מזל טוב (:, רשת השידור הישראלית i24NEWS מקימה ערוץ בשפה העברית
אין לי,...
אבל ניחוש מושכל: עד שלושה שבועות.
אני אדייק.
בקרוב ראה"מ מפרק את הממשלה, קצת לפני שזה קורה אתה תראה את הערוץ מתחיל לפעול.
אני צופה לערוץ קו פוליטי של נתניהו של 2012, הוא ינסה לקרב את מפלגת הימין- מרכז החדשה שתקום, ובערוץ 14 הוא יבנה גוש גיבוי דמוי הקואלציה הנוכחית.
אולי אני מדבר שטויות, אבל התחושה שלי, שזו התוכנית.
אמנון ברקאי מונה לראש מערך ההפקה של רשת i24NEWS, יעמוד בראש מערך ההפקה של ארבעת ערוצי הקבוצה. ברקאי, כיום סמנכ"ל ההפקה של חדשות 13, הוא מבכירי המפיקים בטלוויזיה הישראלית עם ניסיון עשיר של למעלה מארבעה עשורים . ברקאי עוזב את חדשות 13 אחרי 22 שנה ! לכתבה :
https://www.ice.co.il/positions/news/article/1014941
https://www.ice.co.il/positions/news/article/1014941
מנכל יס מסרב להתחייב שהערוץ בעברית ישודר ביס
יוסי יהושע, הכתב והפרשן הצבאי של ידיעות אחרונות ו-ynet, מצטרף לערוץ החדש בעברית i24NEWS ובכך משלים את הצוות שהתגבש לקראת העלייה בסוף החודש. יהושע ימשיך גם בתפקידו בידיעות אחרונות במקביל,
ב-i24NEWS אישרו את הפרטים.
גורמים בידיעות אחרונות מתחו ביקורת על ההחלטה של העורכים הבכירים לאפשר את המינוי הכפול של יוסי יהושוע הן בידיעות אחרונות והן בערוץ החדש בעברית i24NEWS. "המסר שעובר מכך שידיעות מאפשרים ליהושוע לעבוד כפרשן צבאי גם ב-i24 וגם אצלנו היא שידיעות אחרונות הפך לחלטורה ויכול להיות כינור שני. מעולם לא היה דבר כזה בידיעות. זה ציון דרך וצפוי עכשיו שעוד כתבים ירצו לעבוד גם וגם. זה לא רציני ומסר רע מאוד".
https://www.ice.co.il/tv/news/article/1016612
קנאים, בידיעות אחרונות,
הם פוחדים שיותר אנשים יראו את השידורי וידאו של הערוץ הזה יותר מאשר את של ynet,
כי איך לא מפריע לידיעות אחרונות שיוסי עובד גם בחברת הרדיו 103 FM?
ב-i24NEWS אישרו את הפרטים.
גורמים בידיעות אחרונות מתחו ביקורת על ההחלטה של העורכים הבכירים לאפשר את המינוי הכפול של יוסי יהושוע הן בידיעות אחרונות והן בערוץ החדש בעברית i24NEWS. "המסר שעובר מכך שידיעות מאפשרים ליהושוע לעבוד כפרשן צבאי גם ב-i24 וגם אצלנו היא שידיעות אחרונות הפך לחלטורה ויכול להיות כינור שני. מעולם לא היה דבר כזה בידיעות. זה ציון דרך וצפוי עכשיו שעוד כתבים ירצו לעבוד גם וגם. זה לא רציני ומסר רע מאוד".
https://www.ice.co.il/tv/news/article/1016612
קנאים, בידיעות אחרונות,
הם פוחדים שיותר אנשים יראו את השידורי וידאו של הערוץ הזה יותר מאשר את של ynet,
כי איך לא מפריע לידיעות אחרונות שיוסי עובד גם בחברת הרדיו 103 FM?
במידה והערוץ הזה בעברית, לא יהיה ביס, אז אני מקווה שהוא יהיה בפרי טיוי, , גם שם אני לקוח, מהמבצע הראשון שלהם, של 29.90 שקל כולל מע''מ, ל 2 מכשירים, בתקווה שלא יעלו את המע"מ.
