ifeel מול vitrea
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום חברים
אני עושה בית חכם לבית חדש ואני מתלבט בין ifeel (שעושה גם אודיו ווידאו) לבית vitrea (שעושים בית אודיו ווידאו דרך קבלן משנה).
אשמח לדעת את דעתכם מניסיון על:
1. אמינות
2. איכות מוצר
3. שירות לאחר רכישה.
תודה מראש,
דורון,
אני עושה בית חכם לבית חדש ואני מתלבט בין ifeel (שעושה גם אודיו ווידאו) לבית vitrea (שעושים בית אודיו ווידאו דרך קבלן משנה).
1. אמינות
2. איכות מוצר
3. שירות לאחר רכישה.
תודה מראש,
דורון,
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
ifeel עובדים ב-KNX עם מוצרים של שנייר ו-Vitrea עובדים גם ב-ZigBee וגם ב-KNX (נראה לי שיש להם גם מוצרים שעובדים ב-WiFi).
ifeel עובדים עם מוצרים של שניידר ו-Vitrea למעשה מייצרים בעצמם וב-2 המקרים יש יתרונות לכאן ולכאן...
מעבר לזה אין ממש מה להוסיף למעט זה שלשניידר יש בדרך כלל מוצרים מאד אמינים וגם על Vitrea סה"כ לא שמעתי תלונות...
ifeel עובדים עם מוצרים של שניידר ו-Vitrea למעשה מייצרים בעצמם וב-2 המקרים יש יתרונות לכאן ולכאן...
מעבר לזה אין ממש מה להוסיף למעט זה שלשניידר יש בדרך כלל מוצרים מאד אמינים וגם על Vitrea סה"כ לא שמעתי תלונות...
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

תודה 
עכשיו יותר קשה להחליט.
היתרון היחסי של fell הוא היכולת לעשות audio ו-video.
עכשיו יותר קשה להחליט.
היתרון היחסי של fell הוא היכולת לעשות audio ו-video.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
מזה למעשה "היכלות לעשות audio ו-video" ? סה"כ אני לא רואה שיש להם שום יתרון בתחום הזה על פני חנות מתמחה למשל או כל גוף אחר שעושה פרויקטים של אודיו וידאו.
הרי אם אתה משלב את החשמל והאודיו וידאו אז השליטה היא דרך מערכת אוניברסלית שמתממשקת גם עם ה-KNX וגם עם ה-AV, כאשר כל אחד למעשה נשאר "בממלכה" שלו והמערכת מבצעת את האינטגרציה ביניהם.
ולכן, אני לא רואה איזה יתרון יכול להיות לחברה שעושה חשמל חכם וגם AV על פני חברה שעושה רק AV.
מניסיוני דווקא לחברות שמתעסקות בעיקרן ב-AV יש היצע מוצרים יותר רחב וזה יכול לבוא לטובת הלקוח בכל ההיבטים: כלכלי, תפקודי ועיצובי.
הרי אם אתה משלב את החשמל והאודיו וידאו אז השליטה היא דרך מערכת אוניברסלית שמתממשקת גם עם ה-KNX וגם עם ה-AV, כאשר כל אחד למעשה נשאר "בממלכה" שלו והמערכת מבצעת את האינטגרציה ביניהם.
ולכן, אני לא רואה איזה יתרון יכול להיות לחברה שעושה חשמל חכם וגם AV על פני חברה שעושה רק AV.
מניסיוני דווקא לחברות שמתעסקות בעיקרן ב-AV יש היצע מוצרים יותר רחב וזה יכול לבוא לטובת הלקוח בכל ההיבטים: כלכלי, תפקודי ועיצובי.
·חבל על הכסף....doron_amedey כתב:שלום חברים
1. אמינות
2. איכות מוצר
3. שירות לאחר רכישה.
תודה מראש,
דורון,...
לך על הפתרון של homeetec יתנו לך פתרונות לכל מה שביקשת בשליש מחיר ועם שנות אחריות זהה.
http://www.homeetec.co.il/smartsystem
בניתי דרכם בית חכם עם 40 מפסקים (שליטה בתריסים, דוד, תאורה, תנורי חימום, מזגנים, חימום תת רצפתי דרך פס דין) מצלמות, אודיו ב14000 ש"ח.
שירות מעולה.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

