צפצופים מעצבנים מבנין שכן. אשמח לדעת מאיפה הם מגיעים.
צילמתי סרטון קצר בו שומעים את הצפצופים:
לנוחיותכם את הצפצופים אפשר לשמוע ב:
שניה 15, שניה 55, דקה 1:36, דקה 2:17, דקה 2:57, דקה 3:37, דקה 4:18, דקה 4:58 ודקה 5:38.
לפעמים קצת הקדמתי את הזמן כי למשל הצפצוף בשניה 15 הוא בעצם ממש בתחילת שניה 16 ולכן לקחתי שניה אחורה כדי שלא תפספסו.
לפעמים הצפצוף מופיע בדיוק בזמן שציינתי.
ובכל מקרה לא תצטרכו להמתין יותר משתי שניות לצפצוף בכל זמן שבו תבחרו.
עוברות בערך 40 שניות בין צפצוף לצפצוף.
ככה זה 24 שעות ביממה כבר חודשים ארוכים.
כמובן ביום פחות שומעים אותם כי יש את הרעש מהסביבה ובלילה שומעים ממש בקלות כי הכל יותר שקט מסביב.
למישהו יש מושג מאיפה זה מגיע? מה בבניין אמור להיות מנוטרל?
איזו מערכת/מכונה זו יכולה להיות?
לנוחיותכם את הצפצופים אפשר לשמוע ב:
שניה 15, שניה 55, דקה 1:36, דקה 2:17, דקה 2:57, דקה 3:37, דקה 4:18, דקה 4:58 ודקה 5:38.
לפעמים קצת הקדמתי את הזמן כי למשל הצפצוף בשניה 15 הוא בעצם ממש בתחילת שניה 16 ולכן לקחתי שניה אחורה כדי שלא תפספסו.
לפעמים הצפצוף מופיע בדיוק בזמן שציינתי.
ובכל מקרה לא תצטרכו להמתין יותר משתי שניות לצפצוף בכל זמן שבו תבחרו.
עוברות בערך 40 שניות בין צפצוף לצפצוף.
ככה זה 24 שעות ביממה כבר חודשים ארוכים.
כמובן ביום פחות שומעים אותם כי יש את הרעש מהסביבה ובלילה שומעים ממש בקלות כי הכל יותר שקט מסביב.
למישהו יש מושג מאיפה זה מגיע? מה בבניין אמור להיות מנוטרל?
איזו מערכת/מכונה זו יכולה להיות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78760
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
מנחש שזה מערכת נגד יונים אבל זה די חנטריש
הבעיה שזה בניין גבוה, הייתי מחפש אפליקציה שיכולה לזהות תדר ספציפי. דופק להם למטה (״שליח״) ואז עובר דירה דירה עד שאתה מוצא את המקור.
הבעיה שזה בניין גבוה, הייתי מחפש אפליקציה שיכולה לזהות תדר ספציפי. דופק להם למטה (״שליח״) ואז עובר דירה דירה עד שאתה מוצא את המקור.
תודה על התשובות.
כשהבית עם חלון סגור אני לא שומע את הצפצופים האלו (למזלי, לפחות אפשר להתחמק מזה).
הוא עומד שלם כבר לפחות שנה (אבל כניראה שלא היה גמור בפנים) ובערך 9 חודשים הצפצופים האלו קיימים.
רק בחודש וקצת האחרונים התחילו להכנס דיירים.
איזו אפליקציה עושה את זה?
בשבוע האחרון חשבתי לנסות לחפש מכשיר שמחקה את המשחק "חם קר", כלומר כשאני מתקרב לצפצוף הוא מראה סימנים שאני בדרך הנכונה ואולי מסמן לי כיוון מתאים, כי קשה להבין מאיפה הרעש מגיע.
כשאני עומד מתחת לבניין (ליד הכניסה ללובי) שומעים את הרעש פחות חזק (אבל עדיין שומעים!) מאשר בוידאו שהעליתי שהוא בכלל צולם מחניה סמוכה.
לגבי האפליקציה, אשמח להמלצה.
או לחילופין, אם יש מכשיר פיזי שיודע "לעקוב" אחרי רעש כלשהו ולכוון אותי אליו, זה יהיה נהדר.
כלומר משהו שאפשר לקנות למשל באלי אקספרס.
מקווה שהמצב השתפר עם הטנטון....
כשהבית עם חלון סגור אני לא שומע את הצפצופים האלו (למזלי, לפחות אפשר להתחמק מזה).
הבניין הזה אכן חדש....
הוא עומד שלם כבר לפחות שנה (אבל כניראה שלא היה גמור בפנים) ובערך 9 חודשים הצפצופים האלו קיימים.
רק בחודש וקצת האחרונים התחילו להכנס דיירים.
13/06/2024 17:00oferlaor כתב: מנחש שזה מערכת נגד יונים אבל זה די חנטריש
הבעיה שזה בניין גבוה, הייתי מחפש אפליקציה שיכולה לזהות תדר ספציפי. דופק להם למטה (״שליח״) ואז עובר דירה דירה עד שאתה מוצא את המקור....
איזו אפליקציה עושה את זה?
בשבוע האחרון חשבתי לנסות לחפש מכשיר שמחקה את המשחק "חם קר", כלומר כשאני מתקרב לצפצוף הוא מראה סימנים שאני בדרך הנכונה ואולי מסמן לי כיוון מתאים, כי קשה להבין מאיפה הרעש מגיע.
כשאני עומד מתחת לבניין (ליד הכניסה ללובי) שומעים את הרעש פחות חזק (אבל עדיין שומעים!) מאשר בוידאו שהעליתי שהוא בכלל צולם מחניה סמוכה.
