a1 evo - הכיול הטוב ביותר למכשירי - DENON / MARANTZ .

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1401
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #361 

גרסה חדשה ל Evo electrified - כיול אוטמטי עי אפלקציה לחלונות:

https://github.com/pulento/A1Evo_Electrified/releases

כמובן עם יותר אפשרויות קינפוג נוחות.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

Re: Audyssey One - הכיול הטוב ביותר למכשירי - DENON / MARANTZ .

שליחה #362 

11/08/2024 1:34  
mbd כתב:
אתה צריך לנסות ולהשתמש ב - REW שיצא ותואם את גרסת ה - SCRIPT
שאתה משתמש [ אמרת 1.2 ] אז לזכרוני זה - REW B31/32/33 שתואמים .
...
לא מוצא את הגרסה להורדה

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #363 

12/08/2024 8:54  
claudia5 כתב:
לא מוצא את הגרסה להורדה
...
אתה יכול להוריד כל גרסה מכאן:

https://roomeqwizard.com/installers/?C=M;O=D

אבל ממליץ מאד שתשתמש ב B49 עם הגרסה האחרונה + force large. עדיף עם ה Electrified (ראה קישור ששמתי). אין מצב שתקבל תוצאה יותר טובה עם גרסה 1.2.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #364 

12/08/2024 17:12  
יהלי ב כתב:
אתה יכול להוריד כל גרסה מכאן:

https://roomeqwizard.com/installers/?C=M;O=D

אבל ממליץ מאד שתשתמש ב B49 עם הגרסה האחרונה + force large. עדיף עם ה Electrified (ראה קישור ששמתי). אין מצב שתקבל תוצאה יותר טובה עם גרסה 1.2.
...
תודה רבה על הלינקים.
הקישור ששמת מלחיץ לי מאוד את האנטי וירוס...ברמה לא הגיונית.
בגרסה 1.2 היו נמוכים חזקים מאוד וזה מאוד לטעמי

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #365 

12/08/2024 17:16  
claudia5 כתב:
תודה רבה על הלינקים.
הקישור ששמת מלחיץ לי מאוד את האנטי וירוס...ברמה לא הגיונית.
בגרסה 1.2 היו נמוכים חזקים מאוד וזה מאוד לטעמי
...
זה עמוד ההורדות הרשמי לכל גרסאות הבטא שכבר לא זמינות בשום מקום אחר. בגרסה החדשה יש מלא עקומות לבחירה. פשוט תבחר עקומה אחרת עם יותר באסים. או שתבחר בעקומה המומלצת MJ ולאחר כיול תעלה את עוצמת הסאב ב 3 דציבל.

אם הקדמיים שלך יכולים לרדת ל 60 הרץ לפחות, תבחר ב FORCE LARGE לפני ההרצה. זה יהפוך אותם לעוד שני סאבים עבור כיול הבאס של הקדמיים. ז"א שהקדמיים יחד עם הסאב עובדים יחד להבטיח באס אחיד (פרט ל LFE שלא ינותב לקדמיים).

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #366 

12/08/2024 17:32  
יהלי ב כתב:
זה עמוד ההורדות הרשמי לכל גרסאות הבטא שכבר לא זמינות בשום מקום אחר. בגרסה החדשה יש מלא עקומות לבחירה. פשוט תבחר עקומה אחרת עם יותר באסים. או שתבחר בעקומה המומלצת MJ ולאחר כיול תעלה את עוצמת הסאב ב 3 דציבל.

אם הקדמיים שלך יכולים לרדת ל 60 הרץ לפחות, תבחר ב FORCE LARGE לפני ההרצה. זה יהפוך אותם לעוד שני סאבים עבור כיול הבאס של הקדמיים. ז"א שהקדמיים יחד עם הסאב עובדים יחד להבטיח באס אחיד (פרט ל LFE שלא ינותב לקדמיים).
...
אני מעדיף לא לעלות עוצמות.הרמקולים יורדים נמוך וניסית את ה force large ,יצא לא רעה אבל לא טוב כמו ה1.2.
למרות שהרמקולים שלי יורדים נמוך החיתוך היה ל 90 גם לקדמיים וגם לסנטר ,ב1.2 אני בחיתוך 40 קדמיים וסנטר

