רכישה של ראוטר (או כל ציוד תקשורת) בחו"ל

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
amtrm פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני מחפש לקנות ראוטר, וראיתי, למשל, המלצות על ראוטרים של Flint, לדוגמה הראוטר הזה

האם אפשר פשוט להזמין ראוטר כזה מחו"ל ולקבל אותו בלי בעיות, או שצריך לקבל אישור (או כל תהליך אחר) ממשרד התקשורת? אנשים שהמליצו או הציעו לקנות ציוד כמו זה או דומה מחו"ל לא התייחסו לעניין, אבל ככל שאני מבין ציוד תקשורת מצריך אישור, והמכשירים שהמליצו לי עליהם לא בהכרח נמצאים ברשימת המכשירים המאושרים.

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2655
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שליחה #2 

אם יש אישור CE למכשיר אז (כביכול) אין בעיה ולא צריך אישור

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #3 

16/06/2024 18:13  
amtrm כתב:
שלום,

אני מחפש לקנות ראוטר, וראיתי, למשל, המלצות על ראוטרים של Flint, לדוגמה הראוטר הזה

האם אפשר פשוט להזמין ראוטר כזה מחו"ל ולקבל אותו בלי בעיות, או שצריך לקבל אישור (או כל תהליך אחר) ממשרד התקשורת? אנשים שהמליצו או הציעו לקנות ציוד כמו זה או דומה מחו"ל לא התייחסו לעניין, אבל ככל שאני מבין ציוד תקשורת מצריך אישור, והמכשירים שהמליצו לי עליהם לא בהכרח נמצאים ברשימת המכשירים המאושרים.
...

רק לחדד, אין דבר כזה "ראוטרים של Flint". החברה היא gl.inet ושם הדגם הזה הוא Flint.
אתה יכול להזמין אותו מהאתר הרשמי או מהחנות שלהם באלי אקספרס (מחר אמורה להתחיל מכירה עם קופונים), איפה שיוצא לך יותר זול. לא תהיה לך בעיה לייבא את המוצר הזה לארץ כיוון שהוא עומד בתקינת CE האירופאית והסימון הזה גם מופיע על אריזת המוצר. אתה יכול לשלוח למשרד התקשורת את האישור המתאים לדגם הזה במידה ויבקשו ממך (קובץ ה-PDF נמצא באתר של gl.inet).
מדובר בנתב מצוין, רק תזכור לעדכן לגירסת הקושחה האחרונה.

עוד משהו, אם יש לך כוונה בעתיד להתחבר לחבילה של 2.5G, אולי כדאי לך לשקול את דגם ה-Flint 2 שמגיע עם פורט 2.5G מובנה.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי sabres ב 17/06/2024 15:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

amtrm פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תודה רבה OMRIJ ו-sabres.
וגם רעיון טוב לחשוב על 2.5 (אני מניח שהתכוונת ל-MT6000).

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”