,,,,,,

מגברים, נגנים, פטיפונים, DAC, רמקולים, רסיברים, אוזניות וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
orendll פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 256
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

......
דרגון 1.jpg
דרגון 2.jpg
נערך לאחרונה על ידי orendll ב 04/02/2026 23:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.

orendll פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: כבל סנטר של audioquest dragon

שליחה #2 

אפ...

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1402
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #3 

נעזוב שניה את המוניטין של החברה הזאת, אבל כמה אנשים לדעתך ימצאו שימוש בכבל רמקול באורך של 60 ס"מ? היחידים שזה יתאים להם הם אלו שימקמו את הסנטר מעל הרסיבר, או ההיפך, שזה כמובן רעיון ממש גרוע... אם לך מושג כמה כבלים אני רכשתי בעבר וכיום אין לי בהם שימוש יותר? הם פשוט שוכבים בתוך ארגז במפרסת לצד עוד המון גדג'טים שחלף זמנם... יש מוצרים שהם פשוט לא מכירים וחבל בכלל להתאמץ גם אם שלמת עליהם אלפי שקלים בעבר...

DanielFeliz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
שם מלא: Paul feliz
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

10/06/2024 16:34  
יהלי ב כתב:
נעזוב שניה את המוניטין של החברה הזאת, אבל כמה אנשים לדעתך ימצאו שימוש בכבל רמקול באורך של 60 ס"מ? היחידים שזה יתאים להם הם אלו שימקמו את הסנטר מעל הרסיבר, או ההיפך, שזה כמובן רעיון ממש גרוע... אם לך מושג כמה כבלים אני רכשתי בעבר וכיום אין לי בהם שימוש יותר? הם פשוט שוכבים בתוך ארגז במפרסת לצד עוד המון גדג'טים שחלף זמנם... יש מוצרים שהם פשוט לא מכירים וחבל בכלל להתאמץ גם אם שלמת עליהם אלפי שקלים בעבר...
...
היי יהלי. אשמח לקנות כבל מוצלח מבין כל הדברים שיושבים אצלך במחסן. רק תציע.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #5 

יהלי ב כתב:
...
לא ברור לי למה קנית כבלים אם כל המשמעות שלהם היא אפס מוחלט מבחינתך, מה הכבלים המשובחים שקנית אם אפשר לשאול?
כיף חיים.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

11/06/2024 12:14  
royla כתב:
לא ברור לי למה קנית כבלים אם כל המשמעות שלהם היא אפס מוחלט מבחינתך, מה הכבלים המשובחים שקנית אם אפשר לשאול?
...
מעולם לא קניתי כבל "משובח". קניתי כבלים מנחושת מאמזון... לרמקולים אתה יכול לרכוש גליל שלם 12GAUGE 9 שהוא 99% נחושת טהורה וזה מספיק לכל מערכת החל מהזולה ועד להכי יקרה שאגב היא ברוב המקרים תמדד הכי גרוע כפי שהוכח אינספור פעמים בסקירות אוביקטיביות. כבלים אינטרקונקט שלי הכנתי בעצמי בעזרת כבל RF RG6. זה אוברקיל לאודיו אנלוגי ודיגיטלי כאחד.

כנראה שלא הבנת את התגובה שלי. לא התיחסתי ל"איכות" הכבל, אלא לעובדה שאתה מנסה למכור כבל רמקול באורך חצי מטר. מי בדיוק יכול לעשות בו שימוש? אולי רק מי שמיקם רמקול סנטר מעל הרסיבר... קורה לפעמים שקונים אביזרי למערכת ובסוף אין בהם שימוש יותר. לא חייבים לנסות למכור כל דבר כי זה סתם מעמיס בהחדעו מכירה של ציוד בלתי מכיר רגורם לאנשים לפספס הודעות מכירה יותר שימושיות...

