TELTONES A70
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
נראה בול כמו קיט ישראלי שראיתי מספר פעמים בשם אחר, לא זוכר כרגע אם זה היה טלווקס או טונר או SG או משהו אחר. טלטונס זה מן הסתם מדבקה של איזשהו ספק אחר שהציע את אותו קיט.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
-
Itzik33
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- שם מלא: איציק
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לא נראה לי שזה TELEVOX וגם לא SG, המגברים הללו נראים אחרת לגמרי צירפתי תמונות שלהם. לגבי השם האחר שהזכרת טונר אולי, יש לך תמונה שלו ?28/06/2024 12:22dragon כתב: נראה בול כמו קיט ישראלי שראיתי מספר פעמים בשם אחר, לא זוכר כרגע אם זה היה טלווקס או טונר או SG או משהו אחר. טלטונס זה מן הסתם מדבקה של איזשהו ספק אחר שהציע את אותו קיט....
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אין לי תמונה אבל בטוח שפגשתי בדגם הזה בעבר, נראה לי שבחנות תקליטים יד שנייה (שם הוא שימש להאזנת הלקוחות) והוא לא היה בשם Teltones. אני מדבר על לפני לא מעט שנים.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- robo7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
החברה התחילה כ-TELETONES וסיימה כ-TONAR....
היו שידרוגים קלים עם הזמן, רכיבים שונים, התכנית הבסיסית לא שונתה, כמעט.
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?f=39&t=213629
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?f=39&t=174962
-
- A-120
מדובר במגבר שהיה קיט לבניה עצמית כמו רוב האחרים בשנות ה 70 ו 80. באותו זמן היו נוספים כמו דקדה,SG,אלקטרו צילג עם הטלווקס, שאב, אסקוטק.
בהתאם למיומנות של מי שבנה והרכיב אותם היתה האיכות והאמינות. מי שעשה את עבודתו טוב יצאו תוצאות באמת טובות במיוחד בטלווקס ST800 בדקדה GH6060 ובטונר.
ה SG היה די "יבש" למי שאהב סאונד יבש
השאב SA6000 היה חרבון אחד גדול. האסקוטק היה חזק איכותי ועם טכנולוגיה חדשה יותר מכולם לאותה תקופה אבל לא היה להיט מכירות.
בהתאם למיומנות של מי שבנה והרכיב אותם היתה האיכות והאמינות. מי שעשה את עבודתו טוב יצאו תוצאות באמת טובות במיוחד בטלווקס ST800 בדקדה GH6060 ובטונר.
ה SG היה די "יבש" למי שאהב סאונד יבש
השאב SA6000 היה חרבון אחד גדול. האסקוטק היה חזק איכותי ועם טכנולוגיה חדשה יותר מכולם לאותה תקופה אבל לא היה להיט מכירות.-
Itzik33
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- שם מלא: איציק
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
למי שיש את ה- TONAR A120 (ואם מעונין למכור אשמח לקנות ממנו), האם אפשר לקבל מידות של אורך , רוחב ועומק?
אני רוצה לבנות שידה למגברים ופטיפון ורוצה להבטיח שזה יוכל להיכנס ביום שאצליח להשיג אחד כזה.
בקיצור מה המידות שלו ?
תודה
אני רוצה לבנות שידה למגברים ופטיפון ורוצה להבטיח שזה יוכל להיכנס ביום שאצליח להשיג אחד כזה.
בקיצור מה המידות שלו ?
תודה