סקר: כמה סאבים יש לכם במערכת?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2488 פעמים
במידה ותשרשר אותם מערכת הכיול תראה אותם, מן הסתם, כסאב אחד.
זה בהחלט אפשרי אבל תצטרך, לפני תחילת הכיול, לתאם פאזות+עוצמות+דיילי בין הסאבים המשורשרים.
ב svs אין אופציה לשחק עם דיילי ב dsp של הסאבים .
זה בהחלט אפשרי אבל תצטרך, לפני תחילת הכיול, לתאם פאזות+עוצמות+דיילי בין הסאבים המשורשרים.
ב svs אין אופציה לשחק עם דיילי ב dsp של הסאבים .
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
תתחדש, ובבקשה תוריד את העציץ מהסאב, אני לא יכול לראות את זה09/03/2024 19:02emage כתב: הצטרפתי למועדון השלושה סאבים סוף סוף, עם 3X PB1000 (לא הפרו).
הסלון שלי פתוח למטבח ולמרפסת ר' והתקשתי מאד עם סאב אחד לתפוס ספה שלמה כמו שצריך.
לקח לי זמן לשכנע את ההנהלה שחייבים עוד סאב "קטן" בגודל של מיני בר אבל אחרי ההתקנה השתכנעה שזה עושה את ההבדל.
עכשיו הבאתי את השלישי, אבל בינתיים הוא מחובר למחשב עד שאקנה MINIDSP.
המערכת שלי רצה על X4700H בכיול ידני (REW+UMIK) + אודיסי
...
שאלה לבעלי הסאבים המרובים -
יש לי שלושה PB-1000, כרגע הם דלוקים כל הזמן כי במוד האוטומטי לוקח להם איזה שניה או שתיים להתניע וזה מעצבן אותי.
קראתי ברשת שבעצם אני יכול לחבר אותם לטריגר 12V של הרסיבר שידליק אותם באופן יזום ולא להשתמש במצב האוטומטי שלהם שאני לא אוהב.
מישהו חיבר ככה את הסאבים שלו? אין לי מספיק יציאות טריגר ברסיבר, איך פותרים את זה?
ראיתי ברשת EMOTIVA ET-3 אבל אי אפשר להשיג בשום מקום.
נ.ב - כמובן שהעציץ לא יושב על הסאב
יש לי שלושה PB-1000, כרגע הם דלוקים כל הזמן כי במוד האוטומטי לוקח להם איזה שניה או שתיים להתניע וזה מעצבן אותי.
קראתי ברשת שבעצם אני יכול לחבר אותם לטריגר 12V של הרסיבר שידליק אותם באופן יזום ולא להשתמש במצב האוטומטי שלהם שאני לא אוהב.
מישהו חיבר ככה את הסאבים שלו? אין לי מספיק יציאות טריגר ברסיבר, איך פותרים את זה?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2488 פעמים
https://emotiva.com/products/et-309/05/2024 10:56emage כתב: שאלה לבעלי הסאבים המרובים -
...
כמי שעשה שימוש בזמנו במפצל הזה אני יכול להגיד שעושה את העבודה כשהוא תקין החליפו לי פעמיים ופעמיים חדל לתפקד אחרי פרק זמן .
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
פיצול של סאבים לא יתרום כלום לעומת סאב בודד. להיפך, ברוב המקרים זה רק יצור בעיות. אין שום טעם ביותר מסאב אחד אם לא אין כיול נפרד לכל סאב וניהול באסים. ה MINIDSP עושה עבודה טובה יותר מרוב הרסיברים אם יודעים לכייל.
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
המפצל הזה הוא רק לטריגר.10/05/2024 1:08יהלי ב כתב: פיצול של סאבים לא יתרום כלום לעומת סאב בודד. להיפך, ברוב המקרים זה רק יצור בעיות. אין שום טעם ביותר מסאב אחד אם לא אין כיול נפרד לכל סאב וניהול באסים. ה MINIDSP עושה עבודה טובה יותר מרוב הרסיברים אם יודעים לכייל....
אני עברתי מ-Paradigm Servo 15 ל-Arendal 1723 1S אחד ועכשיו יש לי כבר שניים.
הלכתי עם הארנדלים הסגורים כי רציתי משהו יותר הדוק ומדויק וגם כי הסלון שלי קטן אז הם מספיק קומפקטיים ונכנסים יפה בצידי הספה.
הארנדלים מחוברים ל-MINIDSP ומשם לאנתם 740.
כיילתי אותם כמיטב יכולתי דרך REW בעזרת סרטונים של Home Theater Gurus.
אני מקווה שעשיתי עבודה טובה
הלכתי עם הארנדלים הסגורים כי רציתי משהו יותר הדוק ומדויק וגם כי הסלון שלי קטן אז הם מספיק קומפקטיים ונכנסים יפה בצידי הספה.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
עריכה,12/05/2024 17:35sgrimbl כתב: אני עברתי מ-Paradigm Servo 15 ל-Arendal 1723 1S אחד ועכשיו יש לי כבר שניים.
...
סליחה כעת שמתי לב שאתה מכייל את הסאבים עם מיני DSP ו REW.
יפה ומעניין, מה גודל החלל
יש לי תמיד פומו כזה בראש שהכיול שלי יכול להיות יותר טוב אם אני רק אביא איש מקצוע
את הכיול של האנתם עשיתי בשלט רחוק עם מישהו ששלחתי לו את התוצאות והוא עשה את הקסם שלו.
הייתי מעדיף לעשות את כל הסיפור (גם הכיול של אנתם וגם הסאבים) עם מישהו שנמצא ריתי בחדר ויודע מה הוא עושה
את הכיול של האנתם עשיתי בשלט רחוק עם מישהו ששלחתי לו את התוצאות והוא עשה את הקסם שלו.
הייתי מעדיף לעשות את כל הסיפור (גם הכיול של אנתם וגם הסאבים) עם מישהו שנמצא ריתי בחדר ויודע מה הוא עושה