאשר אם עמוס 6 היה משוגר בהצלחה.
זו הוצאה לא מתוכננת עבור יס, ויס שמחה להיפטר מהוצאה זו כשיש לה אפשרות לשדר לא דרך לווין.
גם מועדי ייצור ושיגור של עמוס 8 לא ברורים בכלל, אז אין צפי לעתיד טוב יותר לשידורי לווין בארץ.

לחברות טלויזיה אחרות בעולם אין בעיות כאלו, וכל עוד זה כדאי להן הן ימשיכו לשדר בלווין.

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

13/09/2024 19:22  
Amir64 כתב:
למה אתה חושב שחברה מסחרית חייבת לספר לכל מי ששואל מה השיקולים של החברה בהחלטה כזו או אחרת שהיא לוקחת?
אם תשאל את תנובה למה היא מוכרת מוצרים שלה בארה"ב בחצי מחיר מאשר בישראל אתה חושב שתקבל תשובה אמיתית?
משהו כמו... "כי הלקוחות בישראל הם לקוחות שבויים, אנחנו מונופול, ואף אחד לא יכול עלינו, אבל בארה"ב אנחנו צריכים אשכרה להתחרות ביצרנים אחרים"

כיום משתמשים בלווין חכור של asiasat כי עמוס 6 התפוצץ בשיגור בשנת 2016.
כיוון שזה לא היה מהלך מתוכנן, אלא אילוץ, חלל תקשורת משלמת הון על השימוש בלווין הזה, והלקוחות של חלל תקשורת (וגם יס) משלמים הרבה יותר על שימוש בלווין מאשר אם עמוס 6 היה משוגר בהצלחה.
זו הוצאה לא מתוכננת עבור יס, ויס שמחה להיפטר מהוצאה זו כשיש לה אפשרות לשדר לא דרך לווין.
גם מועדי ייצור ושיגור של עמוס 8 לא ברורים בכלל, אז אין צפי לעתיד טוב יותר לשידורי לווין בארץ.

לחברות טלויזיה אחרות בעולם אין בעיות כאלו, וכל עוד זה כדאי להן הן ימשיכו לשדר בלווין.
...
הבעיה פה זה לא שהם לא אומרים את הסיבה האמיתית, אלא שהם משקרים במידע, זה לא נכון ששידור טלוויזיה דרך האינטרנט יותר טוב משידור טלוויזיה דרך לווין, כי אם זה היה נכון, אז עוד הרבה חברות טלוויזיה רב ערוצית מחוץ לארץ היו אומרות שהן רוצות בהמשך להפסיק לשדר דרך לווין כי לדעתם האינטרנט יותר טוב לשידור מהשידור דרך לווין.

ואני לא אמרתי שבכל דבר אני מסכים עם חברת תנובה.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4998
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 412 פעמים

שליחה #4 

כל החברות היום מעדיפות לעבוד עם ממירים אשר צורכים "אינטרנט"
כלומר שהכול מבוצע ע"י הזרמה (פחות לווין וחיבורי קואקס) .

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

15/09/2024 8:03  
movieman כתב:
כל החברות היום מעדיפות לעבוד עם ממירים אשר צורכים "אינטרנט"
כלומר שהכול מבוצע ע"י הזרמה (פחות לווין וחיבורי קואקס) .
...
לפי הבדיקה שלי, בהרבה חברות בחוץ לארץ מעדיפים לשדר גם לא דרך האינטרנט.

אולי זה בגלל שיוקר המחיה במדינת ישראל הוא מאוד גבוה גם לחברות התקשורת המסחריות, בצורה שהן מעדיפות לשדר בצורה שעולה פחות כסף,
אין לי בעיה אם חברת תקשורת מסחרית אומרת שהסיבה הראשית שהיא רוצה לשדר רק דרך האינטרנט זה כי חסר לה כסף,
אבל פחות טוב לי ולא שזה מאוד רע לי, שחברת תקשורת מסחרית משקרת ששידור טלוויזיה דרך האינטרנט יותר טוב משידור טלוויזיה לא דרך האינטרנט למשל דרך לווין, כי אין הוכחה לצופים שזה נכון.
המנהל במחלקת התמיכה הטכנית בחברת האינטרנט אמר לי שבנושא תקלות דרך האינטרנט יש יותר תקלות, במיוחד שלפעמים הנתב מרגיש צורך להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר אליו בערך אחרי 3 דקות, וזה בקשר לשאלה שלי אל חברת האינטרנט בקשר ללמה לפעמים אני מנותק מהאינטרנט.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 154 פעמים