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #7 

12/06/2024 7:41  
יהלי ב כתב:
כנראה שלא הבנת את התגובה שלי. לא התיחסתי ל"איכות" הכבל, אלא לעובדה שאתה מנסה למכור כבל רמקול באורך חצי מטר. מי בדיוק יכול לעשות בו שימוש? אולי רק מי שמיקם רמקול סנטר מעל הרסיבר... קורה לפעמים שקונים אביזרי למערכת ובסוף אין בהם שימוש יותר. לא חייבים לנסות למכור כל דבר כי זה סתם מעמיס בהחדעו מכירה של ציוד בלתי מכיר רגורם לאנשים לפספס הודעות מכירה יותר שימושיות...
...
זה ששאל אותך וענית לו זה לא מפרסם המודעה...
.Anything can be done, but it's only done if it's done

Ido.b
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
שם מלא: עידו בנטוב
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #8 

יהלי ב כתב:
...
היי יהלי,למה זה רעיון רע למקם את הסנטר מעל הרסיבר?
אצלי זה הסט אפ אשמח להסבר למה זה לא מומלץ.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

רמקול סנטר שיורד ל 80 הרץ כמו רובם יגרום לויברציות ברסיבר שיכלות לגרום לנתקים בדבקים שתפקידם למנוע תזוזות רכיבים וקצרים וגם רטט יכול לפגוע במעגלים מודפסים. גם הרסיבר עדוי מתכת והוא יכול לרטוט ולהרעיש. כמובן בעיה נוספת זה חסימת פתחי אוורור ברסיבר. אין בעיה שהסנטר יהיה מעל הרסיבר או מתחת אבל במדף אחר אם זו ארונית וגם אז צריך מרווח קירור לרסיבר ורצוי למקם את הסנטר קרוב למסך ושיהיה בידוד נגד ויברציות מהארונית... מכל מקום, גם כאן קבל של 60 ס"מ לא יספיק מלבד למקרה שהסנטר יושב ישירות על הרסיבר או ההיפך... וזה המקרה הלא רצוי כמובן...

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #10 

13/06/2024 23:44  
יהלי ב כתב:
מכל מקום, גם כאן קבל של 60 ס"מ לא יספיק מלבד למקרה שהסנטר יושב ישירות על הרסיבר או ההיפך... וזה המקרה הלא רצוי כמובן...
...
לא חייב להיות. זה אמנם כבל קצר מאד אך הוא יכול להספיק גם אם הסנטר מוצב לצד הרסיבר, על מדף רחב למשל.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

orendll פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

(יהלי ב) מי אתה ומה אתה שתתן ביקורת מה אני מוכר ולמה הוא טוב לאחרים לא מתאים לך תעבור הלאה ואל תבלבל תמוח

maorgr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 574
נתן תודות: 96 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #12 

16/06/2024 16:30  
orendll כתב:
(יהלי ב) מי אתה ומה אתה שתתן ביקורת מה אני מוכר ולמה הוא טוב לאחרים לא מתאים לך תעבור הלאה ואל תבלבל תמוח
...
הוא חבר פורום לגיטימי. מי אתה ומה אתה ?

orendll פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

שלא יכניס את האף שלו לכל חור ושלא יבלבל את המוח

Lony26
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #14 

אל תפרסם מודעות מכירה בפורום שפתוח לתגובות אם אתה לא מעוניין כלל בתגובות.
התגובה שנרשמה לגבי אורכו הקצר של הכבל היא במקומה ולעניין והוא בניגוד לך לא פצח במחול קללות ועלבונות לגופו של אדם.

orendll פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

איפה ראית מחול קללות? דבר שני זה פורום של מכירה לא התיעצות על כבלים ומה שהוא עושה זה לדפוק מכירה שלא קשורה אליו זה צרות עין זה הכל

ishaked
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 381 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #16 

18/06/2024 23:15  
Lony26 כתב:
אל תפרסם מודעות מכירה בפורום שפתוח לתגובות אם אתה לא מעוניין כלל בתגובות.
התגובה שנרשמה לגבי אורכו הקצר של הכבל היא במקומה ולעניין והוא בניגוד לך לא פצח במחול קללות ועלבונות לגופו של אדם.
...
התגובה על אורך הכבל בכלל לא במקומה! אם זה היה בשימוש אצל אחד, משמע זה יכול להתאים גם למישהו אחר
אני אצטט את המשפט שכתב באחת התגובות וזה כבר יהירות מאוד לא נעימה וחבל שזה מקבל עידוד מצדך
"קורה לפעמים שקונים אביזרי למערכת ובסוף אין בהם שימוש יותר. לא חייבים לנסות למכור כל דבר כי זה סתם מעמיס בהחדעו מכירה של ציוד בלתי מכיר רגורם לאנשים לפספס הודעות מכירה יותר שימושיות"

orendll פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

אפ...

orendll פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד