מה עדיף | סלקום טיוי , סטינג טיוי או יס פלוס
היי! אני צריך את עזרתכם , אמא שלי התייעצה איתי על לעבור מיס לחברה אחרת (אנחנו לקוחות שלהם כבר הרבה שנים) כי החבילה יקרה מידיי ויש בה הרבה ערוצים שאנחנו לא צופים בהם.
כרגע אנחנו משתמשים ב6 סטרימרים (2 של יס , 3 של שיאומי וטלויזיה חכמה של TCL)
רציתי להתייעץ עם חברי הפורום , איזה חברה עדיפה - יס פלוס , סטינג טיוי , סלקום טיוי או פרטנר טיוי. Free TV ונקסט / הוט הן לא אופציות.
הדברים הכי חשובים זה כמות המכשירים שאפשר לחבר בו זמנית , כמות התוכן ואיכות השידורים .
תודה מראש!
כרגע אנחנו משתמשים ב6 סטרימרים (2 של יס , 3 של שיאומי וטלויזיה חכמה של TCL)
רציתי להתייעץ עם חברי הפורום , איזה חברה עדיפה - יס פלוס , סטינג טיוי , סלקום טיוי או פרטנר טיוי. Free TV ונקסט / הוט הן לא אופציות.
הדברים הכי חשובים זה כמות המכשירים שאפשר לחבר בו זמנית , כמות התוכן ואיכות השידורים .
תודה מראש!
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4772
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
כמות התוכן חשובה ומצד שני יש הרבה ערוצים שאתם לא משתמשים. אז איך נדע ?
מבחינת איכות, Free TV שלא אופציה כרגע הכי טובים.
פרטנר בעייני ממשק זוועה. סלקום איכות דומה לפרטנר וממשק נוח יותר.
לדעתי אם לא צופים בספורט אין סיבה לשלם על טלוויזיה לינארית, אבל זו כנראה רק דעתי
לדעתי אם לא צופים בספורט אין סיבה לשלם על טלוויזיה לינארית, אבל זו כנראה רק דעתי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
מבחינת תכנים
1. סטינג - זה יס, פשוט גרסא ״רזה״ יותר. אלה אותם תכנים, רק פחות ערוצים ואופציות.
2. סלקום - הכי קרוב ליס מבחינת היצע תוכן.
3. הוט - כנראה לא יהיה לך יותר זול
4. נקסט - די דומה להוט אבל הגרסא המוזלת. סוגי התכנים די שונים ואני חושב שמיועדים לקהלים מאוד שונים מהפיס וסלקום. כלומר, אם אהבתם את התכנים של יס, כנראה פחות תתחבר להוט/נקסט וההיפך.
5. פרטנר. זול אבל מבחינתי לפחות, עם הכי פחות תוכן מעניין.
6. פרי. לא באמת יצא לי לבחון, חוץ מתקופת הנסיון שלהם. חושב שזה די דומה לפרטנר (קרי: פחות תכנים) ממוקדי RGE אז יש הרבה תכנים מקשת/ספורט ונראה שגם משקיעים בלא מעט תכני מקור - הופעות מוזיקה וסטנדאפ.
1. סטינג - זה יס, פשוט גרסא ״רזה״ יותר. אלה אותם תכנים, רק פחות ערוצים ואופציות.
4. נקסט - די דומה להוט אבל הגרסא המוזלת. סוגי התכנים די שונים ואני חושב שמיועדים לקהלים מאוד שונים מהפיס וסלקום. כלומר, אם אהבתם את התכנים של יס, כנראה פחות תתחבר להוט/נקסט וההיפך.
6. פרי. לא באמת יצא לי לבחון, חוץ מתקופת הנסיון שלהם. חושב שזה די דומה לפרטנר (קרי: פחות תכנים) ממוקדי RGE אז יש הרבה תכנים מקשת/ספורט ונראה שגם משקיעים בלא מעט תכני מקור - הופעות מוזיקה וסטנדאפ.
טעות שלי , הכוונה שלי הייתה שכמות התוכן בVOD חשובה06/03/2024 9:23ChinggisKhan כתב: כמות התוכן חשובה ומצד שני יש הרבה ערוצים שאתם לא משתמשים. אז איך נדע ?
לדעתי אם לא צופים בספורט אין סיבה לשלם על טלוויזיה לינארית, אבל זו כנראה רק דעתי...
מבחינת התכנים , אני אישית אוהב את הסדרות של הוט אבל הבעיה היא ההורים שלי , הם לא רוצים להתחבר לשום דבר שקשור להוט אחרי מה שעברנו איתם כשהיינו מחוברים לאינטרנט שלהם , אז NEXT או הוט לא אופציה06/03/2024 9:24oferlaor כתב: מבחינת תכנים
6. פרי. לא באמת יצא לי לבחון, חוץ מתקופת הנסיון שלהם. חושב שזה די דומה לפרטנר (קרי: פחות תכנים) ממוקדי RGE אז יש הרבה תכנים מקשת/ספורט ונראה שגם משקיעים בלא מעט תכני מקור - הופעות מוזיקה וסטנדאפ....
מה שהכי חשוב כרגע זה מספר המכשירים שאפשר לחבר בו זמנית
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מבחינת סטינג מול YES - בתור אחד שהיה לו את שניהם אני לא חושב שהפער במחיר (פי 2 ל YES) שווה את הכסף.