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #367 

שאלו את OCA לגבי זה והוא אמר שאם הסקריפט בחר ב 90 אז עדיף שלא לשנות כי זה אומר שבחדר MODES שמחמירים בגלל שהקמיים יורדים מתחת לתדר מסויים. הסקריפט בוחר את תדרי החיתוך האופטמליים במטרה לבטל MODES באופן הכי אפקטיבי שניתן על סמך חישובים מתקדמים ב REW. בגרסה החדשה אתה יכול לקבוע מראש תדרי חיתוך לכל רמקול נניח מינימום 40 ומקסימום 80. זה בתוך הסקריפט עצמו. אם אתה בוחר FORCE LARGE הוא משאיר את הקמיים על LARGE ואתה צריך לבחור LFE+MAIN ואז התיקון נעשה בגישה קצת שונה. אצלי עם ה X4400H הגרסה החדשה עובדת מעולה. עם ה X4800H עדיין לא בדקתי כי הוא עדיין לא מכויל (אני ממתין למוצר שהזמנתי מאמזון כי לחבר את המגברים החיצונים ל X4800H ולקדם סטריאו במקביל - מוצר שמשתמש ב 12V TRIGGER כדי לנתב יציאות PRE ו SUB בין מספר רסיברים לבים סאבים ומגבר).

mbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3601
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 2020 פעמים

שליחה #368 

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #369 

גרסה B50 תעבוד רק עם העדכון האחרון של A1 מאתמול:

https://drive.google.com/drive/u/0/fold ... KHVXwCYoMF

כמו תמיד, לא ההיתי ממהר לאמץ כי סיכוי טוב שבימים הקרובים יתגלו עוד באגים והוא ישחרר עוד עדכון שקט...

mbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3601
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 2020 פעמים

שליחה #370 

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #371 

כולל אפשרות קביעת ערכי XO

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2468
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #372 

19/08/2024 2:07  
יהלי ב כתב:

כולל אפשרות קביעת ערכי XO
...
אתה יכול אולי לתת הסבר קצר על Evo Electrified? איך הוא עובד בשונה מA1, מה נדרש עבורו וכו. תודה.
Jack of some trades, master of none

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #373 

19/08/2024 8:28  
Avi_Dagan כתב:
אתה יכול אולי לתת הסבר קצר על Evo Electrified? איך הוא עובד בשונה מA1, מה נדרש עבורו וכו. תודה.
...
אתה מתקין אותו כמו כל תוכנה ומריץ. נכנס להגדרות ומשנה את הפרמטרים כרצונך כדי שזה ישמר לפעמים הבאות. טוען את ה ADY ובוחר את ה TARGET אם לא בחרת בהגדרות ברירת מחדל, והוא כבר עושה את כל השאר כולל הרצת REW ושינוי הגדרות ל REW לרבות הפעלת שרת API וטעינת ה TARGET ועוד. נשאר ללחוץ על התחל. אתה יכול לשלוט בהרבה יותר פרמטרים בקלות מהממשק שלו.

זה תכלס רק GUI נוח עבור ה A1 למי שלא מרגיש בנוח להתעסק ישירות עם הסקריפט ו REW בעצמו. זה חוסך שינוי בהגדרות כל פעם מחדש.

אני למשל תמיד מריץ עם FORCE LARE וגם הוספת GAIN עד 6 דציבל ותחום תדרים עד 500 הרץ. זה נשמר בהגדרות ולא צריך לעות הכל מחדש כולל ה TARGET שאני מעדיף שזה ה OCA MJ.

בזמן ההתקנה WINDOWS מזהיר שזו תוכנה לא בטוחה, תתעלם מזה.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #374 

19/08/2024 11:33  
יהלי ב כתב:
אתה מתקין אותו כמו כל תוכנה ומריץ. נכנס להגדרות ומשנה את הפרמטרים כרצונך כדי שזה ישמר לפעמים הבאות. טוען את ה ADY ובוחר את ה TARGET אם לא בחרת בהגדרות ברירת מחדל, והוא כבר עושה את כל השאר כולל הרצת REW ושינוי הגדרות ל REW לרבות הפעלת שרת API וטעינת ה TARGET ועוד. נשאר ללחוץ על התחל. אתה יכול לשלוט בהרבה יותר פרמטרים בקלות מהממשק שלו.

