משלוח שהגיע ל-USHOPS ללא שם חנות
-
RoiBenMoshe
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
קיבלתי הודעה מהאתר USHOPS שהגיעה חבילה על שמי למחסן שלהם ושאני צריך להעלות חשבונית.
העניין הוא כזה, לא זכור לי כלל שהזמנתי משהו דרכם (אני לא מזמין דרך חברות כאלו אלא ישירות לארץ).
בתיאור החנות נרשם "חנות לא מזוהה".
ביקשתי מהם שיבדקו את החבילה ויאמרו לי מאיפה הגיעה, והתשובה הייתה - "שם החנות המקורי היה נכון".
מכיוון שאין שם שירות לקוחות נורמלי ואין סיכוי להשיג מהם מידע נוסף, מה אתם מציעים לי לעשות?
תודה.
קיבלתי הודעה מהאתר USHOPS שהגיעה חבילה על שמי למחסן שלהם ושאני צריך להעלות חשבונית.
העניין הוא כזה, לא זכור לי כלל שהזמנתי משהו דרכם (אני לא מזמין דרך חברות כאלו אלא ישירות לארץ).
בתיאור החנות נרשם "חנות לא מזוהה".
ביקשתי מהם שיבדקו את החבילה ויאמרו לי מאיפה הגיעה, והתשובה הייתה - "שם החנות המקורי היה נכון".
מכיוון שאין שם שירות לקוחות נורמלי ואין סיכוי להשיג מהם מידע נוסף, מה אתם מציעים לי לעשות?
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78765
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
נסה להעלות להם קובץ pdf שבו יש רק את הפרטים שלך. אם זה יתקע לפחות ידעו ליצור איתך קשר.
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 290
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
רגע, קבלת הודעה על משלוח שאין לך מושג מי הזמין, על שמך כביכול, ללא שם של חנות וללא מזהים נוספים
האם זה לא חשוד בעיינך? תתעלם ותמשיך הלאה
האם זה לא חשוד בעיינך? תתעלם ותמשיך הלאה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78765
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
כמה אפשרויות
1. זה לא חבילה שלך. הם טעו בסיווג ותייגו אותך בטעות
2. השולח שלח איזה אבן וחייב אותך. תבדוק באשראי אם אין לך חיוב לא מוכר מארה״ב.
2. השולח שלח איזה אבן וחייב אותך. תבדוק באשראי אם אין לך חיוב לא מוכר מארה״ב.
-
RoiBenMoshe
- חבר שרק התחיל

העניין הוא שהם לא מפסיקים לשלוח התראות. הגעתי כבר לרביעית...21/02/2024 17:30Adigaforever כתב: רגע, קבלת הודעה על משלוח שאין לך מושג מי הזמין, על שמך כביכול, ללא שם של חנות וללא מזהים נוספים
האם זה לא חשוד בעיינך? תתעלם ותמשיך הלאה...
-
RoiBenMoshe
- חבר שרק התחיל

העלתי להם PDF עם הפרטים שלי. תודה.21/02/2024 17:00oferlaor כתב: נסה להעלות להם קובץ pdf שבו יש רק את הפרטים שלך. אם זה יתקע לפחות ידעו ליצור איתך קשר....
-
RoiBenMoshe
- חבר שרק התחיל

לגבי סעיף 1, איך אני מוריד אותם ממני?21/02/2024 20:57oferlaor כתב: כמה אפשרויות
2. השולח שלח איזה אבן וחייב אותך. תבדוק באשראי אם אין לך חיוב לא מוכר מארה״ב....
2. לא מצאתי איזשהו חיוב
-
RoiBenMoshe
- חבר שרק התחיל

לדעתי לפני המון שנים פתחתי חשבון שם. רק בשביל לבדוק. לא ממש להזמין.21/02/2024 22:26mrraz111 כתב: אולי כבר השתמשת פעם בשירותם והכתובת מוגדרת באמזון או חנות אחרת והשתמשו בה למשלוח אליך...
אני לא מזמין דרכם אף פעם. אני מזמין תמיד ישירות. אם אין אפשרות כזו אז אני לא מזמין.