בפרי טיוי בניגוד ליס אמרו לי בשירות הלקוחות שלהם, שהם מקווים שהם ישדרו את הערוץ הזה בגלל העניין הציבורי, ביס אמרו לי בשירות הלקוחות שלהם, שלא בטוח שיהיה להם טוב לשדר עוד ערוץ של חברה מתחרה ועוד ערוץ יותר מרכזי ושהוא בשפה העברית.
בפרי טיוי בניגוד ליס אמרו לי בשירות הלקוחות שלהם, שהם מקווים שהם ישדרו את הערוץ הזה בגלל העניין הציבורי, ביס אמרו לי בשירות הלקוחות שלהם, שלא בטוח שיהיה להם טוב לשדר עוד ערוץ של חברה מתחרה ועוד ערוץ יותר מרכזי ושהוא בשפה העברית.
בקרוב כנראה כנסת ישראל תגדיל את החוק שהיא נתנה לרשת החדשות מישראל של i24NEWS שגם בשפה העברית הוא יוכל לשדר גם דרך כבלים של חברת כבלים וגם דרך לווין בחברת שידורי לווין,
הסיבה,
אף חברת טלוויזיה רב ערוצית לא מתנגדת לשידור ערוץ החדשות בעברית במדינת ישראל, המתלבטת היחידה בלחץ הצופים שלה חברת יס החליטה היום שהיא תשדר את ערוץ החדשות הזה במספר ערוץ 22, כתוצאה מכך, ערוץ רלוונט עבר ממספר ערוץ 22 אל ערוץ מספר 46, מי כן בישראל מתנגד לערוץ החדשות בעברית החדש, רק בגלל רייטינג צפיה?
נכון, ערוצי כאן 11, קשת 12, רשת 13, עכשיו 14,
אני לא אתפלא אם בזמן הקרוב הערוצים האלה יחליטו בשעות הערב המאוחרות לשדר יותר תוכניות אקטואליה ואו לשדר גם יותר מוקדם מ 6 בבוקר וגם יותר מאוחר מ 12 בלילה, תוכנית טלוויזיה של חדשות ואו אקטואליה.
בסלקום טיוי יש ערוץ חדש
ערוץ 10, כנראה ישודר בו ערוץ החדשות בעברית.
הסיבה,
אף חברת טלוויזיה רב ערוצית לא מתנגדת לשידור ערוץ החדשות בעברית במדינת ישראל, המתלבטת היחידה בלחץ הצופים שלה חברת יס החליטה היום שהיא תשדר את ערוץ החדשות הזה במספר ערוץ 22, כתוצאה מכך, ערוץ רלוונט עבר ממספר ערוץ 22 אל ערוץ מספר 46, מי כן בישראל מתנגד לערוץ החדשות בעברית החדש, רק בגלל רייטינג צפיה?
נכון, ערוצי כאן 11, קשת 12, רשת 13, עכשיו 14,
אני לא אתפלא אם בזמן הקרוב הערוצים האלה יחליטו בשעות הערב המאוחרות לשדר יותר תוכניות אקטואליה ואו לשדר גם יותר מוקדם מ 6 בבוקר וגם יותר מאוחר מ 12 בלילה, תוכנית טלוויזיה של חדשות ואו אקטואליה.
בסלקום טיוי יש ערוץ חדש
ערוץ 10, כנראה ישודר בו ערוץ החדשות בעברית.
יש בעיה,
אדם אחר ביס בשירות הלקוחות, אמר לי שלא בטוח שיהיה ביס בערוץ 22 ערוץ החדשות בעברית, או בכל יס,
ולכן לא כתוב שם שיהיה ערוץ החדשות בעברית,
בניגוד לערוץ הקומדיות הקלאסיות שביס לפני שהוא עלה לשידור אז היה כתוב שם שיהיה את ערוץ הקומדיות הזה.
אני בכלל חושב שביס, ערוץ החדשות בעברית יהיה במספר 10 כמו בסלקום טיוי, בגלל חשיבות הערוץ מבחינה ציבורית, עם שאר ערוצי הטלוויזיה בעברית מישראל, שהצפיה בהן היא בלי תוספת תשלום,
ואז,
ערוץ הדרמות הטורקיות פלוס יעבור לערוץ 15, עם ערוצי הדרמות הטורקיות 2 ו 3, ואז ערוץ ההומור יעבור לערוץ 22.
אדם אחר ביס בשירות הלקוחות, אמר לי שלא בטוח שיהיה ביס בערוץ 22 ערוץ החדשות בעברית, או בכל יס,
בניגוד לערוץ הקומדיות הקלאסיות שביס לפני שהוא עלה לשידור אז היה כתוב שם שיהיה את ערוץ הקומדיות הזה.
אני בכלל חושב שביס, ערוץ החדשות בעברית יהיה במספר 10 כמו בסלקום טיוי, בגלל חשיבות הערוץ מבחינה ציבורית, עם שאר ערוצי הטלוויזיה בעברית מישראל, שהצפיה בהן היא בלי תוספת תשלום,
ואז,
ערוץ הדרמות הטורקיות פלוס יעבור לערוץ 15, עם ערוצי הדרמות הטורקיות 2 ו 3, ואז ערוץ ההומור יעבור לערוץ 22.
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 155 פעמים
כן זה מה שאתה חושב והאמת שזה גם הכי הגיוני שהערוץ הזה ישב או ב 10 או ב 15 ....18/06/2024 12:15רמאש כתב: יש בעיה,
ואז,
ערוץ הדרמות הטורקיות פלוס יעבור לערוץ 15, עם ערוצי הדרמות הטורקיות 2 ו 3, ואז ערוץ ההומור יעבור לערוץ 22....
איזה הגיון יש לערוץ דרמות טורקיות להיות במס 10 ביס ??
בימים כאלה כשהטורקים כל כך שונאים אותנו זה הכבוד שיס חושבת שצריך לתת להפקות שלהם ??
בכל אופן אם יס לא ישדרו את ערוץ החדשות בעברית מכל מיני שיקולים לא עיניניים זה יהווה זרז להרבה אנשים
לעבור מיס לשירותי סטרימיניג אחרים , זה אפילו יעצבן חלק גדול מהלקוחות הנאמנים שלהם .
לדעתי בנושא של אומנות יש הרבה מאוד אנשים שאוהבים לאאות אומנות גם עם החט מטורקיה,18/06/2024 18:25גלובל כתב: כן זה מה שאתה חושב והאמת שזה גם הכי הגיוני שהערוץ הזה ישב או ב 10 או ב 15 ....
איזה הגיון יש לערוץ דרמות טורקיות להיות במס 10 ביס ??
בימים כאלה כשהטורקים כל כך שונאים אותנו זה הכבוד שיס חושבת שצריך לתת להפקות שלהם ??
בכל אופן אם יס לא ישדרו את ערוץ החדשות בעברית מכל מיני שיקולים לא עיניניים זה יהווה זרז להרבה אנשים
לעבור מיס לשירותי סטרימיניג אחרים , זה אפילו יעצבן חלק גדול מהלקוחות הנאמנים שלהם ....
בגלל זה יס לא מעבירה למספר יותר רחוק את הערוצים בטורקית.
ביס לא התחייבו שהם ישדרו את ערוץ החדשות בעברית, לדעתי או שזה ישודר באפיק 15, או שמה שב 10 יעבור ל 15, וערוץ החדשות בעברית יהיה במספר 10.18/06/2024 22:19Eliran19 כתב: החל מה-23.6 ערוץ ההומור (15) עובר לשדר באפיק 22.
ערוץ רלוונט (22) עבר כבר לשדר באפיק 46.
נכון לעכשיו אין הודעה על כך שערוץ הדרמות הטורקיות (10) משנה מיקום.
אז כנראה שi24News ישודר באפיק 15, לא?...
ב 30.6.2024 יעלה לאוויר הערוץ .18/06/2024 11:47גלובל כתב: כן יס פינו את ערוץ 22 בממיר ....חבל שלא את ערוץ 15 או 10 אבל גם 22 הזכור לטוב מס' לא רע .
מישהו יודע מתי תאריך העליה לאוויר ? הציפיה לערוץ הזה היא גדולה ביחוד בימי מלחמה והתקופה שעוברת עלינו ....
לפי הסרטון שלהם ביוטיוב : https://www.youtube.com/watch?v=B7YY-7OBOO0
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
במכשירי ה-Android TV היישומון עולה בעברית אבל כאשר נכנסים עדיין אין תוכן כמובן עד ל-30.6.2024 כאשר הערוץ יעלה לאוויר כל מה שיש כרגע כאשר עוברים לשידור החי זה שקופית של "i24news / בקרוב".
https://play.google.com/store/apps/deta ... ow.i24news
https://play.google.com/store/apps/deta ... ow.i24news