אתם יודעים שסטאר מוכרים בקרים של smart by bond שמתאימים לסטאר 7?
משם התקנתי פלאגין בhomebridge ויש לי שליטה מלאה על המאוורר בהומקיט והבקר תומך native בגוגל הום ואלקסה
dr0r כתב:
זה פשוט משדר IR. הרבה יותר זול לקנות ברודלינק, או UFO של Tuya. בכל מקרה, אם מישהו ישתמש בשלט יש אפשרות ליציאה מסנכרון.
...
הוא לא התכוון לשלט החכם של BOND שמשדר IR ו RF.
הוא התכוון לבקר של בונד שמחברים ישירות למאוורר והוא מתחבר ל- WIFI וגם קולט RF.
ככה אפשר לשלוט בו דרך הטלפון, HA וכו, הוא גם נותן פידבק חוזר (אתה יכול לדעת מה המצב של המאוורר והמנורה), וגם קולט ומעדכן את הפקודות של השלט המקורי (אם שינית בשלט, זה יתעדכן באפליקציה).
היי אשמח להתייחסות מי שמבין. אני קצת פחות בקיא במינוחים ובשמות הטכנולוגיים ולכן אם מישהו יוכל לפשט לי את התהליך אני אשמח.
הזמנתי מאוורר תקרה (ללא תאורה) לפי הספק, ניתן להפעיל את המאוורר רק מהשלט.
כלומר אחרי שחיברתי את המאוורר למתח, יש לי מפסק בקיר שיודע לתת מתח למאוורר (מתייחס אליו כמו תאורה) אלא, שאחרי שאני מדליק את המפסק המאוורר לא נדלק. לצורך הפעלתו צריך לעבוד עם השלט ולקבוע מהירות ואז כשמכבים את המאוורר ממתג שבקיר הוא מתכבה. אבל כשמרימים חזרה את המתג, המאוורר לא חוזר לאותה פעולה רק אחרי ששוב לוחצים על השלט.
אני רוצה שהמאוורר ידע לשמור את ההפעלה האחרונה שלו.
ניסיתי לקנות מסטאר רכיב שנקרא MEMORY אבל עדיין לא קיבלתי מענה ואני גם לא יודע איך להרכיב אותו.
מישהו יכול לומר לי איזה רכיב צריך לקנות ואולי לצרף קישור, אני רוצה שהרכיב יהיה טיפש לחלוטין, בלי שיתחבר לשום מערכת חכמה, פשוט לקבוע פעם אחת מהירות בשלט ואז רק לכבות ולהדליק מהקיר. תודה רבה לעונים.