עזרה בתוכנה לאימל
10/04/2024 10:16alkobi כתב: החלפתי מחשב
בקודם היה לי למטה תוכנה של אימיל שחברתי את חשבון גימל שלי
לא מוצא את זה במחשב החדש (מינדוס 10 פרו)
נכנס רק דרך דפדפן של גוגל
מאוד חסר לי
השמח לעזרה
מקווה שזה המקום...
קצת קשה לעזור כשאנחנו לא יודעים איזה תוכנת אימייל הייתה לך...
Batnun
.
Intel NUC 13 Extreme i9-13900K - 64GB - 2TB SSD
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
ולמה אתה לא מאמין שהוא מתכוון למשל לתוכנת מייל המובנית והנפוצה לשימוש של חבילת Office, ששמה בישראל Microsoft Outlook ?10/04/2024 14:05boubi כתב: תלחץ על "התחל" ותכתוב בחיפוש mail.
מאמין שאתה מתכוון לתוכנת מייל המובנית של ווינדוס שאליה חיברת את ג'ימייל...
נערך לאחרונה על ידי sys_admin ב 10/04/2024 15:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אולי כי מהמידע שמסר, ברור שהיתה לו תוכנת מייל ולא ברור אם בכלל היה אופיס מותקן?10/04/2024 15:36sys_admin כתב: ולמה אתה לא מאמין שהוא מתכוון למשל לתוכנת מייל המובנית והנפוצה לשימוש של חבילת Office, ששמה בישראל Microsoft Outlook ?...
הכי צפוי להניח שהשתמש בתוכנת המייל הכלולה במערכת ההפעלה, לאור החוסר במידע על מה היה מותקן במחשב.
10/04/2024 15:50Amir64 כתב: אולי כי מהמידע שמסר, ברור שהיתה לו תוכנת מייל ולא ברור אם בכלל היה אופיס מותקן?
הכי צפוי להניח שהשתמש בתוכנת המייל הכלולה במערכת ההפעלה, לאור החוסר במידע על מה היה מותקן במחשב....
במחשב החדש יש לו Windows 10, יתכן שבקודם היה לו Windows 7, שלא מגיע עם תוכנת אימייל...
Batnun
.
למרות ש @Amir64 ענה טוב יותר ממה שהייתי עונה אם הייתי מגיב לפניו, אז אני רק אוסיף שאני לומד מהטובים ביותר פה (אתה ביניהם, בלי ציניות).10/04/2024 15:36sys_admin כתב: ולמה אתה לא מאמין שהוא מתכוון למשל לתוכנת מייל המובנית והנפוצה לשימוש של חבילת Office, ששמה בישראל Microsoft Outlook ?
...
אז חשבתי לנחש בדיוק כמו שעשית פה:
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 5#p3250235
רק ששדרגתי את הניחוש לאמונה
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אתה מבין שלא ניתן לעזור לך בלי שתתן פרטים על מה היה לך, איך זה היה מוגדר ואיך הגדרת את התוכנה הנוכחית שלך?
אפילו להבין אם המיילים קיימים בחשבון הגוגל שלך כשאתה מתחבר דרך דפדפן אתה לא מספר
או אולי לומר אם אתה מצליח לשלוח ולקבל מיילים מהתוכנה ובאיזו צורת חיבור הגדרת בה?
אפילו להבין אם המיילים קיימים בחשבון הגוגל שלך כשאתה מתחבר דרך דפדפן אתה לא מספר
או אולי לומר אם אתה מצליח לשלוח ולקבל מיילים מהתוכנה ובאיזו צורת חיבור הגדרת בה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
נראה לי שאתה צריך סיוע של מישהו שמבין טיפה יותר. זה לא אמור לעבוד לך בלי שתגדיר את זה.
כמה המלצות:
1. כיום אין באמת סיבה לעבוד בג׳ימייל מחוץ לאפליקציית ג׳ימייל. פעם באמת היה נהוג להשתמש בתוכנת מייל כמו outlook או outlook express או thunderbird כי הממשק של Gmail לא היה כזה להיט. כיום הוא מאוד נוח ופשוט צריך להתרגל לזה. החסרון הוא שאי אפשר לעבוד offline כשאין חיבור רשת (גם לזה יש פיתרון).
