סמסונג מציגה את סידרת ה OLED וה QD-OLED ל 2024 ומסכי OLED בגדלי 42" ו 48"
עקבתי אחרי ההשוואות, אבל יש עוד שיקול, איזה גודל מסך מייבאים לארץ ומחירים.
G4 - מביאים לארץ בינתיים רק מ65', אין 55' והמחיר, בהתאם, 16 אלף בערך.
S95D- יש ב55' ומצאתי גם מחיר של עשר וחצי.
אני חושב שזה גם שיקול, לא ?
G4 - מביאים לארץ בינתיים רק מ65', אין 55' והמחיר, בהתאם, 16 אלף בערך.
S95D- יש ב55' ומצאתי גם מחיר של עשר וחצי.
אני חושב שזה גם שיקול, לא ?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73189
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
s95d:
אין חדש תחת השמש....
המסקנות של וינסנט:
מסך Samsung S95D, המכשיר היחיד שאושר כי הוא משתמש בפאנל QD-OLED מדור שלישי בשנת 2024, הוא הטלוויזיה ה-OLED הבהירה ביותר שנמדדה, עם בהירות שיא של מעל 1,700 ניט. היא מציעה דיוק צבע HDR עדיף, יציבות טובה יותר של ספק הכוח, מצב HDR משופר למשחקים, ויכולות לבטל בוהק ביעילות.יחד עם זאת, עיבוד הווידאו שלה אינו חזק כמו של LG ו-Sony, והיא חסרה תמיכה ב-Dolby Vision ובעלת איכות צליל מאכזבת. למרות חסרונות אלה, איכות התמונה יוצאת הדופן שלה הופכת אותה למומלצת מאוד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
@integral
דיברנו על זה כבר כמה פעמים שאתה דוחף אג׳נדה זו בכל שרשור שמדבר על סמסונג. זה כבר לא לעניין. מבין שנכוות אבל עובדתית זו מותג הטלויזיות מהפופולריים בישראל.
דיברנו על זה כבר כמה פעמים שאתה דוחף אג׳נדה זו בכל שרשור שמדבר על סמסונג. זה כבר לא לעניין. מבין שנכוות אבל עובדתית זו מותג הטלויזיות מהפופולריים בישראל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא רואה סתירה בין מה שהוא כתב לבין מה שאתה כתבת.
- oferlaor
- מנהל

אין סתירה, פשוט מעייף אותי שבכל שרשור סמסונג הוא עושה קופי פייסט למשפט הזה.
מבינים. עכשיו בואו ונתקדם.
מבינים. עכשיו בואו ונתקדם.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8252
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אתה מתבלבל:21/06/2024 18:29oferlaor כתב: @integral
דיברנו על זה כבר כמה פעמים שאתה דוחף אג׳נדה זו בכל שרשור שמדבר על סמסונג. זה כבר לא לעניין. מבין שנכוות אבל עובדתית זו מותג הטלויזיות מהפופולריים בישראל....
1) לא דיברנו על זה אף פעם
2) הייתה לי סמסונג אחת ברמת הכניסה שהלכה לעולמה אחרי 5 שנים ותום האחריות. לא נכוויתי מהם לשמחתי אף פעם.
3) לא אג'נדה. דעתי בעקבות כל הפרסומים שאני קורא פה.
- oferlaor
- מנהל

אם לא דיברנו אז אני מתנצל.
אבל תאכלס, אם לא היה לך נסיון אישי בנושא אז לא עדיף שקודם תחווה את זה בעצמך לפני שתעיר על זה?
אבל תאכלס, אם לא היה לך נסיון אישי בנושא אז לא עדיף שקודם תחווה את זה בעצמך לפני שתעיר על זה?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8252
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
לאור מה שקראתי פה בפורום עדיף שאף אחד לא יחווה, בטח שלא בטלוויזיות היי אנד יקרות.21/06/2024 22:13oferlaor כתב: אם לא דיברנו אז אני מתנצל.
אבל תאכלס, אם לא היה לך נסיון אישי בנושא אז לא עדיף שקודם תחווה את זה בעצמך לפני שתעיר על זה?...
כל אחד והחוויה שלו. לי היה ניסיון מאוד רע איתם וכנ"ל לבני משפחה. הטכנאים שלהם מאוד קלים עם היד על ההדק גם כשברור לחלוטין שמוצר תקול....
אציין שגם השירות הטלפוני שלהם ממוקם מאוד נמוך אצלי. עונים אנשים שלא מבינים כלום וגם לא יכולים לעזור בכלום. סתם לדוגמה, אם אתה רוצה לשאול שאלה טכנית, אין עם מי לדבר. הם יכתבו למישהו ויחזרו אליך מתישהו. קרה לי ששאלתי משהו בשביל קרובת משפחה שפחות מבינה בצד הטכני. אחרי חודש הם חזרו וענו על משהו לא קשור בכלל (הסתכלו בתמונה שצורפה וכנראה לא קראו את השאלה שרשמו להם). זה התנהלות שמאוד לא נוחה כלפי הלקוח אבל כנראה נעשית מטעמי חסכון שלהם.
עריכה: אני אציין שבאופן כללי השירות בארץ נהיה מזעזע. רק בימים האחרונים נאלצתי להיתקל בשני מקרים כאלה. הייתי צריך את משרד התחבורה לשאלה. אי אפשר לחכות על הקו. אתה חייב להשאיר מספר טלפון. אחרי משהו כמו 3 ימים הואילו בטובם לחזור אלי אז מי שהתקשר לא ענה ונאלצתי לנתק ולהתקשר מחדש ושוב להמתין משהו כמו 3 ימים. שבוע שלם בשביל לשאול שאלה.