מחפשת מכשיר שאפשר להקליט איתו שיחות אוטומטית
-
אלונה123
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- שם מלא: אלונה כהן
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ובלי הודעה לצד השני. ההקלטות האלו זה הדבר שהכי חשוב לי במכשיר ואני יודעת שכל הזמן מקשים על זה. אני לא מחליפה טלפון רק בגלל זה. עד 1000 שח, חוץ מזה אשמח למצלמה טובה.
במקום אחד קראתי שכדאי לעשות root, ובמקום אחר קראתי שזה פיתרון שכבר לא משתמשים בו. מה כדאי לעשות ומה כדאי לקנות?
במקום אחד קראתי שכדאי לעשות root, ובמקום אחר קראתי שזה פיתרון שכבר לא משתמשים בו. מה כדאי לעשות ומה כדאי לקנות?
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
כל אנדרויד עם אפליקצית PHONE של גוגל שעבורו קימת אפשרות לבצע ROOT וגם להתקין XPOSED. יש PATCH שאפשר את ההקלטות באפלקציה של גוגל שעובד מצויין כולל הגדרה אוטומטית או לפי מספרים מועדפים. אצלי זה בשיומי note 12 pro עובד מצויין. להתקין ROOT בשיומי זה תהליך לא קצר כי צריך להמתין לקבלת אישור מהם וזה לוקח זמן. עם מכשירי גוגל זה יותר פשוט...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
זה אכן לא מסובך, רק להזכיר (למרות שיש לי הרגשה שאת זוכרת) שזה לא חוקי להקליט אדם ללא ידעיתו ועל אחת כמה וכמה להשתמש בהקלטות
-
אלונה123
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- שם מלא: אלונה כהן
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה חוקי וחצי.22/07/2024 15:48ChinggisKhan כתב: זה אכן לא מסובך, רק להזכיר (למרות שיש לי הרגשה שאת זוכרת) שזה לא חוקי להקליט אדם ללא ידעיתו ועל אחת כמה וכמה להשתמש בהקלטות...
כמה זמן זה לקח לך, ואיך פנית אליהם?להתקין ROOT בשיומי זה תהליך לא קצר כי צריך להמתין לקבלת אישור מהם וזה לוקח זמן....
אז יש מכשיר ספציפי שמומלץ?
נערך לאחרונה על ידי אלונה123 ב 26/07/2024 14:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
Samsung Galaxy A35 128GB/8GB חורג מהתקציב בכמה עשרות שקלים למרות שיש גם את הדגם עם ה6GB שלא חורג כלל מהתקציב, לדעתי עדיף להוסיף קצת בשביל הדגם עם ה8GB....
בישראל מספיק שאחד הצדדים יודע שהשיחה מוקלטת (עם כמה סייגים)22/07/2024 15:48ChinggisKhan כתב: זה אכן לא מסובך, רק להזכיר (למרות שיש לי הרגשה שאת זוכרת) שזה לא חוקי להקליט אדם ללא ידעיתו ועל אחת כמה וכמה להשתמש בהקלטות...
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אכן בכל הסמסונגים שלי (שחורגים מהתקציב) היתה הקלטת שיחות ללא שום התקנה או פריצה.
עד כמה שאני יודע, בישראל, אסור להקליט שיחה בין שני אנשים שאף אחד מהם הוא לא אתה. להקליט שיחה בינך למישהו אחר זה מותר. יש מקומות בעולם שגם זה אסור.
עד כמה שאני יודע, בישראל, אסור להקליט שיחה בין שני אנשים שאף אחד מהם הוא לא אתה. להקליט שיחה בינך למישהו אחר זה מותר. יש מקומות בעולם שגם זה אסור.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
אני לא עו״ד ולא משפטן, אבל שיעור שלמדתי בבית משפט: מותר להקליט שיחה שאתה צד בה אבל לא מתוך כוונה לעשות בזה שימוש לא חוקי (נניח סחיטה, חשיפה של בן אדם, פגיעה בפרטיות וכו') ובגדול הרעיון זה רק כדי להגן על עצמך27/07/2024 20:07kingikra כתב: אכן בכל הסמסונגים שלי (שחורגים מהתקציב) היתה הקלטת שיחות ללא שום התקנה או פריצה.
עד כמה שאני יודע, בישראל, אסור להקליט שיחה בין שני אנשים שאף אחד מהם הוא לא אתה. להקליט שיחה בינך למישהו אחר זה מותר. יש מקומות בעולם שגם זה אסור....
