yamaha rxv 2090 עושה בעיות בהדלקה *עדכון למי שמעוניין. בעיה נמצאה*
*הבעיה נמצאה. מסתבר שהיו הלחמות שניתקו כנראה בגלל הזמן, מה שמנע מהרסיבר להדלק לפעמים, וגרם לכיבוי בפעמים אחרות.
לאחרונה הרסיבר החליט שהוא לפעמים נדלק ולפעמים לא. כשהוא נדלק הוא עובד רגיל ואז נכבה לבד אחרי זמן מה.
אם הוא מקבל מכה אפילו חלשה, הוא נכבה מיד.
לעיתים כשהוא כן נדלק, הוא מוציא סאונד רק לצד שמאל, ואו שהוא לא מוציא שום סאונד אלא רק רעש של היסס חלש.
לאחרונה הרסיבר החליט שהוא לפעמים נדלק ולפעמים לא. כשהוא נדלק הוא עובד רגיל ואז נכבה לבד אחרי זמן מה.
אם הוא מקבל מכה אפילו חלשה, הוא נכבה מיד.
לעיתים כשהוא כן נדלק, הוא מוציא סאונד רק לצד שמאל, ואו שהוא לא מוציא שום סאונד אלא רק רעש של היסס חלש.
נערך לאחרונה על ידי ash_did ב 25/06/2024 14:19, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3718
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 852 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
Re: yamaha rxv 2090 עושה בעיות בהדלקה
Walla.......
אין ספק שיש בעיית מגעים. אחרי כל כך הרבה שנים הרבה מאוד הלחמות יכולות להשתחרר ורכיבים כאלה ואחרים לא מתפקדים כמו חדשים.
לא יודע אם שווה תיקון.
לא יודע אם שווה תיקון.
ובכ"ז !
שווה לפנות עם ימהה למומחים שתקנו לי רסיבר ימהה , שעד שהגעתי אליהם (אחרי ניסיון כושל של היבואן), חשבתי לוותר כי אינו ניתן לתיקון:
http://www.g-w.co.il/
שווה לפנות עם ימהה למומחים שתקנו לי רסיבר ימהה , שעד שהגעתי אליהם (אחרי ניסיון כושל של היבואן), חשבתי לוותר כי אינו ניתן לתיקון:
http://www.g-w.co.il/
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2488 פעמים
ג.ו אחלה מעבדה16/03/2024 8:25rosenyo כתב: ובכ"ז !
http://www.g-w.co.il/...

3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
השאלה באיזו עלות. AVR ישן כמו הימאהה היום שווה אולי 300 שקל. מצד שני חדש זה כמה אלפים.16/03/2024 8:25rosenyo כתב: ובכ"ז !
http://www.g-w.co.il/...
Jack of some trades, master of none
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7393
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 501 פעמים
הספק כוח הלך לך במגבר . ואם עד היום לא תיקנת או החלפת אותו לפני כמה שנים אז אצלך זה שיא עולמי לספק כוח
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
מגבר מעולה,היה לי את ה2092!
עד היום עובד,מכשירים מצויינים.
יפנים.
עד היום עובד,מכשירים מצויינים.
יפנים.
מדובר ברסיבר בן 7 שנים.16/03/2024 13:52Avi_Dagan כתב: השאלה באיזו עלות. AVR ישן כמו הימאהה היום שווה אולי 300 שקל. מצד שני חדש זה כמה אלפים....
תוקן ב 300 ש"ח
אתה מחדש לי, כי יש המון בני יותר שנים ועובדים מצויין. גם הוא עבד מצויין עד לפני שבוע. העניין הוא שהוא נכבה גם מתזוזה פיזית. וכשהוא מסרב להדלק, אז הריליי בכלל לא רוצה 'להיתפס'. הוא נכבה באותה שניה יחד עם לחיצת ההדלקה.16/03/2024 14:59עופרפולק כתב: הספק כוח הלך לך במגבר . ואם עד היום לא תיקנת או החלפת אותו לפני כמה שנים אז אצלך זה שיא עולמי לספק כוח...
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
זו לא בעיה של ספק כח.16/03/2024 19:04ash_did כתב: אתה מחדש לי, כי יש המון בני יותר שנים ועובדים מצויין. גם הוא עבד מצויין עד לפני שבוע. העניין הוא שהוא נכבה גם מתזוזה פיזית. וכשהוא מסרב להדלק, אז הריליי בכלל לא רוצה 'להיתפס'. הוא נכבה באותה שניה יחד עם לחיצת ההדלקה....
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
אפשר להעריך שהבעיה היא התיישנות של רכיבים, שדורשים החלפה....
אם הבעיה היתה בספק הכח, התופעה היתה קבועה, ולא לפעמים עובד, לפעמים לא.
זה כמו רכב ישן רכב בן 30 גומיה קרועה יבשה בלויה תחליף אותה, קרוב לוודאי כל הגומיות ברכב דורשות החלפה גומי זה גומי, כי הזמן עושה את שלו, בא לך לא להחליף ולהמשיך כמו שהוא תמשיך, אספנות הובי אהבה שלך, תשקיע אם לא אל תחזיק, רסיבר, בא לך לשים 500 על תיקון פלסטר ולסחוב איתו עד שימות, בבקשה,בא לך לשים 3 אלף שיפוץ על הרסיבר כי קבל זה קבל והוא מתייבש/נגמר/מת בבקשה אם לא, לפח.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7393
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 501 פעמים
רוב הימהה באותם שנים היו בבעיה העיקרית ספק כוח . בגלל זה עברתי לחברה אחרת . יכול להיות שבחמש שנים אחרונות הם שמו ספק יותר טוב .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
אתה מדבר על ימאה של שנות ה 90, ממש לא, ימאהה של פעם במיוחד הם כמו טויוטה, בזמן שהדנונים הרמן חרדון, אונקיו הכל לפירוקיות, הם עוד עובדים ואפשר למצא גם בלוחות, כאמור לכל דבר יש את הזמן שלו בסופו של יום מכשיר שעבד 30 שנה לא הולך ברגל.
תהנה ותתחדש עזוב אותך שטויות.
תהנה ותתחדש עזוב אותך שטויות.
הבעיה נמצאה. מסתבר שהיו הלחמות שניתקו כנראה בגלל הזמן, מה שמנע מהרסיבר להדלק לפעמים, וגרם לכיבוי בפעמים אחרות.20/03/2024 9:43Moshe984 כתב: אתה מדבר על ימאה של שנות ה 90, ממש לא, ימאהה של פעם במיוחד הם כמו טויוטה, בזמן שהדנונים הרמן חרדון, אונקיו הכל לפירוקיות, הם עוד עובדים ואפשר למצא גם בלוחות, כאמור לכל דבר יש את הזמן שלו בסופו של יום מכשיר שעבד 30 שנה לא הולך ברגל.
תהנה ותתחדש עזוב אותך שטויות....