האם יש למישהו מכונת גילוח של פיליפס מסדרה 7?
רוצה לשאול משהו ספציפי בפרטי בנוגע למכונה, אם יש מישהו שיש לו אחת מהמכונות של סדרה 7, אשמח אם יוכל לרשום את הדגם שלו.
אנצל את זה לתת דיס המלצה למקרה שתזדקקו למימוש אחריות. אין עם מי לדבר בטלפון. אומרים להגיע פיזית ללוד. הגעתי פיזית ללוד אך לא היה שום טכנאי למכונות גילוח וזאת למרות שהגעתי בשעות העבודה שלהם. לא היתה גם מכונה מאותה דגם כדי שאבדוק לבד. ביקשו ממני להגיע פעם נוספת, אבל הם לא מוכנים לבדוק אם יהיה טכנאי לפני שאגיע, ולא כל כך משעמעם לי כדי לבזבז עוד כמה שעות ודלק.
הם גם מבקשים להשאיר את המוצר ל-14 ימים למרות שהיה מדובר במוצר חדש ואין שום צורך להשאיר אותו בשביל מה שאני רוצה לשאול. לדעתי גם בקשה מעט חצופה. המכונות האלה לא עולות זול ואם אני משאיר, אני אאלץ לרכוש מכונה נוספת אחרי שהוצאתי סכום לא מבוטל על המכונה הנוכחית.
גם מחיפוש קצר בפייסבוק, נראה שהשירות שלהם לא להיט.
אנצל את זה לתת דיס המלצה למקרה שתזדקקו למימוש אחריות. אין עם מי לדבר בטלפון. אומרים להגיע פיזית ללוד. הגעתי פיזית ללוד אך לא היה שום טכנאי למכונות גילוח וזאת למרות שהגעתי בשעות העבודה שלהם. לא היתה גם מכונה מאותה דגם כדי שאבדוק לבד. ביקשו ממני להגיע פעם נוספת, אבל הם לא מוכנים לבדוק אם יהיה טכנאי לפני שאגיע, ולא כל כך משעמעם לי כדי לבזבז עוד כמה שעות ודלק.
הם גם מבקשים להשאיר את המוצר ל-14 ימים למרות שהיה מדובר במוצר חדש ואין שום צורך להשאיר אותו בשביל מה שאני רוצה לשאול. לדעתי גם בקשה מעט חצופה. המכונות האלה לא עולות זול ואם אני משאיר, אני אאלץ לרכוש מכונה נוספת אחרי שהוצאתי סכום לא מבוטל על המכונה הנוכחית.
גם מחיפוש קצר בפייסבוק, נראה שהשירות שלהם לא להיט.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17914
- נתן תודות: 1145 פעמים
- קיבל תודות: 2485 פעמים
אני מבין שרכשת בארץ ?
דברים כאלו רוכשים רק באמזון . יש תקלה? תקבל חדש, כל עוד אתה תחת אחריות ולעיתים אף מעבר . אין צורך לנסוע לשום מקום .
השרות בארץ פשוט זוועה
דברים כאלו רוכשים רק באמזון . יש תקלה? תקבל חדש, כל עוד אתה תחת אחריות ולעיתים אף מעבר . אין צורך לנסוע לשום מקום .
השרות בארץ פשוט זוועה
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46317
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
כן, רכשתי בארץ. וכן השירות שלהם זוועה. אחד הגרועים.24/06/2024 6:46istarmini כתב: אני מבין שרכשת בארץ ?
השרות בארץ פשוט זוועה...
עריכה: אני לא יודע איך זה בחברות אחרות, אבל די מוזר שבמכונה די יקרה, לא מגיע מטען לחשמל אלה רק כבל USB ללא ראש. זאת מכונה ראשונה של פיליפס שנתקלתי בתופעה. בטח בניסיון לחסוך עלויות.
נערך לאחרונה על ידי magshield ב 24/06/2024 16:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re:
אין נותן שירות טלפוני. יש מספר טלפון והם פשוט מפנים אותך להגיע למעבדה שלהם בלוד. הם לא יכולים לסייע בכלום והם לא יכולים אפילו לבדוק אם נמצא טכנאי כשתגיע (ואני הגעתי סתם).24/06/2024 7:19ziv_r כתב: @magshield
מה רצית לשאול לגבי המכונה שנותן השירות לא היה יכול לענות לגביו בטלפון?...
