מגברי כוח לריסיוורים מה ערך מוסף?
חברים בואו נשתדל לדבר לגופו של עניין ולא לגופו של אדם ..
בואו נעלה נקודה אחרת
האם הגברה חיצונית מתאימה יותר לחדר ייעודי כלומר חדר מיוחד לקולנוע ביתי שמה ניתן להתפרע כביכול בווליומים מעל הממוצע
שלא כמו בסלון על המזנון למשל או שמא גם בסלונים ממוצעים של אנשים או זוגות נשואים באישור הבוס יש ביקוש לפאוור חיצוני ???
שהרי רוב הסיכויים ששמה במתאר הזה לא יהיה ניצול מקסימלי של רכיב ההגברה החיצונית לעניות דעתי שלא לדבר על אסטיטיקה של רכיב ענק נוסף על הריסיוור...
בואו נעלה נקודה אחרת
האם הגברה חיצונית מתאימה יותר לחדר ייעודי כלומר חדר מיוחד לקולנוע ביתי שמה ניתן להתפרע כביכול בווליומים מעל הממוצע
שלא כמו בסלון על המזנון למשל או שמא גם בסלונים ממוצעים של אנשים או זוגות נשואים באישור הבוס יש ביקוש לפאוור חיצוני ???
שהרי רוב הסיכויים ששמה במתאר הזה לא יהיה ניצול מקסימלי של רכיב ההגברה החיצונית לעניות דעתי שלא לדבר על אסטיטיקה של רכיב ענק נוסף על הריסיוור...
אנשים מתבלבלים שלא במודע.
לא מחברים מגברי כוח כדי להגביר עוצמות בקולי קולות .
- מטרת מגברי כוח לשלוט ברמקולים ולהפיק מהם את המיטב בכל הקשור לתנועות הממברנה של הרמקול והפיקים המהירים .
יש במלאי כוח/זרם חשמלי לכל רמקול שזקוק לכך ובדרך כלל גם נותן מענה לרמקולים שבתדרים מסויימים העכבה יורדת בחדות ודורשת הספק כפול מהמגבר כוח. - יש רק יתרונות בהוספת מגברי כוח ובתנאי שיהיה שילוב טוב וכמובן התאמה חשמלית בכל הקשור VRMS.
לא כולם יכולים ולא תמיד ניתן לשמוע הבדלים בלי/עם מגבר כוח אבל מקווה שברור למשל,כשלרסיבר מחוברים 7 רמקולים , ההספק המוצהר שלו יורד ברגע שכולם עובדים- "ומאמץ" את הרסיבר לתת "אוכל" לכולם.
לא מזמן שמעתי רסיבר אנתם 1140 שחובר 7.1.4 והתוצאה מעולה ולא הורגש חוסר בכוח או שליטה. נהפוך הוא. אז יש יוצאים מהכלל.
ליאור
מסכים איתך אבל פה יש עוד נתון שלא הוזכר בכלל !!!!!!! DUMPING FACTOR אצה מדבר על זה הנתון שהכל שהוא גבוה יותר מגיע גם לאלף ברוטל למשל אז השליטה שלו במימברנה גבוה יותר...31/08/2024 16:27תלתל כתב: אנשים מתבלבלים שלא במודע.
- מטרת מגברי כוח לשלוט ברמקולים ולהפיק מהם את המיטב בכל הקשור לתנועות הממברנה של הרמקול והפיקים המהירים .
- יש רק יתרונות בהוספת מגברי כוח ובתנאי שיהיה שילוב טוב וכמובן התאמה חשמלית בכל הקשור VRMS.
לא כולם יכולים ולא תמיד ניתן לשמוע הבדלים בלי/עם מגבר כוח אבל מקווה שברור למשל,כשלרסיבר מחוברים 7 רמקולים , ההספק המוצהר שלו יורד ברגע שכולם עובדים- "ומאמץ" את הרסיבר לתת "אוכל" לכולם.
לא מזמן שמעתי רסיבר אנתם 1140 שחובר 7.1.4 והתוצאה מעולה ולא הורגש חוסר בכוח או שליטה. נהפוך הוא. אז יש יוצאים מהכלל.
ליאור...
זה לא אומר שהסאונד יהא טוב יותר..
אלא פשוט באס חד יותר ולא מהדהד..
יש ריסיוורים עם 50 דמפין פקטור מוצהר נשמעים טוב יותר ממגברים דמפין פקטור 1000.....
