המלצה לסמארטפון חדש
שלום לכולם, אני צריך לקנות סמארטפון חדש. אני לא משתמש כבד, רק גלישה באינטרנט, יוטיוב, לא משחק כמעט ולא מעמיס אפליקציות.
אני מחפש מכשיר אמין שיחזיק מעמד כמה שנים (היה לי שיאומי רדמי 6 שהחזיק 5 וחצי שנים).
תקציב באזור ה-700. יש המלצות?
ועוד שאלה, ראיתי מכשירים ביבוא מקביל עם שנתיים אחריות, אבל אותו מכשיר מהיבואן הרשמי רק עם שנה אחריות. איך זה הגיוני?
מה ההבדל בינהם?
תודה מראש.
אני מחפש מכשיר אמין שיחזיק מעמד כמה שנים (היה לי שיאומי רדמי 6 שהחזיק 5 וחצי שנים).
ועוד שאלה, ראיתי מכשירים ביבוא מקביל עם שנתיים אחריות, אבל אותו מכשיר מהיבואן הרשמי רק עם שנה אחריות. איך זה הגיוני?
מה ההבדל בינהם?
תודה מראש.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 158 פעמים
קניתי לא מזמן מכשיר למישהו במשפחה שלא צריך טלפון מתקדם כי הוא לא יודע להשתמש.
המכשיר הוא: Xiaomi Redmi Note 12 4G 128GB 8GB RAM
אך התברר שהטלפון כל כך חלש האפליקציות בקושי זזות!
כנראה שה-700 ₪ של פעם לא יקנו לך את אותה התמורה כיום. זאת המסקנה שלי.
לדעתי, תעלה את המחיר לאיזור ה-1,200 ₪ לפחות.
המכשיר הוא: Xiaomi Redmi Note 12 4G 128GB 8GB RAM
אך התברר שהטלפון כל כך חלש האפליקציות בקושי זזות!
כנראה שה-700 ₪ של פעם לא יקנו לך את אותה התמורה כיום. זאת המסקנה שלי.
לדעתי, תעלה את המחיר לאיזור ה-1,200 ₪ לפחות.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
לפעמים יבואן מקביל נותן יותר אחריות ו\או תנאים טובים יותר כאמצעי להתחרות ביבואן הרשמי, זה ככה עם מוצרי רובורוק שיבואן רשמי נותן רק שנה. ויש כאלה שגם נותנים אחריות עד הבית (מוצרי דרימי) כשיבואן רשמי לא ובמקרים כאלה הייתי דווקא הולך על הלא רשמי בשביל לעודד את התחרות.10/08/2024 14:15hezi10 כתב: שלום לכולם, אני צריך לקנות סמארטפון חדש. אני לא משתמש כבד, רק גלישה באינטרנט, יוטיוב, לא משחק כמעט ולא מעמיס אפליקציות.
מה ההבדל בינהם?
תודה מראש....
מה שחשוב יותר זה המעבדה שנותנת שירותי תיקונים והפריסה שלה, במוצרי אפל זה רובם עובדים עם אותה מעבדה כך שאין שום משמעות מי היבואן. אם לא נפלת על תקול שאז מחליפים במקום, כל בעיה שתהיה יפנו אותך בכל מקרה למעבדה.
היה לך ממש מזל עם השיומי, מנסיוני עם אנדרואיד למינהם של שיומי, סמסונג ווואוי אורך חיים ממוצע 3 שנים ובכל מקרה מקרטע אחרי שנתיים.
רוב המשפחה עברו לאייפונים ואפס תקלות בנתיים ועובדים חלק אחרי שנים גם כאלה שנקנו יד שניה.
בכל מקרה לא לקנות טלפון ללא עמידות למים.
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
@Jabberwock רכשת לא מזמן מכשיר שיצא ב-30 למרץ 2023 מאשר מכשיר עדכני ועם ביצועים גבוהים יותר באותו טווח מחיר(באזור ה-700 ש"ח) ולא, אני לא מתכוון ל-Xiaomi Redmi Note 13 4G שהוא הדגם העדכני של 2024 שהוא אותה הגברת בשינוי אדרת אלא ל-Xiaomi Poco M6 Pro וגם הוא מדגמי 2024.
