סאב זריז ופתוח
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
מסכים עם החברים כאן, חנויות לא מכיילות ובטח לא כל סאב - בקיצור אין סיכוי.
איזה רסיבר/מערכת כיול יש לך?
כשאתה נותן דוגמה לשיר תוודא שהבאס הבעייתי הוא במקור/שיר עצמו, יש שירים שהבאס פשוט רע.
נסה למצוא REL ביד 2 ולבדוק אותו אצלך
איזה רסיבר/מערכת כיול יש לך?
כשאתה נותן דוגמה לשיר תוודא שהבאס הבעייתי הוא במקור/שיר עצמו, יש שירים שהבאס פשוט רע.
נסה למצוא REL ביד 2 ולבדוק אותו אצלך
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3720
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 852 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
אני יכול להעיד. היום הגיע בחור לקחת מוצר למסירה..
התיישב אצלי בסלון ונדהם לשמוע את איכות הצליל ובנוסף התפעל מהסאב.
אמר שאצלו הסאב לא נשמע כך!!!
אצלי מדובר בסאב של SVS PB1000 PRO.
כאשר אצלו מדובר בSB2000 PRO.
זאת דוגמא למה כדאי שתשמע אצלך את הסאב ולא בחנות.
ושוב אחרי כיול! ועדיף כמה שיותר נקודות שהכיול מאפשר.
אצלי היה הבדל גדול בין כיול לנקודה אחת לבין 8.
בהצלחה.
התיישב אצלי בסלון ונדהם לשמוע את איכות הצליל ובנוסף התפעל מהסאב.
אמר שאצלו הסאב לא נשמע כך!!!
אצלי מדובר בסאב של SVS PB1000 PRO.
כאשר אצלו מדובר בSB2000 PRO.
זאת דוגמא למה כדאי שתשמע אצלך את הסאב ולא בחנות.
ושוב אחרי כיול! ועדיף כמה שיותר נקודות שהכיול מאפשר.
אצלי היה הבדל גדול בין כיול לנקודה אחת לבין 8.
בהצלחה.
יש לי סאב קליפש 15 אינטש ענק מרעיד בניינים מבטיח לך מהיר קיבל דוח על מהירות רץ ספרינטים בכל מקרה 2500₪ הוא שלך
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
בחנות אתה שומע באקוסטיקה שלהם, גם אם הסאב מכויל זה אומר שזה מכויל לחלל בחנות.13/08/2024 15:29Blindyxd כתב: לדעתך עדיף לי להשאר נטול סאב עד שאוכל להרשות לעצמי סאב בסכום גבוה יותר?
זה עלול לקחת כמה שנים, אבל אולי זה עדיף מאשר לקנות סאב ולהתבאס מאיך שהמערכת נשמעת איתו...
אני לא יודע איפה בדקת עד עכשיו ואיזה סאבים בחנת. אם אתה בעיקר שומע מוזיקה לדעתי תנסה להרחיב את החיפוש שלך לחנויות שעובדות עם ציוד מקצועי למוזיקה (כמו כלי זמר, חלילית) , הם מחזיקים מגוון גדול של סאבים שיכולים להתאים לך, ודגמים שלא נמצאים בחנויות סטיראו/ק"ב.
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3720
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 852 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
אילו סאבים שמתאימים לPA14/08/2024 20:52עופרפולק כתב: סאב שונה ומשונה מאוד בחנויות האלה . הם עובדים בעומס אחר מהסאבים שאנחנו רגילים...
- בור_ועם_הספר
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 331
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
נסה כיול ידני כמו שכתבתי במדריך הזה:13/08/2024 9:48Blindyxd כתב: היי, בתקציב של בערך 2000-2500 שח בדקתי כל מיני סאבים, גם יד שניה, אבל מרגיש לי שהם פשוט לא זריזים מספיק ו/או לא פתוחים
לא זריזים - אני יכול לשים לב שהם לא מתוזמנים טוב ביחס לרמקולים, הם כאילו מנסים לרדוף אחריהם ולתת את הבסים בזמן, אבל תמיד מפספסים.
לא פתוחים - בעיקר בקטעים ממושכים של בס, זה נשמע כאילו משהו עוצר אותם מלהשמיע את הצליל, כאילו אני שומע את הצליל מבעד לקיר או משהו כזה.
ניסיתי את סדרת ה 1000 של svs והיא פשוט נשמעת לא טוב.. סאונד מצועצע, חלש וקטן מאוד, חסר עומק.
חשוב להגיד שניסיתי פורטד וסילד, כל פורטד שניסיתי היה ממש איטי, ברמה שלא ברור לי איך אמורים לשמוע ככה מוזיקה, פשוט מתוזמן גרוע מאוד ביחס לשאר האלמנטים.
סילד יחסית עשה עבודה יותר טובה, אבל גם לא מספיק.
בכל אופן, עכשיו כשאתם מבינים פלוס מינוס מה מפריע לי ומה אני מחפש, יש דגם כלשהו שאתם חושבים שיוכל להתאים לי?...
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?t=363734
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אני מניח שאתה מתכוון למה שציינתי קודם לגבי חנויות שמוכרות ציוד מקצועי למוזיקה....
אם כן אז לגבי PA זה נכון חלקית. חלקם גדולים מאוד ומיועדים לחללים גדולים, אבל חלקם יותר קטנים ויכולים להתאים גם לבית. יש גם כאלה שהם לישומים של אולפן שיכולים להשתלב עם מערכת מוזיקה בבית.
- Ido.b
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- שם מלא: עידו בנטוב
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אחלה סאב ומפתיע ביכולות שלו בהתייחס למחיר שלו,עולה 3.5 אם אני לא טועה,לפחות עלה כך לפני שנה וחצי היום לא יודע מה המחיר שלו.13/08/2024 15:38royla כתב: זה עניין של צרכים וטעם אישי.
סאב זה דיי חובה...
בקולנוע svs. במחירים האלו עושים עבודה מעולה בסהכ,אבל ממש לא מוזיקלי.
במוזיקה יש b&w 610 שהוא אחלה במוזיקה- מהיר ואיכןתי אבל פחות לקולנוע.
אני אוהב מוזיקה והסאב האיכותי הראשון שלי היה ה610.
בתקציבים האלו אני הייתי מתפשר/יד 2 ובכל זאת קונה סאב...