יש OLED בגודל 42"?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
לפי האתר של ח.י. (יבואנית LG), יש שני מודלים: 42LX1 ו-42C2
לפי הקוד, אני מנחש/מבין שאלה מודלים מ-2021+2022
ממה שאני רואה ברשת, הם משמעותית יותר יקרים ממסכי 55" וקשה להאמין שהם זמינים.
המסך הכי קטן שאני ראיתי שהוא אקטולי יותר זה 48C46 (גודל 48", לא 42").
האלטרנטיבה זה ללכת על LED.
לפי הקוד, אני מנחש/מבין שאלה מודלים מ-2021+2022
ממה שאני רואה ברשת, הם משמעותית יותר יקרים ממסכי 55" וקשה להאמין שהם זמינים.
המסך הכי קטן שאני ראיתי שהוא אקטולי יותר זה 48C46 (גודל 48", לא 42").
האלטרנטיבה זה ללכת על LED.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73197
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
אני רכשתי מהם 42" לפני כשנתיים. למחשב זה נפלא מבחינתי. לצערי נראה /שהפסיקו להביא. תתקשר אליהם ותברר, הכי פשוט.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
מסך 42 OLED זמין בגרסאת LX1
זה מסך שכולל פאנל EVO מתקדם - המסך מגיע בגימור לבן עם רגל מעוצבת להנחה על הרצפה - ניתן להתקין גם על הקיר וגם על מתקן שולחני אוניברסלי מעוצב
דבר איתנו נשמח לעזור
זה מסך שכולל פאנל EVO מתקדם - המסך מגיע בגימור לבן עם רגל מעוצבת להנחה על הרצפה - ניתן להתקין גם על הקיר וגם על מתקן שולחני אוניברסלי מעוצב
דבר איתנו נשמח לעזור
-
ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1491
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
תודה על התגובות.
מחפש מסך OLED פשוט, רק לחדר שינה, צופה במקרה הטוב כמה דק' לפני שנרדם...לא מחפש להשקיע יותר מידי.
יש לי היום LED וגם בכמה דק' שאני כן צופה אז אני בעצבים על האיכות, זליגת אור ועננות
ה LX1 זה Over kill בשבילי
ה C2 אין להשיג
מחפש מסך OLED פשוט, רק לחדר שינה, צופה במקרה הטוב כמה דק' לפני שנרדם...לא מחפש להשקיע יותר מידי.
יש לי היום LED וגם בכמה דק' שאני כן צופה אז אני בעצבים על האיכות, זליגת אור ועננות
ה LX1 זה Over kill בשבילי
ה C2 אין להשיג
- Huber
- חבר במועדון HT

אם אתה מחפש את האיכות הכי טובה, יש לזה מחיר. הכי טוב כרגע זה OLED. ברר מה המחיר ואם זה בתקציב שלך רכוש. אם לא, אין לך הרבה ברירות אחרות.
מה שכן לחדר הייתי הולך על 55 ולא 42 (יש לי 42 למחשב ו 65 לצפייה בטלוויזיה בחדר).
מה שכן לחדר הייתי הולך על 55 ולא 42 (יש לי 42 למחשב ו 65 לצפייה בטלוויזיה בחדר).
-
ambar
- חבר ותיק

לגמריי מבין את היתרונות של OLED. כבר קרוב לעשור עם מסך OLED עוד מימי B6.18/08/2024 14:39Huber כתב: אם אתה מחפש את האיכות הכי טובה, יש לזה מחיר. הכי טוב כרגע זה OLED. ברר מה המחיר ואם זה בתקציב שלך רכוש. אם לא, אין לך הרבה ברירות אחרות.
מה שכן לחדר הייתי הולך על 55 ולא 42 (יש לי 42 למחשב ו 65 לצפייה בטלוויזיה בחדר)....
יש לי מגבלה של קיר בחדר שינה ברוחב מטר אז לא יכול לחרוג עם מסך גדול מידי, וגם ההנהלה לא מאשרת מסך גדול בחר שינה.
OLED בגודל 42" בסדרות הכניסה זה מה שאני מחפש
- Huber
- חבר במועדון HT

ambar - אתה בטוח? מדדת ובדקת גדלים של טלוויזיות? אני שואל כי אצלי זה יושב בחדר שינה בבניין חדש ששם החדרים בוא נגיד לא גדולים וזה מחמאה, ונכנס לי אפילו 65" על הקיר הקטן ביותר בחדר. 42" לחדר שינה לדעת האישית זה גבולי ואולי אפילו קטן ( כפי שציינתי יש לי אחת מתחת לשניה 65 ו 42 ומאוד לא הייתי רוצה לראות טלוויזיה ב 42 מהמיטה).
-
ambar
- חבר ותיק

לצערי הקיר קטן. מצרף תמונה.18/08/2024 14:51Huber כתב: ambar - אתה בטוח? מדדת ובדקת גדלים של טלוויזיות? אני שואל כי אצלי זה יושב בחדר שינה בבניין חדש ששם החדרים בוא נגיד לא גדולים וזה מחמאה, ונכנס לי אפילו 65" על הקיר הקטן ביותר בחדר. 42" לחדר שינה לדעת האישית זה גבולי ואולי אפילו קטן ( כפי שציינתי יש לי אחת מתחת לשניה 65 ו 42 ומאוד לא הייתי רוצה לראות טלוויזיה ב 42 מהמיטה)....
יש היום LED בגודל 43"
כמו שאמרתי יש עוד בעיה, ההנהלה לא מאשרת מסך גדול מידי...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
@ambar
בהחלט יכול להבין למה רוצה אולד. גם בחדר שינה בו אני צופה הייתה טלוויזיה ברמת הכניסה והיה לי קשה לחיות איתה
לא יודע מה המידות המדוייקות, אבל OLED 48 היא ברוחב 107.2 ועדיין אולי עדיין נשארו יחידות מה C3 48 במחירי חיסול. ראה את השרשור הבא:
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 3#p3343870
אפשר גם לקנות מתקן עם זרוע שיאפשר לשים את הטלוויזיה טיפה באלכסון ועם הטיה כמו שעשיתי אצלי כדי לקבל זווית צפיה טובה יותר למיטה ובמקרה שלך טיפה אלכסון יאפשר להכניס אותה וגמישות במידת הצורך
בהחלט יכול להבין למה רוצה אולד. גם בחדר שינה בו אני צופה הייתה טלוויזיה ברמת הכניסה והיה לי קשה לחיות איתה
לא יודע מה המידות המדוייקות, אבל OLED 48 היא ברוחב 107.2 ועדיין אולי עדיין נשארו יחידות מה C3 48 במחירי חיסול. ראה את השרשור הבא:
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 3#p3343870
אפשר גם לקנות מתקן עם זרוע שיאפשר לשים את הטלוויזיה טיפה באלכסון ועם הטיה כמו שעשיתי אצלי כדי לקבל זווית צפיה טובה יותר למיטה ובמקרה שלך טיפה אלכסון יאפשר להכניס אותה וגמישות במידת הצורך