NVIDIA SHIELD בחיבור עם סאונדבר SAMSUNG Q70T לא משמיע סאונד
-
esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
- נתן תודות: 328 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
שלום לכולם,
רכשתי NVIDIA SHIELD וחיברתי אותו ליציאת הHDMI IN של הסאונדבר SAMSUNG Q70T כאשר הסאונדבר מחובר בARC לטלויזיה SAMSUNG 6400 די ישנה, במצב הזה - לא נשמע סאונד בכלל.
נאלצתי לעקוף כרגע את הסאונדבר ולחבר את הSHIELD ישירות לטלויזיה על מנת שיהיה שמע.
למישהו יש רעיון איך להתמודד עם זה?
תודה מראש לעוזרים.
רכשתי NVIDIA SHIELD וחיברתי אותו ליציאת הHDMI IN של הסאונדבר SAMSUNG Q70T כאשר הסאונדבר מחובר בARC לטלויזיה SAMSUNG 6400 די ישנה, במצב הזה - לא נשמע סאונד בכלל.
נאלצתי לעקוף כרגע את הסאונדבר ולחבר את הSHIELD ישירות לטלויזיה על מנת שיהיה שמע.
למישהו יש רעיון איך להתמודד עם זה?
תודה מראש לעוזרים.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני מניח שחיברת משהו לא נכון.
קודם כל למה אתה צריך ARC ? כל האפליקציות שאתה צריך כבר נמצאות ב Shield. הטלביזיה אמורה לשמש כמסך בלבד.
נסה לחבר את ה Shiled לאחת הכניסות שכתוב עליהן IN בסאונדבר ומה Video Out של הסאונבר תחבר לטלביזיה.
כלומר ה SB משמש כמעין רסיבר רק שבמקרה שלך יש רק מקור אחד.
קודם כל למה אתה צריך ARC ? כל האפליקציות שאתה צריך כבר נמצאות ב Shield. הטלביזיה אמורה לשמש כמסך בלבד.
נסה לחבר את ה Shiled לאחת הכניסות שכתוב עליהן IN בסאונדבר ומה Video Out של הסאונבר תחבר לטלביזיה.
כלומר ה SB משמש כמעין רסיבר רק שבמקרה שלך יש רק מקור אחד.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
esaly
-
- חבר ותיק

22/01/2024 20:39Lior_M כתב: אני מניח שחיברת משהו לא נכון.
כלומר ה SB משמש כמעין רסיבר רק שבמקרה שלך יש רק מקור אחד....
קודם כל - תודה רבה על התגובה המהירה,
אם הבנתי אותך נכון - הדבר היחיד שאני צריך לשנות זה במקום להשתמש בARC בטלויזיה - להזיז את החיבור לHDMI רגיל?
כאמור - הSHIELD מחובר כרגע לIN בSB כאשר הOUT בSB מחובר לARC בטלויזיה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

ARC זה חיבור דו כיווני אז אם חיברת ל ARC חיברת תקין. כלומר זה אחת הכניסות בטלביזיה.22/01/2024 21:22esaly כתב: קודם כל - תודה רבה על התגובה המהירה,
אם הבנתי אותך נכון - הדבר היחיד שאני צריך לשנות זה במקום להשתמש בARC בטלויזיה - להזיז את החיבור לHDMI רגיל?
כאמור - הSHIELD מחובר כרגע לIN בSB כאשר הOUT בSB מחובר לARC בטלויזיה....
השאלה היא האם חיברת את השילד למקום הנכון ב SB והאם בדקשת שהסאונד בשילד יוצא דרך ה HDMI ( זו אחת ההגדות )
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
esaly
-
- חבר ותיק

אכן בדקתי את כל אלה,ללא יציאת סאונד בכלל.23/01/2024 8:56Lior_M כתב: ARC זה חיבור דו כיווני אז אם חיברת ל ARC חיברת תקין. כלומר זה אחת הכניסות בטלביזיה.
השאלה היא האם חיברת את השילד למקום הנכון ב SB והאם בדקשת שהסאונד בשילד יוצא דרך ה HDMI ( זו אחת ההגדות )...
-
esaly
-
- חבר ותיק

עשיתי שוב בדיקה, עברתי על החיבורים, ביצעתי איפוס לSB ונראה שעובד עכשיו, תודה רבה!
רק שעכשיו כשהSB נדלק הוא עובר למצב HDMI (מראה במסך שלו) ואז התצוגה של השילד מופיעה, שנייה אחרי זה הSB עובר למצב TV ARC ואז נעלמת התמונה.
רק אחרי שאני מחזיר ע"י השלט של הSB למצב HDMI - חוזרת התמונה.
יש דרך לסדר את זה?
רק שעכשיו כשהSB נדלק הוא עובר למצב HDMI (מראה במסך שלו) ואז התצוגה של השילד מופיעה, שנייה אחרי זה הSB עובר למצב TV ARC ואז נעלמת התמונה.
יש דרך לסדר את זה?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

כן23/01/2024 19:51esaly כתב: עשיתי שוב בדיקה, עברתי על החיבורים, ביצעתי איפוס לSB ונראה שעובד עכשיו, תודה רבה!
יש דרך לסדר את זה?...
לכבות את ה HDMI CEC ( או איך שקוראים לזה בטלביזיה שלך ).
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי