Arendal Sound - מי היבואן ?
היי,
אני מתעניין במוצרי arendalsound בייחוד ב-
1723 סאב V1
ו- 1723 MONITOR S THX
למישהו יש את המוצרים הללו ויכול לחוות דעה ?
מישהו יודע האם יש למוצרים הנ"ל יבואן רשמי בארץ ?
תודה מראש,
מאור
אני מתעניין במוצרי arendalsound בייחוד ב-
1723 סאב V1
ו- 1723 MONITOR S THX
למישהו יש את המוצרים הללו ויכול לחוות דעה ?
מישהו יודע האם יש למוצרים הנ"ל יבואן רשמי בארץ ?
תודה מראש,
מאור
נערך לאחרונה על ידי maorgr ב 17/02/2024 19:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
Re: arendalsound - מי היבואן
נמצאים בבניין מוזר קומה שנייה . אחלה רמקולים וסאבים ברמה משמועות למי שיש לו אותם .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
Re: arendalsound - מי היבואן
למה נתקעת בקומה שנייה ? המעלית עולה גבוה יותר17/02/2024 10:15עופרפולק כתב: נמצאים בבניין מוזר קומה שנייה . אחלה רמקולים וסאבים ברמה משמועות למי שיש לו אותם ....

3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
טוב, מבאס מאד אבל הם לא עונים בטלפון.
היה לי שישי פנוי אז נסעתי לנתניה כי היה כתוב בגוגל שהם פתוחים.
הבניין המוזר והנטוש שם, אבל אין סימני חיים או כיתוב של סינמארט,
2 האנשים היחידים בבניין לא ידעו להגיד כלום על רמקולים הופתעו מהשאלה בכלל.
קיצר סתם שרפתי שישי, ואם זה היבואן אז זה לא נותן לי בטחון לקנות רמקולים נישה שהם מביאים...
הבניין המוזר והנטוש שם, אבל אין סימני חיים או כיתוב של סינמארט,
2 האנשים היחידים בבניין לא ידעו להגיד כלום על רמקולים הופתעו מהשאלה בכלל.
קיצר סתם שרפתי שישי, ואם זה היבואן אז זה לא נותן לי בטחון לקנות רמקולים נישה שהם מביאים...
נערך לאחרונה על ידי emage ב 22/03/2024 16:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מציע לא למהר להסיק מסקנות מהר מידי .22/03/2024 13:32emage כתב: טוב, מבאס מאד אבל הם לא עונים בטלפון.
הבניין המוזר והנטוש שם, אבל אין סימני חיים או כיתוב של סינמארט, 2 האנשים היחידים בבניין לא ידעו להגיד כלום על רמקולים הופתעו מהשאלה בכלל.
קיצר סתם שרפתי שישי, ואם זה היבואן אז זה לא נותן לי בטחון לקנות רמקולים נישה שהם מביאים......
אחלה יבואן ואחלה שרות ואחלה חברה אין לי מושכ מדוע היה סגור אבל מציע שתרים לו טלפון.
דן 0547979982
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
אני לא פוסל שום דבר ושמעתי רק דברים טובים על החברה ועל הרמקולים, אבל אני כן משתף את ההתרשמות שלי בינתיים.
זה המספר שיש בגוגל, ניסיתי אתמול והיום ללא מענה.
נסעתי לכתובת של סינמארט באתר / גוגל (התרופה 14, נתניה). רוב הבניין נטוש, אין שום שילוט או רמז בנוגע לסינמארט בשום מקום.
עליתי ברגל את כל הקומות, נכנסתי לאיזה 2 משרדים שלא הבינו על מה אני מדבר (רמקולים? אין פה רמקולים, לא שמענו על כזה דבר).
כאמור, זה לא אומר כלום מלבד אנקדוטה (אולי הוא בחופש עם המשפחה לפורים? אולי הוא בהתקנה אצל לקוח?),
בכל מקרה, זה לא משקיט את החששות שלי.
גם ככה מדובר ברמקולים שאפשר לקנות רק אצלו, אין מחירים באתר (כלומר יש לינקים אבל הם שבורים).
אם מחר הוא נעלם - אין שירות, אין חלקי חילוף, אין עם מי לדבר...
מה שכן, מסתבר שזה *ממש קרוב* לרכבת ככה שיש סיכוי שעוד אתן צ'אנס לבקר שם שוב.