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
זה הגיוני מאוד. אני מקליט שיחות כי בעבר היו מקרים שבעלי עסקים עקצו אותי ואת זה הייתי משמיע בבית משפט בכיף.27/07/2024 20:15ChinggisKhan כתב: אני לא עו״ד ולא משפטן, אבל שיעור שלמדתי בבית משפט: מותר להקליט שיחה שאתה צד בה אבל לא מתוך כוונה לעשות בזה שימוש לא חוקי (נניח סחיטה, חשיפה של בן אדם, פגיעה בפרטיות וכו') ובגדול הרעיון זה רק כדי להגן על עצמך...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46322
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
האייפון ידע להקליט שיחות ממש בקרוב:
https://www.theverge.com/2024/7/29/2420 ... nscription
ההקלטה מתבצעת ידנית.
תשמע הודעה כי השיחה מוקלטת.
תומך eSIM.
אבל מעל 1000₪, בניגוד למה שהוגדר בתחילת השרשור.
https://www.theverge.com/2024/7/29/2420 ... nscription
ההקלטה מתבצעת ידנית.
תשמע הודעה כי השיחה מוקלטת.
תומך eSIM.
אבל מעל 1000₪, בניגוד למה שהוגדר בתחילת השרשור.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני גם ממליץ על סמסונג, אבל יש לוודא במעמד הקנייה בחנות שאכן יש הקלטת שיחות מובנית, כי בחלק מהיבואים המקבילים של סמסונג בארץ המכשיר צרוב עם קוד מדינה (CSC) שבו הקלטת השיחות חסומה. אפשר די בקלות לשנות קוד מדינה עם מחשב כלשהו וכבל USB, וסביר להניח שבאותה חנות גם יעשו זאת עבורך בחינם, אבל זה סתם התעסקות (אם כי חד פעמית).
ואוסיף את ההמלצה של זיו לקחת טלפון תומך eSIM (וכן, כזה דגם של סמסונג יעלה יותר מ-1000 ש"ח).
ואוסיף את ההמלצה של זיו לקחת טלפון תומך eSIM (וכן, כזה דגם של סמסונג יעלה יותר מ-1000 ש"ח).
@אלונה123 פיצ'ר הESIM הוא "חדש" ושמור למכשירים שעולים יותר מ1K שקל.
הכי קרוב למחיר שלך בלי התעסקות זה A55 של סמסונג, באילת אפשר למצוא קרוב יותר לתקציב שלך.
פיקסל 7 גם תומך Esim אבל צריך לשבור את הראש עם ROOT להקלטות וגם אז זה חצי אפוי. יש פה בפורום אנשים עם פיקסל אפשר לשאול אותם.
הכי קרוב למחיר שלך בלי התעסקות זה A55 של סמסונג, באילת אפשר למצוא קרוב יותר לתקציב שלך.
פיקסל 7 גם תומך Esim אבל צריך לשבור את הראש עם ROOT להקלטות וגם אז זה חצי אפוי. יש פה בפורום אנשים עם פיקסל אפשר לשאול אותם.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
כמה רשמו כאן לגבי חוקיות ההקלטה ועשו קצת בלבול. אז יישור קו קטן לגבי הקלטת שיחה:
הקלטה בישראל (שיחת טלפון או אפילו פגישה פנים מול פנים) היא חוקית לחלוטין.
בנוסף, הצד השני גם לא חייב לדעת על העובדה שאתה מקליט את השיחה, לא צריך את אישורו ולא צריך ליידע אותו.
כמובן שניתן גם להשתמש בהקלטת השיחה לצרכים משפטיים ואין שום בעיה עם זה.
מה שכן, אחד הסייגים החשובים הוא שהצד המקליט חייב להיות צד לשיחה. אי אפשר לשים מכשיר הקלטה על השולחן ולעזוב את החדר למשל אבל אם אתם נוכחים בחדר, מותר להקליט ולא חייבים להודיע לצדדים על כך.
הקלטה בישראל (שיחת טלפון או אפילו פגישה פנים מול פנים) היא חוקית לחלוטין.
בנוסף, הצד השני גם לא חייב לדעת על העובדה שאתה מקליט את השיחה, לא צריך את אישורו ולא צריך ליידע אותו.
כמובן שניתן גם להשתמש בהקלטת השיחה לצרכים משפטיים ואין שום בעיה עם זה.
מה שכן, אחד הסייגים החשובים הוא שהצד המקליט חייב להיות צד לשיחה. אי אפשר לשים מכשיר הקלטה על השולחן ולעזוב את החדר למשל אבל אם אתם נוכחים בחדר, מותר להקליט ולא חייבים להודיע לצדדים על כך.
אלי חבוש