שדרוג מ-B9
היי, יש לי טלויזיה B9 עדיין באחריות המורחבת של ח.י.
בין הטלויזיה הזו לטלויזיה הכי חדשה C4 או G4 יהיה הבדל ממש משמעותי עבורי?
אני משתמש באפל טיוי עם יס פלוס, apple tv+, נטפליקס וכדומה. מדי פעם גם תכני hdr אבל הרוב לא.
לא משתמש בטלויזיה כמסך שני או למשחקים. אני יודע שיש הבדל תהומי מבחינת הנתונים הטכניים, אבל בתכלס, אחת ליד השניה, אני אבחין בהבדל משמעותי ברמה שהלסת נופלת? חשבתי אולי לשדרג אבל אני באמת לא מצליח למצוא דרך להשוות בין התמונה של הטלויזיה שלי ושל הדגמים החדשים זה לצד זה. גם לא מצאתי ברשת משהו כזה. מה דעתכם?
יש דרך לשדרג דרך ח.י אם הטלויזיה עדיין באחריות ותקינה לחלוטין? אחרת מה עושים עם טלויזיה כזו? כמה היא שווה היום? 65 אינץ׳.
אני משתמש באפל טיוי עם יס פלוס, apple tv+, נטפליקס וכדומה. מדי פעם גם תכני hdr אבל הרוב לא.
לא משתמש בטלויזיה כמסך שני או למשחקים. אני יודע שיש הבדל תהומי מבחינת הנתונים הטכניים, אבל בתכלס, אחת ליד השניה, אני אבחין בהבדל משמעותי ברמה שהלסת נופלת? חשבתי אולי לשדרג אבל אני באמת לא מצליח למצוא דרך להשוות בין התמונה של הטלויזיה שלי ושל הדגמים החדשים זה לצד זה. גם לא מצאתי ברשת משהו כזה. מה דעתכם?
יש דרך לשדרג דרך ח.י אם הטלויזיה עדיין באחריות ותקינה לחלוטין? אחרת מה עושים עם טלויזיה כזו? כמה היא שווה היום? 65 אינץ׳.
תודה רבה! אני לא סגור על ההבדל בין B9 ל-C9… אולי עבורי זה כן יהיה עולם אחר? באמת לא יודע08/08/2024 23:12integral כתב: יש לי C9 עם אחריות מורחבת ו C3 ממש חדשה בחדר אחר. לא רואה שום סיבה להחליף את ה C9 כל עוד חיה....

- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
היה לי c9 היה לי cx, היום יש לי g4.
הg4 מפיל לסת!
הg4 מפיל לסת!
כיף חיים.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
לך לחנויות מתמחות שיש בהן תצוגה ותחליט אם מתאים לך ומה. אישית ה C9 עדיין מספיק טובה בשבילי. לא שהיא מושלמת.08/08/2024 23:28dvdblue כתב: תודה רבה! אני לא סגור על ההבדל בין B9 ל-C9… אולי עבורי זה כן יהיה עולם אחר? באמת לא יודע
...
https://www.crossover.co.il/lobby/מסכי-oled
https://www.futureav.co.il/pages/50805
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
B9 נחות מ-C9.
אני חושב שבתכני SDR לא תראה הרבה הבדל, אולי תמונה בהירה יותר.
בתכני HDR יהיה הבדל מאד משמעותי. G4 בכלל בליגה אחרת.
אני חושב שבתכני SDR לא תראה הרבה הבדל, אולי תמונה בהירה יותר.
בתכני HDR יהיה הבדל מאד משמעותי. G4 בכלל בליגה אחרת.
- royla
-
- חבר ותיק

G4 באמת בליגה אחרת
כיף חיים.
אם אני באמת משדרג - יש דרך לעשות את זה דרך ח.י? אם הטלויזיה עדיין באחריות? ואם לא - מה עושים עם מכשיר כזה? כמה היא שווה ביד שניה? גודל 65. ומה קורה תאורטית אם אני תולה את הטלויזיה על הקיר ומגלה שאני לא רואה שום הבדל - אוכל להחזיר את הטלויזיה באיזושהי צורה ולקבל את הכסף בחזרה? כמו בארה״ב? אם כן באיזו רשת זה אפשרי?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
לא תקבל עליה הרבה ביד 2. ח.י. לא ישדרגו לך אותה.
השאלה מה הרגלי הצפיה שלך, אם צופה בעיקר בחושך לא חושב שתרגיש הבדל שמצדיק החלפה. מה עוד ש הG4 המדהימה שדיברו עליה פה לא זולה. אם צופה הרבה בחדר מואר ומפריע לך אז תרגיש כנראה הבדל כמו שציינו לפני.
הצעתי לך קודם ללכת ולראות בתצוגה.
השאלה מה הרגלי הצפיה שלך, אם צופה בעיקר בחושך לא חושב שתרגיש הבדל שמצדיק החלפה. מה עוד ש הG4 המדהימה שדיברו עליה פה לא זולה. אם צופה הרבה בחדר מואר ומפריע לך אז תרגיש כנראה הבדל כמו שציינו לפני.
הצעתי לך קודם ללכת ולראות בתצוגה.
- royla
-
- חבר ותיק