שוחחתי היום עם אלקטרה (הם אחראים על נותן האחריות). אמרו לי להעביר להם סרטונים. מקווה שהם יסייעו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Re:
ניגשתי כי רציתי לשאול האם ניתן לכבות את האופציה שהמסך נדלק בעת תזזה של המכונה. אפילו על השאלה הזו הם לא מוכנים לענות בטלפון ואומרים לגשת למעבדה....
ולברר שני דברים בנוגע למסך:
1. למה התאורה כל כך חלשה?
2. אמרו לי בחנות לבדוק אם אולי יש מדבקה על המסך ולנסות לגרד בפינה. כשנגעתי במסך שמתי לב שמרגיש כאילו הוא זז ושומעים תיקים ממנו.
בנוגע למסך - יכול להיות שככה זה בסדרה 7 וזה תקין (אך יכול להיות שלא). בסדרה 9 התאורה הרבה יותר חזקה ואין תיקים כאלה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בדקת את מדריך ההפעלה של המכונה לגבי הכיבוי? אם יש אופציה לכבות, זה רשום שם.
לגבי עוצמת התאורה, תסתכל ביוטיוב על אחרים שמציגים את המכונה ותדע בעצמך אם זה תקין או לא.
לגבי עוצמת התאורה, תסתכל ביוטיוב על אחרים שמציגים את המכונה ותדע בעצמך אם זה תקין או לא.
Re:
ברפרוף. לא ראיתי שם. זה גם לא סדרה 9 שיש לך שם כפתור שאתה יכול להיכנס להגדרות ולשנות.24/06/2024 16:18ziv_r כתב: בדקת את מדריך ההפעלה של המכונה לגבי הכיבוי? אם יש אופציה לכבות, זה רשום שם.
לגבי עוצמת התאורה, תסתכל ביוטיוב על אחרים שמציגים את המכונה ותדע בעצמך אם זה תקין או לא....
לגבי המסך - הסתכלתי. אני לא יודע לומר בוודאות על סמך יוטיוב. אני יודע לומר שהוא ממש חלש ביחס לסדרה 9 שראיתי במציאות (שוב, יכול להיות שזה ככה וזה תקין). על הנושא השני של המסך, אין לי איך לבדוק ואני יכול לומר שזה לא קורה בסדרה 9.
בכל אופן, מקווה שיש כאן את המכונה למישהו ואז הוא יוכל לסייע (או לחילופין אולי אלקטרה יסייעו).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אז תבדוק בעיון ולא ברפרוף וככה לא תהיה תלוי ביבואן. סביר להניח שהוא לא ידע טוב כמו אם אתה תקרא במדריך הפעלה.
אף אחד לא אמר שהמסך אמור להיות בוהק כמו שאר הסדרות. אל תשכח שבוהק גבוה יותר, עולה לך בסוללה.
בנוגע לתיקים, אם מפריע לך, שים בתיקון ותקווה שהיבואן יחליט שזוהי באמת בעיה.
אף אחד לא אמר שהמסך אמור להיות בוהק כמו שאר הסדרות. אל תשכח שבוהק גבוה יותר, עולה לך בסוללה.
בנוגע לתיקים, אם מפריע לך, שים בתיקון ותקווה שהיבואן יחליט שזוהי באמת בעיה.
בנוגע למשפט השני - אני מסכים ולכן אני שואל, אבל אין מי שיענה טלפונית.24/06/2024 16:30ziv_r כתב: אז תבדוק בעיון ולא ברפרוף וככה לא תהיה תלוי ביבואן. סביר להניח שהוא לא ידע טוב כמו אם אתה תקרא במדריך הפעלה.
בנוגע לתיקים, אם מפריע לך, שים בתיקון ותקווה שהיבואן יחליט שזוהי באמת בעיה....
בנוגע למשפט השלישי - זה הגיע ככה מהאריזה, אז אם זו תקלה שהמסך זז ומשמיע תיקים, מצופה שהחנות יחליפו. הבעיה שהחנות רוצה שנותן האחריות יאשר אם זה תקין או לא כי הם לא יודעים. אין פה מה להשאיר את המכשיר לשבועיים כי או שזה קורה בכל המכונות מהסדרה הזאת ואז זה תקין או שלא, ואז זה תקול. פשוט שישאלו את אחד הטכנאים שלהם.
בנוסף, המכונה הזו עלתה לא מעט. לא הגיוני שארכוש מכונה נוספת ישר אחרי רכישה של מכונה.