חברים אחד הסיבות לפוסט היא המראה האסתטי בכך סלון ממוצע..האם הוספת הגברה חיצונית למזנון העמוס ממילא שווה את הריב עם הבוס שלרוב מוביל למתחים בבית ראו אצלי היכן ניתן בדיוק להוסיף פאוור כאשר יש לי ריסיוור הגברה היברידית דיגיטלית ויש לי במחסן פאוור רוקסן האנגלית רולס רויס של החברה חמישה ערוצים קרוב למאתיים וואט לערוץ זרוק במחסן...
למרות שהפטיפון יכול לעוף משם בקלות...
למרות שהפטיפון יכול לעוף משם בקלות...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
זה תלוי בגודל החדר, כמה רמקולים יש, נצילות וכו'. גם בחדר יעודי בגודל ממוצע כמה כבר תתפרע בווליום? אם מדובר על חדר ענק, אולי אתה צודק ויהיה יתרון קל עם מגבר. אבל לא ניסיתי.. גם בסרט ממוצע של "רובוטריקים" רוב הרמקולים כמעט אף פעם לא עובדים יחד ולא באותה עוצמה, רוב מה שעובד קשה זה הקדמיים והסנטר. צריך מגבר בשביל זה?31/08/2024 16:13ADICT כתב: חברים בואו נשתדל לדבר לגופו של עניין ולא לגופו של אדם ..
בואו נעלה נקודה אחרת
שהרי רוב הסיכויים ששמה במתאר הזה לא יהיה ניצול מקסימלי של רכיב ההגברה החיצונית לעניות דעתי שלא לדבר על אסטיטיקה של רכיב ענק נוסף על הריסיוור......
יש כאלה שיישבעו שכן, יש כאלה שיגידו שלא.
זה דורש בדיקה בבית למי שרוצה להסיק מסקנות ולא להיות מוזן מסופרלטיבים רומנטיים.
זהו בדיוק שהשכנוע העצמי עובד שעות נוספות..ולא בטוח שזה רע ..כל התחביב הזה שכנוע עצמי
אם נקנה את זה אז השיפור יהיה עצום ..אם נקנה את זה אז השדרוג יהיה מטורף.. אם זה כבלים באלפים או אקוסטיקה או מקור יקר יותר או הגברה חזקה יותר או רמקול יקר יותר ולא מבינים שתמיד הצוואר
תהיה האוזן והאישה

אם נקנה את זה אז השיפור יהיה עצום ..אם נקנה את זה אז השדרוג יהיה מטורף.. אם זה כבלים באלפים או אקוסטיקה או מקור יקר יותר או הגברה חזקה יותר או רמקול יקר יותר ולא מבינים שתמיד הצוואר
תהיה האוזן והאישה - mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אקוסטיקה זה הדבר היחיד שלא צריך להיות במה שכתבת ..31/08/2024 16:48ADICT כתב: זהו בדיוק שהשכנוע העצמי עובד שעות נוספות..ולא בטוח שזה רע ..כל התחביב הזה שכנוע עצמיאם נקנה את זה אז השיפור יהיה עצום ..אם נקנה את זה אז השדרוג יהיה מטורף.. אם זה כבלים באלפים או אקוסטיקה או מקור יקר יותר או הגברה חזקה יותר או רמקול יקר יותר ולא מבינים שתמיד הצוואר
תהיה האוזן והאישה
![]()
...
למה...
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
מי אמר?31/08/2024 14:44יהלי ב כתב: בנתיים התגובה היחידה שעונה להגדרה של הטרלה היא רק שלך... מי בכלל אמר שדנון הכי טוב או בכלל הזכיר את אנתם? עניתי לשאלה מדוע בחרתי ברסיבר אם אני הולך להשתמש בהגברה חיצונית... האנתם מהסדרה החדשה להבדיל מהקודמת, דווקא נמדד מצויין וזה רק בזכות הבוקורת הקטלנית שה AVM60 קיבל ב ASR בגלל תוצאות מדידה גרועות מאד. הם הפינו את המסר רק בזכות החשיפה ב ASR. אותו הדבר קרה גם למרנץ שבסדרה החדשה כבר מראים שיפור משמעותי בתוצאות מדידה......
אתה לא מבין את הבעיה שלך, כנראה שנדרשת עזרה מבחוץ.
אתה נדחף לשרשורים כשאנשים שואלים על ציוד שהוא מעל דנוןן ממוצע ואומר שאין צורך או שהציוד לא טוב כי ה SINAD נמוך מדי... WTF?
מי אתה שתגיד לאנשים בנחרצות מה טוב או מה כדאי לרכוש?