התוכן בסטינג עצום ובהחלט מספיק.
בשניהם ניתן לחבר 5 סטרימרים/טלויזיות
התוכן בסטינג עצום ובהחלט מספיק.
בשניהם ניתן לחבר 5 סטרימרים/טלויזיות
לא נראה לי בינתים שאפשר על לשלם פחות כסף אז לקבל יותר תכנים לצפיה, כי קבלת תכנים לצפיה עולה לחברה הרבה כסף.
הכי הרבה תכנים יס,
הכי זול במחיר פרי טיוי,
נכון לעכשיו אין בחברות טלוויזיה רב ערוצית בישראל הרבה מאוד תכני 4K,
אם חשוב לך איכות צפיה של 4K אז ביס בסרטים זה רק דרך הלווין אבל זה רק בערך חצי מכמות סרטים שהם לא באיכות 4K, או שתתחבר לנטפליקס ישראל, ואו דיסני פלוס ישראל, או שתחכה ששירות מקס יגיע לישראל.
לדעתי אם אתה רוצה אמצע, כלומר יותר תכנים ויותר זול במחיר אז, נקסט טיוי, או סלקום, או סטינג פלוס.
אפשר למסות להשתמש ב VPN מקצועי לצפיה בתכנים בחוץ לארץ, אבל זה יכול לעלות כל חודש עוד כסף, אולי 20 שקל כל חודש.
הכי הרבה תכנים יס,
הכי זול במחיר פרי טיוי,
נכון לעכשיו אין בחברות טלוויזיה רב ערוצית בישראל הרבה מאוד תכני 4K,
אם חשוב לך איכות צפיה של 4K אז ביס בסרטים זה רק דרך הלווין אבל זה רק בערך חצי מכמות סרטים שהם לא באיכות 4K, או שתתחבר לנטפליקס ישראל, ואו דיסני פלוס ישראל, או שתחכה ששירות מקס יגיע לישראל.
לדעתי אם אתה רוצה אמצע, כלומר יותר תכנים ויותר זול במחיר אז, נקסט טיוי, או סלקום, או סטינג פלוס.
אפשר למסות להשתמש ב VPN מקצועי לצפיה בתכנים בחוץ לארץ, אבל זה יכול לעלות כל חודש עוד כסף, אולי 20 שקל כל חודש.
אם ההורים רואים את ערוצי הספורט והילדים אין תחרות ל-Free TV (מחיר של 39/54 ש"ח ל-2/5 צפיות במקביל).
אבל בהנחה וזה לא הדברים שמעניינים אותם סטינג TV מציעים חבילות סבירות לזמן קצר (39/59 ש"ח) וקצת יותר יקרות לשנה (59/79 ש"ח).
איכות הצפיה בסטינג וב-Free גבוהה, בסלקום ובפרטנר פחות.
אבל בהנחה וזה לא הדברים שמעניינים אותם סטינג TV מציעים חבילות סבירות לזמן קצר (39/59 ש"ח) וקצת יותר יקרות לשנה (59/79 ש"ח).
איכות הצפיה בסטינג וב-Free גבוהה, בסלקום ובפרטנר פחות.
נערך לאחרונה על ידי em28 ב 08/03/2024 14:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם אני לא טועה, יש בפרי טיוי וביס פלוס יש הכי הרבה 7 מכשירים.06/03/2024 20:17ndpp כתב: דבר ראשון תודה לכל מי שענה!
דבר שני , הבעיה הכי גדולה כרגע היא כמות המכשירים שאפשר לחבר בו זמנית , כי לפי מה שאני רואה אין עוד שירות שאפשר להשתמש בו ב6 מכשירים...
- oris74
- חבר במועדון HT

יש הבדל בין מכשירים (ממירים / סטרימרים / טלויזיות חכמות) ובין שימוש בניידים כמו בטאבלטים / טלפונים.06/03/2024 20:17ndpp כתב: דבר ראשון תודה לכל מי שענה!
דבר שני , הבעיה הכי גדולה כרגע היא כמות המכשירים שאפשר לחבר בו זמנית , כי לפי מה שאני רואה אין עוד שירות שאפשר להשתמש בו ב6 מכשירים...
לא מכיר חברה שנותנת יותר מ 5 מכשירים (+ 2-3 ניידים)
ביס פלוס יס, 7 סטרימרים, 5 ניידים.07/03/2024 20:25oris74 כתב: יש הבדל בין מכשירים (ממירים / סטרימרים / טלויזיות חכמות) ובין שימוש בניידים כמו בטאבלטים / טלפונים.
לא מכיר חברה שנותנת יותר מ 5 מכשירים (+ 2-3 ניידים)...
- oris74
- חבר במועדון HT

- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
תוסיפו עוד אחד לאוסף...
וואלה פייבר על גבי תשתית הוט עם התכנים של הוט שזה בעצם נקסט בתחפושת וב300Mb יותר זול מנקסט.
https://fiber.walla.co.il/
וכן, ברור לי שפותח השרשור לא מעוניין בכל מה שקשור להוט.
וואלה פייבר על גבי תשתית הוט עם התכנים של הוט שזה בעצם נקסט בתחפושת וב300Mb יותר זול מנקסט.
https://fiber.walla.co.il/
וכן, ברור לי שפותח השרשור לא מעוניין בכל מה שקשור להוט.