שליחה #6 

לפי הבדיקה שלך ? ....מציע לך שתבדוק שוב .
SKY הגדולה עוברת גם להזרמה באינטרנט , בארה"ב כל ספקי השירות מזרימים באינטרנט ...

ספציפית לגבי YES - טכנולוגית השידור באינטרנט שלהם איכותית יותר מהשידור הלוייני מכיוון שהאינטרנט מאפשר
להם לשדר Bit rate גבוה יותר ממה ששידרו בלוויין כדי לחסוך ברוחב פס ,
לכן התמונה גם איכותית יותר ברוב הערוצים דרך YES PLUS לעומת YES מהלוויין .
גם הזיפזופ בערוצים מהיר יותר בסטרימינג לעומת הממירים הלויינים הישנים והאיטיים ( בחירת תדר וקיטוב בדיליי )

העברת שידורי טלויזיה בלוויין יוצאת מהעולם זה תהליך שקורה בכל המקומות והרבה סיבות אבל בעיקר
מהסיבה של עלויות אדירות להשכרת מקטע לוייני ובמקביל שיפור טכנולוגי הזרמת Stearming .

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

15/09/2024 15:03  
גלובל כתב:
לפי הבדיקה שלך ? ....מציע לך שתבדוק שוב .
SKY הגדולה עוברת גם להזרמה באינטרנט , בארה"ב כל ספקי השירות מזרימים באינטרנט ...

ספציפית לגבי YES - טכנולוגית השידור באינטרנט שלהם איכותית יותר מהשידור הלוייני מכיוון שהאינטרנט מאפשר
להם לשדר Bit rate גבוה יותר ממה ששידרו בלוויין כדי לחסוך ברוחב פס ,
לכן התמונה גם איכותית יותר ברוב הערוצים דרך YES PLUS לעומת YES מהלוויין .
גם הזיפזופ בערוצים מהיר יותר בסטרימינג לעומת הממירים הלויינים הישנים והאיטיים ( בחירת תדר וקיטוב בדיליי )

העברת שידורי טלויזיה בלוויין יוצאת מהעולם זה תהליך שקורה בכל המקומות והרבה סיבות אבל בעיקר
מהסיבה של עלויות אדירות להשכרת מקטע לוייני ובמקביל שיפור טכנולוגי הזרמת Stearming .
...
החברות תקשורת, בחוץ לארץ לא אמרו שהן תשדרנה רק דרך האינטרנט.

למשל ביס פלוס האיכות תמונה לא פחות טובה מיס דרך הלווין, ביס פלוס מי שרוצה לראות דברים אחרים אז השידור מגיע יותר מאוחר, ולא כל מה שיש ביס דרך הלווין למשל ולא רק סרטי הפורנוגרפיה אז יש גם ביס דרך האינטרנט, ולא כולם רוצים להיות תלויים רק באינטרנט.
רוב הערוצים הלינארים ביס פלוס שלא מישראל לא משדרים באיכות תמונה טובה.
היס דרך האינטרנט לא יותר טוב מיס דרך הלווין.
אז בשביל הרבה צופים השידור דרך האינטרנט פחות טוב מאשר למשל שידור דרך הלווין.
ואפילו המשתמש הזה
sys_admin
https://htmag.co.il/phpbb/memberlist.ph ... le&u=46780

אומר ששידור לוויני הוא יותר איכותי משידור דרך האינטרנט
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

החברות תקשורת, בחוץ לארץ לא אמרו שהן תשדרנה רק דרך האינטרנט.
...
כרגיל אתה מבלבל במוח - חברות בחו"ל לא אמרו - אני מבין שהתקשרת ל SKY ודיברת איתם ...והם לא אמרו לך !
לא כולם רוצים להיות תלויים באינטרנט אבל כולם יחוברו לסיבים וזאת תהיה דרך התקשורת
גם אם כולם כן רוצים להיות תלויים בלווין ובצלחת כמו פעם שגם לטכנולוגיה הזאת יש חוסרים רבים מעבר לעלויות .