תודה רבה,
האם יש להם ניסיון בשוק?
יצא לך להיתקל בשירות שלהם?
האם יש להם ניסיון בשוק?
יצא לך להיתקל בשירות שלהם?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·על מה מבוסס הפיתרון שלהם?שמוליקהגר כתב:·חבל על הכסף..........
לך על הפתרון של homeetec יתנו לך פתרונות לכל מה שביקשת בשליש מחיר ועם שנות אחריות זהה.
http://www.homeetec.co.il/smartsystem
בניתי דרכם בית חכם עם 40 מפסקים (שליטה בתריסים, דוד, תאורה, תנורי חימום, מזגנים, חימום תת רצפתי דרך פס דין) מצלמות, אודיו ב14000 ש"ח.
שירות מעולה....
תעלה תמונה של המפסקים אצלך בבית.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

בהחלט, יש לי ויטריאה עובדת בבית שלי,
השירות שאני מקבל, ויציבות המערכת כולל שליטה מרחוק.
בכל מה שעשיתי בדירה ובעלי המקצוע, הם בין הבודדים שאני מרוצה.
השירות שאני מקבל, ויציבות המערכת כולל שליטה מרחוק.
בכל מה שעשיתי בדירה ובעלי המקצוע, הם בין הבודדים שאני מרוצה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78782
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5377 פעמים
כמה דברים:
1. Vitrea לא עושים אודיו/וידאו, הם מתעסקים בתאורה ובחשמל חכם. מצד שני קל מאוד לממשק אותם לכל ספק מערכת ק"ב חכמה, אני למשל ממשקתי אותם ל-RTI וזה עובד מדהים (דו כיווני). היום הרבה מאוד אנשים לוקחים את זה ביחד עם Control4 וזה נותן פיתרון מעולה.
2. נשרף לי בזמנו מתג חכם של ויטראה. הגיע טכנאי עם מתג חלופי, בדק מה התקלקל ואחרי שוידא שזה באמת המתג הוא החליף על המקום. בלי שאלות, בלי הסתבכויות, בלי שהם ידעו שאני קשור לאתר. טיפול 10!
אני כלקוח סופר מרוצה.
1. Vitrea לא עושים אודיו/וידאו, הם מתעסקים בתאורה ובחשמל חכם. מצד שני קל מאוד לממשק אותם לכל ספק מערכת ק"ב חכמה, אני למשל ממשקתי אותם ל-RTI וזה עובד מדהים (דו כיווני). היום הרבה מאוד אנשים לוקחים את זה ביחד עם Control4 וזה נותן פיתרון מעולה.
2. נשרף לי בזמנו מתג חכם של ויטראה. הגיע טכנאי עם מתג חלופי, בדק מה התקלקל ואחרי שוידא שזה באמת המתג הוא החליף על המקום. בלי שאלות, בלי הסתבכויות, בלי שהם ידעו שאני קשור לאתר. טיפול 10!
אני כלקוח סופר מרוצה.
- nachumfriedman
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רק לא ויטריאה. שירות איום ונורא. סוויצים שנוטים להתקלקל. אפליקצי. שלא תמיד עובדת.
קורעים אותך על שירות וחלפיח בתום האחריות
קורעים אותך על שירות וחלפיח בתום האחריות
הקפצת פוסט מלפני יותר מ3 שנים , אני מבין שכבר עברו 5 שנים מאז שרכשת את המתגים , איך היה השירות בזמן האחריות ?14/09/2024 0:30nachumfriedman כתב: רק לא ויטריאה. שירות איום ונורא. סוויצים שנוטים להתקלקל. אפליקצי. שלא תמיד עובדת.
קורעים אותך על שירות וחלפיח בתום האחריות...