אם פותח הדיון באמת רוצה ביצועים מספיק לעלות לאיזור ה-1,100 ש"ח כבר יש את Xiaomi Poco X6 Pro.
ע"פ IDC
https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS52032524
סמסונג עם נתח שוק עולמי של 20.8%, ירידה של 0.7% משנה שעברה.
אפל עם נתח שוק עולמי של 17.3%, ירידה של 9.6% משנה שעברה.
שיאומי עם נתח שוק עולמי של 14.1%, עליה של 33.8% משנה שעברה.
אם פותח הדיון באמת רוצה ביצועים מספיק לעלות לאיזור ה-1,100 ש"ח כבר יש את Xiaomi Poco X6 Pro.
ע"פ IDC
https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS52032524
סמסונג עם נתח שוק עולמי של 20.8%, ירידה של 0.7% משנה שעברה.
אפל עם נתח שוק עולמי של 17.3%, ירידה של 9.6% משנה שעברה.
שיאומי עם נתח שוק עולמי של 14.1%, עליה של 33.8% משנה שעברה.
לקנות פלאפון שסך הכל שנה בשוק זה יותר מבסדר גמור, מה נסגר פה עם ההמלצות לא תמיד צריך לרוץ על מה ששנת 2024, זה לא מרוץ.
Huawei זו אחת החברות היחידות שהיה לי ולחברים מכשירים שלהם במשך 3-5 שנים שעובדים מעולה גם היום כמכשירי גיבוי. אם הייתי יכול הייתי קונה גם היום Huawei (אפילו שאני עם סמסונג ונזכרתי למה אני עזבתי אותם).
@Jabberwock אתה יכול אולי לרשום מה עובד לאט? נראה שיש לו מעבד של snapdragon ואפילו מתאים לגיימינג קליל, איזה אפלקציות לא עובדת טוב? אולי שוה לשקול למחוק bloatware ולהריץ את המסך על 60hz.
Huawei זו אחת החברות היחידות שהיה לי ולחברים מכשירים שלהם במשך 3-5 שנים שעובדים מעולה גם היום כמכשירי גיבוי. אם הייתי יכול הייתי קונה גם היום Huawei (אפילו שאני עם סמסונג ונזכרתי למה אני עזבתי אותם).
@Jabberwock אתה יכול אולי לרשום מה עובד לאט? נראה שיש לו מעבד של snapdragon ואפילו מתאים לגיימינג קליל, איזה אפלקציות לא עובדת טוב? אולי שוה לשקול למחוק bloatware ולהריץ את המסך על 60hz.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 158 פעמים
יוטיוב, פייסבוק, דפדפן. מקרטע.23/08/2024 10:50Haimbin כתב: @Jabberwock אתה יכול אולי לרשום מה עובד לאט? נראה שיש לו מעבד של snapdragon ואפילו מתאים לגיימינג קליל, איזה אפלקציות לא עובדת טוב? אולי שוה לשקול למחוק bloatware ולהריץ את המסך על 60hz....
אין bloatware, נקי.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
מאיפה אתה יודע שלא לקחתי בחשבון את ההמלצות?30/08/2024 17:27IsportaR כתב: אז בשביל מה פתחת שרשור ושאלת את כל החברים כאן אם בסוף לא עקבת בכלל אחרי ההמלצות?...
ראיתי את ההמלצות וחשבתי עליהן ובסוף קיבלתי החלטה.
רוב ההמלצות כאן היו להגדיל תקציב, אז זה לא עזר לי.
מה שעזר לי זה מה שכתבו כאן על יבוא מקביל ופריסת מעבדות, זה מספיק "לעקוב אחרי המלצות" בשבילך?
תודה שעדכנת מה קנית בסוף, הרבה אנשים לא עושים את זה. אם תוכל, תעדכן בעוד כמה זמן איך הטלפון.