אנתוני גרימני צנוע ממך.
אתה ממליץ על רמקולים לפי מדידה בלבד
מי שקצת מכיר אותי אני רחוק מאמונות אודיופיליות ומאמין שמדידות הן חשובות אבל הן לא כל התמונה ולא קונים ציוד לפיהן.
איפה הבעיה? בגלל ההצפה שלך בכל שרשור והמנטרות שלך אנשים חדשים או חסרי ניסיון עוד עלולים להקשיב לך, אתה מרחיק אנשים אחרים כי
לא לכולם יש את הכוח או זמן לענות לך ולמנטרות הטרחניות שלך.
הפתרון הכי טוב שתישאר ב ASR....לא צריך לרעות בשדות זרים.
איך אומרים שחרר אותנו, AUDIOFILE???
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
עם הוספת מע"מ ושמי כופר לשחרור ממכס אמור לצאת 4800 בהגזמה מנסיון העבר. זה המגבר:...
https://vtvamplifier.com/product/vtv-am ... r-3x500-w/
בקשתי אפילו שיוסיפו ברגי הארקה מאחור והסכימו ללא עלות (כדי למנוע מצב שאם כבל ה RCA מתנתק חלקית, לא ישמע זמזום חזק בגלל אי רציפות אדמה).
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
הדעה שלי שמבוססת נטו על מדע ולא אמונות וודו, זהה לדעה של מעל 200 אלף משתמשים בפורום ASR. אבל מן הסתם אני לא מצפה ממשהו שחושב שכבל חשמל ב 5000 שח משפר לו את הבאסים לקבל אותה...01/09/2024 12:25niko כתב: מי אמר?
אתה לא מבין את הבעיה שלך, כנראה שנדרשת עזרה מבחוץ.
אתה נדחף לשרשורים כשאנשים שואלים על ציוד שהוא מעל דנוןן ממוצע ואומר שאין צורך או שהציוד לא טוב כי ה SINAD נמוך מדי... WTF?
מי אתה שתגיד לאנשים בנחרצות מה טוב או מה כדאי לרכוש?
אנתוני גרימני צנוע ממך.
אתה ממליץ על רמקולים לפי מדידה בלבדאתה אמיתי ? פשוט עצוב.
מי שקצת מכיר אותי אני רחוק מאמונות אודיופיליות ומאמין שמדידות הן חשובות אבל הן לא כל התמונה ולא קונים ציוד לפיהן.
איפה הבעיה? בגלל ההצפה שלך בכל שרשור והמנטרות שלך אנשים חדשים או חסרי ניסיון עוד עלולים להקשיב לך, אתה מרחיק אנשים אחרים כי
הפתרון הכי טוב שתישאר ב ASR....לא צריך לרעות בשדות זרים.
איך אומרים שחרר אותנו, AUDIOFILE???
...
נראה טוב. תתחדש. שמעתי דברים טובים על המותג הזה.01/09/2024 18:53יהלי ב כתב: עם הוספת מע"מ ושמי כופר לשחרור ממכס אמור לצאת 4800 בהגזמה מנסיון העבר. זה המגבר:
https://vtvamplifier.com/product/vtv-am ... r-3x500-w/
בקשתי אפילו שיוסיפו ברגי הארקה מאחור והסכימו ללא עלות (כדי למנוע מצב שאם כבל ה RCA מתנתק חלקית, לא ישמע זמזום חזק בגלל אי רציפות אדמה)....
אני מניח שיש אפשרות לבחור במתח אירופאי?
Jack of some trades, master of none
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
אופססס01/09/2024 18:56יהלי ב כתב: הדעה שלי שמבוססת נטו על מדע ולא אמונות וודו, זהה לדעה של מעל 200 אלף משתמשים בפורום ASR. אבל מן הסתם אני לא מצפה ממשהו שחושב שכבל חשמל ב 5000 שח משפר לו את הבאסים לקבל אותה......
כן זה אני, עלית עליי....יש לי כבל לסאב ב 20 ש"ח
וואו 200 אלף משתמשים, עכשיו התרשמתי
שוב, תישאר שם הכי טוב שם, תעשו מסיבת SINAD
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
וואלה, נאלץ להסכים איתך כאן בעניין הזה.01/09/2024 12:25niko כתב:
...
כאחד ששונא ויכוחים על דפי האינטרנט, אני פשוט נכנס, צופה והולך, ולא בתדירות כמו פעם, זה מתיש אותי מבלי להיכנס לזה אפילו...