שר התקשורת רוצה ב 7 לאוקטובר השנה לסגור את המרבב הראשון של עידן פלוס
באשר להצעה להחלפת עידן פלוס אמר השר קרעי, כי מחר יפורסם תזכיר הצעת חוק ממשלתית שתצורף להצעת החוק הפרטית של ח"כ קלנר. "מי שאין לו טלוויזיה חכמה המיר שלו יוחלף בסטרימר ויתר ההסדרים יפורסמו מחר בתזכיר". השר קרעי התייחס לסיכומים ואמר כי מה-7 באוקטובר אף אחד לא ישלם על עידן פלוס, הוא הוסיף כי אתמול הגיעו הצדדים להסכמות.
https://www.ice.co.il/media/news/article/1018769
ואני שואל מה יעזור להעביר את ערוצי הטלוויזיה המרכזיים של ישראל שמשדרים עכשיו בעידן פלוס בצורה קרקעית דיגיטלית דרך האנטנה, שהם, כאן 11, קשת 12, רשת 13, ועכשיו 14, לעידן פלוס דרך האינטרנט כאשר גם כיום אפשר בצורה חוקית ובחינם לצפות דרך האינטרנט בערוצים האלה, כאשר בצורה כזו מי שמרחיב בחודש הרבה פחות כסף אז אם הוא רוצה לצפות בערוצים האלה בצורה טובה אז הוא חייב לשלם כל חודש גם כסף לאינטרנט שמתאים לצפיה כזו, בשידור שבא יותר מאוחר, במדינה שבה יוקר המחיה הגבוה ממשיך לעלות.
אבל למה דווקא ב 7.10.2024 יום הזיכרון למלחמת חרבות ברזל?
אני הזכרתי, לפי החוק, שנה ראשונה של היום הזיכרון הזה זה לפי תאריך לועזי, ואחר כך זה רק לפי תאריך עברי.
https://www.ice.co.il/media/news/article/1018769
ואני שואל מה יעזור להעביר את ערוצי הטלוויזיה המרכזיים של ישראל שמשדרים עכשיו בעידן פלוס בצורה קרקעית דיגיטלית דרך האנטנה, שהם, כאן 11, קשת 12, רשת 13, ועכשיו 14, לעידן פלוס דרך האינטרנט כאשר גם כיום אפשר בצורה חוקית ובחינם לצפות דרך האינטרנט בערוצים האלה, כאשר בצורה כזו מי שמרחיב בחודש הרבה פחות כסף אז אם הוא רוצה לצפות בערוצים האלה בצורה טובה אז הוא חייב לשלם כל חודש גם כסף לאינטרנט שמתאים לצפיה כזו, בשידור שבא יותר מאוחר, במדינה שבה יוקר המחיה הגבוה ממשיך לעלות.
אבל למה דווקא ב 7.10.2024 יום הזיכרון למלחמת חרבות ברזל?
אני הזכרתי, לפי החוק, שנה ראשונה של היום הזיכרון הזה זה לפי תאריך לועזי, ואחר כך זה רק לפי תאריך עברי.
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 25/07/2024 0:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: שר התקשורת רוצה ב 7 לאוקטובר השנה לסגור את עידן פלוס
בהחלט תאריך סימבולי לשר התקשורת הזה שרק חולם על סגירת האינטרנט וביטול ערוצים (שלא משדרים תעמולה).
בתום דיון סוער אישרה ועדת הכלכלה לקריאה ראשונה הצעה שתחל תהליך לסגירת עידן פלוס והחלפתו באפליקציית שידורים.
https://m.knesset.gov.il/activity/commi ... 30724.aspx
https://m.knesset.gov.il/activity/commi ... 30724.aspx
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 05/07/2024 10:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
חוצפן !!
מה עם כל המבוגרים / זקנים שרק רוצים לראות כמה ערוצים .. למה לסגור להם אותם ??
ויש כאלה שלא מעניין אותם כבלים - רק חדשות .. גם להם זה יחסר ..
ויש כאלה שלא מעניין אותם כבלים - רק חדשות .. גם להם זה יחסר ..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
ברור לכם שלשדר את זה באינטרנט לא יוריד את העלויות בהכרח, נכון?