זה המספר שיש בגוגל, ניסיתי אתמול והיום ללא מענה.
נסעתי לכתובת של סינמארט באתר / גוגל (התרופה 14, נתניה). רוב הבניין נטוש, אין שום שילוט או רמז בנוגע לסינמארט בשום מקום.
עליתי ברגל את כל הקומות, נכנסתי לאיזה 2 משרדים שלא הבינו על מה אני מדבר (רמקולים? אין פה רמקולים, לא שמענו על כזה דבר).
כאמור, זה לא אומר כלום מלבד אנקדוטה (אולי הוא בחופש עם המשפחה לפורים? אולי הוא בהתקנה אצל לקוח?),
בכל מקרה, זה לא משקיט את החששות שלי.
גם ככה מדובר ברמקולים שאפשר לקנות רק אצלו, אין מחירים באתר (כלומר יש לינקים אבל הם שבורים).
אם מחר הוא נעלם - אין שירות, אין חלקי חילוף, אין עם מי לדבר...
מה שכן, מסתבר שזה *ממש קרוב* לרכבת ככה שיש סיכוי שעוד אתן צ'אנס לבקר שם שוב.
הבנת איפה זה?
לגבי האתר שלהם, מצד אחד לוק יוקרתי, מצד שני תרגום חצי משויף של טקסטים מאתר ארנדל, כשהלינק המוצע למחירים ואופציות רכישה מוביל לשום מקום.
2. אתר החברה ארנדל מציע משלוח לכל העולם, להבדיל מהמון חברות אמריקאיות/אירופאיות שממש לא בעניין של להיכנס למשלוחי גלובל, גם לא אמזון לצערנו, כשמדובר במוצרים יקרים וכבדים. המחיר שהיבואן מציע יותר משתלם מלקנות ישירות מהיצרן?
3. כשבאתר כתוב
All-inclusive pricing to Israel. No additional expenses.
Express shipping, taxes, and customs are included,
זה כולל גם מע"מ ושאר עמלות והפתעות שנתב"ג/מע"מ עלול לדרוש אם החבילה - הגם ככה גדולה וכבדה - עוצרת לבחינה מדוקדקת?
4. תהייה אחרונה, מעניין אם ההבדל במחיר מוצדק (אני יודע שזה נושא רגיש יותר מרגישות של רמקול hifi. מבחינתי כלא אודיופיל חסר מערכת מקצועית על מלא, הכוונה האישית היא 'האם אני אזהה את ההבדל ברמה של לשלם פי כמה עבור התועלת היחסית'. אינדבדואלי) בין סדרת 1961 ל 1723. לא שמעתי אף אחת מהן, אז אין לי מושג. רואה את ההבדלים בנתונים שמפורטים בפירוט טוב באתר, בין השאר גודל פיזי, משקל, רגישות ועוד. ההפרש במחיר כאמור משמעותי: 1540$ לזוג רצפתיים (1961 tower) באאוטלט באתר כרגע, ו-4600$ למקביליהם מסדרת 1723. פי 3
לגבי האתר שלהם, מצד אחד לוק יוקרתי, מצד שני תרגום חצי משויף של טקסטים מאתר ארנדל, כשהלינק המוצע למחירים ואופציות רכישה מוביל לשום מקום.
2. אתר החברה ארנדל מציע משלוח לכל העולם, להבדיל מהמון חברות אמריקאיות/אירופאיות שממש לא בעניין של להיכנס למשלוחי גלובל, גם לא אמזון לצערנו, כשמדובר במוצרים יקרים וכבדים. המחיר שהיבואן מציע יותר משתלם מלקנות ישירות מהיצרן?
3. כשבאתר כתוב
All-inclusive pricing to Israel. No additional expenses.
Express shipping, taxes, and customs are included,
זה כולל גם מע"מ ושאר עמלות והפתעות שנתב"ג/מע"מ עלול לדרוש אם החבילה - הגם ככה גדולה וכבדה - עוצרת לבחינה מדוקדקת?