ראית את הg4?09/08/2024 10:21integral כתב: לא תקבל עליה הרבה ביד 2. ח.י. לא ישדרגו לך אותה.
הצעתי לך קודם ללכת ולראות בתצוגה....
כיף חיים.
- royla
-
- חבר ותיק

אז אחרי שענית שלא ראית פיזית,09/08/2024 10:21integral כתב: לא תקבל עליה הרבה ביד 2. ח.י. לא ישדרגו לך אותה.
הצעתי לך קודם ללכת ולראות בתצוגה....
יש לי g4,
הנקודה היא לא אם צופים ביום או בלילה,כי אני צופה גם וגם.
האיכות של הg4 מפגיזה גם ביום וגם בלילה,התלת מימד,העומק,הטבעיות,ההחלקת תמונה ...הכל! רמה אחרת.
שידרוג לגמרי!
כיף חיים.
- royla
-
- חבר ותיק

היה לי c9 וגם. Cx, טלויזיות מדהימות!09/08/2024 15:29integral כתב: תתחדש ותהנה. בשבילי ה C9 עדיין יותר ממספיקה. גם כשתלך לעולמה או יהיה לי לאיפה להעביר אותה לא בטוח בכלל שאראה צורך לשלם את הפרמיה לעלות לסדרה G.
...
כיף חיים.
אתה צופה בחדר מאוד מואר? אם כן בהירות המסכים החדשים תעזור לך להתגבר על עוצמת האור בחדר. אם לא הייתי נשאר עם הB9. אני עם C9 ולא מתכוון להחליף בקרוב. תמיד יוצא דגם חדש, תמיד הבהירות תעלה. תמיד יהיה פיפס חדש.08/08/2024 20:35dvdblue כתב: היי, יש לי טלויזיה B9 עדיין באחריות המורחבת של ח.י.
יש דרך לשדרג דרך ח.י אם הטלויזיה עדיין באחריות ותקינה לחלוטין? אחרת מה עושים עם טלויזיה כזו? כמה היא שווה היום? 65 אינץ׳....
מכל מה שתארת אני לא חושב שיש טעם לשדרג אבל זו דעתי האישית בלבד.
פאנל מט זה בעייתי בפני עצמו. לא הייתי הולך על זה. הייתה פה ביקורת חיובית לא מזמן אבל אני סקפטי. פאנלים כאלה נוטים לעמעם את הפאנל.10/08/2024 21:59dvdblue כתב: תודה! עכשיו אני בהתלבטות של ה-G4 מול הסמסונג
אבל את זה אולי כן אפשר להשוות בחדר תצוגה...
הפאנל ״מט״ שקצת פחות משקף חלונות נשמע לי ממש מעניין...
בנוסף, יש לך נסיון טוב עם LG. אז למה ללכת על חברה אחרת? שים את הכסף בחברה שהובילה את הטכנולוגיה שנים ונאבקה בשביל כולם.
עד לפני יומיים סמסונג היו עם מסעות פרסום נגד הOLED, פתאום כשזה מסתדר להם עסקית OLED זה טוב. על העקרון לא הייתי מתקרב אליהם (מעבר לכך שאני לא סובל את הסטורציית צבע שלהם בLED)
הפאנל מט גם מבחינתי זה דיל ברייקר ועמדתי שעות מול המסך ובכל זאת לא הצלחתי להתרגל. זה פשוט נפילה ואני מקווה שסמסונג לא ימשיכו בזה.
ה-s95c למשל קנייה עדיפה עליה
לגבי ה-lg זה גי מאכזב שהם עדיין ממשיכים עם השלט המיושן והעכבר אוויר המאוס ואם כבר סמסונג העתיקו oled ל-lg לא יזיק להעתיק את קופסת החיבורים שסמסונג מציעה
ה-s95c למשל קנייה עדיפה עליה
לגבי ה-lg זה גי מאכזב שהם עדיין ממשיכים עם השלט המיושן והעכבר אוויר המאוס ואם כבר סמסונג העתיקו oled ל-lg לא יזיק להעתיק את קופסת החיבורים שסמסונג מציעה

. בשבילי ה C9 עדיין יותר ממספיקה. גם כשתלך לעולמה או יהיה לי לאיפה להעביר אותה לא בטוח בכלל שאראה צורך לשלם את הפרמיה לעלות לסדרה G.