נדמה לי שקנה ב KSP אז........27/08/2024 13:18mulder כתב: למה אתה ממשיך להתנהל בעצמך מול היבואן?
לא רכשת ישירות ממנו, איפה החנות בכל זה? הם אלה שצריכים לתת לך את הפתרונות....
עדיף היבואן

נדמה לי שקנה ב KSP אז........27/08/2024 13:18mulder כתב: למה אתה ממשיך להתנהל בעצמך מול היבואן?
לא רכשת ישירות ממנו, איפה החנות בכל זה? הם אלה שצריכים לתת לך את הפתרונות....

יתכן ....

אם זה כך אז אתה מבין שזה יכול להיות גם במרנץ שלך כי שניהם יוצאים מאותו המפעל וקו היצור באוסקה יפן ומכילים בדיוק את אותה החומרה פרט למדבקה על שנאי! אין כל הבדל בבקרת האיכות בין דנון למרנץ. פשוט מטעינים תוכנה שונה ומריצים את הפס. לפעמים רובוטים ומכונות התחמה יכולים לפספס ובדיקות מדגמיות יכולות לפספס את זה. בכל מקרה, לא הצלחתי לקבל דוח מעבדה רשמי של דנון אז אין לדעת מה קרה בדיוק.10/09/2024 19:19י-א כתב: זה נשמע כאילו המפעל מעסיק אנשי הלחמה שמלחימים רכיבים כמו שפעם עשינו קיטים.
ממש לא הגיוני.
במפעל כזה פסי ייצור עם הליכי הלחמה ממוחשבים עם בקרת איכות ממוחשבת גם.
לא הייתי מקל ראש בבעיה כזו כי אולי עוד רכיבים רופפי הלחמה שעדיין לא גילית...

הבחור הזה לפני שבוע קיבל מאמזון מרנץ מדגם העל AV10 החדש שזה פרוססור הכי מתקדם שלהם והוא הגיע תקול עם בעיית מגע רופף בלוח האם, ככל הנראה גם בעיית הלחמה לקויה.10/09/2024 23:01י-א כתב: לא אמרתי שהמרנץ ללא סיכון אבל עד כה לא דווח על משהו כזה במרנץ.
בכול מקרה שיהיה לך הצלחה עם הרסיבר החדש ושתהנה ממנו שנים קדימה...
יצרנים כדוגמת דנון לא מחזיקים מפעל ייצור וקווי הלחמה .10/09/2024 17:57יהלי ב כתב: בקודם הבעיה באה ונעלה ושוב חזרה, ואז נעלמה לשבוע... אז כדי לדעת צריך להשמש בו לפחות חודש. אבל אני מניח שהבעיה הזאת לא תחזור ברסיבר אחר, כי אכן הקודם נבדק עי המעבדה של סיריוס והם מצאו תקלה מינורית של פספוס החלמה על ה PCB בחיבור של הממסר שככל הנראה הסיבה לרטט כי הממסר לא היה מקובע טוב ללוח. התיקון לוקח שניה של חידוש הלחמה אבל באישור של דנון אירופה הם פשוט החליפו את הרסיבר ומניח שאת הישן הם מחזירים לדנון שימחזרו אותו כ REFURBISHED לשוק האירופאי. אצל רוב המשתמשים אין את הבעיה הזאת. עד כה נתקלתי בה אצל עוד שני משתמשים מחול.
בכלל, מתברר, שאין דבר כזה מפעל דנון שמייצר רסיברים נון-סטופ. הרסיברים הנמכרים מיוצרים בכמיות מוזמנות ומוקצבות למשך תקופה מסוימת של מס חודשים ואז קו הייצור מושבת או עובר לייצר מוצר אחר של החברה (דנון או מרנץ - זה אותו המפעל!). ז"א שיש כמות מלאי קבועה שמיצרים חד פעמי ולא מיצרים יותר עד שהיא אוזלת ואז מחליטים אם לייצר עוד או לעבור לסדרה חדשה.
אז כנראה שבגלל איזו תקלה טכנית בזמן הייצור, במס מוגבלת של מכשירים הייתה בעיה בהלחמה של הממסר שלא חוזק טוב ללוח. זה קורה אם הייתה סתימה במשאבות הבדיל למשל. לא חושב שזה בכלל ISSUE שאמור להדאיג אף רוכש אחר. הזיכוי ליפול על רסיבר עם הבעיה הנל ממש אפסי.....
כל חברה והעקרונות שלה.11/09/2024 18:16LiorShap כתב: אני לא בטוח שנכון לשנים אלו ייצור ביפן עדיף על יצור
בסין או מקבילה.
אני למשל באופן אישי לא הייתי מוסיף על זה אגורה....