רפורמת החשמל
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46328
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
אני לא חושב שזה משנה העלות החודשית, זה עדיין חסכון כספי, גם אם זה 100 ש"ח חשבון לחודש.
אגב, אצלי החשמל בבניין זה 3500 ש"ח לחודש, אבל מעבר להנחה שמקבלים בחשבון, יש את התמריץ של 100 ש"ח לכל דירה שמגיע לקופת הועד.
אגב, אצלי החשמל בבניין זה 3500 ש"ח לחודש, אבל מעבר להנחה שמקבלים בחשבון, יש את התמריץ של 100 ש"ח לכל דירה שמגיע לקופת הועד.
אם כבר יש לך נתוני צריכה של כמה חודשים אחורה אתה יכול לבדוק מול הגליון שפרסמו פה בשירשור ולדעת בוודאות איזה מסלול הכי טוב לך.03/05/2024 10:07or4558 כתב: אז עברתי מאלקטרה ממסלול הייטק לפזגז 7 אחוז 24/7. נראה את ההבדלים בקרוב …
...
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
כניסה לאזור האישי בפזגז איטית להחריד וגם כשמצליחים להכנס, לא ניתן לעשות שם כלום מלבד יצירת קשר. אני הבנתי שהם עדיין בתהליך הקמה וזה יקח זמן.
אם אני רואה שזה לא משתפר, אני אשקול לעבור לבזק ויש להם גם אפליקציה (מקווה שאיכשהו תהיה גם אינטגרציה ל-HA בדומה למוני ארד של המים).
אם אני רואה שזה לא משתפר, אני אשקול לעבור לבזק ויש להם גם אפליקציה (מקווה שאיכשהו תהיה גם אינטגרציה ל-HA בדומה למוני ארד של המים).
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73215
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
גם אני באותו מצב עשיתי כבר ניוד לבזק … בחודש שעבר …08/07/2024 11:42Arie10 כתב: מאוד מוזר העסק בפזגז.
כביכול עברתי אליהם ב 1/5 והם אמרו שהחיוב יהיה חודשי, אבל מעולם לא קיבלתי מהם שום חשבון עד עכשיו וגם שום חיוב....
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1401
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
חברים כשמבקשים להתנייד זה לא מידי ובמיוחד למי שאין מונה חכם שנכנס לתוקף החודש 21/7. החברה מגישה ב-1/8 בקשת ניוד לנוגה והניוד מתבצע ב-1/9
למי שיש מונה חכם וביקש ביוני להתנייד, מגישים לנגה בקשה ב-1/7 והניוד מתבצע ב-1/8
למי שיש מונה חכם וביקש ביוני להתנייד, מגישים לנגה בקשה ב-1/7 והניוד מתבצע ב-1/8
כן יודע את זה08/07/2024 13:50carmonle כתב: חברים כשמבקשים להתנייד זה לא מידי ובמיוחד למי שאין מונה חכם שנכנס לתוקף החודש 21/7. החברה מגישה ב-1/8 בקשת ניוד לנוגה והניוד מתבצע ב-1/9
למי שיש מונה חכם וביקש ביוני להתנייד, מגישים לנגה בקשה ב-1/7 והניוד מתבצע ב-1/8...
גם סלקום ככה, איזור אישי בלי כלום. צריך לפנות לשירות אם רוצים להחליף מסלול או לכל דבר אחר. לפחות הם עונים יחסית מהר בטלפון.06/06/2024 6:43silverbullet כתב: כניסה לאזור האישי בפזגז איטית להחריד וגם כשמצליחים להכנס, לא ניתן לעשות שם כלום מלבד יצירת קשר. אני הבנתי שהם עדיין בתהליך הקמה וזה יקח זמן.
אם אני רואה שזה לא משתפר, אני אשקול לעבור לבזק ויש להם גם אפליקציה (מקווה שאיכשהו תהיה גם אינטגרציה ל-HA בדומה למוני ארד של המים)....
לדעתי שנה שנתיים כולם עדיין ב-"הקמה".
בכל מקרה את הפירוט מונה אפשר להוריד מהאתר של חברת חשמל כך שלא צריך מהספק עצמו.
לא יודע למה אבל לוקח להם חודש חודשיים עד שמעבירים את החשבונית הראשונה אחרי ניוד גם בסלקום אותו סיפור וגם אחר כך כולם מגיעים בדיליי גדול....
אני עם מונה חכם כבר שנה וחצי.08/07/2024 13:50carmonle כתב: חברים כשמבקשים להתנייד זה לא מידי ובמיוחד למי שאין מונה חכם שנכנס לתוקף החודש 21/7. החברה מגישה ב-1/8 בקשת ניוד לנוגה והניוד מתבצע ב-1/9
למי שיש מונה חכם וביקש ביוני להתנייד, מגישים לנגה בקשה ב-1/7 והניוד מתבצע ב-1/8...
עד לפני כמה חודשים היתי באמישראגז והכל היה בסדר.
סביב חודש מרץ ביקשתי לעבור לפזגז. ב 1/5 קיבלתי מהם הודעה שתהליך הניוד הסתיים ועברתי אליהם רשמית בתאריך הנ"ל.
מאז הם היו אמורים לחייב חודשית...גם על מאי, גם על יוני ועד עכשיו כלום !
נראה לי אני אחזור חזרה לאמישראגז, שם הכל דפק כמו שעון "חשמל".
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני עדיין לא קיבלתי חשבון מפזגז, למרות שהחשבון שלי הופעל ב-1/5.
מוזר.
מוזר.
מישהוא, במקרה, יודע אם הזכאות להנחות בחברת חשמל (סיעודיים, נכה צה"ל, וכד') זכאים לאותן הנחות גם אם עוברים לחברה אחרת?
פירוט הזכאים:
https://www.iec.co.il/content/tariffs/c ... cialtariff
ההנחה היא, ד"א, 50% על הצריכה עד 400 קוט"ש בחודש.
פירוט הזכאים:
https://www.iec.co.il/content/tariffs/c ... cialtariff
ההנחה היא, ד"א, 50% על הצריכה עד 400 קוט"ש בחודש.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1401
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
תודה על השיתוף, אמור להתנייד לפזגז ב-1/8 עם מונה חכם כבר שנה - אחרי שקראתי כאן על התנהלות פזגז החלטתי להתנייד כעת, הניוד נקבע ל-1/9 לסלקום - יש הסדר עם התע״א לקבל 7% מההתחלה בסלקום - אני גימלאי08/07/2024 17:46Arie10 כתב: אני עם מונה חכם כבר שנה וחצי.
עד לפני כמה חודשים היתי באמישראגז והכל היה בסדר.
סביב חודש מרץ ביקשתי לעבור לפזגז. ב 1/5 קיבלתי מהם הודעה שתהליך הניוד הסתיים ועברתי אליהם רשמית בתאריך הנ"ל.
מאז הם היו אמורים לחייב חודשית...גם על מאי, גם על יוני ועד עכשיו כלום !
נראה לי אני אחזור חזרה לאמישראגז, שם הכל דפק כמו שעון "חשמל"....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5374 פעמים
מישהו שעבר לפזגז רואה שהוא חוייב?
הם בינתיים עדיין לא חייבו אותי...
הם בינתיים עדיין לא חייבו אותי...