אתה מבלבל במוח ללא ידע טכני ...מתעלם מהעובדה שה Bit Rate דרך האינטרנט ביס פלוס גבוה בהרבה
מהשידור הלוייני ששם חוסכים ברוחב פס ולא ניתן להכניס סיכה .....

מה יש לדבר בקרוב יס יסגרו את הלויין לגמרי ואז תוכל להמשיך בקשקשת שלך מול יס ....אולי תדבר איתם ?

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

16/09/2024 15:29  
גלובל כתב:
כרגיל אתה מבלבל במוח - חברות בחו"ל לא אמרו - אני מבין שהתקשרת ל SKY ודיברת איתם ...והם לא אמרו לך !
לא כולם רוצים להיות תלויים באינטרנט אבל כולם יחוברו לסיבים וזאת תהיה דרך התקשורת
גם אם כולם כן רוצים להיות תלויים בלווין ובצלחת כמו פעם שגם לטכנולוגיה הזאת יש חוסרים רבים מעבר לעלויות .

אתה מבלבל במוח ללא ידע טכני ...מתעלם מהעובדה שה Bit Rate דרך האינטרנט ביס פלוס גבוה בהרבה
מהשידור הלוייני ששם חוסכים ברוחב פס ולא ניתן להכניס סיכה .....

מה יש לדבר בקרוב יס יסגרו את הלויין לגמרי ואז תוכל להמשיך בקשקשת שלך מול יס ....אולי תדבר איתם ?
...
ההבדל הוא שביס אמרו שהם רוצים בהמשך להפסיק לשדר דרך לווין,
ובחברות השידור האחרות בחוץ לארץ לא אמרו שבהמשך הם יפסיקו לשדר שידורי טלוויזיה דרך לווין, גם הם הן תשדרנה גם דרך האינטרנט
ובקשר ליס היא לא משתמשת ביס פלוס כמו שצריך,
רוב השידורים דרך יס באינטרנט מגיעים יותר מאוחר,
את שידורי הספורט שם היא לא משדרת ב 60 פריימים לשניה, כדי לראות בצורה יותר טובה את מה שזז יותר מהר, והיא גם לא משדרת שם ב HDR.
אם אני לא טועה, דרך ממיר ללוויני של יס אולטרא היא משדרת ב HDR.
אז כן, , יש דברים שאני אוהב ביס אבל יש גם דברים שאני לא אוהב ביס.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

Amir64
גורו
גורו

שליחה #10 

17/09/2024 3:48  
רמאשכ כתב:
ההבדל הוא שביס אמרו שהם רוצים בהמשך להפסיק לשדר דרך לווין,
ובחברות השידור האחרות בחוץ לארץ לא אמרו שבהמשך הם יפסיקו לשדר שידורי טלוויזיה דרך לווין, גם הם הן תשדרנה גם דרך האינטרנט
ובקשר ליס היא לא משתמשת ביס פלוס כמו שצריך,
רוב השידורים דרך יס באינטרנט מגיעים יותר מאוחר,
את שידורי הספורט שם היא לא משדרת ב 60 פריימים לשניה, כדי לראות בצורה יותר טובה את מה שזז יותר מהר, והיא גם לא משדרת שם ב HDR.
אם אני לא טועה, דרך ממיר ללוויני של יס אולטרא היא משדרת ב HDR.
אז כן, , יש דברים שאני אוהב ביס אבל יש גם דברים שאני לא אוהב ביס.
...
אתה מתעקש לא להבין את הברור מאליו.
ל- YES נורא יקר לשדר בלווין בתנאים הנוכחיים, בשל מה שהוסבר לך קודם.
אם חברות בחול מקבלות שירותי לווין במחיר שאין להן בעיה לעמוד בו אז אין להן אינטרס לחפש אלטרנטיבות.

