הרחבות הכתוביות (עובדות ותקינות - קודי 19 ומעלה)
בעתיד אולי זה יוסר מההרחבה, כרגע פשוט למי שהשתמש שיבטל בהגדרות....
גם ככה הם לא היו מומלצים בכלל ולא מסודרים בתוצאות שלהם, היה רק לצורך תוספת והשוואה.
איזה קודי ואיזו מערכת הפעלה בדיוק?..
אם תגדיר מיקום בקונפיגורציה, הן יורדו לשם
התכוונתי ל - providers->local subtitles folder...
אבל טעות שלי, הוא רק מחפש שם כתוביות, לא מוריד לשם. המחיקה היא רק בחיפוש הבא, לא בהפסקת הצפיה, אז היה אפשרי לתת אופציה גם לשמור שם, ולחסוך הורדה, פשוט להשתמש בעת המשך צפיה... בכ"א זה נגיש במחיצה הזמנית גם לאחר הצפיה. אני די בטוח שאפשר עם סקריפט שלך גם להעתיק אוטומטית ...
היי burekas7,
נוצרה לאחרונה בעיה קטנה בתרגום האוטומטי של התוסף, אני מניח שמשהו השתנה בAPI מול התרגום של גוגל.
מצרף דוגמא - DEBUG LOG , ו3 כתוביות - המקורי (באנגלית), המתורגם, והמתורגם מתוקן על ידי - (10 שורות ראשונות).
מה שנראה שקורה, שהתרגום כעת מפספס ו"שוכח" להוסיף שורה ריקה בסוף כל רשומה בקובץ, כפי שרואים שמקור.
מה שקורה, זה שכל הכתוביות מוצגות מיד כשמוצגת הכתובית הראשונה.. (ממלאות את המסך בטקסט).
תוכל לראות בבקשה מה ניתן לתקן בביצוע התרגום כדי לפתור את זה?
תודה!
רפי
נוצרה לאחרונה בעיה קטנה בתרגום האוטומטי של התוסף, אני מניח שמשהו השתנה בAPI מול התרגום של גוגל.
מצרף דוגמא - DEBUG LOG , ו3 כתוביות - המקורי (באנגלית), המתורגם, והמתורגם מתוקן על ידי - (10 שורות ראשונות).
מה שנראה שקורה, שהתרגום כעת מפספס ו"שוכח" להוסיף שורה ריקה בסוף כל רשומה בקובץ, כפי שרואים שמקור.
מה שקורה, זה שכל הכתוביות מוצגות מיד כשמוצגת הכתובית הראשונה.. (ממלאות את המסך בטקסט).
תוכל לראות בבקשה מה ניתן לתקן בביצוע התרגום כדי לפתור את זה?
תודה!
רפי
נראה שטיפלתי בזה,...
לא ברור לי מה השתנה אבל זה בטח קשור באמת ליחס בתרגום למצב של ירידה שורה כפולה (פעמיים enter) שבעבר תורמה לשורה ריקה.
אני אשלח לך בהמשך בפרטי גרסה, תריץ עליה טסטים שונים.
אם הכול תקין בהמשך אוציא עדכון לכולם (אם אני זוכר איך, כבר הספקתי לשכוח כמעט)
תודה, נבדק, בטוח שתזכר איך...17/10/2024 23:55burekas7 כתב: נראה שטיפלתי בזה,
לא ברור לי מה השתנה אבל זה בטח קשור באמת ליחס בתרגום למצב של ירידה שורה כפולה (פעמיים enter) שבעבר תורמה לשורה ריקה.
אם הכול תקין בהמשך אוציא עדכון לכולם (אם אני זוכר איך, כבר הספקתי לשכוח כמעט)...
בעתיד, כדאי לנסות ולמצוא חלופה לתרגום איכותי יותר, הרי "AI" מתפתח, וגם בתחום הזה... חג שקט ושמח!