זה תכלס רק GUI נוח עבור ה A1 למי שלא מרגיש בנוח להתעסק ישירות עם הסקריפט ו REW בעצמו. זה חוסך שינוי בהגדרות כל פעם מחדש.

אני למשל תמיד מריץ עם FORCE LARE וגם הוספת GAIN עד 6 דציבל ותחום תדרים עד 500 הרץ. זה נשמר בהגדרות ולא צריך לעות הכל מחדש כולל ה TARGET שאני מעדיף שזה ה OCA MJ.

בזמן ההתקנה WINDOWS מזהיר שזו תוכנה לא בטוחה, תתעלם מזה.
...
לא רץ לי חלק בכלל ,הוא לא מטעין את המדידות וגם שאני מטעין לבד אז הוא לא מפעיל את האפשרות לאופטימיזציה...האפשרויות הנוספות נחמדות מאוד

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #375 

בנוסף לא ברור איפה נשמרים הכיולים

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #376 

19/08/2024 17:00  
claudia5 כתב:
בנוסף לא ברור איפה נשמרים הכיולים
...
ברירת מחדל שגם שם אתה צריך לשים את ה ADY ואת ה TARGETS זה כאן:

C:\Users\user\AppData\Local\A1Evo_Electrified\app-0.9.9\resources\targetcurves

אבל תחת הגדרות היכן שרשום PATH של ה TARGETS, תשנה לכל תקיה אחרת ותסגור ותפתח מחדש. זה יהפוך למקום הקבוע.

שוב, התוכנה ממד מקצרת זמן והופכת כל ההגדרות ש OCA מסתיר לנגישות.

אם הרמקולים שלך מסוגלים לרדת ל 60 הרץ בעד 3- דציבל, תבחר ב FORCE LARGE. תעלה את תחום התקיון מ 250 ל 500 לפחות או אפילו 10000, ואת ה GAIN ו GLOBAL GAIN תשנה ל 6+.

בתור TARGET תבחר את OCA MJ ותריץ. אם ורוב הסיכוי שכן, זה יבקש להפוך קוטביות לסאב וזה אפשרי עי מתג ולא עי חוגה כמו ב SVS, תהפוך בסוף ותשנה הגדרות בהתאם להמלצות.

אם יש לך SVS ללא אפשרות להפוך מופע לסאב, ואין לך MINIDSP שיכול לעשות את זה, תריץ מחדש אבל תסמן גם את האילוץ למניעת היפוך קוטביות של הסאבים. זה יפיק תוצאה כמעט טובה כמו האופציה הראשונה. אני עכשיו משתמש ב MINIDSP רק כדי להפוך קוטביות ב SVSים.

החוגה של 0 עד 180 מעלות ב SVS מתברר שאין לה קשר להיפוך מופע, אלא זה סתם הוספת השהיה של 0 עד 20 מילישיות. זה למעשה חסרון ענק ב SVSים.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #377 

19/08/2024 17:11  
יהלי ב כתב:
ברירת מחדל שגם שם אתה צריך לשים את ה ADY ואת ה TARGETS זה כאן:

C:\Users\user\AppData\Local\A1Evo_Electrified\app-0.9.9\resources\targetcurves

אבל תחת הגדרות היכן שרשום PATH של ה TARGETS, תשנה לכל תקיה אחרת ותסגור ותפתח מחדש. זה יהפוך למקום הקבוע.

שוב, התוכנה ממד מקצרת זמן והופכת כל ההגדרות ש OCA מסתיר לנגישות.

אם הרמקולים שלך מסוגלים לרדת ל 60 הרץ בעד 3- דציבל, תבחר ב FORCE LARGE. תעלה את תחום התקיון מ 250 ל 500 לפחות או אפילו 10000, ואת ה GAIN ו GLOBAL GAIN תשנה ל 6+.

