חיבור הרד דיסק לממיר האנדרואיד של יס
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אני לא מקצוען אבל מהיכרות וניסיון עם חברות כמו יס הן חוסמות את האפשרות הזו (אם היתה קיימת מלכתחילה). אתה יכול לגלות בעצמך בדרך פשוטה מאד, חבר כונן נייד ותראה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אז ככל הנראה וכפי שכתבתי האפשרות הזו חסומה. אבל אולי מקצוען אמיתי יוכל לעזור לך בקשר לעקיפה של זה, או משהו כזה.01/02/2024 17:00danitamir כתב: הוא מזהה את הכונן ושואל האם להשתמש בו כאחסון המכשיר? ולא מראה לי את תוכנו...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
אולי באמת YES חוסמים (אין לי מכשיר YES+ כדי לודא) - אבל בעבר נתקלתי בבעיה דומה בחיבור דיסק חיצוני לMi-Box דרך הUSB - הוא לא זיהה את הקבצים שהיו במכשיר.
הבעיה אצלי נפתרה על ידי פרמוט של הדיסק החיצוני (המי בוקס לא אהב את הפורמט של הדיסק ולאחר הפרמוט יכולתי להעביר קבצים לדיסק ולחבר למי בוקס והוא זיהה אותם).
אם אתה מנסה זאת - כמובן תגבה את הקבצים בPC לפני שאתה מפרמט את הדיסק החיצוני כדי שתוכל להעביר אותם חזרה לדיסק אחרי הפרמוט).
אבל שוב, לא ביצעתי את זה על הסטרימר של YES ולכן לא יודע אם זו אכן בעיית תאימות או חסימה.
(אשמח לדעת אם הודעה זו פתרה את הבעיה - גם עבור משתמשים עתידיים שיגיעו לשרשור זה)
הבעיה אצלי נפתרה על ידי פרמוט של הדיסק החיצוני (המי בוקס לא אהב את הפורמט של הדיסק ולאחר הפרמוט יכולתי להעביר קבצים לדיסק ולחבר למי בוקס והוא זיהה אותם).
אם אתה מנסה זאת - כמובן תגבה את הקבצים בPC לפני שאתה מפרמט את הדיסק החיצוני כדי שתוכל להעביר אותם חזרה לדיסק אחרי הפרמוט).
אבל שוב, לא ביצעתי את זה על הסטרימר של YES ולכן לא יודע אם זו אכן בעיית תאימות או חסימה.
(אשמח לדעת אם הודעה זו פתרה את הבעיה - גם עבור משתמשים עתידיים שיגיעו לשרשור זה)