אתה גר בדירה מפוארת במרכז תל אביב, אבל הגעת למצב שהמשכנתא והארנונה חונקות אותך, ואתה לא יכול לעמוד בתשלומים.
אתה אומר - צריך לעבור לדירה קטנה יותר\ישנה יותר\מחוץ למרכז, כדי להוזיל עלויות, אבל אישתך והילדים (הלקוח) אומרים "מה פתאום? טוב לי פה. תמצא איך לממן את זה", ואתה אומר אין לי מאיפה. ניקרוס אם נמשיך ככה.
אז מה אתה עושה? מחפש פתרון זול יותר.

זה מה ש- YES עושים, ומשום מה זה נראה לך מוזר.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4998
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 412 פעמים

שליחה #11 

בכל מקרה כשהייתי מנוי של YES - העדפתי את החיבור דרך הלווין ,

עכשיו הם עם ממירים והזמרמת תוכן דרך האינטרנט ואני פחות אוהב את זה.

גם מהירות התגובה של הממירים הישנים - משום מה הרגישה לי טובה/מהירה יותר לעומת החדשים ..
אבל אולי זה רק אני ...

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

17/09/2024 11:32  
Amir64 כתב:
אתה מתעקש לא להבין את הברור מאליו.
ל- YES נורא יקר לשדר בלווין בתנאים הנוכחיים, בשל מה שהוסבר לך קודם.
אם חברות בחול מקבלות שירותי לווין במחיר שאין להן בעיה לעמוד בו אז אין להן אינטרס לחפש אלטרנטיבות.

אתה גר בדירה מפוארת במרכז תל אביב, אבל הגעת למצב שהמשכנתא והארנונה חונקות אותך, ואתה לא יכול לעמוד בתשלומים.
אתה אומר - צריך לעבור לדירה קטנה יותר\ישנה יותר\מחוץ למרכז, כדי להוזיל עלויות, אבל אישתך והילדים (הלקוח) אומרים "מה פתאום? טוב לי פה. תמצא איך לממן את זה", ואתה אומר אין לי מאיפה. ניקרוס אם נמשיך ככה.
אז מה אתה עושה? מחפש פתרון זול יותר.

זה מה ש- YES עושים, ומשום מה זה נראה לך מוזר.
...
לדעתי מתי שאני ואחרים שואלים את יס למה הם רוצים להפסיק לשדר דרך הלווין, אז הם צריכים להגיד למתעניינים בנושא הזה את האמת, שחסר להם כסף, ואם לא טוב להם להגיד את האמת אז שלא ישקרו, ששידור דרך האינטרנט יותר טוב ללקוח מאשר דרך לווין, ובמקום זה שיגידו רק כי זו החלטת החברה, כאשר זו עובדה שבחוץ לארץ, בהרבה מדינות שבהן יש שידור של טלוויזיה רב ערוצית דרך לווין, לא אמרו שהם רוצים בהמשך להפסיק לשדר דרך הלווין.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

17/09/2024 12:48  
movieman כתב:
בכל מקרה כשהייתי מנוי של YES - העדפתי את החיבור דרך הלווין ,

עכשיו הם עם ממירים והזמרמת תוכן דרך האינטרנט ואני פחות אוהב את זה.

גם מהירות התגובה של הממירים הישנים - משום מה הרגישה לי טובה/מהירה יותר לעומת החדשים ..
אבל אולי זה רק אני ...
...
לדעתי באם לאדם לא חשוב כל כמה דקות להחליף ערוץ בממיר, אז זה פחות מפריע לו, אם הוא צריך לחכות רק בערך 3 שניות להחלפת הערוץ בממיר.
נערך לאחרונה על ידי רמאשכ ב 17/09/2024 20:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