זה מה שקורה כשנותנים לטיפש גדול ששונא את כלי התקשורת המרכזיים בישראל להיות השר הממונה על התחום
נכון שהכל הולך לאינטרנט, וכל הארץ מרושתת סיבים בזכות חברת בזק הנפלאה, ולמה צריך את העידן פלוס המיושן הזה כשאפשר להעביר את הכל ל"אפליקציה", אבל-
1. מדינת ישראל מאויימת בטחונית, ואם חס וחלילה ידפקו לנו את ה"אינטרנט" הנפלא שלנו אז נהיה כולנו באפלה. יש נחיצות לפלטפורמת שידורים נוספת שאפשר יהיה לשדר בה לכל הארץ ללא תלות בסייבר כזה או אחר
2. החמ*ר הזה כל כך להוט לדפוק את כל ה"תקשורת" שנואת נפשו, שהוא לא חושב לרגע שהמדינה יכולה להרוויח כמה גרושים (לא הרבה, ועדיין) מדמי שימוש שערוצים ישלמו תמורת השימוש בעידן פלוס
3. ולגבי העובדה שתשתית כזאת עולה למדינה כסף- כן, זה הרעיון עם מיסים: הם חוזרים בחזרה לאזרחים בצורת תשתיות ושירותים רחבים. גם את נושא הרחבת תחנות הרדיו במדינה (עוד תחום אליו קרעי נכנס כמו הפיל בחנות חרסינה שהוא) אפשר היה לפתור על ידי השקעה ב DAB
איזה יאוש שהיצור הזה אחראי על אחד התחומים הכי חשובים במדינה מודרנית
נכון שהכל הולך לאינטרנט, וכל הארץ מרושתת סיבים בזכות חברת בזק הנפלאה, ולמה צריך את העידן פלוס המיושן הזה כשאפשר להעביר את הכל ל"אפליקציה", אבל-
1. מדינת ישראל מאויימת בטחונית, ואם חס וחלילה ידפקו לנו את ה"אינטרנט" הנפלא שלנו אז נהיה כולנו באפלה. יש נחיצות לפלטפורמת שידורים נוספת שאפשר יהיה לשדר בה לכל הארץ ללא תלות בסייבר כזה או אחר
2. החמ*ר הזה כל כך להוט לדפוק את כל ה"תקשורת" שנואת נפשו, שהוא לא חושב לרגע שהמדינה יכולה להרוויח כמה גרושים (לא הרבה, ועדיין) מדמי שימוש שערוצים ישלמו תמורת השימוש בעידן פלוס
3. ולגבי העובדה שתשתית כזאת עולה למדינה כסף- כן, זה הרעיון עם מיסים: הם חוזרים בחזרה לאזרחים בצורת תשתיות ושירותים רחבים. גם את נושא הרחבת תחנות הרדיו במדינה (עוד תחום אליו קרעי נכנס כמו הפיל בחנות חרסינה שהוא) אפשר היה לפתור על ידי השקעה ב DAB
איזה יאוש שהיצור הזה אחראי על אחד התחומים הכי חשובים במדינה מודרנית
דרך עידן פלוס ההתראות של פיקוד העורף באות הכי מהר.04/07/2024 16:58movieman כתב: חוצפן !!
ויש כאלה שלא מעניין אותם כבלים - רק חדשות .. גם להם זה יחסר .....
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1305
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ישנה בעיה רצינית עם הקליטה של עידן פלוס. מלא שיבושים בשעות הלילה.
לגבי התראות של פיקוד העורף, אפשר לבנות לזה פתרון טכנולוגי.
ההתראות עצמן יכולות לעבור ברשת באופן נפרד ולא כחלק מהמדיה, בכך ניתן לעקוף את ה-buffering.
ההתראות עצמן יכולות לעבור ברשת באופן נפרד ולא כחלק מהמדיה, בכך ניתן לעקוף את ה-buffering.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
ללא מעט אנשים במדינת ישראל זה לא מתאים להיות תלוי באינטרנט רק כדי לצפות בערוצי טלוויזיה.17/07/2024 23:42Jabberwock כתב: ישנה בעיה רצינית עם הקליטה של עידן פלוס. מלא שיבושים בשעות הלילה.
ההתראות עצמן יכולות לעבור ברשת באופן נפרד ולא כחלק מהמדיה, בכך ניתן לעקוף את ה-buffering....
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

כמה הם בדיוק? על משרד התקשורת לבצע סקר עם מדגם מייצג בנושא.18/07/2024 1:45רמאש כתב: ללא מעט אנשים במדינת ישראל זה לא מתאים להיות תלוי באינטרנט רק כדי לצפות בערוצי טלוויזיה....
דבר נוסף, בגלל המלחמה יש יותר שיבושים בעידן פלוס. זה לא עניין של לשים אנטנה יותר טובה.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
לדעתי זה הרבה מאוד אנשים שלא רוצים לשלם כסף כל חודש גם על אינטרנט סיבים אופטיים שמתאים לצפיה טובה של שידורי טלוויזיה, ולא רוצים שהשידור יבוא יותר מאוחר.18/07/2024 16:38Jabberwock כתב: כמה הם בדיוק? על משרד התקשורת לבצע סקר עם מדגם מייצג בנושא.
דבר נוסף, בגלל המלחמה יש יותר שיבושים בעידן פלוס. זה לא עניין של לשים אנטנה יותר טובה....
ולא רוצים רוב הזמן לראות במסך הקטן של הסמארטפון את השידור, בגלל מצב הראיה שלהם, או שבאזור של אין קליטה סלולרית טובה.
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 18/07/2024 21:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש אינטרנט יציב מיןלם עידן פךוס לא עבד טוב וטוב שיסגרו אותו
דורון ש,...
לא כולם מרוויחים הרבה כסף כמוך בשביל לשלם כל חודש על אינטרנט שמתאים לצפיה טובה בשידורי טלוויזיה, ולא לכולם יש את ההעדפות שלך בנושא שידורי טלוויזיה, אז הדעה שלך פה היא סלקטיבית.
מה דעתכם? איך ניתן להשפיע על שר התקשורת לחזור בו מתוכניתו?
ודורון,...
מה קרה שאתה עזבת את תחום לוויני התקשורת ועברת לאינטרנט?
אני עד עכשיו זוכר שהייתה לך צלחת לווין פרטית בגודל 5 מטר, ואתה שילמת עליה הרבה מאוד כסף ועידכנת לא מעט על ערוצי לוויין חדשים, ואמרת שטכנולוגיה של שידור בלווין תקשורת היא מאוד טוב.
אני מאוד מקווה שהמשתמש SYS ADMIN,
לא יפתיע פה ויפרסם שכם לדעתו כיום שידור אינטרנטי במיוחד דרך חברת טלוויזיה רב ערוצית שהוא יותר טוב משידור לוויני.
אני מזכיר, , יש לי גם צלחת לווין פרטית, כן, אני עדיין אוהב למצוא ערוצי לוויין חדשים, כמו שאני התחלתי מזה משנת 1999, בנוסף לזה שאני לקוח גם ביס דרך לווין ויס פלוס, וגם בפרי טיוי.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

דווקא אני משלם להוט על אינטרנט סיבים פחות ממה ששילמתי לבזק על תשתית נחושת