לגבי האפליקציה, אשמח להמלצה.
או לחילופין, אם יש מכשיר פיזי שיודע "לעקוב" אחרי רעש כלשהו ולכוון אותי אליו, זה יהיה נהדר.
כלומר משהו שאפשר לקנות למשל באלי אקספרס.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1105 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
נשמע כמו גלאי עשן תקול
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78760
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
גלאי עשן שהולך להגמר לו הבטריה, או אנטי ציפורים/חיות.
לגבי אפליקציה - יש כמה פתרונות בסגנון הזה:
http://toon-llc.com/support/mtd_en.html ... y%20noises.
או משהו כזה:
https://apps.apple.com/us/app/audio-spe ... 1281873790
לגבי אפליקציה - יש כמה פתרונות בסגנון הזה:
http://toon-llc.com/support/mtd_en.html ... y%20noises.
או משהו כזה:
https://apps.apple.com/us/app/audio-spe ... 1281873790
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
הרעש כל 40 שניות בארך.
בלא מעט גלאי עשן יש חיווי כל 40 שניות כשהסוללה חלשה.
זה יכול להיות מתוך דירה ריקה עם חלון פתוח.
נסה ליצור קשר עם הועד בית או הקבלן, אולי הם יכולים לעזור.
בלא מעט גלאי עשן יש חיווי כל 40 שניות כשהסוללה חלשה.
זה יכול להיות מתוך דירה ריקה עם חלון פתוח.
נסה ליצור קשר עם הועד בית או הקבלן, אולי הם יכולים לעזור.
נערך לאחרונה על ידי yaronkle ב 13/06/2024 23:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
כן..גלאי עשן. לפי העוצמה מבית עם חלון פתוח.
היה לי מקרה דומה לפני כמה שבועות בזמן הפסקת חשמל. התחיל לי צפצוף זהה בבית כל 40 שניות ולקח לי זמן להבין מה המקור.
הסתבר שהמתקין של המזגן חיבר את הגלאי בתוך ההנמכת גבס של המיזוג.
זה גם מסתדר עם זה שהבניין עדיין לא מאוכלס. הגלאי היה מחובר ללא חשמל ועבד על סוללה עד שזאת נגמרה. ברגע שירימו את הפקק בדירה זה יסתדר אבל באמת יכול להטריף.
היה לי מקרה דומה לפני כמה שבועות בזמן הפסקת חשמל. התחיל לי צפצוף זהה בבית כל 40 שניות ולקח לי זמן להבין מה המקור.
הסתבר שהמתקין של המזגן חיבר את הגלאי בתוך ההנמכת גבס של המיזוג.
זה גם מסתדר עם זה שהבניין עדיין לא מאוכלס. הגלאי היה מחובר ללא חשמל ועבד על סוללה עד שזאת נגמרה. ברגע שירימו את הפקק בדירה זה יסתדר אבל באמת יכול להטריף.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
אם היה לך מיקרופון כיווני אולי היית יכול לזהות מהיכן מגיע הרעש:
https://www.aliexpress.com/w/wholesale- ... t.search.0
מסתבר שאם מחפשים ניתן למצוא לא מעט פרוייקטים למיקרופון פרבולי DIY (youtube + google)
https://www.aliexpress.com/w/wholesale- ... t.search.0
מסתבר שאם מחפשים ניתן למצוא לא מעט פרוייקטים למיקרופון פרבולי DIY (youtube + google)
תודה על התגובות.
שלושה עדכונים:
1. שוחחתי אתמול עם מישהו שקשור בבניין הזה וסיכמנו שאזכיר לו בראשון הקרוב שוב (כרגע הוא בחופש) ואז הוא יבוא לראות מה קורה.
2. הצטרף צפצוף חדש לחגיגה, דקיק ומעצבן, הפעם ללא מרווחים בכלל בין צפצוף לצפצוף.
כרגיל גם הצפצוף החדש לא מפסיק אף פעם, החל משישי בערב.
3. בסרטון החדש אפשר לשמוע כמובן גם את הצפצוף "הותיק" שלפני כן היה בערך כל 40 שניות, אבל בימים האחרונים הוא התחיל להתפרע ומשמיע את עצמו במרווחים קצרים הרבה יותר מ40 שניות.
למשל אפשר לשמוע את הצפצוף הזה ממש בהתחלה (בשתי השניות הראשונות) ואז הוא חוזר שוב בשניות 7-8.
וזה קורה בהמשך שוב, כלומר ניראה שיש דפוס חדש או שאולי עוד מכשיר "תקול" הצטרף לחגיגה בזמן שלו.
שלושה עדכונים:
1. שוחחתי אתמול עם מישהו שקשור בבניין הזה וסיכמנו שאזכיר לו בראשון הקרוב שוב (כרגע הוא בחופש) ואז הוא יבוא לראות מה קורה.
2. הצטרף צפצוף חדש לחגיגה, דקיק ומעצבן, הפעם ללא מרווחים בכלל בין צפצוף לצפצוף.
כרגיל גם הצפצוף החדש לא מפסיק אף פעם, החל משישי בערב.
3. בסרטון החדש אפשר לשמוע כמובן גם את הצפצוף "הותיק" שלפני כן היה בערך כל 40 שניות, אבל בימים האחרונים הוא התחיל להתפרע ומשמיע את עצמו במרווחים קצרים הרבה יותר מ40 שניות.
למשל אפשר לשמוע את הצפצוף הזה ממש בהתחלה (בשתי השניות הראשונות) ואז הוא חוזר שוב בשניות 7-8.
וזה קורה בהמשך שוב, כלומר ניראה שיש דפוס חדש או שאולי עוד מכשיר "תקול" הצטרף לחגיגה בזמן שלו.