כמה עולה STING לאחר תקופת המבצע?
-
udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2079
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
לפני שנה נמאס לאשתי מעידן+ והתחברנו ל STING.
לא מזמן קיבלנו הודעה שלאחר 12 חודשים המחיר יעלה ל 99 ש"ח.
מכיון שלא התעסקתי איתם בעבר, עד כמה זה ניתן למיקוח?
מה עם שטיקים כמו להתנתק ממנוי על שמה ולעשות מנוי חדש על שמי?
לא מזמן קיבלנו הודעה שלאחר 12 חודשים המחיר יעלה ל 99 ש"ח.
מכיון שלא התעסקתי איתם בעבר, עד כמה זה ניתן למיקוח?
מה עם שטיקים כמו להתנתק ממנוי על שמה ולעשות מנוי חדש על שמי?
מחזק את ohadi76, תזמין ל30 יום תקופת נסיון כדי שתתרגל, לא שווה לרדוף אחרי יס כל שנה כדי להוריד מחיר.
עברתי מיס לפרי טיוי ומרוצה מלבד חסרון אחד שההרצה בהקלטה\VOD היא איטית אבל הבנתי שזה בטיפול.
אין קומבינות של מחיר שמתחלף כל שנה כמו עם יס, לדעתי יס הולכים בשנים הקרובות (זמן עד שאנשים יתרגלו לממשק חדש) להפסיד נתח גדול מהלקוחות לפרי טיוי במידה והם לא מתכוונים להציע הצעה דומה לפרי טיוי.
אם בכל זאת החלטת להשאר ביס:
עברתי מיס לפרי טיוי ומרוצה מלבד חסרון אחד שההרצה בהקלטה\VOD היא איטית אבל הבנתי שזה בטיפול.
אין קומבינות של מחיר שמתחלף כל שנה כמו עם יס, לדעתי יס הולכים בשנים הקרובות (זמן עד שאנשים יתרגלו לממשק חדש) להפסיד נתח גדול מהלקוחות לפרי טיוי במידה והם לא מתכוונים להציע הצעה דומה לפרי טיוי.
אם בכל זאת החלטת להשאר ביס:
לפי חוק - חברות חייבות לאשר מחירים של לקוחות חדשים ללקוחות קיימים.02/06/2024 14:52udif כתב: לא מזמן קיבלנו הודעה שלאחר 12 חודשים המחיר יעלה ל 99 ש"ח.
מכיון שלא התעסקתי איתם בעבר, עד כמה זה ניתן למיקוח?...
גם אני משתמש בפס למטה, אבל נניח אני רוצה להריץ מתחילת שידור לאמצע זה לוקח המון זמן, ההרצה היא במקטעי קפיצה של 10 שניות וזה איטי ואם אתה מריץ יותר מ15 דקות רצוף הוא לא מאפשר להריץ עוד - צריך לעשות play ואז הממשק מאפשר לך להמשיך הרצה לעוד 15 דקות וחוזר חלילה.
לדוגמא ביס+ כשאתה מריץ הוא מגדיל את המקטעי קפיצה יותר ויותר ככל שאתה ממשיך ללחוץ על כפתור ההרצה אז אתה יכול להגיע למתחילת שידור סוף שידור תוך מספר שניות.
לדוגמא ביס+ כשאתה מריץ הוא מגדיל את המקטעי קפיצה יותר ויותר ככל שאתה ממשיך ללחוץ על כפתור ההרצה אז אתה יכול להגיע למתחילת שידור סוף שידור תוך מספר שניות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5373 פעמים
מה שמוזר לי זה שהמסלולים הזולים של יס+ קרובים מאוד למחיר הזה של Sting, לא?
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אתה מדבר על החבילה הבסיסית, רק עם הסדרות... כן?02/11/2024 15:03em28 כתב: מסתבר שאבשר להוריד את יס במסלול סטינג ל-34 ש"ח לכמה חודשים (בין 3 ל-6 בהתאם לכח המיקוח) או לקבל את חבילת הספורט לכמה חודשים (ערוצי 5 שבתשלום חוץ מ-5+).
אחר כך מחיר קבוע של 49 ש"ח....
לא, המסלולים הזולים שאתה מדבר עליהם הם סטינג... הם שינו את השם לסטינג+.02/11/2024 19:18oferlaor כתב: מה שמוזר לי זה שהמסלולים הזולים של יס+ קרובים מאוד למחיר הזה של Sting, לא?...
אחרי שהסתיימו החודשים ב-34 ש"ח הסכימו להאריך בעוד 3 חודשים באותו מחיר בלי יותר מדי ויכוחים.02/11/2024 15:03em28 כתב: מסתבר שאפשר להוריד את יס במסלול סטינג ל-34 ש"ח לכמה חודשים (בין 3 ל-6 בהתאם לכח המיקוח) או לקבל את חבילת הספורט לכמה חודשים (ערוצי 5 שבתשלום חוץ מ-5+).
אחר כך מחיר קבוע של 49 ש"ח....
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
14/11/2024 20:05em28 כתב: אחרי שהסתיימו החודשים ב-34 ש"ח הסכימו להאריך בעוד 3 חודשים באותו מחיר בלי יותר מדי ויכוחים....
הם עדכנו מחירים בתחילת נובמבר....
יס+ עולה עכשיו 99 ש"ח
סטינג+ חבילה מושלמת עולה 49...
הבינו שאחרת אין להם סיכוי מול freetv כנראה
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לאחרונה כלקוח קיים קיבלתי 49 שקל לשנה
איך מקבלים?
נכנסים לחשבון
"המנוי שלי" -> "פעולות אישיות" -> "ניתוק"
חוזרים אליכם תוך רבע שעה עם המחיר המעודכן
לצערי בזבזתי מול נציגי הוואצאפ לא מעט זמן ...
אילו הייתי יודע שקיים כפתור שכזה
איך מקבלים?
נכנסים לחשבון
אילו הייתי יודע שקיים כפתור שכזה
נראה לי שכל המבצעים האלה הם במסגרת נובמבר סייל (סוג של בלאק פריידי בארץ). זה אפילו לא שימור לקוחות קו אחרון אלא פירסומים רשמיים ללקוחות חדשים וגם שימור לכל מי שרוצה להתנתק בחודש הזה.15/11/2024 15:43Eargasma כתב: הם עדכנו מחירים בתחילת נובמבר.
יס+ עולה עכשיו 99 ש"ח
סטינג+ חבילה מושלמת עולה 49...
הבינו שאחרת אין להם סיכוי מול freetv כנראה...
מה יקרה בדצמבר זה מעניין.
- דוד.אזולאי
- חבר פעיל

- תגובות: 86
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
איפה קיבלת 49 ביס או סטינג ?15/11/2024 15:53zovirax כתב: לאחרונה כלקוח קיים קיבלתי 49 שקל לשנה
איך מקבלים?
נכנסים לחשבון
אילו הייתי יודע שקיים כפתור שכזה...