2. אתה צריך לוודא שיש לך את ההגדרות בצד של ג׳ימייל תקינות.
https://support.google.com/a/answer/9003945?hl=en
שים לב ספציפית ל-app passwords, אתה צריך סיסמא מיוחדת לג׳ימייל.
3. אחרי שיש לך את הפרטים, יש במאמר הזה גם את ההגדרות איך להוסיף את החשבון ב-IMAP ל-outlook
4. עוד וידאו שאולי יעזור:
https://support.microsoft.com/en-us/off ... 46aa63eb5e
כמה המלצות:
1. כיום אין באמת סיבה לעבוד בג׳ימייל מחוץ לאפליקציית ג׳ימייל. פעם באמת היה נהוג להשתמש בתוכנת מייל כמו outlook או outlook express או thunderbird כי הממשק של Gmail לא היה כזה להיט. כיום הוא מאוד נוח ופשוט צריך להתרגל לזה. החסרון הוא שאי אפשר לעבוד offline כשאין חיבור רשת (גם לזה יש פיתרון).
2. אתה צריך לוודא שיש לך את ההגדרות בצד של ג׳ימייל תקינות.
https://support.google.com/a/answer/9003945?hl=en
שים לב ספציפית ל-app passwords, אתה צריך סיסמא מיוחדת לג׳ימייל.
3. אחרי שיש לך את הפרטים, יש במאמר הזה גם את ההגדרות איך להוסיף את החשבון ב-IMAP ל-outlook
4. עוד וידאו שאולי יעזור:
https://support.microsoft.com/en-us/off ... 46aa63eb5e
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

אתה רואה? עכשיו אחרי שהוא עשה את המהלך הבא שלו במשחק משעשע זה, ששמו הטלפון השבור, שהוא משחק איתנו כאן, אז אפשר כבר לראות שבסיבוב הקודם לא האמנת נכון וזה באמת היה Microsoft Outlook של MS Office כפי שכתבתי ולא Microsoft Mail, כפי שניסית לנחש או להאמין.10/04/2024 17:33boubi כתב: למרות ש @Amir64 ענה טוב יותר ממה שהייתי עונה אם הייתי מגיב לפניו, אז אני רק אוסיף שאני לומד מהטובים ביותר פה (אתה ביניהם, בלי ציניות).
אז חשבתי לנחש בדיוק כמו שעשית פה:
viewtopic.php?p=3250235#p3250235
רק ששדרגתי את הניחוש לאמונה
...
19/04/2024 17:46alkobi כתב: אני עובד לפי הסרטון
שהוא מבקש מימני לרשום את השם שיופיע לי בתוכנה (רשמתי את השם שלי) אני לחוץ התחבר
יוצאת לי שיגאה 80070490
תודה
ואני לא משחק יש לי באמת בעיה...
יצרת בג'ימייל סיסמה מיוחדת לאאוטלוק (App Password)?
Batnun
.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

אם לא היית משחק את איתנו את המשחק המשעשע זה, ששמו הטלפון השבור, אז לא היית נותן בצורה מדודה לנו כאן רמזים לא קשורים, שהמשתתפים בדיון היו צריכים לפענח רק על סמך ניחוש פרוע ביותר ולא מבוסס על כלום.19/04/2024 17:46alkobi כתב: אני עובד לפי הסרטון
שהוא מבקש מימני לרשום את השם שיופיע לי בתוכנה (רשמתי את השם שלי) אני לחוץ התחבר
יוצאת לי שיגאה 80070490
תודה
ואני לא משחק יש לי באמת בעיה...
ובמקרה שזה באמת הייתה בעיה שאתה מנסה לפתור, היית מגדיר את דברים הפשוטים שכבר הציעו לך.
ומדובר על שני שלבים פשוטים ביותר, שהם, אחד, זה לאפשר גישת IMAP במערכת של GMAIL ושניים, זה ליצור סיסמה במערכת זו, שתשמש אותך להתחברות עם לקוח מייל, במקרה שלך, ל OUTLOOK. בשלב הבא, היה נשאר לך באותו ה OUTLOOK רק להקליד את הכתובת מייל שלך של ה GMAIL ואת הסיסמה שיצרת בשלב הקודם לצורך ההתחברות של OUTLOOK. בזה היה מסתיים כל הסיפור.
כל הפרטים אלה מופעיים במדריך הפשוט שצירפו לך כאן לפני זה.