Amir64
גורו
גורו

שליחה #14 

17/09/2024 14:27  
רמאשכ כתב:
לדעתי מתי שאני ואחרים שואלים את יס למה הם רוצים להפסיק לשדר דרך הלווין, אז הם צריכים להגיד למתעניינים בנושא הזה את האמת, שחסר להם כסף, ואם לא טוב להם להגיד את האמת אז שלא ישקרו, ששידור דרך האינטרנט יותר טוב ללקוח מאשר דרך לווין, ובמקום זה שיגידו רק כי זו החלטת החברה, כאשר זו עובדה שבחוץ לארץ, בהרבה מדינות שבהן יש שידור של טלוויזיה רב ערוצית דרך לווין, לא אמרו שהם רוצים בהמשך להפסיק לשדר דרך הלווין.
...
לא. הם לא צריכים להגיד לך את האמת.
הם לא חייבים לך שום דבר.
כשמוכרים לך חטיף בשם "Fitness" ומספרים לך כמה הוא בריא, או שמוכרים לך קורנפלקס וקוראים לו ארוחת בוקר בריאה אומרים לך את האמת?
כשמוכרים לך כל יום פטנט חדש להרזיה ללא מאמץ אומרים לך את האמת?
כשחברות שונות מפרסמות סבון\קפה\טלויזיה וכולן אומרות ששלהן "הכי טוב בעולם" הן אומרת אמת?
בוודאי שלא.

בדיווחים לבורסה חברה חייבת לפרסם אמת.
חברה צריכה להעביר מסר שיווקי שיעודד לקוחות להשאר אצלה ולא לעבור למתחרים.
חברה לא צריכה "להתאבד" בשם האמת.

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

17/09/2024 14:51  
Amir64 כתב:
לא. הם לא צריכים להגיד לך את האמת.
הם לא חייבים לך שום דבר.
כשמוכרים לך חטיף בשם "Fitness" ומספרים לך כמה הוא בריא, או שמוכרים לך קורנפלקס וקוראים לו ארוחת בוקר בריאה אומרים לך את האמת?
כשמוכרים לך כל יום פטנט חדש להרזיה ללא מאמץ אומרים לך את האמת?
כשחברות שונות מפרסמות סבון\קפה\טלויזיה וכולן אומרות ששלהן "הכי טוב בעולם" הן אומרת אמת?
בוודאי שלא.

בדיווחים לבורסה חברה חייבת לפרסם אמת.
חברה צריכה להעביר מסר שיווקי שיעודד לקוחות להשאר אצלה ולא לעבור למתחרים.
חברה לא צריכה "להתאבד" בשם האמת.
...
זה לא מוצדק לשקר בנושא הזה לאחרים,
ששידור דרך האינטרנט יותר טוב ללקוח מאשר דרך לווין, כאשר זו עובדה שבחוץ לארץ, בהרבה מדינות שבהן יש שידור של טלוויזיה רב ערוצית דרך לווין, לא אמרו שהם רוצים בהמשך להפסיק לשדר דרך הלווין.

ויש מקרים שאם חברה משקרת ונגרם מזה נזק אז אפשר לחפש עורך דין כדי לדעת איך לדרוש פיצוי על הנזק.

במקרה של יס זה לא קשור למעבר למתחרים, כי במדינת ישראל יס היא החברה היחידה שמשדרת שידורי טלוויזיה לאחרים דרך הלווין.
וגם אין הוכחה שגם לחברות אחרות יש את כל הכסף שהן צריכות.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

Amir64
גורו
גורו

שליחה #16 

17/09/2024 20:31  
רמאשכ כתב:
זה לא מוצדק לשקר בנושא הזה לאחרים,
ששידור דרך האינטרנט יותר טוב ללקוח מאשר דרך לווין, כאשר זו עובדה שבחוץ לארץ, בהרבה מדינות שבהן יש שידור של טלוויזיה רב ערוצית דרך לווין, לא אמרו שהם רוצים בהמשך להפסיק לשדר דרך הלווין.
...
אתה תקוע בדיעה שלך ולא מבין מה אומרים לך.
כל הזמן "אבל בחוץ לארץ"...
למה שירצו להפסיק לשדר אם אין להם את הבעיות שיש ל-יס בישראל?
כמה צופים יש לכל חברת הפצת שידורים בחו"ל? כמה צופים יש ל- יס?
אתה יכול להבין שלא מדובר באותה רמה של הכנסות ממנויים, וגם יותר זול בחו"ל לשדר בלווין אז אין להם צורך לבצע שינוי דרסטי בשיטת ההפצה?