4. תהייה אחרונה, מעניין אם ההבדל במחיר מוצדק (אני יודע שזה נושא רגיש יותר מרגישות של רמקול hifi. מבחינתי כלא אודיופיל חסר מערכת מקצועית על מלא, הכוונה האישית היא 'האם אני אזהה את ההבדל ברמה של לשלם פי כמה עבור התועלת היחסית'. אינדבדואלי) בין סדרת 1961 ל 1723. לא שמעתי אף אחת מהן, אז אין לי מושג. רואה את ההבדלים בנתונים שמפורטים בפירוט טוב באתר, בין השאר גודל פיזי, משקל, רגישות ועוד. ההפרש במחיר כאמור משמעותי: 1540$ לזוג רצפתיים (1961 tower) באאוטלט באתר כרגע, ו-4600$ למקביליהם מסדרת 1723. פי 3

התנסית בקנייה כזאת?22/03/2024 20:12ride כתב: כמו שנאמר ניתן לרכוש ישר מהאתר של היצרן. אספקה מהמירה בטירוף. לא צריכים מתווכים...
אם כן אשמח לשמוע אם מעבר לתשלום באתר, היו הוצאות נלוות שקשורות במשלוח, ביטוח, מע"מ וכו'. נראה לי מוזר שיש מחיר גלובלי לכל העולם בלי קשר לעלות המיסים המשתנה בכל מדינה.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
כנראה זה לא לכול אחד זה כמו פרארי אתה לא רואה פרסומות או דחיפה של היבואן כמו svs . כנראה דן או לא יודע מי שם אומר לעצמו מי שיקנה טוב מי שלא לא . וגם המחיר אולי לא לכול אחד .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
הבן אדם סך הכל רצה לשמוע את הרמקולים, מגיע לכתובת ואף אחד שם לא יודע במה מדובר. נשמע כמו סצינה מסרט מתח24/03/2024 10:54עופרפולק כתב: כנראה זה לא לכול אחד זה כמו פרארי אתה לא רואה פרסומות או דחיפה של היבואן כמו svs . כנראה דן או לא יודע מי שם אומר לעצמו מי שיקנה טוב מי שלא לא . וגם המחיר אולי לא לכול אחד ....
יכול להיות אולי זה בניין גדול, אולי הם חדשים שם אז לא מכירים כל אחד, הכל אפשרי. אבל גם אני הייתי חושב שזה קצת משונה.
אין טלפון נייד של דן נגר כדי שיוכל לברר ישירות מולו?
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
באמת סרט מתח 
צריך לתאם מול דן לביקור, זו לא חנות "רגילה" שפתוחה ומגיעים(לא יודע טוב או רע).
כפי שציינו מעליי, לחברה יש שירות מכירה ישירה עם שירות מצוין ואחריות ארוכה.

צריך לתאם מול דן לביקור, זו לא חנות "רגילה" שפתוחה ומגיעים(לא יודע טוב או רע).
כפי שציינו מעליי, לחברה יש שירות מכירה ישירה עם שירות מצוין ואחריות ארוכה.
טוב, לצערי אני נושא בשורות לא כל כך טובות.
דיברתי עם דן היום בטלפון, באמת בחור נחמד מאד, עושה רושם של אחלה בנאדם.
-אבל-
הוא אמר שאין להם יותר ארנדלים בתצוגה, יש מלאי מצומצם של חלק מהדגמים אבל הם הפסיקו לייבא אותם לארץ.
למשל אני התעניינתי במוניטורים/סנטר (לשדרג שלישיה קדמית כרגע ובעתיד את האחוריים) אבל אין בכלל במלאי.
-אבל-
הוא אמר שאין להם יותר ארנדלים בתצוגה, יש מלאי מצומצם של חלק מהדגמים אבל הם הפסיקו לייבא אותם לארץ.
למשל אני התעניינתי במוניטורים/סנטר (לשדרג שלישיה קדמית כרגע ובעתיד את האחוריים) אבל אין בכלל במלאי.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
נכון, לצערי... רציתי לבחון אצלי 1723 TOWER S THX25/03/2024 14:04emage כתב: טוב, לצערי אני נושא בשורות לא כל כך טובות.
-אבל-
למשל אני התעניינתי במוניטורים/סנטר (לשדרג שלישיה קדמית כרגע ובעתיד את האחוריים) אבל אין בכלל במלאי....
או לפחות להגיע להתרשמות, אבל אז נודע לי שהמלאי מצומצם עקב הפסקת היבוא של ארנדל, אז הנחתי שאהיה מוגבל ברכישה אם וכאשר ארצה לרכוש, ויתרתי והמשכתי קדימה
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L