חדש ביס: סרטים לפני כולם חלון צפייה המאפשר ליהנות משבוע צפייה בלעדי בסרטי הקולנוע החדשים
ספריית סרטים לפני כולם - חוויה קולנועית חדשנית. חלון צפייה ייחודי המאפשר ליהנות משבוע צפייה בלעדי בסרטי הקולנוע החדשים. ב-yesVOD, החל מ-11.7
חוויה קולנועית חדשנית שבה תרגישו הראשונים שצופים בסרטים החמים והטריים ביותר - ישירות מאולמות הקולנוע!
ספריית ה- VOD החדשה "סרטים לפני כולם" - חלון צפייה ייחודי המאפשר לכם ליהנות משבוע צפייה בלעדי בסרטי הקולנוע החדשים.
בכל שבוע, יעלו לספרייה סרטים ישראליים חדשים, סרטי ילדים וכותרים בינלאומיים שמוקרנים בקולנוע.
הסרטים יעלו בכל יום חמישי, כך שתוכלו להתכונן לחוויית צפייה מרגשת ומפתיעה.
ספריית סרטים לפני כולם - חגיגה קולנועית, שתשדרג את חווית הצפייה הביתית שלכם.
חוויה קולנועית חדשנית שבה תרגישו הראשונים שצופים בסרטים החמים והטריים ביותר - ישירות מאולמות הקולנוע!
ספריית ה- VOD החדשה "סרטים לפני כולם" - חלון צפייה ייחודי המאפשר לכם ליהנות משבוע צפייה בלעדי בסרטי הקולנוע החדשים.
בכל שבוע, יעלו לספרייה סרטים ישראליים חדשים, סרטי ילדים וכותרים בינלאומיים שמוקרנים בקולנוע.
ספריית סרטים לפני כולם - חגיגה קולנועית, שתשדרג את חווית הצפייה הביתית שלכם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78804
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
מקור הכתבה?17/06/2024 14:25off כתב: ספריית סרטים לפני כולם - חוויה קולנועית חדשנית. חלון צפייה ייחודי המאפשר ליהנות משבוע צפייה בלעדי בסרטי הקולנוע החדשים. ב-yesVOD, החל מ-11.7
ספריית סרטים לפני כולם - חגיגה קולנועית, שתשדרג את חווית הצפייה הביתית שלכם....
- oferlaor
- מנהל

רגע אחד, אז אולי קישור מהיר אל הספרייה הזו יהיה בערוץ 22 שעכשיו לא משודר בו ערוץ אחר?
למה רק שבוע צפיה?...
כמה כסף כולל מע''מ השירות הזה יעלה?
האם הסרטים שם באיכות 4K עם HDR ?
- oferlaor
- מנהל

איך אפשר לדעת בצורה הכי טובה , האם שידור כלשהו תומך ב HDR?...
רוב הסרטים שעולים בקולנוע בארץ לא קיימים ברשת עדיין להורדה בטח שלא באיכות HD או 4K. בטח שלא סרטים ישראלים חדשים שהציבור בארץ מאד אוהב ונוהר לקולנוע. נכון מידי פעם עולה סרט בארץ באיחור (או שקיים בשירותי סטרימינג בארה"ב) ואז במקביל לעליה בבתי הקולנוע הוא קיים גם ברשת להורדה. אבל בד"כ זה לא ככה. עולים סרטים בקולנוע בקיץ שכלל לא הגיעו להורדות בעולם (אלא אם כן מישהו ממש אוהב לראות איכות CAM) ולכן נראה שהשירות החדש שיס מציעה, לראות סרטים חדשים שעולים במקביל בקולנוע בלי לצאת מהבית ובלי לשלם על שני כרטיסים או 1+1 בקולנוע זה יהיה משתלם למי שממש מחכה לסרט חדש. גם אם לא באיכות HDR או סראונד.18/06/2024 17:35יהלי ב כתב: אין HDR ולמרות שיש תמיכה טכנית ב DD+ אין כמעט כותרים ב 5.1. הכל 2.0. אני מניח שזה שירות VOD בתשלום נוסף של 20 שח לסרט. למי שאכפת מאיכות בכל מקרה יודע כיצד להשיג תכנים בחינם......
- oferlaor
- מנהל

- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אם אתה צופה במסך טלביזיה עם סאונדבר ומערכת בסיסית , מה שאני קורא לו "צפיה לא מחייבת בשלישי בצהריים .. " אז סבבה.20/06/2024 9:04off כתב: רוב הסרטים שעולים בקולנוע בארץ לא קיימים ברשת עדיין להורדה בטח שלא באיכות HD או 4K. בטח שלא סרטים ישראלים חדשים שהציבור בארץ מאד אוהב ונוהר לקולנוע. נכון מידי פעם עולה סרט בארץ באיחור (או שקיים בשירותי סטרימינג בארה"ב) ואז במקביל לעליה בבתי הקולנוע הוא קיים גם ברשת להורדה. אבל בד"כ זה לא ככה. עולים סרטים בקולנוע בקיץ שכלל לא הגיעו להורדות בעולם (אלא אם כן מישהו ממש אוהב לראות איכות CAM) ולכן נראה שהשירות החדש שיס מציעה, לראות סרטים חדשים שעולים במקביל בקולנוע בלי לצאת מהבית ובלי לשלם על שני כרטיסים או 1+1 בקולנוע זה יהיה משתלם למי שממש מחכה לסרט חדש. גם אם לא באיכות HDR או סראונד....
אם השקעת בחדר ייעודי ( מקרן + מערכת סראונד ) והיית עסוק בשלוש שנים האחרונות בכיולים ( בדיחה פנימית , מי שהבין הבין )
אתה תדלג על יס ועל הוט והאמת ? גם על רוב שירותי הסטרימינג במיוחד אם אתה יודע שהכותר מגיע ויש לו תאריך יעד.
חריגים : תוכן שאתה בוודאות יודע שלא יגיע ככותר.
את הקפיציה לקולנוע אתה שומר לארועים מיוחדים וגם זה בערבון מוגבל ( למשל מאבריק אופנהיימר או משימה בלתי אפשרית האחרון ).
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
עד עכשיו בשירות הלקוחות של יס, מסרבים לאשר לי שיהיה להם את השירות של סרטים לפני כולם.
ביס החליטו שבשירות הזה יהיו גם סרטים שהם קצת אחרי הזמן שהם היו בקולנוע, ולא רק סרטים שהם עכשיו בקולנוע, והגדילו את זמן אפשרות הצפיה בסרטים האלה מ 7 ימים ל 10 ימים.
גם ביס פלוס וגם בסטינג פלוס?...
לא רק ביס דרך הלווין?
אם כבר HDR,
אז בפרי טיוי אמרו לי היום ממחלקת פניות ציבור שהם גם חושבים לעשות בתכנים של HDR HLG.
אז בפרי טיוי אמרו לי היום ממחלקת פניות ציבור שהם גם חושבים לעשות בתכנים של HDR HLG.