borsood
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #17 

17/09/2024 20:31  
רמאשכ כתב:

ויש מקרים שאם חברה משקרת ונגרם מזה נזק אז אפשר לחפש עורך דין כדי לדעת איך לדרוש פיצוי על הנזק.

במקרה של יס זה לא קשור למעבר למתחרים, כי במדינת ישראל יס היא החברה היחידה שמשדרת שידורי טלוויזיה לאחרים דרך הלווין.
וגם אין הוכחה שגם לחברות אחרות יש את כל הכסף שהן צריכות.
...
אתה יותר ממוזמן לקרוא את הפרקים של יס בתוך הדוחות של בזק.
אם תמצא שם הטעיות או שקרים אתה מוזמן לתבוע אותם.
איזה נזק נגרם לך מלראות או לא לראות את יס?
ובנוגע למדינות אחרות: הלווין הוא טכנולוגיה יקרה וגוססת. היא רק מחזיקה איפה שהטכנולוגיות המתחרות יקרות יותר כמו במדינות עם שטח גדול ואוכלוסיות קטנות.
בארהב לא תמצא הרבה לווין בערים הגדולות - יותר בטיז-אל-נאבי דרום דקוטה ומקומות כאלה. וגם שם זה רק עניין של זמן.
כמו שבאפריקה דלגו על כל הטלפון הקווי ודורות ראשונים של סלולר ועברו ישר לדור4.

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

עוד שרשור מיותר מבית מדרשו של ר.א. ....חבל שאנו מתפתים לענות .

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

17/09/2024 20:41  
Amir64 כתב:
אתה תקוע בדיעה שלך ולא מבין מה אומרים לך.
כל הזמן "אבל בחוץ לארץ"...
למה שירצו להפסיק לשדר אם אין להם את הבעיות שיש ל-יס בישראל?
כמה צופים יש לכל חברת הפצת שידורים בחו"ל? כמה צופים יש ל- יס?
אתה יכול להבין שלא מדובר באותה רמה של הכנסות ממנויים, וגם יותר זול בחו"ל לשדר בלווין אז אין להם צורך לבצע שינוי דרסטי בשיטת ההפצה?
...
בנושא הזה מה שמפריע לי זה שהם משקרים ללקוחות בקשר לסיבה האמיתית שהם רוצים בהמשך להפסיק לשדר דרך הלווין.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

18/09/2024 10:58  
borsood כתב:
אתה יותר ממוזמן לקרוא את הפרקים של יס בתוך הדוחות של בזק.
אם תמצא שם הטעיות או שקרים אתה מוזמן לתבוע אותם.
איזה נזק נגרם לך מלראות או לא לראות את יס?
ובנוגע למדינות אחרות: הלווין הוא טכנולוגיה יקרה וגוססת. היא רק מחזיקה איפה שהטכנולוגיות המתחרות יקרות יותר כמו במדינות עם שטח גדול ואוכלוסיות קטנות.
בארהב לא תמצא הרבה לווין בערים הגדולות - יותר בטיז-אל-נאבי דרום דקוטה ומקומות כאלה. וגם שם זה רק עניין של זמן.
כמו שבאפריקה דלגו על כל הטלפון הקווי ודורות ראשונים של סלולר ועברו ישר לדור4.
...
אני אמרתי שיכול להיות שיהיו מקרים שיהיו ללקוחות נזקים מארגונים כלשהם.
בינתים מה שחשוב פה זה העניין העובדתי שבחוץ לארץ, מאף חברת שידור שמשדרת דרך לווין, לא פורסם שבהמשך היא מפסיקה לשדר שידורי טלוויזיה דרך לווין.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”