פעם הבאה תדע שאם אתה לא פועל לפי ההמלצות בשרשור אתה חשוף לתביעות וסנקציות. (בייחוד שרוב ההמלצות היו להכפיל את התקציב או לעבור לאייפון)..
פעם הבאה תדע שאם אתה לא פועל לפי ההמלצות בשרשור אתה חשוף לתביעות וסנקציות. (בייחוד שרוב ההמלצות היו להכפיל את התקציב או לעבור לאייפון)..

בשביל לשנות את הכיוון של הדיון:
גם הצרכים שלי מהטלפון נמוכים ואני תמיד מחפש בתקציב עד 700 ש"ח.
אין לי סיבה אמיתית להגבלה בתקציב, פשוט לא אוהב לשלם יותר על אותה תמורה מבחינתי (לא נעלב מהמילה קמצן
)
אז כל 3 שנים אני קונה poco או xiaomi ב aliexpress במחיר הזה ומחליף אחרי 3 שנים.
איזה דגם? אחד לפני החדש ביותר, זה שכבר עבר ירידת מחיר ועדיין לא ישן.
עד היום כבר הרבה זמן השיטה עובדת טוב
גם הצרכים שלי מהטלפון נמוכים ואני תמיד מחפש בתקציב עד 700 ש"ח.
אין לי סיבה אמיתית להגבלה בתקציב, פשוט לא אוהב לשלם יותר על אותה תמורה מבחינתי (לא נעלב מהמילה קמצן
)אז כל 3 שנים אני קונה poco או xiaomi ב aliexpress במחיר הזה ומחליף אחרי 3 שנים.
איזה דגם? אחד לפני החדש ביותר, זה שכבר עבר ירידת מחיר ועדיין לא ישן.
עד היום כבר הרבה זמן השיטה עובדת טוב
גם אני מחפש טלפון חדש, ונראה שפספסתי את העגלה.
כי הדרישות שלי זה גודל 6-6.3 אינץ', מחיר שפוי (מתחת ל-2500) ומשקל נורמלי.
המועמדים:
1. גלקסי s23- הבעיה שהוא כבר בן שנה וחצי, מה שמוצאים בזאפ לא תומך ב esim או nfc, ואלה שכן הם בסביבות 2500 ש"ח.
2. גלקסי s24- הביקורות על exynos ממש רעות, טלפון מתחמם וסוללה מתרוקנת מהר. אבל המכשיר חדש.
3. פיקסל 9- מחיר בשמיים (טוב, כרגע, רק יצא) אבל כמעט 200 גר' (כ-30 גר' יותר מהגלקסים).
אני היום עם פיקסל שכבר הזדקן.
המועמדים:
1. גלקסי s23- הבעיה שהוא כבר בן שנה וחצי, מה שמוצאים בזאפ לא תומך ב esim או nfc, ואלה שכן הם בסביבות 2500 ש"ח.
2. גלקסי s24- הביקורות על exynos ממש רעות, טלפון מתחמם וסוללה מתרוקנת מהר. אבל המכשיר חדש.
3. פיקסל 9- מחיר בשמיים (טוב, כרגע, רק יצא) אבל כמעט 200 גר' (כ-30 גר' יותר מהגלקסים).
אני היום עם פיקסל שכבר הזדקן.
הנה דוגמה ל-S23 שכן תומך ועולה 2200.05/09/2024 20:33bDis כתב: גם אני מחפש טלפון חדש, ונראה שפספסתי את העגלה.
המועמדים:
אני היום עם פיקסל שכבר הזדקן....
https://imobileisrael.co.il/shop/%d7%9e ... 7%9c-esim/
גם הדגמי A55/35 לא רעים.
עידכון: בינתיים המכשיר עובד טוב, בלי בעיות.31/08/2024 11:54amirn כתב: תודה שעדכנת מה קנית בסוף, הרבה אנשים לא עושים את זה. אם תוכל, תעדכן בעוד כמה זמן איך הטלפון.
...