- wizdom subs
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
אין לנו תיעוד של ה-API אבל מי שזקוק פונה בפרטי ואנו משתדלים לעזור.20/03/2024 9:28koktail11 כתב: היי,
מצטער אם זה offtopic לאשכול,
האם קיים עמוד documentation לAPI של wizdom?...
הנה טריק בשבילך שאולי יעבוד:16/07/2024 11:26SamiSosa כתב: השתמשתי בזה אתמול לתרגם מספר עונות של סדרה ורק אחרי כמה עונות קלטתי שזה לא באמת מוריד לתיקיה אלא מוחק אחרי החיפוש הבא.
אני פשוט אוריד/אשמור כתוביות בדרך הרגילה
...
במחיצה שאתה רוצה שלא תמחק, למשל ב:
\userdata\addon_data\service.subtitles.all_subs_plus\last
או ב:
\userdata\addon_data\service.subtitles.all_subs_plus\temp_download\subs
\userdata\addon_data\service.subtitles.all_subs_plus\temp_download\zips
תיצור קובץ בשם "A" (ללא סיומת), ותסמן/תהפוך אותו ל Read-Only . הוא יהיה הראשון ברשימת הקבצים, ויכשיל את המחיקה...
בהצלחה...
17/10/2024 23:55burekas7 כתב: נראה שטיפלתי בזה,
אם הכול תקין בהמשך אוציא עדכון לכולם (אם אני זוכר איך, כבר הספקתי לשכוח כמעט)...
https://is.gd/ehQYbB23/10/2024 13:43rafi_d כתב: תודה, נבדק, בטוח שתזכר איך...![]()
בעתיד, כדאי לנסות ולמצוא חלופה לתרגום איכותי יותר, הרי "AI" מתפתח, וגם בתחום הזה... חג שקט ושמח!...
^ משתף את הגירסה לבדיקה. רשימת התיקונים ב-CHANGELOG.TXT .
תיקונים/שיפורים:
קוד: בחירת הכל
- Fix: google translate API change (missing empty lines between sentences)
- Improvement: Add support for subs located near the video file (mainly English, for auto translate) - use "Local" 'provider' to enable it
- Improvement: Enable "Loc" provider as default (for searching subs near local video files)
- Improvement: when there is no Hebrew sub, also scan/translate from all other languages near the local video file
- Improvement: better progress display in Autosub mode (shows # of finds)
- Fix (W/A): disable / Remove Subscene from default (no longer active)
- Fix: Improve subs file names for proper display in Kodi -> movies/TV subs list
- Fix: title/temp cleanup (in service and local) in Kodi 21+ - remove SxxeExx from the title
to be able to find a match/sync.
+ Few other minor bug fixes...
אין צורך לפרסם פה, אנחנו מדברים על זה כבר בפרטי.21/11/2024 10:58rafi_d כתב: https://is.gd/ehQYbB
^ משתף את הגירסה לבדיקה. רשימת התיקונים ב-CHANGELOG.TXT .
תיקונים/שיפורים:קוד: בחירת הכל
- Fix: google translate API change (missing empty lines between sentences) - Improvement: Add support for subs located near the video file (mainly English, for auto translate) - use "Local" 'provider' to enable it - Improvement: Enable "Loc" provider as default (for searching subs near local video files) - Improvement: when there is no Hebrew sub, also scan/translate from all other languages near the local video file - Improvement: better progress display in Autosub mode (shows # of finds) - Fix (W/A): disable / Remove Subscene from default (no longer active) - Fix: Improve subs file names for proper display in Kodi -> movies/TV subs list - Fix: title/temp cleanup (in service and local) in Kodi 21+ - remove SxxeExx from the title to be able to find a match/sync. + Few other minor bug fixes......
פשוט לא יצא לי להתפנות לזה, במיוחד שלא מדובר במשהו קריטי כרגע.
בדיוק, לא דחוף, ולבנתיים, למי שירצה גם לבדוק/להשתמש - זה תמיד יעזור .