בתור TARGET תבחר את OCA MJ ותריץ. אם ורוב הסיכוי שכן, זה יבקש להפוך קוטביות לסאב וזה אפשרי עי מתג ולא עי חוגה כמו ב SVS, תהפוך בסוף ותשנה הגדרות בהתאם להמלצות.

אם יש לך SVS ללא אפשרות להפוך מופע לסאב, ואין לך MINIDSP שיכול לעשות את זה, תריץ מחדש אבל תסמן גם את האילוץ למניעת היפוך קוטביות של הסאבים. זה יפיק תוצאה כמעט טובה כמו האופציה הראשונה. אני עכשיו משתמש ב MINIDSP רק כדי להפוך קוטביות ב SVSים.

החוגה של 0 עד 180 מעלות ב SVS מתברר שאין לה קשר להיפוך מופע, אלא זה סתם הוספת השהיה של 0 עד 20 מילישיות. זה למעשה חסרון ענק ב SVSים.
...
ננסה...אני עם 2 סאבים שאחד SVS ובלי קשר לא אשחק בקוטביות סאב אז נסמן שלא ישנה קוטביות ,אנסה את הגרף של דיראק+ 10 וגם את mj ,הרמקולים שלי מסוגלים לרדת אז סימנתי לחייב לגדולים ,תיקונים עד 500,לגרף דיראק ננסה +3 לשני +6.
יש לי כיול של הסקריפט 1.2 שנשמע לי הטוב ביותר עד היום(קדמיים קטנים ,סאבים פלוס 7/5 )ולא משנה מה ניסיתי ,מה שאני אוהב ב1.2 זה כיול באסים שיהיו מורגשים מאוד אבל נקיים לצד פרוט טוב מאוד,ואז לפי הקובץ המתנגן אני משחק עם/בלי eq

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #378 

19/08/2024 16:21  
claudia5 כתב:
לא רץ לי חלק בכלל ,הוא לא מטעין את המדידות וגם שאני מטעין לבד אז הוא לא מפעיל את האפשרות לאופטימיזציה...האפשרויות הנוספות נחמדות מאוד
...
הצלי זה קרה רק כאשר הוא לא הטעין את ה TARGET לתוך ה EQ ב REW. תבדוק אם לא ותטעין ידנית. זה כנראה באג שקורה אצל חלק. הסרה של ה REW והתקנה מחדש כולל של הכלי הזה אמורה לפתור את זה.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #379 

יש גרסה חדשה ל Evo Elect:

אני עכשיו שמתי לב לבאג ב EVO האחרון. למרות שאודיסי מודד שני סאבים ומכייל שני סאבים, ובקובת ה ADY יש מדידות לשני סאבים, ה EVO האחרון מחלץ מדידות לסאב אחד בלבד.
בתמונה רואים סאב 1 בלבד עם 3 מדידות שעשיתי. יש כאן משהו שיש לו שני סאבים ויכול לבדוק? רק חסר שזה עוד בעיה\באג אצלי ב X4800H (ביצעתי 3 מדידות בלבד עם המיקרופון של ה X4400H שכבר מותקן על חצובה).

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #380 

21/08/2024 22:13  
יהלי ב כתב:
יש גרסה חדשה ל Evo Elect:

אני עכשיו שמתי לב לבאג ב EVO האחרון. למרות שאודיסי מודד שני סאבים ומכייל שני סאבים, ובקובת ה ADY יש מדידות לשני סאבים, ה EVO האחרון מחלץ מדידות לסאב אחד בלבד.

image.png

בתמונה רואים סאב 1 בלבד עם 3 מדידות שעשיתי. יש כאן משהו שיש לו שני סאבים ויכול לבדוק? רק חסר שזה עוד בעיה\באג אצלי ב X4800H (ביצעתי 3 מדידות בלבד עם המיקרופון של ה X4400H שכבר מותקן על חצובה).
...
בחלק מהמדידות הוא עשה סאב אחד ובחלק 2 ...זאת לא תקלה של הרסיבר שלך

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”